Expressen

Kylie Jenner är gravid – ska få barn med kärleken

Kylie Jenner är gravid, skriver TMZ.Jenner ska vänta barn tillsammans med sin pojkvän Travis Scott, enligt flera uppgiftslämnare till tidningen.

Här är alla som tävlar i fredagsfinalerna i Idol

Här är alla deltagare som vidare i kvalfinalen i Idol 2017.Den spännande tävlingen gick av stapeln på fredagskvällen i TV4.Favoriten Christoffer Kläfford och wildcardet Noah Gerstenfeld var bland de 12 lyckliga vinnarna.Victor Leksell fick åka hem efter att tittarna fått säga sitt.
Läs mer om Idol och Noah Gerstenfeld.
Chris Kläffords nya succ i Idol – överraskar alla
Storfavoriten Christoffer Kläfford ger juryn gåshud i fredagens avsnitt av Idol.Han ger sig på en annorlunda låt – Radioactive av Imagine Dragons.– Jag rös i hela kroppen, säger Kishti Tomita.Men Alexander Kronlund försöker kritisera Christoffer – då buar publiken.
Eurovision-vinnaren kämpar för sitt liv
Eurovision-vinnaren Salvador Sobral kämpar för sitt liv.Sångaren ligger på intensivavdelning i Portugal på grund av ett hjärtfel, rapporterar magasinet Caras.Han har varit inlagd på sjukhus de senaste dagarna, rapporterar TT.Nu skriver Caras att Sobrals tillstånd kommer förvärras om han inte genomgår en hjärttransplantation.
Läs mer om Caras.Han och Portugal.

