Nöje

Ostoppbara solister i högform på operan

Malmöoperan dammar av en gammal opera och dammar på med sång i världsklass

Nyberg och Hellenius säljer lyxhuset

David Hellenius och Rene Nyberg säljer sin lyxhus i Bromma. Utgångspriset för den sjönära villan på 216 kvadratmeter är 15,8 miljoner kronor.
Läs mer om Bromma och Rene Nyberg.
Banderas fick en hjärtattack i hemlighet
Skådespelaren Antonio Banderas avslöjar nu att han fick en hjärtattack i januari – något som han hittills hållit hemligt. – Jag fick en hjärtattack den 26 januari, säger han till Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail.
Oliver, 12, läxar upp Batra efter succn
Han rockade loss och tog sig direkt till semifinalen av Talang 2017 i TV4. En dag senare gästade Oliver Rytting, 12, Nyhetsmorgon där han berättade om framträdandet – och passade på att läxa upp David Batra. – Det är ett familjeprogram Batra, tänk lite på vad du säger, utbrister Oliver Rytting i Nyhetsmorgon.

Brad Pitts livvakt nermejad av bilist

Brad Pitts, George Clooneys och Jennifer Anistons livvakt Burly Steve Meredith har mejats ner av en smitare. Nu visar han upp de blodiga skadorna. Förhoppningsvis hittar polisen avskummet, skriver han på Facebook.
Linda Hammars krav på kärleken Lars-Åke
I en annan del av Köping-stjärnan Linda Hammar, 44, avslöjade för en tid sedan att hon hittat kärlekslyckan i Lars-Åke Fransson. Nu berättar hon om deras relation och hur de får relationen att fungera. – Han måste raka sig, annars får han inga pussar, säger hon till Aftonbladet och skrattar.
Malin Gramer hyllas för fina familjebilden
Här visar Malin Gramer upp familjelyckan. Programledaren har lagt upp en ny bild på Instagram på henne, pojkvännen Carl Falk och nytillskottet. Det är så mysigt med en bebis, skriver hon bredvid bilden.
Läs mer om Carl Falk, Instagram och Malin Gramer.
One Direction-stjärnan har blivit pappa
Vilken babylycka! One Direction-stjärnan Liam Payne, 23, och hans flickvän, Cheryl Cole, 33, har blivit föräldrar – till en pojke. – Jag är otroligt glad över att välkomna vår lilla pojke till världen. Det är ett ögonblick vi aldrig kommer att glömma, skriver Liam Payne på Instagram enligt nöjessajten E! Online
Läs mer om Cheryl Cole, Instagram och Liam Payne.
Vilken nyhetssajt tror ni Åkesson gillar mest?
För att hålla Donald Trump på gott humör och undvika vredesutbrott på Twitter serverar medarbetarna honom nyheter från Breitbart och Fox News. Om presidentens fotfolk har tur kompenserar denna välvilliga rapportering de kritiska perspektiven på CNN eller i New York Times.
Björn Wiman: Skimret från Sven-Ingvars idylliska Sverige får inte slå över i framtidspanik
Söndagskrönikan. När Sven-Erik Magnusson var död vajade flaggorna för halv stång i Värmland. Inte mindre än fyra medlemmar av Sveriges regering fann anledning att kommentera den folkkäre artistens bortgång.
Läs mer om Sverige och Värmland.
Lastbilschaffören Lasses fina hälsning
I lördagens TV4 Nyhetsmorgon skrapar lastbilschaffören Lasse, 53, från Norrtälje triss och det blir känslosamt. Efter att ha skrapat fram 15 000 kronor i månaden i 15 år så skickar Lasse en fin hälsning. – Och så vill jag hälsa till mina fina barnbarn, säger han med tårar i ögonen.
Läs mer om Lasse och Norrtälje.
Hur bögig måste en bög vara?
Unga HBTQ-personer som söker asyl i Sverige drabbas av en förödande okunskap. Jonas Gardell möter Irfan, en ung man från Afghanistan som Migrationsverket inte tror på.
Livet på landet var inte så stillsamt förr
Ola Wikander funderar över lantstället som självvald exil.
Oväntade bilden på världsstjärnan Sia
Den kända artisten Sia visar upp sin nya stil – med utsläppt hår. I vanliga fall är det ovanligt att världsartisten syns utan peruk. – Jag vill inte bli kritiserad för hur jag ser ut på internet, säger hon till ABC
