Expressen

Den lönen måste du ha för att bo i Stockholm

Ska du köpa en etta i Stockholms innerstad måste du ha strax över en halv miljon kronor i kontanter och tjäna cirka 50 000 kronor i månaden.
Läs mer om Stockholm.

Ikeas nya samarbete med kända designparet

Den 6 oktober släpper Ikea sin nya kreativa kollektion Ypperlig. Ett samarbete med trendiga danska designparet Mette och Rolf Hay. En mängd tidlösa basprodukter med högt designervärde, enligt dem själva.
Läs mer om Ikea, Mette, Rolf Hay och Ypperlig.
Drömhusen som klickar bäst just nu
Det är spridda skurar som just nu toppar i klick på Hemnet. Kanske lockar ett gammalt missionshus på Gotland? Eller Älvsjös bästa läge, med en magisk strandtomt? Klicka dig fram och spana in de tio hetaste villorna till salu just nu.
Läs mer om Gotland och Hemnet.
Offentlig knarktoalett blev lyxigt drömboende
Skulle du kunna tänka dig att bo på en offentlig toalett? Nu finns nämligen en sådan till salu – omgjort till boende. Från smuts, knark och ohyra till drömhus på två våningar.

Magiska växten löser Montazamis kärleksliv

Tv-aktuella Maria Montazami, 51, är på gång med en ny servis som släpps lagom till jul. I porslinets mönster finns en mistel som för Maria har en mycket speciell betydelse. Under misteln kramas hon och barnen, och där möts hon och maken och gör upp efter gräl.
Läs mer om Maria.
12 hetaste trenderna för hösthemmet 2017
Sommaren lider mot sitt slut och det börjar bli dags att trendspana framåt. Hösten 2017 inreder vi med färg, mörka toner, klassiker och mjuka textilier. Satsa helhjärtat på en stil eller så mixar du samtliga – den viktigaste trenden är ett personligt hem att trivas i.
Skapa stilen! Rustik romantik i höst
Blommiga textilier, monstrad keramik och rustika tramobler ger kanslan av ett lantligt engelskt hem i stan. Inred med manga kuddar och duka upp for en kopp eftermiddagste i soffan.
Hittade sin vigselring efter 13 år – fastvuxen på en morot
Efter tretton år fick Mary Grams från Kanada tillbaka sin bortappade vigselring – tack vare en mirakelmorot!
Läs mer om Kanada.
Nu kan profilens drömboende bli ditt
Den välkända författaren samt mat- och trädgårdsprofilen ska flytta. Nu har du chansen att ta över hans mycket unika hus och originella trädgård. – Aldrig trodde jag att jag skulle lämna mitt fantastiska hus, säger Hannu.
Läs mer om Hannu.
Därför funkar inte nya iphone-lurarna på mac
Har du också gjort den jobbiga och konstiga upptäckten? Att dina nya iphone-lurar inte funkar med Mac-datorn. Här är förklaringen, samt varför de har gjort som de har gjort.
Läs mer om Mac-datorn.
Nu sänker Ikea priset på 10 tidlösa favoriter
Ikea-katalogen för 2018 har precis kommit ut, fylld med nya fina prylar. Men du kan så klart också fynda bland de prissänkta produkterna – klicka dig vidare i bildspelet för att se favoriterna!
Läs mer om Ikea.
Det här ska du se på Gotland Art Week
På söndag drar Gotland Art Week igång! LEVA BO tipsar om konst- och kulturveckans höjdpunkter från Art Safari till konstnären Marie Plosjös utställning med färgstark och sensuell konst. – Det känns fantastiskt att ställa ut sin konst och att vi konstnärer tillsammans lyckas locka en så stor konstälskande publik, säger hon.
Läs mer om Art Safari och Gotland Art Week.
Här är 40 tjänster som underlättar din vardag
Du kanske har använt Uber och Airbnb, men det finns ju faktiskt en mängd andra plattformar där ute som hjälper oss att byta, sälja och dela prylar eller tjänster med varandra. Vi har listat 40 av dem!
Läs mer om Airbnb och Uber.
Först till kvarn! Ljuvliga akvareller i begränsad upplaga
Nu har du chans att köpa konstnären Matilda Svenssons tavlor – exklusivt framtagna för LEVABO. – Min personliga favorit är Aloha! Jag tycker om papegojan och att den har så många olika färger.
Läs mer om Aloha.
Här är favoriterna från Ikeas nya katalog
Äntligen är den nya Ikea-katalogen här och kommer dimpa ner i din brevlåda inom kort. Men vi har så klart redan nu samlat ihop godbitarna. Klicka dig vidare i bildspelet för att se några av höstens nyheter!
Läs mer om Ikea-katalogen.
Här skojar Ikea friskt med Game of Thrones
Efter avslöjandet om att pälsarna i Game of Thrones tillverkats av fällar från Ikea, svarar nu möbeljätten – med en klassisk Ikea-manual.
Läs mer om Game, Ikea och Ikea-manual.
Förläng sommaren med trendiga bollkryss
Romantiska och praktfulla – nu är det dags att smycka balkongen och uteplatsen med bollformade krysantemum. Ett perfekt val för dig som saknar vårblommornas sprakande färger, skriver Plantagen.
Läs mer om Plantagen.
Skärgårdspärlorna som får dig att häpna
Att unna sig en avkopplande tur ut till skärgården gör gott för såväl kropp som själ. Och tänk dig om en sådan tur innebar ett par-tre steg runt husknuten. Härligt va? Här är de finaste skärgårdspärlorna till salu i Stockholm just nu.
Läs mer om Stockholm.
Sagolikt minihus på Östermalm nu till salu
De är få, men det finns och de är rena drömmen för en singel eller ett par. Nu har du chansen att bli ägare till ett Stockholms fantastiska gårdshus – ett minihus på Östermalm.
Läs mer om Östermalm.
Så blir du svampexpert med hjälp av Facebook
Även om det på många håll har varit alldeles för torrt i markerna växer det ändå så det knakar – i alla fall bland svampälskarnas grupper på Facebook.
Läs mer om Facebook.
Lars och Lotta byggde drömhuset helt själva
I sten, trä och glas skulle det vara, med högt i tak och mycket ljus. Lars och Lotta byggde sitt hus i Kämpinge i södra Skåne helt själva efter sina egna ider, men också efter några mycket speciella dörrar.
Läs mer om Kämpinge, Lotta och Skåne.
Toril målar naturen i akvarell Jag går helt på känsla
Med sina vackra och spröda blommor och träd fulla av liv visar den danska akvarellkonstnären Toril Baekmark naturens skönhet.– Det finns en otrolig magi i naturen som jag vill fånga, säger hon.
Läs mer om Jag och Toril Baekmark.
Charmigt minihus till salu mitt i Stockholm
Skulle du vilja bo i ett litet sött hus, men ändå kunna leva ditt liv mitt i centrala Stockholm? Då är det här gårdshuset vid Odenplan perfekt för dig!
Läs mer om Odenplan och Stockholm.
Ulrikas smarta kattlådor gör succ
Har du en gammal byrå hemma som du inte vill slänga, men som du heller inte vet vad du ska göra med? Då har Ulrika Hallberg, 44, ett bra tips till dig - gör en klättervägg till katterna!
Läs mer om Ulrika Hallberg.
Bästa tipsen! Finaste tavlorna till barnkammaren
Lekfullt och härligt! Så fixar du finaste tavelväggen till barnkammaren. Nu kan du handla dina favoriter direkt i vår webbutik!