13. Mars 2018 01.00-01.59

Tak rasade på skola i Kalix

Läs mer om Kalix.

Gabriel, 8, hittades död i styvmoderns bil

För två veckor sedan anmäldes 8-årige Gabriel Cruz försvunnen från sitt hem i sydspanska provinsen Almeria.På söndagen togs styvmamman Ana Julia Quezada, 43, på bar gärning när hon försökte förflytta hans döda kropp – från bakluckan på sin bil.Nu är hon huvudmisstänkt för det uppmärksammade mordet.
Porrstjärna villig betala tillbaka tystande pengar
Porrskådespelaren Stephanie Clifford säger sig nu vara beredd att betala tillbaka den summa på 130.000 dollar hon påstår sig ha fått för att hålla tyst om en tidigare relation med Donald Trump, rapporterar Reuters.
Läs mer om Donald Trump.

Skulle till Göteborg men hamnade i Luleå

Inrikes. 34 passagerare klev ombord på ett flygplan i Sundsvall som de trodde skulle ta dem till Göteborg, men i stället landade planet i Luleå, skriver Aftonbladet.
Hög tid att tabort elskatt på förnybar energi
Om Sverige verkligen ska bli ledande i miljöfrågan bör man ta bort elskatten på förnybara energislag, skriver två företrädare för Muf Debatt 13/3. Skatten på el är ett initiativ från staten med ambitionen att göra Sverige mer energieffektivt.
Läs mer om Muf Debatt och Sverige.
Hur ska ni lösa avloppsfrågan?
Miljö. Projekt Tullkammarkajen närmar sig igångsättning. Projektchef Henrik Oretorp, ansvarig för detta projekt och före detta kommunråd i Halmstad, hur går det med planering för alternativ lösning av avloppsfrågan för dessa bostäder?
Läs mer om Halmstad.
Kvinna hoppade från brinnande lägenhet
En kvinna har hoppat från fjärde våningen i ett flerfamiljshus i Skärholmen i södra Stockholm, sedan det börjat brinna i lägenheten där hon befann sig. - Vi fick först in ett larm om hoppning därifrån.
Läs mer om Skärholmen och Stockholm.
Kvinna hoppade från brinnande lägenhet
Inrikes. En kvinna har hoppat från fjärde våningen i ett flerfamiljshus i Skärholmen i södra Stockholm, sedan det börjat brinna i lägenheten där hon befann sig. - Vi fick först in ett larm om hoppning därifrån.
Läs mer om Skärholmen och Stockholm.
Vad hände med First Aid Kit?
First Aid Kit? Ni har hört dem? Då känner ni deras styrkor: de sjunger som lärko...
Läs mer om First Aid Kit.