Nöje

I otakt med sin tid

Så skapas en klassiker

Hollywoodstjärnan spelar huvud- rollen i remake av Hundraåringen
Felix Herngrens succfilm Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann görs i en amerikansk version med Will Ferrell i huvudrollen.Filmstjärnan kommer även att producera den kommande filmen.– Detta är så jäkla kul, säger Felix Herngren.
Hollywoodstjärnan spelar huvud- rollen i remake av Hundraåringen
Felix Herngrens succfilm Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann görs i en amerikansk version med Will Ferrell i huvudrollen.Filmstjärnan kommer även att producera den kommande filmen.– Detta är så jäkla kul, säger Felix Herngren.

Anna Book avslöjar sanningen om tänderna

Artisten Anna Book har skaffat nya tänder - efter att ha skämts för sina gamla sedan tonåren.Det berättar hon för Nöjesbladet.– Jag har velat fixa min mun i fem år. Eller egentligen har jag velat fixa mina tänder sedan jag var 15 år. Jag sög på tummen så länge, säger hon till Nöjesbladet.
Läs mer om Nöjesbladet.
Filmen på Britney chockar fansen
Artisten Britney Spears är i fysisk toppform - och visar upp nya superkroppen på Instagram.Det får hennes fans att reagera starkt. Medan många hyllar henne, är andra frågande.Vad har hänt med dina läppar?, undrar en följare.
Läs mer om Britney och Instagram.Det.
16-åringen sjöng sig rakt in i Idol-juryns hjärtan
I Göteborg tog 16-åriga Oliva Spicer från Kållered Idol-juryns hjärtan med storm.Musikintresse har hon fått av sin pappa Terry som tagit med sin dotter när han varit ute och sjungit.Det var också han som fick äran att dela ut Idol-juryns guldbiljett till sin dotter.– Olivia, så här är det, det här kallas för en fullpott, säger Nikki Amini med en medstämmande Idol-jury bredvid sig.
Swedish writer targeted in advanced hacker attack
Jonas Jonasson, the Swedish author who wrote the widely acclaimed book The Hundred-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared has been targeted in an advanced hacker attack where someone tried to steal the manuscript to the sequel.The attempt was made using an advanced proxy server and designed so that the author would be fooled to send the manuscript to someone claiming to be his agent.– It would have been a disaster if it came out, Jonas Jonasson said.
Stjärnförfattaren utsatt för avancerad hackerattack
Författaren Jonas Jonasson har utsatts för en hackerattack där någon försökt stjäla det ofullbordade manuset till hans uppföljare av succboken om Hundraåringen.Försöket gjordes med hjälp av en avancerad proxyserver där författaren skulle luras att skicka manuset till sin agent.– Det hade varit en katastrof om det kommit ut, säger Jonasson.Nu har hans IT-skydd stärkts kraftigt för att undvika nya försök.
Juryns ilska under Idol-inspelningen
Under onsdagens avsnitt av tv-programmet Idol blir juryn riktigt otåliga.Idol är på plats i Göteborg i hopp om att finna nya talanger – men besvikelsen blir stor.– Jag känner att jag sitter här och försöker hitta minsta lilla grej att gå på, men det finns ingenting jag kan greppa tag i, säger Nikki Amini från Idol-juryn.
Skyll inte på datorn
Lindorffs hårda ord mot Kristallen
Linda Lindorff har lett Bonde söker fru i tolv säsonger, men aldrig vunnit en Kristall för dejtingsåpan.Den första september är det dags för årets prisceremoni – men Linda Lindorff har gett upp hoppet om att vinna.Skulle vi fått pris borde vi fått det för länge sen. Nu är det för sent, skriver hon via sin blogg.
Ingrosso tvingades ge upp – efter kvinnornas hat
Den flitiga bloggaren Bianca Ingrosso tröttnade på skrivandet efter att ha utstått hat för ett av sina inlägg.Men efter en tredagarspaus var hon tillbaka med svar på tal:Förstår faktiskt inte ibland er äldre kvinnor som går in här och verkligen hatar.
Läs mer om Bianca Ingrosso.
Samtiden vill att jag ska ha positivt sex
