Norrköpings tidningar


Rosenberg utökade Malmös försprång

Malmö Markus Rosenberg var inblandad i alla tre målen när Malmö slog Kalmar med 3-1 (0-1) i lördagens allsvenska omgång. MFF visade stor kvalitet när laget vände matchen efter paus.

Läs mer om Kalmar och Malmö.

Karin tillbaka efter ett år utan fotboll

Fotboll, Norrköping Toppmatchen mot Växjö blev en tung historia. Desto gladare var inhoppet i den 63:e minuten. - Det var jätteskönt att spela igen, sa Karin Gyllander. Den 25 juni i fjol är ett datum som aldrig lär lämna Karins minne.

Ett tusental demonstrerade för Gaza

Malmö Lördagens demonstration i Malmö, till stöd för Gazas befolkning, samlade ett tusental personer. Mest applåder fick de talare som kritiserade svenska politikers agerande i frågan.

Läs mer om Gaza och Malmö.
Man borta efter simtur på Hjälmaren

Örebro En stor sökinsats pågår efter att en man försvunnit när han badade från en båt på Hjälmaren, vid Sundholmen utanför Örebro.

Läs mer om Hjälmaren, Sundholmen och Örebro.

Israel går med på förlängt eldupphör

Stockholm Israels säkerhetsråd har gått med på att förlänga eldupphöret med fyra timmar, uppger israeliska regeringskällor.

Person hittad död i Ystadtrakten

Malmö En person har hittats avliden i en bostad i Stora Herrestad norr om Ystad.

Ambassader stänger i Libyen

Washington USA:s ambassad i Tripoli har evakuerats efter hårda strider mellan rivaliserande milisgrupper i området. Dagen innan stängde Turkiet sin ambassad och flera hundra turkar har lämnat landet.

Läs mer om Libyen, Tripoli och Turkiet.
Hundratals demonstrerar i Malmö

Malmö Runt 500 personer hade vid 15.30-tiden samlats på Stortorget i Malmö där Palestinanätverket tillsammans med flera föreningar börjat sin demonstration till stöd för Palestina.

Seglare fick undsättas i S:t Anna

Söderköping I onsdags kväll gick en segelbåt på grund vid Missjö i S:t Anna. I onsdags kväll gick en segelbåt på grund vid Missjö i S:t Anna. En person föll i vattnet och skadades i

Läs mer om Missjö och S.t.
Pålar funna vid brygga i Västerås

Västerås Två långa pålar har hittats vid bryggan på stora Björnöbadet i Västerås. Upptäckten gjordes av två personer som badade vid 15-tiden. Dykare arbetar med att ta bort pålarna.

Läs mer om Björnöbadet.
Röster höjs om längre eldupphör

Stockholm Tolv timmars eldupphör mellan Israel och Hamas har fått Gazabor att våga sig ut för att proviantera inför kommande beskjutningar. Utrikesministrar från sju länder efterlyser

Läs mer om Gazabor och Israel.
Inför matchen mot Elfsborg: IFK-managern räds inte historian

Fotboll, Norrköping Blir det tionde gången gillt för IFK Norrköping i Borås? 17 år utan seger oroar inte Janne Andersson. Då är då och nu är nu, säger managern.

Id-förvirring för Norgeresenärer

Stockholm Vad gäller egentligen för resenärer som ska till Norge - går det bra att endast ta med körkort eller krävs det pass? Det var det många olika bud om på lördagen.

Läs mer om Norge och Norgeresenärer.
Hamiltons olycka talar för Rosberg

Budapest Förra helgen kraschade VM-tvåan Lewis Hamilton i kvalet till Tysklands GP. Under lördagen hamnade han i bekymmer igen. Brittens formel 1-bil började brinna och Nico Rosberg

Läs mer om Nico Rosberg och Rosberg.
Simon drog upp vinstgösen

Finspång Fisketävlingen Gösnatta har nyligen avgjorts i Tisnaren. Simon Brunell från Katrineholm vann den långa tävlingen med en ståtlig gös som var 84 centimetera lång.

Läs mer om Katrineholm och Tisnaren.
Kallur gjorde tävlingscomeback

Stockholm I slutet av juni sprang friidrottaren Sanna Kallur häck på träning för första gången på över två år.

Läs mer om Sanna Kallur.
Musik och utanförskap i Falks sommarprat

Stockholm På lördagen sände P1 den bortgångne musikern Christian Falks sommarprat. Musiken och utanförskapet var två centrala teman, och Falk berättade även att cancerdiagnosen känts

Läs mer om Falk.
Beslut om Jatsenjuk i veckan

Kiev Ukrainas parlament kommer att mötas i en specialsession på torsdag för att besluta om huruvida man ska godkänna premiärminister Arsenij Jatsenjuks avskedsansökan.

Läs mer om Jatsenjuk.
Smålandståg inställda efter åska

Malmö Flera tågavgångar i Småland ställs in och försenas på grund av signalfel, som i sin tur orsakats av åskoväder.

Läs mer om Småland.
Nu blir det skivsläpp för Madelne och Bengt-Otto

Valdemarsvik Man behöver inte undra om man kommit rätt. Toner från dragspel och fiol välkomnar på verandan. Det här är hemma hos Madelne och Bengt-Otto Ottosson, känt par inom sång,

Blixt kan ligga bakom skolbrand

Kriuna En skolbyggnad på Kaserngatan i Kiruna brann ner till grunden på lördagen. Orsaken till branden misstänks vara ett blixtnedslag.

Läs mer om Kaserngatan och Kiruna.
Hund sprejades och togs av polisen

Norrköping När polisen skulle hjälpa en berusad man blev hans hund aggressiv. Lösningen? Pepparsprej.

Superettan för Norco trots allt

Bordtennis, Norrköping Det är många år sen vi hade bordtennis på den här nivån i länet, säger ordförande Per-Ola Helola.

Flygförbud över norska Bergen

Stockholm Luftrummet över centrala Bergen är stängt, uppger polisen för norska TV2. Beredskapen i Norge är efter terrorhotet den högsta någonsin i landet, enligt polisen som nu också

Läs mer om Bergen, Norge och TV2.
Politiker polisanmäls för bakverk

Stockholm Företagaren och Älvkarlebypolitikern Eva Sidekrans (M) polisanmäls nu för det bakverk hon sålt med etiketten `Gammeldags fördomsfri Negerboll`.Mest läst idag
Mest läst senaste veckan
Mest läst senaste månaden

Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19