Expressen

Elsa Billgrens nya liv efter svåra kampen

Elsa Billgren är färdigbehandlad. Efter att ha tvingats operera bort sin livmoder kan hon nu tänka på livet i stället för på döden. I april är hon tillbaka i Äntligen hemma i TV4. Det kan bli som vanligt, men ändå inte så klart. Jag är en ny människa, skriver Elsa Billgren på sin blogg.
Läs mer om Elsa Billgren, TV4 och Äntligen.

Kim Kardashian visar upp nya förändringen

Kim Kardashian gillar att byta stil – och nu har hon gjort det igen. Fansen överraskades i helgen av tv-profilen med nya bilder på sitt nya korta och platinablonda hår, Skriver Us Weekly.
Jolie talar ut efter svåra skilsmässan
Deras uppbrott blev en snackis i hela världen. Nu kommenterar Angelina Jolie för första gången skilsmässan från Brad Pitt. – Hela min familj har gått igenom en svår tid, säger hon till BBC.
Läs mer om Angelina Jolie, BBC och Brad Pitt.
Owe Thörnqvists kamp efter olyckan
Owe Thörnqvist, 87, brädade de yngre kollegerna och tog sig till final i Melodifestivalen –men revanschen kom efter en flera år lång kamp. 2012 halkade artisten inne på Systembolaget och fick föras till akuten i ambulans - tack vare intensiv träning och rehab lyckades Owe bli återställd. – Han tränar ju fortfarande vid 87 års ålder tre gånger i veckan, säger sambo Berit Gullberg. Senare fick han 170 000 kronor i skadestånd av Systembolaget.

