18. Mars 2018 00.00-00.59

Älmhult tar emot Burseryd i serieavslutningen i division 4 Småland västra
Sista matcherna i division 4 Småland västra spelas i kväll, och Älmhult och Burseryd möts i Haganäshallen. Burseryd vann sin senaste match med 10-9 mot Alvesta, Älmhult lyckades inte lika bra och förlorade mot Öjaby Sport.
I kväll möts Brahe och Forum Sparks i Sporthallen
Dags för match - Brahe möter Forum Sparks på hemmaplan i division 2 Småland/Blekinge. Båda lagen vann senast, Forum Sparks med 51-50 mot Växjö Ravens och Brahe med 87-36 mot Kalmar.
Läs mer om Brahe, Kalmar och Sporthallen.
Ettårig pojke dödsoffer i våldets Brasilien
Utrikes. Tre oskyldiga dödsoffer var lördagens facit i polisens militärledda tillslag mot våldvågen i staden Rio de Janeiro i Brasilien.
Läs mer om Brasilien, Janeiro och Rio.
Björn Wiman: Benny Fredriksson tog svensk teater dit den är i dag
Benny Fredrikssons död är en chock. Hans bortgång är en enorm förlust – i första hand naturligtvis för hans närmaste familj, vänner och medarbetare. Men också för svenskt kulturliv.
Stenson i fortsatt ledning i Florida
Sporttelegram. Henrik Stenson ligger kvar i toppen i USA-tourtävlingen i golf på Bay Hill-banan utanför Orlando.
Läs mer om Bay Hill-banan, Florida och Orlando.
Benny Fredriksson slutade som chef efter interna kritiken
Hyllad och framgångsrik, men anklagad för en hård ledarstil.Efter 15 turbulenta år slutade Benny Fredriksson som chef på Stockholms kulturhus och stadsteater i december förra året efter stark intern kritik.I svallvågorna efter #metoo-kampanjen krävde ett 40-tal medarbetare hans avgång i ett upprop.
Läs mer om Benny Fredriksson.
Stenson i fortsatt ledning i Florida
Läs mer om Florida.
Ung hamnarbetare dog – förgiftades av gas på båt
En man i 20-årsåldern som var hamnarbetare i Oxelösunds hamn har avlidit efter en arbetsplatsolycka, skriver Sörmlands Nyheter. Han skadades ombord på en båt som låg i hamn på fredagen och avled under lördagen på sjukhus.