Fotboll

Uppgifter: Djurgården leder dragkampen om Gustav Engvall

I fredags rapporterade GT att IFK Göteborg förhandlade med Bristol City och Gustav Engvall om ett lån. Tidningen skrev också att 21-åringen ville tillbaka till klubben, men att klubbarna inte var överens om den ekonomiska biten.
Läs mer om Bristol City och Gustav Engvall.
TV: Två läckra mål av Bajen i segern - Zengin utanför truppen
Utslaget ur svenska cupen får Hammarby slipa formen med hjälp av träningsmatcher. På söndagen ställdes man mot finska IFK Mariehamn, utan Erkan Zengin i laget och med Nikola Djurdjic som inledde matchen på bänken.
JUST NU - PÅ FD: AIK-stjärnan tillbaka på derbyscenen - "Det här man strävar efter"
Ahmed Yasin var utlånad från AIK i fjol och missade därmed samtliga fyra derbyn. Nu är "Iraks Cristiano Ronaldo" tillbaka i den svartgula dressen och mittfältaren jublar stort inför cupsemin mot Djurgården.
Läs mer om AIK, Det och Djurgården.
Fenger tillbaka i Hammarby - efter ett halvårs frånvaro
Sedan i mitten av september har dansken Mads Fenger saknats för Hammarbys del. Mittbacken skadade ljumsken allvarligt och tvingades till operation. Men efter en lång period av rehabilitering är Fenger nu tillbaka.
Läs mer om Fenger och Hammarby.
Jawo borta - han tar över nummer 11 i Djurgården
Amadou Jawo har haft nummer 11 i Djurgården under sina år i klubben sedan 2013. Med anfallaren utlånad till Frej under sitt sista år i Stockholmsklubben har Jonathan Ring nu tagit över nummer 11.
PÅ FD: Ekonomisk kris förde Strand till Dalkurd - spås nu ett allsvenskt genombrott
AYIA NAPA, CYPERN. I början på januari presenterades Simon Strand, 24, som spelare i Lyngby - som kantades av en ekonomisk kris. En månad senare bröts kontraktet och ytterbacken snappades upp av Dalkurd.
Läs mer om Dalkurd, Lyngby, Simon Strand och Strand.
FEM SNABBA: "MFF:s mästarklass - affären guld värd"
Malmö tog en tung 1-0-skalp borta mot Östersund och är i cupfinal. ÖFK missar därmed Europa. FD:s Casper Nordqvist ger nedan sina intryck från drabbningen.
Läs mer om Europa och Östersund.
Oväntade jättehyllningen från Mutumba: "Özcan är kung i Rinkeby"
Martin Mutumba är tillsammans med Mathias Ranégie Syrianskas två största namn då forna stjärnduon skrev på i veckan för division 1-klubben. Nu kommer en överraskande hyllning från Mutumba tillägnad Djurgårdens tränare Özcan Melkemichel.
Rasmus Elm tillbaka från skadan - spelade mittback och blev målskytt mot Norrköping
Rasmus Elm missade Kalmar FF två avslutande matcher i svenska cupens gruppspel på grund av en knäskada.
Läs mer om Kalmar FF och Norrköping.