Nöje

Sex personer kan vittna mot Lasse Kronr

Den kvinnliga ex-praktikanten som anmält SVT-programledaren Lasse Kronr för sexuellt utnyttjande har sex vittnen till sin hjälp.Det framgår av polisanmälan som gjorts mot Kronr och som rubricerats grovt sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning.Brottsplatsen: SVT Göteborg.SVT sitter i krismöten på måndagen om Kronrs och Doobidoos framtid.
Läs mer om Kronr och Lasse Kronr.

Avklädda bilden på Lindorff slår rekord

Linda Lindorffs avklädda bild har slagit rekord.Bonde söker fru-programledaren visar stolt upp rekordbilden - där hon tävlar i Miss Universum.Vilka minnen. En förlegad tävling på många vis men då 1990 var detta spännande skriver Linda Lindorff om bilden.
Läs mer om Linda Lindorff och Lindorff.
Därför lämnar Kläfford Sverige
Chris Kläfford är enligt många tv-tittare en av de största favoriterna i Idol – men saknaden efter sambon Bob är stor.Efter programmet planerar han nu att lämna Sverige tillsammans med kärleken.– Att umgås ikapp och ta igen förlorad tid. Det vore skönt att åka bort ihop, säger han till Hänt.
Läs mer om Bob, Hänt, Idol, Kläfford Sverige och Sverige.

