Expressen

Kika in hemma hos konstnären Marie Plosjö i Visby

Under våren flyttade konstnären Marie Plosjö med sin familj in i ett nyrenoverat hus från 1700-talet, mitt i Visby. – Sen stunden vi bestämde oss för att flytta hit så har det känts helt fantastiskt!
Läs mer om Marie Plosjö och Visby.

Efter kopian på Ikeakassen – kläder från lågprisvaruhus stora trenden

Modehuset Balenciagas kopia av Ikea-kassen slog ned som en bomb. Kanske är detta med lågprisvaruhusmärkens outfits nästa stora trend? Här kan du se coola, snygga modebilder på de stora kedjornas kläder!
Läs mer om Ikea-kassen och Ikeakassen.
Så får du härligaste balkongen i sommar
Att hänga på balkongen är ljuvligt under sommaren. Men då vill man också att den ska vara mysig och ombonad. Här får du 7 smarta tips hur du skapar en härlig känsla på balkongen!
Så fick Ikea-byrån Rast en magisk förvandling
April köpte den enkla Ikea-byrån Rast för 249 kronor. Vad hon sedan gjorde med den är magiskt snyggt. Kolla in den nya lyxiga designmöbeln i sovrummet!
Läs mer om Ikea-byrån Rast.

Michas mystiska hårboll hjälper fåglarna

Alla undrar vad den mystiska hårbollen i buren är.Michas uppfinning hjälper både hundar och fåglar.Men allra mest nöjd är kanske sambon? Win-win!
Mellan havet och kyrkan – huset du kommer älska
Nu har du chansen att överta ett unikt boende på ön Tjörn.Högaberg har panoramautsikt över vattnet från alla fönster.Två boenden i ett, stor trädgård och promenadavstånd till fiskebyn.
Läs mer om Tjörn.Högaberg.
Okända spökstaden utanför Stockholm – ett mysterium
Utanför Stockholm har man hittat en mystisk och övergiven by.Spökstaden med nedgångna hus vittnar om en helt annan tid.Men vad har hänt? Inredning, prylar och allt är kvarlämnat!
Läs mer om Stockholm.
Prylarna vi älskade på 90-talet men skrattar åt i dag
Hamburgartelefon, sjungande fiskar och sand i flaskor. Kommer du ihåg 90-talsprylarna vi älskade så högt? I dag är det väl ingen som ens skulle ta in dem i huset!
Lina hyllas för sin galna id med Ullareds-kassen
Att Ullareds-kassen kan användas till mycket visste vi.Men detta var något helt nytt – och sparar 2 000 kronor.Linas, 22, galna men otroligt smarta id hyllas nu överallt!
Läs mer om Ullareds-kassen.
Huset som tar dig på en resa tillbaka i tiden
Kliv in i 60-talshuset och åk med på en riktig tidsresa! Här blandas inredning och stil från 40-talet och framåt. Titta in i huset i Strövelstorp, Ängelholm och färdas flera årtionden tillbaka i tiden.
Läs mer om Strövelstorp och Ängelholm.
Designmöbler för katter – nu kan du matcha inredningen
Har du problem att hitta snygga kattmöbler? Nu kan du äntligen börja matcha övrig inredning. Nu finns nämligen designmöbler – enbart för katter!
Här är Mumin-muggarna som kan göra dig rik
Muminmuggarna har länge varit populära samlarobjekt. Intresset bara växer och värdet stiger på många av dem. Kanske har du en dyrgrip hemma. Se här vilka som är mest värda!
Läs mer om Mumin-muggarna.
Ikea börjar sälja kläder – av kända designers
I juni kommer en ny och alldeles unik kollektion på Ikea. För första gången kommer de att sälja kläder i varuhuset. Allt designat av handplockade designers och konstnärer.
Läs mer om Ikea.
Här får du mest boyta för pengarna
För 1 miljon kronor kan du få en skrubb, eller lyx på 233 kvadratmeter.Så stor är skillnaden mellan Stockholm och andra städer.Vilket väljer du? Här är dagens hårda sanning om boendekostnader.
Läs mer om Stockholm.
Succkonstnären lanserar sin första inredningskollektion
Susanne Åkeson Rosencrantz är konstnären som gör succ med sina färgglada tavlor. Nu lanserar hon sin första kollektion med kuddar. – Mina kuddar är inte som alla andra, säger hon.
Lösningen som ska få par att sluta bråka på Ikea
Att Ikea får par att bråka är numera faktiskt bevisat.Det går också under namnet skilsmässovaruhuset.Här är den geniala lösningen som ska stoppa bråken.
Läs mer om Ikea.
Lanthandeln från 20-talet blev en modern bostad
Med varsam hand har Lou och Ulf restaurerat den gamla lanthandeln i skånska Sövestad. Genom stor beslutsamhet och hårt arbete har de skapat ett ljust hem där gamla originaldetaljer får berätta om husets historia.
Läs mer om Lou, Sövestad och Ulf.
Så får du bort negativ energi hemma
Har du också gått in i ett hem och känt dålig energi?Eller har ni mycket bråk och osämja i ditt eget hem?Det löser du genom att rena hemmet. Här är tricken!
100 år gamla järnvägsstationen fick nytt liv
Nu kan du flytta in i en 100 år gammal gammal järnvägsstation!Ett personligt och unikt boende som det sällan ges chansen till.Den historiska, charmiga byggnaden har både butik och atelj.
8,6 miljoner för ett ruckel – budgivarna slåss
Villa Granbo är otroligt nedgånget – ett riktigt ruckel.Ändå slåss budgivarna och priset är uppe i 8,6 miljoner.Men det finns en förklaring på hetsen kring det övergivna boendet.
Hemliga tricken som får din mobil att ladda snabbare
Hur ofta laddar inte mobilen ur sig alldeles för snabbt?! Som att batteriet bara blir sämre för varje ny version. Här är hemliga knepen som hjälper dig att ladda din Iphone supersnabbt!
Läs mer om Iphone.
Hannas kärlek till vintage syns i varenda vrå
Hanna är en passionerad vintageälskare och gillar saker med historia, vilket syns i varenda vrå i familjens charmerande lilla hus i Malmö.
Läs mer om Malmö.
350-åriga bankpalatset blev en pampig bostad
Det över 350 år gamla och pampiga huset har fått nytt liv.Synliga träbjälkar, snedtak och terrass med utsikt över hela stan.Boendet som har väckts till liv igen kan bli ditt för under 2 miljoner.
Piffa ditt trista porslin – stänkmåla tallrikarna
Just nu syns stänkmålade fat överallt.Och visst är det betydligt roligare att äta på ett sånt än dina annars trista, helvita tallrikar.Så här enkelt fixar du det trendiga porslinet!
Gör lyxiga badpraliner – så här lätt är det
Att göra egna söta små badpraliner är busenkelt.Dessa badpraliner är gjorda på vårdande oljor och citron.Stoppa två praliner i ett varmt bad och njut!