Expressen

Sångerskans insamling för att ha råd med behandling

Nana Hedin drabbades av tungrandscancer 2007.Nu ska sångerskan opereras igen och har därför startat en insamling för att ha råd med fortsatt behandling.Flera artister – däribland E-type och Sarah Dawn Finer – har skänkt pengar till insamlingen Help get my voice back, skriver Gala Magazine.

Polisen i Oman gör uttalande om Tim Avicii Berglings död

Tim Avicii Bergling avled i Muskat, Oman.Nu har polisen kommit med ett nytt uttalande kring världsstjärnans dödsfall.Enligt utredningen finns det inget misstänkt kring Tim Berglings död.
Läs mer om Muskat, Oman och Oman.Nu.
Så blir en trygg nanny en instabil barnamördare
Fransk-marockanska Lela Slimanis Vaggvisa har blivit en succ bland både kritiker och läsare.Amanda Svensson läser ett slugt drama om en barnflicka som blev barnamördare.

Malou von Sivers fina hyllning – efter sonens debut i TV4

Sebastian von Sivers Haage ersätter Peter Jihde.Här är Malou von Sivers fina hyllning till sin son efter debuten i Nyhetsmorgon.Bra jobbat Sebastian. Stolt, skriver programledaren på Facebook.
Miljardsatsningen ska rädda Netflix
ROM. Netflix är större än någonsin - nyligen passerades 125 miljoner användare världen över.I takt med det ökade antalet tittare har kraven på streamingjätten ökat - därför breddar man utbudet i ett antal nya satsningar.En av dem är tv-serier för unga vuxna, en målgrupp som Skandinaviens första originalserie The Rain är tänkt att tilltala.- Jag tycker att det är viktigt att det finns serier för unga vuxna och att även de får se människor som de kan identifiera sig med och spegla sig i, säger Alba August som spelar seriens huvudroll.
Läs mer om Alba August, Netflix och The Rain.
Richard Gere har gift sig med 33 år yngre kärleken
Skådespelaren Richard Gere, 68, har gift sig med flickvännen Alejandra Silva, 35.Den hemliga ceremonin ska ha ägt rum i början av april, enligt Page Six.
Läs mer om Alejandra Silva och Page Six.
De är nominerade till Guldtuben 2018
Den 26 maj är det dags för årets upplaga av Guldtuben.Då har årets största Youtubestjärnor möjlighet att vinna pris på den årliga branschgalan.Den som är nominerad i flest kategorier är videobloggaren Therese Lindgren.Här är alla nominerade.
Paris Jackson slår tillbaka efter familjens oro
Familjen Jackson uppges vara orolig för Paris Jacksons hälsa efter en film som stjärnan lagt upp på Instagram. På filmen syns Paris Jackson på kanten av en skyskrapa tillsammans med flickvännen Cara Delevigne.Men nu slår Michael Jacksons dotter tillbaka mot orden att hon skulle vara på väg mot ett sammanbrott.– Om ni är oroliga för mig, ring mig, säger hon i ett nytt inlägg på Instagram.
Läs mer om Cara Delevigne.Men och Instagram.
Joakim Lundells ilska mot Guldtuben: Korruption
Missnöjet växer mot branschgalan Guldtuben.Under hashtaggen riggtuben har flera följare riktat kritik mot nomineringarna.Nu rasar Youtube-profilen Joakim Lundell mot juryns val och planerar att anordna en egen gala, skriver Breakit.
Aviciis vädjan – visar sin kamp i egna filmen
Tim Avicii Bergling ville sluta med turnerandet, men kände att ingen lyssnade på honom.I SVT-dokumentären Avicii: true stories berättar artisten själv om sin kamp.– Alla vet att jag har haft ångest, och att jag har försökt. Jag förväntade mig inte att folk skulle försöka pressa mig till att göra fler spelningar, säger Tim Bergling i dokumentären.
Läs mer om Tim Bergling.
Team Rosling: Vi har rätt och ni har fel
Factfulness färdigställdes efter Hans Roslings död.Ulrika Kärnborg läser en bok där medierna görs ansvariga för allt elände.
Dotterns brytning med mamma Anna Wahlgren
Författaren Felicia Feldt har ingen kontakt med sin mamma Anna Wahlgren sedan den kontroversiella uppväxtskildringen Felicia försvann gavs ut.Felicia Feldts nya bok Dödsbädden handlar om döden, själv tror hon inte på en slutlig försoning med sin 75-åriga mamma.– I bland betyder att hantera en konflikt att lämna den. Att stänga dörren till relationen, säger hon i Nyhetsmorgon på TV4.
