23. Mars 2018 04.00-04.59

Debatt: Ole dole doff för patienter med tarmcancer

6 000 nya fall av tarmcancer upptäcks varje år. De flesta patienter kan opereras och leva vidare om cancern upptäcks tidigt. Det är därför vi driver på att alla svenskar ska erbjudas provtagning för att kontrollera sina tarmar.
Hermansson: Gilla skatt på Facebook, Löfven
BRYSSEL. När EU:s regeringschefer äter middag kan stämningen bli allt annat än vänlig och kollegial. Som igår, torsdag, då förslaget om en EU-gemensam skatt på digitala företag stod på menyn.
Läs mer om EU-gemensam, Facebook och Löfven.
Man misshandlad under larmsamtal
En man som ringde polisen med anledning av en bil som kört i diket och dess troligen berusade förare misshandlades av föraren - mitt under samtalet. - Kollegan hörde i telefon hur någon sa "ringer du polisen"? Sedan blev det tumult.
Insändare: Låt inte Svenljunga kommun klyvas
Centerpartiet är en pålitlig kraft som vågar ta ansvar och visa handlingskraft inom lokalpolitiken. Vi vill ta hela kommunen i bruk för att skapa en levande och växande landsbygd.
Läs mer om Svenljunga.
Händer i dag 23 mars 2018
GÄVLE Arrangemang Jobb- och Utbildningschansen i Gävle kl .00, Nedre Åkargatan 67 A, Komvux. Specialprogram i Aulan för årets studenter. "Hitta hit så hjälper vi dig att hitta rätt". Söders källa.
Läs mer om Aulan, Gävle, Komvux och Nedre Åkargatan.
Vi vill främja gränspendling. Därför införs nya regler som s...
Idag pendlar cirka 15 000 personer i Skåne till arbete i Danmark. Det är en siff...
Läs mer om Danmark och Skåne.
Man attackerad under larmsamtal till polis
En man i 65-årsåldern ligger på sjukhus sedan han slagit larm om en bil som åkt i diket.Mitt i samtalet till polisen attackerades mannen av bilens förare.– Patrullen lyckades gripa gärningsmannen som gjorde våldsamt motstånd, säger Lars-Göran Nilseryd, vakthavande befäl vid polisen.