23. Mars 2018 03.00-03.59

Ingen ny regionpresident i Katalonien

Det blev inte den nödvändiga absoluta majoritet för Jordi Turull som ny regionpresident i Katalonien.
Läs mer om Jordi Turull och Katalonien.

Tionde segern för lag Hasselborg

Sporttelegram. Sverige har tagit sin tionde seger i curling-VM i Kanada. Lag Anna Hasselborg slog Ryssland med 9-8. Image-text: Sveriges skipper Anna Hasselborg. Arkivbild. Paul Chiasson/AP/TT
Kvinna åtalas för grov mordbrand
En kvinna åtalas för grov mordbrand efter en anlagd brand i Vilhelmina i februari, skriver Västerbottens-Kuriren.

Man knivskuren i Katrineholm

En man i 25-årsåldern har misshandlats på en parkering i Katrineholm. Enligt uppgifter till polisen har han dragits ned till marken av flera gärningsmän som har slagit honom och även knivskurit honom i handen.
Läs mer om Katrineholm.
Om EU ska göra mer kostar det också mer
Foto: Wiktor Nummelin / TT Snålast i EU-kretsen: finansminister Magdalena Andersson. Den svenska regeringen vill trots sin snålhet satsa på dyra EU-projekt.
Tretton döda i brand i Vietnam
Tretton personer har omkommit och flera har skadats i en brand i ett flerfamiljshus i staden Ho Chi Minh i södra Vietnam. Branden startade vid midnatt på någon av de första våningarna och spred sig snabbt till den översta våningen.
Läs mer om Ho Chi Minh och Vietnam.
Kina känner ingen oro inför ett handelskrig
Kina säger att landet inte oroar sig för ett eventuellt handelskrig.
Tionde segern för lag Hasselborg
Läs mer om Hasselborg.
Man attackerad under larmsamtal till polis
En man i 65-årsåldern ligger på sjukhus sedan han slagit larm om en bil som åkt i diket. Mitt i samtalet till polisen attackerades mannen av bilens förare.
V, Fi och MP måste samarbeta
En M-ledd regering kommer betyda att klimatfrågan överhuvudtaget inte behandlas annat än som tomma tal. Vi vet att läget är akut.
Man knivskuren i Katrineholm
Läs mer om Katrineholm.
Målfest när Tampa Bay segrade
Läs mer om Tampa Bay.
EU väntar på besked om USA:s ståltullar
Utrikes. EU omfattas, enligt USA:s handelsrepresentant, till en början inte av de amerikanska skyddstullarna på stål- och aluminium. Image-text: President Donald Trump ska komma med ett slutgiltigt besked till EU. Evan Vucci/AP/TT
Kvinna åtalas för grov mordbrand
Inrikes. En kvinna åtalas för grov mordbrand efter en anlagd brand i Vilhelmina i februari, skriver Västerbottens-Kuriren. Image-text: En kvinna åtalas för grov mordbrand och misshandel. Arkivbild. Anders Wiklund/TT
Tretton döda i brand i Vietnam
Utrikes. Tretton personer har omkommit och flera har skadats i en brand i ett flerfamiljshus i staden Ho Chi Minh i södra Vietnam. Image-text: Staden Ho Chi Minh i södra Vietnam.
Läs mer om Ho Chi Minh och Vietnam.