Kvinna

Nu kan Povel Ramels villa bli din

Har du 20 miljoner kronor så kan Povel Ramels villa på Lidingö bli din. En sann 70-talsskapelse där spåren av den store estradören lever kvar. – Det kombinerade arbetsrummet/badrummet i turkost är kvar i original, säger mäklaren Helena Karnsund.
Läs mer om Helena Karnsund och Lidingö.

Nu kan du flytta in på Solliden

Drömmer du om att bo på Österlen? Då är det kanske nu du ska göra slag i saken.Här ligger den pampiga villan vid namn Solliden som nu är till salu.Titta in i vackra och topprenoverade 30-talsvillan med en underbar fruktträdgård.
Läs mer om Solliden och Österlen.
De förvandlade två sommarstugor till en pampig villa
Det som ursprungligen var två sommarstugor från 70-talet har förvandlats till ett stort och härligt hem för hela familjen. Grått är favoritfärgen, både inne och utomhus, hemma hos Emelie och Roger på Värmdö.
Läs mer om Emelie, Roger och Värmdö.
Äntligen vår! Handla odlingslådor i LEVA&BO:s webbutik
Äntligen vår och tid för uteliv! Förbered för trädgårdssäsongen med unika odlingslådor i dansk design – nu finns 19 modeller i LEVABO webbutik. Handla LEVABO:s favoriter här!

Flytta in på förskolan – flott som tusan!

Här är gamla anrika förskolan som nu blir bostad.Hägerska villan är otroligt vacker och har älvutsikt.13 rum, enorm tomt och stor potential för 3 miljoner.
Så ser Ellos nya trädgårdskollektion ut
Här är första bilderna på Ellos nya trädgårdskollektion.Vintagedetaljer och bohemisk stil med flärdfull underton.Härligt hantverk i vackra färger, inspirerat av Kuba och Indien.
Läs mer om Indien och Kuba.
Fuska dig till trendigaste och lyxigaste hemmet
Vill du följa inredningstrender och bo lyxigt men tycker det är för dyrt? Det behöver det inte alls vara om du följer våra 10 supertips! Så sparar du tiotusentals kronor – fusktrenden är här för att stanna!
Arabia släpper ny unik Muminmugg
Äntligen kommer nya muggen med Mumintrollen.Den här gången tar man in originalkonsten på riktigt.Det är författaren, Tove Janssons, egen målning på!Ett hett samlarobjekt som säljes under begränsad tid.
Läs mer om Muminmugg och Mumintrollen.Den.
Snusket i ditt handfat – så enkelt rengör du vattenlåset
Ett snuskigt handfat ger ingen bra start på dagen. Här får du bästa tipsen på hur du lättast rengör ditt handfat.
Det här visste du inte att du kan använda sparklådan i ugnen till
Vad har du i förvaringslådan under ugnen i köket?Förmodligen bakplåtar och kanske också kastruller.Men det här är vad du ska ha den till egentligen!Varför har man inte vetat detta tidigare? Magi!
Maria och Oskar inreder lekfullt med arvegods och design
Mitt på Södermalm i Stockholm har familjen Hazard Nordquist skapat ett fantastiskt hem med hög mysfaktor. Här samsas personlig konst, arvegods, Ikea-möbler och läckra designklassiker.
Kändisparet Ellen och Portia säljer sin lyxvilla
Kändisparet Ellen DeGeneres och Portia de Rossi säljer sin lyxvilla. Rykten om separation har länge följt dem, och kanske är det så nu. Det Toscana-inspirerade huset är maffigt, lyxigt och läckert. Kika in!
Läs mer om Portia och Rossi.
Därför vill alla ha huset i Snorrslida
Detta är ett av de mest klickade husen på Hemnet just nu.Är det adressnamnet Snorrslida som lockar, eller vad tror du?För mindre än en miljon kronor får du både gård och betesmarker!
Läs mer om Hemnet och Snorrslida.
Charmiga skolan från 1914 förvandlades till en flott villa
På jakt efter annorlunda boende? Då har du chansen nu!Den gamla skolan från 1914 är i dag ombyggd till en flott villa.Klassrummet är ett vardagsrum och skolgården en vacker trädgård.
10 anledningar att hata Gekås i Ullared
Hyser du också starka känslor för Gekås i Ullared? Kanske du inte riktigt vågar säga vad du känner. Vi förstår dig – här är 10 anledningar att hata Ullared! (Läs med glimten i ögat ;)
Läs mer om Ullared.
11 jobbiga situationer som balsam räddar dig från
Trodde du också att balsam bara var till för håret?Tänk så fel man kan ha. Den är ett universalmedel!Förhindra rost, ta bort gnissel och fixa dragkedjan.Här är 11 jobbiga situationer som balsam löser åt dig.
Åsas smarta Ikea-hack – så enkelt fick hon en ny lampa
Åsa var missnöjd med Ikea-lampans utseende och starka ljus. Då använder man fantasin, tänkte hon, och började rota runt. Sedan gjorde hon det knasigaste ever, och nu hyllas hon på nätet!
Läs mer om Ikea-hack.
Stinkande skor? Här är supersmarta idn som räddar dig
Finns det något värre än illaluktande och stinkande skor? Men det behöver du aldrig mer ha, om du lär dig vårt knep! Detta magiska trick är både gratis, enkelt och miljövänligt.
Nu kan du bli granne med Gekås i Ullared
Älskar du Gekås och Ullared men bor långt därifrån? Då har du chansen nu – för 1,5 miljoner kan du flytta dit. Shoppa varje dag och bli granne med Ullared-Morgan!
Läs mer om Ullared, Ullared-Morgan och Ullared.
Nya trenden – köttätande växter i hemmet
Visste du att du kan odla köttätande växter där hemma?De kommer inte att äta upp dig, dina barn eller eran mat.Däremot kommer de äta all ohyra, och är dessutom supercoola!
Hemligheten bakom Ikea-möblernas namn
Har du frågat dig själv varför Ikeas produkter heter som de gör? Då är du inte ensam. Den lite oväntade anledningen bakom namnen kan kopplas till Ingvar Kamprads dyslexi. Här får du en liten lektion i varför vissa möbler är döpta efter norska platser och andra heter som svenska pojkar.
Nu kan det berömda 100-åriga slottet bli ditt
Nu har du chansen att bli ägare till ett mycket ståtligt och anrikt slott!Fyra våningar, fyra lägenheter, samt berömd och specialritad trädgård.Alltihop blir ditt för samma pris som en fyra en halvtimme bort, i Stockholm.Tack vare uthyrning och annan verksamhet skulle du dessutom kunna bo helt gratis!
Läs mer om Stockholm.Tack.
Två barnrum i ett hos William och Millie
William och Millie älskar sitt gemensamma rum. Här finns plats för lek och kreativitet. Under snedtaken har de var sin liten hörna där de sover om natten.
Läs mer om Millie och William.
Bloggaren Niki: Det viktiga är att våga med inredningen
Bloggaren Niki flyttade från London till Västra hamnen i Malmö. Hennes hem är ett pågående kreativt projekt inrett med säker stilkänsla. Men viktigast är att hela familjen känner sig hemma.
Läs mer om London, Malmö och Västra.
Trenderna som sprider sig i våra hem – 8 saker du garanterat känner igen
Trendanalytiker spår nya inredningstrender varje år. Men det är långt ifrån alla som följer dem. Det här är vad som trendar i svenska hemmen 2017. Du kommer garanterat känna igen prylarna från ditt eget, din grannes eller din mosters hem.