Stjärnan tvingad till oplanerad operation
Michael J. Fox tvingades genomgå en ryggoperation, berättar skådespelarens talesperson för E! News.Skådespelaren fick ställa in ett planerat framträdande vid Calgary Comic Entertainment Expo i Kanada efter ingreppet.–Han återhämtar sig, mår toppen, och ser fram emot att vara tillbaka på golfbanan i sommar, säger talespersonen Leslie Sloane till E! News.
Jockibois ilska mot Guldtuben: Korruption
Missnöjet växer mot branschgalan Guldtuben.Under hashtaggen riggtuben har flera följare riktat kritik mot nomineringarna.Nu rasar Youtube-profilen Joakim Jockiboi Lundell mot juryns val och planerar att anordna en egen gala, skriver Breakit.
Läs mer om Breakit, Guldtuben, Guldtuben.Under och
Aviciis familj tackar för stödet
Tim Avicii Berglings familj bryter tystnaden efter artistens dödsfall på fredagen.I ett öppet brev skriver familjen:Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror. Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik och har fina minnen till hans låtar.
Laila Bagges skönhets- metod – nu visar hon
Laila Bagge tycker att hon har börjat förfalla totalt – och bestämmer sig för att pröva en ny skönhetskur.I dokusåpan Lailaland genomgår hon en hudanalys och prövar proteinet kollagen, som sägs släta ut rynkor.– Nu kommer säkert alla tro att jag gör det här för att jag är rädd för att åldras, säger Laila Bagge i programmet.
Läs mer om Laila Bagge och Lailaland.
Sigrid Bergåkras plötsliga beslut – tvingas lämna programmet
I kvällens avsnitt av Farmen VIP valde Sigrid Bergåkra att hoppa av.Anledningen hålls hemlig i programmet.– På grund av personliga skäl har Sigrid varit tvungen att lämna Farmen, säger Paolo Roberto i avsnittet.
Polisen berättar: Aviciis anhöriga på plats i Oman
MUSKAT. Polis i Oman har inlett arbetet med att föra hem Tim Bergling, världskänd som artisten Avicii, till Sverige. Samtidigt uppger lokal polis att anhöriga befinner sig i Muskat för att följa upp utredningen.Utredningen omgärdas av hög sekretess, enligt polisuppgifter.
Läs mer om Avicii, Muskat, Oman, Sverige och Tim Bergling.
SVT-profilen i otäck cykelolycka
SVT-programledaren Anders Holmberg hamnade i en otäck cykelolycka på måndagsmorgonen.På sin cykel kolliderade han med en byggarbetare i hög fart, och nu kritiserar han platsen som han menar är farlig.– Jag känner verkligen att jag haft änglavakt, säger han.
Aviciis dominans på Spotify – efter sin död
Tim Bergling, känd som artisten Avicii var en av Sveriges största popstjärnor genom tiderna och hans musik har berört miljoner människor världen över.Efter sin bortgång dominerar nu Aviciis musik på Spotify.Nio av de tio mest spelade låtarna på musiktjänsten är gjorda av stjärnan.
Läs mer om Avicii, Spotify och Spotify.Nio.
Rogivande rim på sängkanten ger bästa tänkbara avslut
Lotta Olsson skriver poesi med det lilla barnets särskilda perspektiv.Margareta Sörenson läser en utsökt bilderbok.
Let's dance-profilens babylycka
Let's dance-profilen Cecilia Ehrling Danemark har fött barn, skriver hon på Instagram.Igår fick vi äntligen träffa vår lilla prins. Så mycket kärlek!, skriver Cecilia Ehrling Danemark.
Masterchef-deltagaren dog efter maratonlopp
Masterchef-deltagaren Matt Campbell dog efter att ha kollapsat under ett maratonlopp, enligt Sky News.Matt Campbell blev 29 år gammal.
Läs mer om Sky News.Matt.
Sista bonden klar för Bonde söker fru
Hönsbonden Erik är säsongens sista bonde i TV4:s Bonde söker fru.Han är en 25-årig skåning som älskar fåglar och har spelat hockey.Drömtjejen beskriver han som:– Framåt, glad, positiv, lite skinn på näsan och lite jävlar anamma, säger han i ett klipp på programledaren Linda Lindorffs Instagram.
Läs mer om Bonde.