Foo Fighters klara för konsert i Sverige

Förra gången bröt sångaren Dave Grohl benet.Trots det så återvänder Foo Fighters nu till Ullevi i Göteborg.Den femte juni spelar bandet på arenan igen.
Priscilla Presleys brytning – 40 år efter Elvis död
Priscilla Presley vände sig till scientologerna för 40 år sedan – då Elvis Presley dog.Nu är den 72-åriga stjärnan den senaste i raden av kändisar som lämnar kyrkan, skriver Daily Mail.– Jag har fått nog. Jag är färdig med det, säger hon enligt tidningen.
Läs mer om Daily Mail.
AC/DC-producenten George Young död
Den australiska låtskrivaren och producenten George Young är död, skriver The Sun.Han var bland annat producerat AC/DC.George Young blev 70 år.
Läs mer om George Young och The Sun.Han.
Justin Timberlake klar för Super bowl
Förra gången han med blev det en bröstskandal med Janet Jackson.Nu får Justin Timberlake en ny chans, och får spela på amerikanska hedersuppdraget Super bowl.Nyheten avslöjas i en video med programledaren Jimmy Fallon, skriver Huffington Post.
TV4-chefen erkänner i samtal med kvinnan
Kvinnan larmade TV4-chefen om det sexuella övergrepp som Martin Timell utsatt henne för i en badtunna.Sedan var det tyst – i 1,5 år.Efter flera dagars granskning i Expressen ringde plötsligt programchefen Anna Rastner tillbaka till kvinnan och bad om ursäkt.Rastner berättar att hon tog kvinnans larm vidare till innehållsdirektör Åsa Sjöberg – men att de inte agerade tillräckligt kraftfullt och att det nu väller in ny information om Martin Timell.– Vi brast där helt klart, säger Rastner i samtalet som Expressen TV tagit del av.
Emmy, 11, ringde sin mamma – sen fördes hon akut till sjukhus
Elvaåriga Emmy ringde sin mamma Christina från skolan och berättade att hon hade kraftig huvudvärk.Bara minuter senare var hon på väg till sjukhuset i ambulans. Hon hade fått en kraftig hjärnblödning - och läkarnas besked var dystra.– Då försvann på något sätt vårat hopp där, säger mamma Christina i kvällens Sofias änglar.
Läs mer om Christina.
Flyktingmiljonärens dotters hemliga liv
Angelica Karlsson lever på hemlig ort med sambon och parets lilla dotter. På nya bilder visar flyktingmiljonären Leif-Ivan Karlssons dotter sitt liv i hemlighet. –Jag tror bara att det är bättre att folk inte vet var vi bor, berättar Angelica.
Läs mer om Angelica.
Regissören anklagas för övergrepp mot 38 kvinnor
Det började med Harvey Weinstein, men nu avslöjas nästa mäktiga filmman i Hollywood.Regissören och manusförfattaren James Toback anklagas nu för att ha utsatt kvinnor för sexualbrott – och ställs nu mot väggen av 38 personer.– Jag kände mig som en prostituerad, säger skådespelaren Adrienne LaValley.
Berättar sanningen om Let's dance-kaoset
Thorsten Flinck, 56, fick inte vara med i Let's dance på grund av hälsoskäl.Nu är skådespelaren tillbaka med en ny uppsättning av Doktor Glas, en musikturn och en jullåt – dessutom förhandlar han om att återvända till Melodifestivalen.Nu berättar Thorsten Flinck om sorgen över att ha förlorat kontakten med sina döttrar, hur det känns att spela Christer Pettersson, sprickan mellan honom och vännen Mikael Persbrandt och när han slutade ta droger.– Opiater är en dödsdrog och det svåraste att bli av med, säger han.
Det fick Bianca i brevlådan – efter hånet mot Mandelmanns
Efter att ha förlorat två priset till paret Mandelmanns på Kristallengalan skickade Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, en rejäl salva i riktning mot bönderna. Nu har Mandelmann besvarat Wahlgrens värld-stjärnans utspel.
Modiano åstadkommer mycket med små medel
Malte Persson läser Nobelpristagarens barndomsskildring Straffeftergift om svarta börshandlare som samarbetade med Gestapo.
Läs mer om Gestapo och Straffeftergift.
Berättar sanningen om Let's dance-kaoset
Thorsten Flinck, 56, fick inte vara med i Let's dance på grund av hälsoskäl. Nu är skådespelaren tillbaka med en ny uppsättning av Doktor Glas, en musikturn och en jullåt – dessutom förhandlar han om att återvända till Melodifestivalen. Nu berättar Thorsten Flinck om sorgen över att ha förlorat kontakten med sina döttrar, hur det känns att spela Christer Pettersson, sprickan mellan honom och vännen Mikael Persbrandt och när han slutade ta droger. – Opiater är en dödsdrog och det svåraste att bli av med, säger han.
Emmy, 11, ringde sin mamma – sen fördes hon akut till sjukhus
Elvaåriga Emmy ringde sin mamma Christina från skolan och berättade att hon hade kraftig huvudvärk. Bara minuter senare var hon på väg till sjukhuset i ambulans. Hon hade fått en kraftig hjärnblödning - och läkarnas besked var dystra. – Då försvann på något sätt vårat hopp där, säger mamma Christina i kvällens Sofias änglar.
Läs mer om Christina.
Timells hot till kollegan – ville skrämma till tystnad
I sista stund försökte Martin Timell skrämma personal till tystnad.När skandalen var på väg att rullas upp skickade han flera sms till tidigare Äntligen hemma-medarbetaren Ola Fredholm–där han försökte hota honom till tystnad:Om det är du, då är detta förtal, och därmed åtalbart. Du bör nog ringa, skrev Timell i ett av meddelandena.
Dans runt rasism
Vissa saker måste man
Kändisarnas förvirring – efter missen i Bingolotto
Under söndagen var det ett specialsänt Bingolotto i TV4.Men tekniken strulade till det rejält.När de inbjudna kändisarna skulle spela Miljonkampen blev det fel flera gånger.– Skitsamma, pengarna går till välgörenhet. Nu kör vi, säger artisten Linda Bengtzing.
Här bryter deltagarna ihop – efter Anders Lundins ord
Det blir känslosamt i söndagens säsongspremiär av SVT-succn Allt för Sverige.Flertalet av deltagarna bryter ihop redan i första programmet –efter programledaren Anders Lundins ord.– Det känns som jag vandrar rakt in i min egen saga. Och den är verklig, säger Victoria Tori Allen, 27, i programmet.
Stora oron efter dramat i slutet: Inte ens förberedd
I SVT:s hyllade program Allt för Sverige tävlar tio amerikaner om att få en släktträff med sin svenska släkt.Men det är ett moment som tär hårt på deltagarnas psyken –och en av deltagarna blir rejält orolig efter dramatiken i den sista tävlingen.–Jag är orolig. Jag är inte ens förberedd på det, säger Cosondra Sjostrom.
Läs mer om Allt, Cosondra Sjostrom och Sverige.
Ny kvinna träder fram – slog larm om Kronrs SMS
En ny SVT-kvinna träder nu fram om Lasse Kronr och berättar hur programledaren tog olämpliga kontakter med henne.Sveriges Television bekräftar att man tvingades ge programledaren en tillsägelse – efter oönskade sms-konversationer.–Han missbrukade sin makt på ett fult sätt, säger den 28-åriga kvinnan.
Läs mer om Lasse Kronr.
Magnus Carlsson polisanmäler nu
Schlagerkungen Magnus Carlsson, 43, har polisanmält en kvinna.Anledningen?Hon anklagar honom för att ha gjort henne med barn, berättar han i Kändispodden.
Läs mer om Kändispodden.