Nöje

Mew avbröt konsert på Ullevi – Coldplays spelning i fara

Mew tvingades avbryta sin spelning efter bara några låtar – på grund av ösregn.Nu kan även Coldplays spelning vara i fara.– Vi är ledsna, men vädret är helt galet just nu. Det är helt enkelt inte säkert för oss att stanna kvar, säger bandet från scen.

Skäringers problem som barn: Var farligt tjock

Mia Skäringer var bara ett barn när hon gick med i Viktväktarna.I podcasten Skäringer Mannheimer berättar den hyllade skådespelaren och komikern om ätstörningarna hon drabbades om som liten.– Det var läskigt för ju smalare jag blev desto mer populär blev jag, säger hon i podden.
Coldplay-stjärnans heta uppladdning för Sverige
I kväll återvänder Coldplay till Sverige och Göteborg.Och sångaren Chris Martin har laddat upp inför konserten på Ullevi – med hångel.– Det var massor av människor där och de hånglade helt öppet, säger en uppgiftslämnare till The Sun.
Coldplay på Ullevi i Göteborg
Med sin turn A head full of dreamskommer Coldplay tillbaka till Sverige. Förra året spelade de inför ett fullsatt Friends Arena i Stockholm och i kväll, söndag, gör de sin första av två spelningar på Ullevi i Göteborg. Expressens Anders Nunstedt är på plats och rapporterar live från konserten.

Det bästa hos Ferrante är ångesten

Sven Olov Karlsson läser den sista delen i Neapel-serien, Det förlorade barnet.
Läs mer om Det, Ferrante och Neapel-serien.
Barnbeslutet – Jocke och Jonna adopterar
Joakim Jockiboi Lundell och Jonna Lundell ska adoptera.Paret berättar om barnbeslutet i en ny video.– Vi har redan försökt skaffa barn i cirka fyra-fem år så ett eller två år känns så himla kort för oss, säger Jonna Lundell i videon.
Läs mer om Jonna och Jonna Lundell.
Charlie Sheen stäms av exet
Charlie Sheen stäms av en exflickvän för att ha utsatt henne för risken att bli smittad av hiv, det uppger TMZ.Skådespelaren ska enligt stämningen berättat om sjukdomen först efter att paret inlett en sexuell relation.
Barn är väldigt övervakade i dag
Suzanne Osten har i decennier slagits mot fördomar om barn.Isa Anderssons intervjuar henne om bebisars behov av teater och moraliserande vuxna i Expressen Kulturs sommarserie om synen på barnet.
Paris Jackson hyllar sin pappa med ny tatuering
Paris Jackson hyllar sin pappa – den avlidna popikonen Michael Jackson – med en ny tatuering.På Instagram berättar hon om saknaden.Jag älskar dig, skriver Paris Jackson.
Läs mer om Michael Jackson.
Harrys miljonring – hyllning till Diana
Engelska prins Harry vill fira till skådespelarflickvännen Meghan Markle och han sparar inte på pengarna.En miljon svenska kronor ska ringen vara värd, och samtidigt hylla hans avlidna mamma, prinsessan Diana.Förlovningsringens stora smaragd ska nämligen komma från Dianas privata samling, skriver Daily Star.
Läs mer om Daily Star, Diana, Harry och Meghan Markle.
Läckberg och Skölds kärleksmys i New York
Camilla Läckberg och Simon Sköld är på bröllopsresa i New York – där de dessutom passade på att gifta sig en gång till.Nu delar det nygifta paret med sig av sitt kärleksmys på Instagram.Vilken dag, skriver Camilla Läckberg.
Ellinor Bjurströms stora miljonbeslut
Modellen Ellinor Bjurström ska byta bostad – och har köpt hus.22-årigen och hennes sambo, Youtube-profilen Jimmy Olsson, ska nu bygga ett nytt hus på den inköpta tomten.För jag och min älskling har köpt tomt skriver Ellinor Bjurström på Instagram.
Håkan Hellström kan inte sjunga
Håkan Hellström kan inte sjunga.För en gångs skull är det gamla påståendet sant.
Lindorffs stora kärleksplaner
Det är inte bara romantik under inspelningen av Bonde söker fru utan även i Linda Lindorffs privatliv. På TV4-profilens blogg avslöjar Lindorff att hon ska åka på kärlekssemester tillsammans med maken Jacob Lindorff.Ser otroligt mycket fram emot detta, skriver Linda Lindorff på sin blogg.
Prins Harry: Jag ville hoppa av kungahuset
Brittiske prins Harry, 32, ansågs länge som den upproriske familjemedlemmen.Vilda fester, fylla, maskeradparty med nazitema – skandalerna avlöste varandra.Nu talar Harry ut i en öppenhjärtig intervju där han avslöjar hur han ville hoppa av allt det kungliga och leva som en normal person.– Jag ville hoppa av.
Läs mer om Harry.
Håkan Hellström ställer in - läkaren säger nej
Håkan Hellström skulle ha spelat i Norge - men tvingas nu ställa in.Artisten förbjuds uppträda av sin läkare.– Läkaren säger nej. Dessvärre blir konserten i Vigelandsparken avlyst på grund av sjukdom, säger Håkan Hellström i ett pressmeddelande, skriver Dagbladet.
Efter förvandlingen – nu hyllas Anna Book
Efter inspelningen av Biggest loser VIP har Anna Book rasat i vikt.På Instagram visar hon upp den stora förändringen och hyllas av sina följare.Vad fin du är! Vet vilken kamp det är att gå ner i vikt, skriver en person.
Läs mer om Anna Book, Biggest och VIP.
Hårda markeringen mot Blondinbella
Odd Spångberg tatuerade in Isabella Blondinbella Löwengrips namn när de var ett par.Efter uppbrottet har kärleksmanifestationen gjort sig påmind.– Det kommer väl tids nog en punkt där jag får fatta beslut om det där, säger han.
Läs mer om Blondinbella.
Därför får Grys make inte vara med på semestern
Sommarkrysset tar paus när Elton John intar Gröna Lund.Då drar Gry Forssell på semester med barnen – men maken Alex Kossek.Nu berättar programledaren om hur paret får relationen att funka.– Genom att inte ses så mycket, skämtar Gry Forssell.
Efter strålkastarna
I ett anspråkslöst hörn vid Sergels torg ställer Kulturhuset ut scenkostymer, huvudsakligen från de två dansföreställningarna Det var inte jag. Igen och TRE, båda koreograferade av Kenneth Kvarnström.
Priset för profiten
Charlottenborgs konsthall har förvandlats till en visuell uppläxning av mänskligheten. Byggnadens ena fasad har fått sina fönster igenmurade, murbruket är flytvästar och varje flytväst är en människa som flytt.
Han är helvetets egen Steffo Törnquist
Martina Montelius faller för Leif Holmstrands exakta grafomani.
Läs mer om Steffo Törnquist.
Helenas vägran – vill inte gifta sig
Helena Seger vill inte gifta sig med Zlatan Ibrahimovic.Modellen gör i stället allt för att visa sin självständighet från sin sambo.– Jag är ingen fotbollsfru som har vunnit en skönhetstävling. Jag känner mig faktiskt frustrerad över att jag inte fått kredd för det jag gjort.
Läckberg och Sköld har gift sig – en gång till
Camilla Läckberg och Simon Sköld har gift sig – igen.Paret gifte sig aldrig juridiskt i Sverige, men har nu gjort det i New York under sin bröllopsresa.Roliga saker gör man ju gärna fler gånger, skriver Camilla Läckberg på Instagram.