Danny Saucedos ursäkt till Loreen

Danny Saucedo har tidigare berättar hur otroligt besviken han blev efter förlusten i Melodifestivalen 2012 –när Loreen vann med Euforia. Nu avslöjar Loreen i podcasten Nemo möter en vän att Danny gick fram och bad om ursäkt efter direktsändningen. –Det hade han egentligen inte behövt, säger hon i podden.
Flincks egna ord: Därför stoppades jag
Thorsten Flinck klarade inte hälsotestet och petades ur Let's dance i TV4. Nu berättar ha med sina egna ord om beslutet - och kallar kanalens agerande för riktigt klåparaktigt och amatöristiskt Samtidigt är det oklart om TV4 hinner få fram en ersättare. – Vi är mitt i en castingprocess. När vi har en deltagare kommer vi att presentera den, säger Anika Beclijevski, producent på TV4
Läs mer om Anika Beclijevski, Samtidigt och TV4.
Han tvingas lämna efter hämnd-valet
I söndagens Farmen blev det hatfyllt deltagarna emellan - och hämndbegäret växte. I centrum stod Alexander Vörös - som av ren hämnd valdes till förstekämpe av Alexandra Broberg. – Från att han valde Timmy till förstekämpe så har jag förklarat för Alexander att han är död för mig. Jag hatar Alexander, säger Alexandra Broberg. I slutändan skickades Robert Persson hem, utslagen av sin antagonist Alexander Vörös.
Viktskämtet om Kalle Moraeus i SVT
I söndagens Så ska det låta säger Thomas Di Leva att han vill skriva en låt med Kalle Moraeus som ska heta Vi lyfter tillsammans. Det får komikern Thomas Järvheden att skämta med Thomas Di Leva. – Försöker du insinuera att han ser ut som en ballong, eller vad är det du menar? Det är inte okej, Thomas, säger han och skrattar.
Läs mer om SVT.
Här bryter deltagarna ihop i tårar i Farmen
I Farmen på TV4 på söndag kväll är det flera deltagare som brister ut i gråt.Känslorna blir för stora när deltagarna helt oväntat får en belöning - och tårarna väller fram.– Det blev både en och två tårar, säger Robert Persson.
Läs mer om Farmen, Robert Persson och TV4.
Missen i Bingolotto: Ska väl vara stängd?
Leif Loket Olsson ersätter återigen Ingvar Oldsberg i Bingolotto. Men i kvällens program glömde programledaren att vända tillbaka en av luckorna i spelet Färgfemman – och nästa inringare kunde se vilken färg som dolde sig bakom. –Men den här ska väl egentligen vara stängd va?, säger programledaren i direktsändning innan han snabbt vänder på luckan.
Thorsten Flincks ilska mot TV4
Thorsten Flinck petades ur populära programmet Let's dance i TV4 sedan kanalens läkare vägrat ge honom klartecken.Nu slår han tillbaka - och kallar beslutet för snopet och helt onödigt.– Det är riktigt klåparaktigt, amatöristiskt , säger han till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och TV4.
Sven Melanders ilska: Varit väldigt arg
Underhållaren och journalisten Sven Melander gör just nu succ på Facebooksidan I huvudet på Sven Melander. I en intervju med tidningen Resum berättar han om Zara Larsson, åldersdiskriminering i Sverige och vad som gör honom upprörd. – Jag har alltid varit väldigt arg. Upprörd över orättvisor, säger han till Resum.
Efter tragedin – sonen går i sin pappas fotspår
Steve Irwin blev känd över en värld som krokodiljägaren. Nu har hans son Robert Irwin, 13, tagit över sin pappas roll – och gjorde succ när han gästade Jimmy Fallons Tonight Show. – Det är så kul att gå i min pappas fotspår – jag är den lyckligaste personen på jorden, berättade han under programmet.
Läs mer om Robert Irwin.
Sydows gamla lyxgård på Gotland har sålts
Max von Sydows gamla lyxhus i Fole på Gotland har nu sålts. Prislappen: Tolv miljoner kronor. Intresset var stort – och Gotlandsgården såldes två månader innan visningarna ens drog i gång. – Det känns jättekul att få bidra. Jag har sålt den en gång förut också, säger mäklaren Bernt Björkqvist.
Anton Hagman om hemliga flickvännen
Han är Youtube-stjärnan som tog sig till andra chansen. Efter framgången i Melodifestivalen 2017 firade Anton Hagman med kärleken – och på efterfesten bjöd han på en segerkyss. Nu berättar Anton Hagman om flickvännen – Youtube-stjärnan Wilma Holmqvist. – Jag tyckte att hon såg bra ut så jag skrev till henne att vi borde gå på en dejt, säger han.
Clara Henry och David Lindgrens modesucc
Programledarna Clara Henry och David Lindgren överglänste artisterna i sina klädval - och hyllas av Expressens modexpert Emma Danielsson. – Clara Henry fortsätter sin lyckade stilresa och gör ännu ett smart klädval på scenen. Hon adderar lite glitter och glamour men lyckas ändå se modern ut i sin festliga ensemble, säger Emma Danielsson.
Malin Åkerman om nakenbilderna med stjärnan
Jamie Dornan kastade kläderna framför kamerorna långt innan han spelade Christian Grey på vita duken. Tillsammans med svenska stjärnan Malin Åkerman poserade de i en klädkampanj – utan en tråd på kroppen. – Jag vet faktiskt inte vad vi sålde, erkänner Malin Åkerman för Seth Meyers enligt Eonline.
Ellen Bergströms ärliga inlägg om kärleken
Här är skådespelerskan Ellen Bergströms ärliga inlägg om kärlek och relationer på alla hjärtans dag - som hyllats på sociala medier. Jag tror vi omedvetet blivit lite halvt knäppa av alla fina bilder på kärlekspar i som kysser varandra i solnedgången, skriver hon.
Krista Siegfrieds tårar – kom sist i delfinalen
Krista Siegfrieds kom sist i den tredje deltävlingen av Melodifestivalen 2017. Efteråt grät sångerskan bakom kulisserna. – Det är jättetråkigt. Det hade varit roligt att gå vidare. Det är klart att jag är ledsen, säger hon.
Läs mer om Melodifestivalen.
Lisa Marie Presleys bråk med exmaken
Elvis Presleys dotter Lisa Marie Presleys skilsmässa blir allt mer bitter och smutsig. I veckan kom uppgifter om att polisen ska ha hittat olämpliga bilder på exmaken Michael Lockwoods dator – och att parets tvillingdöttrar har omhändertagits. Samtidigt slår Lockwood tillbaka med nya avslöjanden om exfrun, skriver Radar online.
Läs mer om Lockwood och Radar.
Fräckheten på SR och SVT får konsekvenser
Låt mig säga det direkt: jag älskar public service.
Läs mer om SVT.
Nya kritiken mot SVT och Melodifestivalen
Melodifestivalen 2017 har kritiserats för sitt manus. Nu svarar de hyllade programledarna Clara Henry, 22, Hasse Andersson, 69, och David Lindgren, 34, och tar manuset i försvar. – Det är ganska olika humor ute i landet eller om man är i Stockholm. Så jag tror att gemene man tycker om det här, säger David Lindgren.
Danny Saucedo om sin stora barnlängtan
Danny Saucedo håller inte sin barnlängtan hemlig. I Nyhetsmorgons soffa på söndagen berättar artisten om de stora känslorna han känner inför att en gång få ett eget barn. – Det är nästan så att det är ohälsosamt. Jag har så mycket planer för hur jag ska bli som pappa, berättar han för Jenny Alversjö i TV4.
Läs mer om Jenny Alversjö och TV4.
David Lindgren efter det kritiserade skämtet
David Lindgren buades ut när han skämtade om Skellefteå AIK i Vida Arena som är Växjö Lakers hemmaplan under lördagens uttagning till Melodifestivalen. Efteråt berättar han om förvåningen över reaktionen hos publiken. – Man har bra stämning, alla här är glada och så bara dör stämningen. Synd att man inte kan vara större än så i det sammanhanget, säger han om det kritiserade skämtet.
Så ska det inte låta, Anna Kinberg Batra
(AVLYSSNAT PÅ MODERATERNAS PARTIKANSLI) – Alltså va faaan. Stå där och sjunga hiphop och bete sig som den där nyktra tjejen på möhippan som ingen gillar, snacka om att överkompensera!
Läs mer om Anna Kinberg Batra.