Läs mer om ABC och Sia.
Kärleksstödet till Stina efter tuffa kriserna
Hon går från succ till succ i TV4:s Let's dance – och är känd för sin kroppsaktivism. Efter ytterligare en hyllad dans, där budskapet var att alla kvinnor har rätt att vara precis som de är, berättar Stina Wollter tragedin som fick henne att börja engagera sig i frågan. När Stina Wollter var 28 år gammal förlorade hon sin syster Ylva, som var sjuk i anorexi och diabetes. Nu dansar Stina för Ylva. – Har du stått vid en dödsbädd som jag har gjort, det är ingen bullshit, säger hon.
Läs mer om Stina, Stina Wollter och Ylva.
Malmbergs kamp för sin sjuka flickvän
Claes Malmbergs brasilianska flickvän lider av en svår hjärnsjukdom och har opererats i Sverige.Hon behöver ytterligare en operation men nu riskerar hon att skickas tillbaka till Brasilien för att genomför den där.– Jag upplever det som väldigt inhumant, säger Malmberg till Aftonbladet.
Dansbandskungarna – framgångarna och tragedierna
De har skapat Värmlandsvärme, kramgoa låtar och sista ljuva år, för en hel nation. Men solskenet har också kastat skuggor. Bortom rekord, platinaskivor, svensktoppsettor och publikkärlek, har dansbandskungarna tampats med sjukdomar och alkohol. – Baksidan med kändisskapet är att det blir så offentligt när en sådan här sak händer. Livet är ju så, det har ljusa sidor och mörka sidor. Men jag minns Sven-Erik med ljusa minnen, berättar Klas Anderhell, medlem i Sven-Ingvars.
Läs mer om Sven-Erik och Värmlandsvärme.
Cher hoppar av film på grund av familjekris
Den ikoniska sångerskan och skådespelaren Cherilyn Sarkisian, mer känd som Cher, hoppar av filmen Flint. Anledningen uppges vara en allvarlig kris i familjen.
Läs mer om Cher, Cherilyn Sarkisian och Flint.
Slutade sända dokusåpan – deltagarna fick inte veta
23 äventyrslystna främlingar gav sig ut till de skotska högländerna för att delta i en påkostad tv-show som skulle vara i ett helt år. Men efter bara fyra avsnitt slutade Channel 4 att sända Eden. Utan att de tävlande fick veta att ingen kunde se deras program längre.
Läs mer om Channel och Eden.
Så hedrades Carrie Fisher och Debbie Reynolds
Under lördagskvällen hedrades Hollywood-stjärnorna Debbie Reynolds och Carrie Fisher på en minnesceremoni i Los Angeles. Trots att vännen och Star wars-stjärnan Mark Hamill inte kunde närvara skickade han en hälsning via Twitter. Det fanns en tid då hon lovade mig att hon skulle skämta på min begravning, om jag dog först. Jag vet att hon skulle vilja att vi alla skrattade idag.
Nina Zanjani : Jag behöver inte leta efter mörkret – jag har det redan i mig
Skådespelaren Nina Zanjani får kritiker att göra vågen efter varje roll. Nu är hon aktuell i The Nether på Dramaten. Möt vår nästa stora stjärna.
Läs mer om Dramaten och The Nether.
Skådisarnas sorg efter Jönssonligan
De kultförklarade filmerna om de charmiga banditerna i Jönssonligan är kultförklarade i Sverige. Men åren efter succn har präglats av sorg. – Det var tungt, har Weiron Holmberg tidigare berättat om vännen som gick bort.
Oliver, 12, gör enorm rock-succ i Talang
Han kan vara den hårdaste 12-åringen någonsin. Oliver Rytting rockar loss till en av Kiss absolut största hits – och gör Alexander Bard, LaGaylia Frazier, Kakan Hermansson och David Batra mållösa. Här tar 12-åringen sig direkt till semifinalen av TV4:s Talang – med sin stenhårda show. – Det jag ska bjuda juryn på är varenda katoliks mardröm. Det är rena demonens röst, säger han i programmet.
David Batras bråk med Alexander Bard i TV4
Definitionen av dålig smak. I TV4:s Talang går David Batra till verbal attack mot jurykollegan Alexander Bard. – Kan man inte sköta sitt eget skägg så har jag svårt att se hur man kan sköta det här juryarbetet, säger komikern i programmet.
Läs mer om Alexander Bard, David Batra och TV4.