Expressen

Thomas Bodströms bråk med Gladiatorn

Gladiatorn Roddy Hero Benjaminsson hänger ut namnen på brottsmisstänkta och dömda. Nu kritiseras han av Thomas Bodström i Mix Megapol - och försvarar sig själv. – Något måste hända, det får vara nog. Sverige är rättslöst för kvinnor, säger Roddy Benjaminsson i Mix Megapol.

I Belarus misshandlas skådespelare

Dmitri Plax skriver om den tilltagande repressionen mot oppositionella i Belarus.
Pegs kärlekslöfte till kändissonen
Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht är kärare än någonsin. Nu grattar Parnevik sin pojkvän på födelsedagen - och hyllar honom stort. Att få vakna upp bredvid dig gör mig lyckligaste i hela universum. Tack för att du alltid är den ängeln jag behöver skriver Peg Parnevik till en bild på Instagram.
Hollywoodstjärnan har blivit pappa igen
Bebislycka! Benedict Cumberbatch och hans fru Sophie har blivit föräldrar för andra gången, skriver People. Paret har fått en liten son vid namn Hal Auden.
Läs mer om Hal Auden, People och Sophie.

Jon Henrik Fjällgren visar vältränade kroppen

Han kom trea i Melodifestivalen med En värld full av strider. Nu visar den jojkande renskötaren Jon Henrik Fjällgren generöst upp sin vältränade kropp på sociala medier. Försöker hålla mig stark skriver artisten till bilden.
Tv-profilen kämpar för sitt liv efter skottdrama
Tidigare America's next top model-deltagaren Brandy Rusher har blivit skjuten, och kämpar nu för sitt liv. Rusher var en av fyra som blev skjutna i ett skottdrama i Houston, Texas, natten till måndag, skriver TMZ. – Ja, Brandy och hennes bror Wayne var inblandade i en beskjutning, men vi vet ingenting om det, säger Rushers morfar till E! Online.
Läs mer om Brandy, Brandy Rusher, Houston, TMZ och Wayne.
Sanningen om profilernas bråk
Programledarduon Filip och Fredrik ledde välgörenhetsgalan Hela Sverige skramlar med Petra Mede för två år sedan – sedan skar det sig. En ordväxling före sändningen utvecklades till ett bråk mellan programledarna. – Det var intressant att han registrerade att jag blev så fruktansvärt förbannad på detta, säger Petra Mede i Nemo möter en vän
Läs mer om Fredrik, Hela Sverige, Nemo och Petra Mede.
Stjärnparets lycka efter separationen
Ben Affleck och Jennifer Garner separerade 2015, men nu ser paret onekligen ut att hitta tillbaka till varandra. På nya bilder umgås paret med sina barn, och skrattar nära tillsammans, skriver Radar Online. Affleck har behandlats för alkoholmissbruk för att rädda sitt äktenskap med Garner.
Hustruns kamp för SVT-profilen Pererik
SVT-profilen och meteorologen Pererik Åberg drabbades av depression och tvingades sjukskriva sig. Nu berättar han att det var hans hustru Helene som såg signalerna och fick honom att söka professionell hjälp. – Det är ganska skönt att min fru tryckte på, och sparkade på mig på rätt ställe, säger han om hustruns kamp för honom.
Läs mer om Helene och Pererik Åberg.
Svaret efter vågade frågan: Skäms inte
Camilla Läckberg fortsätter att tjäna miljoner på sina böcker - 2015 omsatte hennes bolag 27,2 miljoner kronor. I podcasten Värvet berättar om miljonregnet och avslöjar även hur hon placerar sina pengar. – Jag skäms inte för att jag tjänar pengar, säger Camilla Läckberg i Värvet.
Läs mer om Camilla Läckberg och Värvet.
Första bilderna på Alicia Vikander som Lara Croft
Här är förstaofficiella bilden på Alicia Vikander i rollen som Lara Croft i den nya Tomb Raider-filmen. Det är filmbolaget själva som har släppt en bild från inspelningen. – När jag fick frågan om att spela den här rollen så blev jag väldigt exalterad, säger den svenska stjärnskådisen till Vanity Fair.
Därför stoppas Parneviks podd
Peg och Penny Parneviks podd Pillowtalk stoppas nu. Detta eftersom pappa Jesper Parnevik och mamma Mia Parnevik inte längre kommer att betala kostnaden. Det är mycket dyrare än någon skulle tro skriver Penny Parnevik på Instagram.