Noah fick en andra chans Idol – ger juryn gåshud

Noah Gerstenfeld blir årets första wildcard i Idol.Jurymedlemmen Alexander Kronlund är den som tycker att Noah förtjänar en andra chans. Och sångaren imponerar stort.– Du är magisk, det är så mycket känslor, säger Kishti Tomita efter revanschframträdandet.Nu hyllas Noah på sociala medier.
Markoolio kollapsar framför Laila Bagge
Marko Markoolio Lehtosalo gästade fredagens Rix Morronzoo.I studion utsattes han för en svårklarad utmaning – och kollaspar efteråt och tvingas böja ryggen för att spotta.– Det är som ett stort dammoln i hela studion! ropar programledaren Laila Bagge efteråt.
Läs mer om Laila Bagge och Rix Morronzoo.I.
Johansens dolda operation: Ingen ser att jag gjort det
Jan Johansen tröttnade på sitt tunna hår och gjorde ett ingrepp för att bättra på svallet.– Det är ingen som ser att jag har gjort någon transplantation, säger Jan Johansen.
Läs mer om Jan Johansen.
Nu berättar Sigrid: Så lurade hon Samir
Länge spekulerades det om Samir Badran och Sigrid Bernson var tillsammans - innan de gick ut med att de blivit ihop.Nu avslöjar Sigrid Bernson knepen som hon använde sig av för att få Samir Badran att falla för henne.– Jag erkänner att jag gjorde det med flit, säger Sigrid Bernson i en video på Youtube.
Skyddat tonårsrum som vibrerar av rock
De fantastiska är en ungdomsmusikal om ett tjejband.Hanna Höglund blir både golvad och brydd i Jönköping.
Läs mer om Jönköping.
Christina Schollin förlorar sitt livsverk
Christina Schollin har hamnat i konflikt med en tidigare affärspartner efter att ha blivit av med ett hyreskontrakt för en affärslokal.Nu kliver även Pernilla Wahlgren in i bråket – hon har själv kontaktat affärspartnern över sms.Jag har varit så jäkla förbannad, skriver Pernilla Wahlgren på sin blogg.Hyresvärden menar att Christina Schollin själv gått med på att avsluta hyresavtalet.
Läskiga scenen i Det blir jätterolig - genom den här ändringen
Tycker du att nya skräckfilmen Det med Bill Skarsgård verkar för läskig?Nu har ett fan till filmen kommit på hur man ser den utan att bli rädd.På sociala medier sprids klipp från filmen - och resultatet är minst sagt underhållande!
Läs mer om Bill Skarsgård och Det.
David Batra berättar sanningen om relationen
En komiker och en toppolitiker - många undrar hur David Batra och Anna Kinberg Batra kan vara tillsammans.Nu förklarar David Batra sanningen om sitt förhållande med tidigare moderata politikern.–Hon är ju en vanlig kvinna. Det är inte som att vara ihop med en get, säger David Batra i Dagens Nyheter.
Antonio Banderas stora förvandling
Skådespelaren Antonio Banderas överraskar i nya komedin Gun shy.Banderas går nämligen knappt att känna igen i den galna rollen, där han inspirerats av gitarristen Slash, skriver Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail, Gun och Slash.
Nu är det äntligen kurdernas tur
På måndag folkomröstar kurderna i Irak om de vill ha självständighet.Gunilla Brodrej är med när hoppet tänds i diasporan.
Läs mer om Irak.
Per Gessle släpper nytt
Presleys nya besked – efter tiden på rehab
Lisa Marie Presley tvingades lämna döttrarna hos mamma Priscilla – för att åka in på rehab.Men nu har hon fått tillbaka vårdnaden av barnen, skriver Life Style.– Lisa Marie kunde inte vara gladare, säger en källa till tidningen.
Läs mer om Life Style och Priscilla.
Konst som får hjärtat att slå - hårt
Therese Bohman ser en ovanlig och klaustrofobisk utställning i KTH:s reaktorhall.
Anders Nunstedt: Spotifys förolämpning – pissar på artisterna
Det är inte lätt att vara albumartist nu för tiden.Och det mesta är Spotifys fel.
Tv-stjärnans bebislycka – skådisen ska bli pappa
Breaking Bad-stjärnan Aaron Paul ska bli pappa.På Instagram delar han den glada nyheten till fansen.Ord kan inte beskriva hur glad jag är, skriver han.
Därför nobbade Hollywoodfrun TV4
Svenska Hollywoodfruar-profilen Gunilla Persson vill hjälpa sin dotter att slå igenom som sångerska.Men när dottern erbjöds vara med i TV4:s Talang så tackade familjen nej, skriver Hänt.– Vi pratade mycket med TV4 fram och tillbaka, säger Gunilla Persson till sajten.
Klassiska tv-serien kommer tillbaka – så blir nya serien
Melissa Joan Hart spelade tonårshäxan Sabrina i 90-talsserien.Nu kan Sabrina -tonårshäxan komma tillbaka som tv-serie, skriver Daily mail.Men nya versionen planeras bli mycket mörkare än originalet.
Modell döms för mord på tv-stjärnan
Realitystjärnan Loredana Nesci delade med sig av livet som försvarsadvokat och kärleken till pojkvännen Robert Reagan i tv-serien Loredana, Esq.I juli 2015 hittades hon död i sitt hem, mördad med kniv.Nu har pojkvännen Robert Reagan dömts till livstids fängelse för mord, skriver People.
Läs mer om Esq.I, Loredana, People och Robert Reagan.
Sanningen bakom Alicia Vikanders superkropp
Alicia Vikander spelar Lara Croft i nya Tomb Raider. Men för att spela rollen tvingades Vikander träna sig till en riktig superkropp - något hon gjorde med hjälp av svenska tränaren Magnus Lygdbäck.– Tuffast för henne var när jag tvingade henne att ta en vilodag, säger Magnus Lygdbäck i en intervju med tidningen Må bra.
Läs mer om Lara Croft, Tomb Raider och Vikander.
Book: Därför hade jag sex i mataffären
Anna Book har berättat om hennes vilda stund med maken på Ica Maxis kundtoalett.Men att ha sex på konstiga platser är inget märkvärdigt, säger artisten och förklarar samtidigt varför hon hade sex på Ica Maxi tillsammans med sin man.– Det är tråkigt med hotellrum när man har moder jord.
Läs mer om Ica Maxi.