21. Mars 2018 01.00-01.59

Linköping vann - efter 108 minuter

Åtta minuter in i den tredje förlängningsperioden, då fick Chad Billins taket att närmast lyfta. Linköping vann mot Djurgården efter 108 minuter - den fjärde längsta slutspelsmatchen någonsin.
Läs mer om Djurgården.

Trump till Putin: Grattis

Läs mer om Putin.
Man åtalas misstänkt för flera års ofredanden
En 50-årig man åtalas för flera fall av ofredande och förgripelse mot tjänsteman.

Elexporten är en bortglömd klimatfråga

Den svenska elexporten kan öka klimatnyttan i hela EU. Det skriver Linda Burenius Magnusson från 100 % förnybart, som samlar svenska aktörer som vill driva på en omställning av det svenska energisystemet. Debatt 21/3.
Explosion i Austin inte kopplad till bombdåd
Ytterligare en explosion har inträffat i Austin, Texas. En person rapporteras ha skadats. Polisen misstänker i nuläget ingen koppling till de tidigare bomberna som detonerat i staden.
Läs mer om Austin.
Dags att förtydliga vad vi säger ja - och nej - till
Förtryck. Ja till böneutrop? Låt oss stå upp för religionsfriheten. Men låt oss förtydliga vad vi säger ja till. Och samtidigt passa på att ta upp vad vi säger nej till. Vi har varit naiva.
Två döda i bostad i Gävle
Två personer har hittats döda i en bostad i Gävle under tisdagseftermiddagen, bekräftar polisen. Det rör sig om en kvinna i 55-årsåldern och en man i 35-årsåldern.
Läs mer om Gävle.
Lunch och hiphop på trettio minuter
En vegetarisk lunch i brun papplåda, en hiphopstjärna och ett samtal om kreativa...
Bellas skivtips: "Grundat i doom och progg med inslag av death metal och piano"
Bella tipsar om metal i veckans skivtips. Japaner döpta efter en The Gathering-låt gör givetvis ett gott första intryck.
Läs mer om The Gathering-låt.
Tre döda i bombdåd i Ecuador
Tre soldater dödades och minst sju personer skadades när en bomb detonerade i de norra delarna av Ecuador, på gränsen till Colombia.
Läs mer om Colombia och Ecuador.
Axel Rudi Pell - Knights Call
Den tyske gitarristen är ett välkänt namn i metalvärlden genom sin långa karriär, och det må vara värt något, men hans musik har inte varit relevant på många år.
Tre döda i bombdåd i Ecuador
Läs mer om Ecuador.
FBI: Misstänkt paket innehöll sprängmedel
Ett misstänkt paket i en Fedex-lokal i närheten av Austins flygplats i Texas ska ha innehållit någon form av sprängmedel. Det uppger säkerhetspolisen FBI, enligt AP.De senaste två veckorna har fem brevbomber exploderat i den amerikanska staden Polisen har sagt att de söker en seriebombare.
Läs mer om FBI, Fedex-lokal och Polisen.