Frasses skämtsamma flirt med Linda Hammar
En ny bowlingbana ska invigas i Köping och Frasse behöver stilråd. När Linda Hammar ska hjälpa till passar han på att flörta med henne. – Hörru du, jag har ju pojkvän. Jag är ju förlovad, säger Linda Hammar tillbaka i programmet.
Läs mer om Frasse, Köping och Linda Hammar.
Mamma Emmas oro för sin lilla dotter
Emma och Anders bebis har en avvikelse i hjärnan och epilepsi, och riskerar stora skador om hon får anfall. Något som gör att föräldrarna lever i konstant oro för sin dotter. – När jag börjar tänka mer får jag panikångest, säger mamma Emma i Sofias änglar.
Läs mer om Emma.
Svaret efter heta bilden tillsammans
Let's dance-paret Samir Badran och Sigrid Bernson har fångats på bild - omfamnade i en kyss. Men trots romansryktena förnekar Samir Badran att de båda är ett par. – Det var en segerkyss. Vi firade att vi kom vidare i Let's dance, säger han.
Läs mer om Samir Badran och Sigrid Bernson.
Sångaren Clem Curtis har dött – blev 76 år
Clem Curtis, sångare i bandet Foundations som 1967 hade en världshit med låten Baby Now That I've Found You, har avlidit 76 år gammal. Det uppger Daily Star.
Läs mer om Daily Star.
Shirley Clamp: Till slut går man sönder
I Cancerpodden berättar Shirley Clamp om den tuffa tiden och när hon drabbades av deprission. Det var för två år sedan som krafterna tog slut och artisten valde att söka hjälp. – Till slut går man ju sönder själv och man ska försöka rädda alla andra, säger hon i podcasten.
Läs mer om Shirley Clamp.
Robin Bengtsson har friat till kärleken
Melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson har friat till sin sambo, Jennie Salte. Salte visar stolt upp ringen på Instagram. Älskar dig för evigt Robin skriver hon på Instagram.
Läs mer om Instagram, Jennie Salte och Robin.
Zara Larssons ilska efter censuren
Zara Larssons video till låten Symphony har censurerats av Youtube, och klassas som olämplig. Anledningen: en kyss mellan två män. – Det är förjävligt. Det är skitjobbigt att världen suger, säger Zara Larsson i sin podcast Sanningens mammor.
Läs mer om Symphony, Youtube och Zara Larsson.
Lilla Jönssonligan-skådisen om missbruket
Jonna Sohlmr spelade Doris i Lilla Jönssonligan. När skådespelaren var 15 fastnade hon i ett heroinmissbruk som höll på att ta hennes liv – i dag är hon fri från drogerna och studerar till socionom. – Det slutade i kaos, jag hamnade på behandlingshem och blev uppsagd, säger hon i Morgonpasset.
Konsten att ta hand om sina önskningar
Martina Montelius läser Amy, Aron och anden, en efterlängtad bilderbok av Ulf Stark och Per Gustavsson.
Läs mer om Amy, Aron, Per Gustavsson och Ulf Stark.
Ostoppbara solister i högform på operan
Malmöoperan dammar av en gammal opera och dammar på med sång i världsklass.
Ebba Kleberg von Sydows bebisbild
Ebba Kleberg von Sydow visar stolt upp bilder på sin nyfödda son. TV4-profilens bilder är tagna av kungafamiljens favoritfotograf Kate Gabor. Jag är så lycklig. Mörbultad (!) och dödstrött men så lycklig. Det låter kanske fånigt men livet känns komplett. skriver Ebba Kleberg von Sydow på sin blogg.
Läs mer om Ebba Kleberg, Kate Gabor och Sydow.
Hanna Hedlund berättar om operationen
Hanna Hedlund vill att fler ska prata om förlossningsskador. I samband med att hon själv opereras skriver hon om det tabubelagda ämnet på Instagram - och hyllas av sina följare för det starka inlägget. Även om du inte sprack på utsidan så kan man spricka på insidan skriver hon på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Håkan Hellström utökar sommarturnn
Här kommer ett glädjebesked till alla Håkan Hellström-fans ute i landet. Artisten utökar nu sin sommarturn med en extra spelning i Borgholms slottsruin. Detta meddelar han i dag på sin Facebooksida.
Läs mer om Facebooksida.