Värmlands Folkblad


Karlstads drömbesked

Här är drömbeskedet till Karlstad IBF: Bröderna Adam och Tom Colling stannar i laget ytterligare en säsong. - Det känns som det bästa alternativet, säger bröderna.

Läs mer om Karlstad IBF och Tom Colling.

Ekström bekräftar rallycrossatsning

I mars kunde VF-sporten avslöja att DTM-stjärnan Mattias Ekström låg i startgroparna för att göra en rallycrossatsning i egen regi. Nu har masen bekräftat planerna.

Läs mer om VF-sporten.
Säffle rådde inte på Gunnilse

Storseger i premiären - men borta mot Gunnilse räckte Säffle inte till. - Vi gör ändå en bra match och är med länge och hotar, säger tränaren Mikael Lönn efter 3-1-förlusten.

Läs mer om Gunnilse, Mikael Lönn och Säffle.
Haidar fixade andra raka för United

Govend Haidar, 19, har inlett säsongen lysande. För andra matchen i rad avgjorde Carlstad Uniteds vänstermittfältare. - Roligt att han har kommit igång bra, säger tränaren Jonas Rehnberg

Läs mer om United.

Arvika nollat av Skoftebyn

Arvika har fått en tuff start i division 3. Förra helgen föll laget med 0-4 borta mot Vänersborg. På långfredagen vann Skoftebyn med 3-0 i Arvika. - Det var ändå stor skillnad från förra helgen.

Läs mer om Arvika, Skoftebyn och Vänersborg.
Magic Tonight elitloppsaktuell

Det fanns förhoppningar under långfredagen att Prins Carl Philips Jubileumslopp för femåringar skulle bli ett sevärt lopp.

Snedspark i slutsekunderna kostade poäng

Nordvärmland såg ut att vara på väg mot en stark bortaseger mot Gauthiod. Då kostade en snedspark från målvakten Marko Nikotovic två poäng. - Otur, säger tränaren Milenko Vukcevic efter

Tunga tapp för Bik Karlskoga

Bik Karlskoga tappar två viktiga spelare till SHL-nykomlingen Djurgården. Både David Rundqvist och Alexander Deilert har skrivit på för två år med Stockholmsklubben.

Tre nyförvärv till Boltic

Boltic har påbörjat lagbygget inför nästa säsong. Nu står det klart att Mikael Borstner får sällskap i tränarstaben av Johan Ekängen samtidigt som spelarna Marcus Elfström och Andreas

1 525 personer deltog i äggpromenaden

Trots att det blåste lite småkallt och regnet hängde i luften lockade den traditionella äggpromenaden i Grums ut 1 525 personer på gatorna i Grums. Rätt rad äggpromenaden Vuxna Barn

Läs mer om Vuxna Barn.
Troligen pepparspray bakom gaslarmet

Polisen och räddningstjänsten meddelande under torsdagskvällen att det med stor sannolikhet är någon form av pepparspray som vållade gaslarmet på Rudsskolan.

Läs mer om Rudsskolan.
VF-TV: Granqvist om hur PW går vidare

Färjestads målvaktscoach Erik Granqvist berättar hur han och Fredrik Pettersson-Wentzel jobbar för att lägga torsdagens förlust bakom sig. Han pratar även om FBK:s försvarsspel och vad som krävs för att släppa till färre heta målchanser.

Fick tänder utslagna vid misshandel

En norrman fick sina framtänder utslagna vid en misshandel på Kungsgatan i Karlstad vid tvåtiden på fredagsnatten.

Läs mer om Karlstad och Kungsgatan.
Man med skarpladdat vapen greps i Sunne

uppdaterad skärtorsdagen 06.58) En man med en skarpladdad pistol greps i centrala Sunne på onsdagseftermiddagen.

Läs mer om Sunne.
Effektivt Skellefteå straffade Färjestad

Färjestad bjöd upp till kamp i final två. Men det kostade i hög felprocent. Fyra av sex bortamål tillkom efter misstag. - Skellefteå straffar oss för alla fel vi gör, säger Ole-Kristian

Läs mer om Färjestad och Ole-Kristian.
`PW` efter tabben: Får inte hända

Fredrik Pettersson-Wentzel har glänst i princip hela slutspelet. Men i match två mot Skellefteå föll hans spel olägligt ihop - och målvaktstavlan i den tredje perioden eliminerade alla

Läs mer om Skellefteå.
Ett mål upp för FBK

Skellefteå har greppet om matchen i Löfbergs Arena. De leder med 2-1 efter två perioders spel. Period två: Den andra akten började med att Joakim Nygård på egen hand svarade för en snabb spelvändning.

Läs mer om FBK och Joakim Nygård.
Fjärdeklassare gjorde sina första schackdrag

- Schack är bra för ungdomar. De får träna matematik och logiskt tänkande, och inte minst får de sitta ner i lugn och ro. En del lärare säger att det blir lugnare i klassen och bättre

Åhman och Green flyttas upp från Sjöstad

Karlstad IBF kan räkna in ytterligare två nyförvärv i truppen. Både Christian Åhman och Sebastian Green flyttas upp från farmarlaget Sjöstad. - Vi kommer spela på tre femmor nästa säsong,

Läs mer om Green, Sebastian Green och Sjöstad.
`Har inte kunnat sova så bra`

På torsdagsmorgonen öppnade Rudsskolan temporärt efter onsdagens traumatiska händelse. 25 personer fick då föras till sjukhus efter ett misstänkt gasutsläpp - eller gasattack - av något

Läs mer om Rudsskolan.
Hjärtar dålig stämning

Ett besök på en brandstation som tar fyr. Det är anmärkningsvärt i sig. Men den senaste veckans vardagsprotester, människor som i sociala medier hjärtar brandmännens antirasistiska budskap visar en kämparglöd som aldrig får slockna.

FI satsar på Karlstad

Feministiskt initiativ (FI) satsar på att ta sig in i Karlstadsfullmäktige. Intresset är stort: på bara några dagar har lokalavdelningen fått 165 medlemmar.

Tusentals mc-åkare i traditionell kortege

Mc-premiären i morgon på långfredagen med start i Kristinehamn och vidare till Filipstad brukar locka över tusen deltagare vid fint väder.

Läs mer om Filipstad och Kristinehamn.
Åtalas för kvinnomord

I dag åtalades en 63-årig man för mord. Mannen misstänks ha mördat en kvinna i en lägenhet i slutet av januari. Mannen nekar till brott.

Pojkarna fortsatt misstänkta

24 personer, varav 15 elever, fick föras till sjukhus efter en misstänkt gasattack mot Rudsskolan på onsdagen.

Läs mer om Rudsskolan.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01