16. April 2018 03.00-03.59

Lööf: Skäms, Löfven och Andersson

Socialdemokraterna borde skämmas", skriver C-ledaren Annie Lööf efter den senaste tidens S-uttalanden om arbetskraftsinvandring.

Lööf: Skäms, Löfven och Andersson

Läs mer om Andersson och Löfven.
Crosby storspelade mot Philadelphia
Det blev ett mål och fyra assist för Sidney Crosby när Pittsburgh vann över Philadelphia i det tredje mötet mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet. Därmed leder regerande Pittsburgh med 2–1 i matcher i serien som avgörs i bäst av sju.
Alla har tappat det
Den kanske viktigaste egenskapen av alla verkar ändå vara att kunna piska upp riktig alarmstämning även i de lugnaste vatten. Att hålla huvudet kallt i den här valrörelsen är verkligen livets prövning.

Många larmar om slaveri i Storbritannien

En hjälplinje mot modernt slaveri som öppnat i Storbritannien mottog tusentals samtal under det första året. Nästan 5.000 potentiella offer som utnyttjas på biltvättar, byggarbetsplatser, nagelsalonger och bordeller har identifierats.
Läs mer om Storbritannien.
Många larmar om slaveri i Storbritannien
En hjälplinje mot modernt slaveri som öppnat i Storbritannien mottog tusentals samtal under det första året.
Läs mer om Storbritannien.
Crosby storspelade mot Philadelphia
Det blev ett mål och fyra assist för Sidney Crosby när Pittsburgh vann över Philadelphia i det tredje mötet mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet. Därmed leder regerande Pittsburgh med 2–1 i matcher i serien som avgörs i bäst av sju.
Många larmar om slaveri i Storbritannien
En hjälplinje mot modernt slaveri som öppnat i Storbritannien mottog tusentals samtal under det första året. Nästan 5 000 potentiella offer som utnyttjas på biltvättar, byggarbetsplatser, nagelsalonger och bordeller har identifierats.
Läs mer om Storbritannien.