I det senaste avsnittet av podcasten En varg söker sin pod pratar Liv och Caroline om sexskildringar i samtidslitteraturen apropå den debatt som startades av författaren Malte Persson.
Läs mer om Caroline, Liv och Malte Persson.
Pinks nya bröstbild gör fansen galna
Artisten Pink hyllas för sin skämtsamma bröstbild på Instagram.Fansen blir galna när sångerskan visar upp sig med två bröstpumpar.Du är så cool, du är en fantastisk kvinna, skriver en följare under bilden.
Läs mer om Instagram.Fansen.
The Square blir Sveriges bidrag till Oscarsgalan
Filmen The Square kommer att representera Sverige på nästa års Oscarsgala.Det tillkännagavs under onsdagen på en presskonferens arrangerad av Svenska Filminstitutet.I maj vann The Square det prestigefulla priset Guldpalmen under filmfestivalen i Cannes.
Alicia Vikanders sexscen förbjuds – får inte sändas
Alicia Vikanders nya sexscen i kommande filmen Tulpanfeber är för vågad för amerikansk tv, skriver den amerikanska sajten Pagesix.Enligt uppgifter till sajten valde tv-bolaget Fox att stoppa trailern från att visas – efter att distributören bakom filmen vägrat att ta bort sexscenen.
Läs mer om Fox, Pagesix.Enligt och Tulpanfeber.
Programledarens nya karriär efter 22 år på SVT
Efter en lång karriär på SVT sade Marianne Rundström upp sig från kanalen, efter beskedet att hon skulle bli av med sin fasta anställning vid 67 års ålder.Nu har Rundström startat en ny karriär - något hon inte trodde var möjligt.– Det är spännande att se vad man kan skapa för framtid nu, säger Marianne Rundström.
Östlunds påhopp på Holm – spydiga svaret
Regissören Ruben Östlund hävdar att han är bättre än regissören Hannes Holm i Breaking news.Samtidigt berättar regissören att de två har en historia – och att det finns en konflikt.–Han var sur på en grej jag hade sagt i tidningen, säger han i programmet.Nu svarar Hannes Holm på Rubens Östlunds ord.
Läs mer om Breaking och Holm.
Stjärnans ånger efter förändringen
Tori Spelling berättar om sin förändring – som hon i dag ångrar stort.Skådespelaren plockade sina ögonbryn väldigt mycket under 90-talet – och nu har hon svårt att få tillbaka dem.–Jag borde aldrig ha gjort det, säger hon i en intervju.
Serneholts flört – med Stefan Holm
Stefan Holm erkänner att han inte blev kysst under hela sin högstadietid - och får snabbt en flörtig kommentar från Marie Serneholt. I trailern till TV4:s Klassfesten avslöjar tidigare A-teens-artisten detaljer om sin tonårstid för höjdhopparen. – Jag gick ju okysst genom hela högstadiet, säger Stefan Holm.
Världsstjärnans konsert på hemliga kändisfesten
Affärsdrottningen Cristina Stenbecks födelsedagsfest innehöll en stor överraskning.Stenbeck bjöd inte bara in politiker och kungligheter till sitt 40-årsfirande i Stockholms skärgård förra helgen.Även världsstjärnan Steve Angello var på plats för att fira affärsdrottningen på hennes dag – och uppträdda för hennes gäster, rapporterar Svensk Damtidning.
Niklas Strömstedt om stora kärleken till Jenny efter 16 år
Från sommaruppträdande med gruppen GES till vintershow på grand Htel i vinter.Artisten Niklas Strömstedt har fullt upp med musiken.Han är även aktuell med en ny säsong av Strömstedts där han syns tillsammans med sin fru Jenny Östergren.– Det är väldigt inspirerande och kul att jobba med Jenny. Hon är rörlig i huvudet, en briljant journalist och en mycket klok och rolig person, säger Niklas Strömstedt.
Läs mer om Htel, Jenny, Jenny Östergren och Jenny.
Kaoset tittarna inte fick se i SVT
Under onsdagens sändning av Gomorron Sverige i SVT förkortades sändningen med 1,5 timme i förmån för EM i ridsport.Något programledarna Lotta Bouvin-Sundberg och Lennart Persson fick veta i direktsändning - och hela programmet tvingades lägga om.– Det ska inte behöva hända, och det är väldigt tråkigt att någon har gjort ett misstag som får så stora konsekvenser, säger Lotta Bouvin-Sundberg.