Expressen

Fynda din inredning hos oss!

Just nu har vi rea på glas ur Kosta Bodas kollektion Bruk, lyktor från Iittala, ljuvliga sängkläder från Dirty Linen – och mycket mer. Välkommen till LEVABO Shopping!
Läs mer om Bruk, Dirty Linen och Iittala.

Eva bor i en pastellfärgad 50-talsdröm

Gillar du 50-talsinredning från USA, kolla då in detta! Eva och dottern Jessica har tagit inredning till en helt ny nivå. – Jag är besatt av 50-talet, säger Eva.
Läs mer om Eva, Jessica och USA.
Fina och kreativa alla hjärtans dag-pyssel
Nu är kärlekens dag – alla hjärtans dag – snart här. Och då är det många som vill pyssla och ge presenter. Smycken, skor, bananer, kransar – bara fantasin sätter stopp! Kolla in de fyndiga och kreativa iderna, och bli inspirerad.
Inred med fantastisk konst!
Nu har du chans att köpa Catharina Edlunds fantastiska tavlor i LEVABO:s konstgalleri! Trendiga blå toner eller drömlik skog – vilket motiv väljer du?

Ernst Kirchsteiger om kärleken, kollektionen och – sminket

Ernst Kirchsteigervisar nya kollektionen och berättar om sina vårkänslor. Och så ger han svar på den oväntade sminkfrågan – se hans reaktion!
10 anledningar till att du borde ha fler gröna växter hemma
Gröna växter i hemmet gör underverk på oss människor. Minskar stress, allergier, renar luften och skapar energi. Här får du 10 anledningar att fylla hemmet med grönt!
Elizabetth inreder stilsäkert med djurmönster
Hemma hos inredaren Elizabetth och hennes man kombineras en säker stilmix där djurmönstrat är i fokus. Ett mysigt hem som vågar sticka ut.
Läs mer om Elizabetth.
Nu kan du köpa Donald Trumps barndomshem
Snart kan du köpa blivande president Donald Trumps gamla barndomshem. Ett hem som mer ser ut som något som skulle kunna vara hans gästhus. Säljaren hoppas att huset ska ge tio gånger pengarna nu när Trump blir president.
Läs mer om Trump.
Kerstin upptäckte mystiska fenomenet i skogen
Endast ett fåtal svenskar har sett det i verkligheten.När Kerstin såg det visste hon inte vad hon skulle tro.Vätteskägg - ett naturens mysterium. Vad tror du?
Så styr du mobilen – med en tatuering
Tänk att kunna styra alla dina elektroniska enheter via kroppen! Nu är det snart möjligt. Byt låt eller surfa genom att röra armen. Allting med hjälp av en tatuering i bladguld som går att tvätta bort.
Så styr du mobilen – med en tatuering
Tänk att kunna styra alla dina elektroniska enheter via kroppen!Nu är det snart möjligt. Byt låt eller surfa genom att röra armen.Allting med hjälp av en tatuering i bladguld som går att tvätta bort.
Dags för Formex! Det här hittar du på inredningsmässan
Nu är Formex, inredningsproffsens egen mässa, åter i gång.Här får vi veta trenderna som gäller för både vår och sommar 2017.Mässan är större än någonsin och temat går under namnet Nordic space.
Läs mer om Formex och Nordic.
Malin: Ikea-tallrikarna går inte att äta på
Malin Persson i Överkalix köpte åtta tallrikar på Ikea. Men när trebarnsfamiljen skulle äta förstod de inte att det skulle bli en helt snurrig måltid. – Gud vad irriterande det var, säger Malin Persson.
Läs mer om Ikea, Malin Persson och Överkalix.
Catharina målar för vänskap och livsglädje
När Catharina Edlund, 42, fick bröstcancer hittade hon styrkan i konstnärskapet.I nya motiven Together och In between, skapade för LEVABO:s konstgalleri, hyllar hon livet och vänskapen.– Jag vill ge betraktaren en drömvärld att fly in i. Här kan du köpa tavlorna!
Läs mer om Together.
Därför ska du elda lagerblad hemma
Trodde du att lagerblad var något man bara använder i mat?Lagerblad är en magisk ört som kan förgylla både kropp och själ.Den motverkar stress och håller sjukdomar borta. Här är tricket!
Så kommer Hemnet-annonserna att se ut i år
Hur kommer bostadsannonserna och våra boenden 2017 att se ut?Mycket färger, återbruk, antikt och personligt, avslöjar Hemnet.Dessutom: det här är årets måste-pryl när du ska styla din bostad.
Lyxigt och mysigt i Denises vackra etagevåning
Denise och Andreas stortrivs i sin vackra etagevåning i Vasastan i Stockholm som de inrett i en både lyxig och ombonad stil. Hemmet är en blandning av nya och gamla saker köpta på resor och auktioner.
Läs mer om Stockholm och Vasastan.
NK lanserar nytt unikt inredningskoncept
I slutet av januari lanseras ett nytt och unikt inredningskoncept – personal shopping home. NK:s egna proffsiga inredare och stylister hjälper dig att inreda och stajla hemmet. Här ger deras inredningsstylist Tomasz Jziewicz Leva Bo:s läsare sina bästa tips!
Så enkelt gör du världens bästa doftspray
Trodde du att vodka bara var något man drack?O nej, det kan användas till så mycket mer.Förutom att städa kan du göra din egen doftspray!Både miljövänligt, giftfritt och ekonomiskt!
Mixa trä, mässing & grönblå toner! Handla direkt i LEVA&BO:s webbutik
Grönt, sammet och blänkande metaller är både trendigt och ger en ombonad känsla. Mixa lyxiga inredningsdetaljer och mjuka textiler för en härlig vårkänsla – och inred ton i ton för en harmonisk helhet. Nu kan du handla direkt i LEVABO:s webbutik!
Titta in i gamla skånegården där tiden stått still
I den här unika skånegården har tiden stått stilla sedan 70-talet. Och historiens vingslag slår hårt med en 117 år gammal stensarkofag. Tre extra byggnader och vikingafynd som grannar ingår i köpet.
Bostäderna som klickades mest på Hemnet 2016
Här är 2016 års mest klickade bostäder på Hemnet. Leva Bo kan som första tidning avslöja hemliga listan. Kungliga, mystiska slott och egen ö blandat med townhouse.
Läs mer om Hemnet.
Kosta Boda 275 år! Firar med jubileumsutgåva av klassiker
Hurra, Kosta Boda fyller 275 år! Glasbruket firar med en jubileumsutgåva av klassiska glaskollektionen Limelight av Göran Wärff.
Nu ska vi odla TomTato!
2017 är det gröna året. Både grön färg och växter blir supertrendigt.Bort med det minimalistiska och sparsmakade – in med det gröna!Här är 2017 års trädgårdstrender – enligt Blomsterfrämjandet.
Läs mer om Blomsterfrämjandet och TomTato.
Ta vara på det du har innan du köper nytt
Inredningsbloggaren Mirelle Stoor sätter harmonin i fokus. Nu är hon nominerad till Årets inredningsbloggare och ger här sina bästa inredningstips. – Ta vara på det du har innan du köper nytt. Det finns så mycket man kan göra för att ge ett helt nytt intryck, säger hon.