Expressen

Kenzas panik inför sitt drömbröllop

Snart är det dags för Kenza att gifta sig med kärleken Aleks Subovic, 32.Något som hon nu börjar gå upp för henne.Om 2,5 månad är jag gift. Alltså får panik haha, det går för fort, skriver hon på sin blogg.
Läs mer om Kenza.

Sanningen bakom stjärnans nya liv

Lindsay Lohan vill lämna sitt skandalomsusade liv bakom sig.Nu berättar skådespelaren om sitt val att flytta från Hollywood, skriver Female First.– Jag saknar Hollywood. Men samtidigt är det mycket brus, säger Lindsay Lohan.
Emmy Rossum har gift sig med regissören
Skådespelaren Emmy Rossum har gift sig med sin kärlek, regissören Sam Esmail.Paret sa ja till varandra under en kändistät ceremoni i New York under söndagen, skriver People.Bland gästerna sågs Robert Downey Jr, William H Macy och Hilary Swank.
Hårda kritiken mot stjärnan efter hånet
Jamie Foxx skämtade om teckenspråk hos Jimmy Fallon - något som inte föll i god jord.Nu möts skådespelaren av kritik från döva kändisar för sitt utspel i pratshowen, skriver Page Six.Det är rent utsagt respektlöst att hitta på teckenspråk skriver America's next top model-profilen Nyle DiMarco på Twitter.

TV4:s nya Väder-Lasse överraskas i sändning

Han är nya meteorologen i TV4 - och överraskas i direktsändning.Efter sin första sändning avbryts Lasse Rydqvist av nya kollegerna Peter Jihde och Maria Forsblom.– Första prognosen gick ju som en dans, säger Maria Forsblom glatt i sändningen, när hon kramar om meteorologen.
Ebba Grön hör till allmänbildningen
Nina Lekander ger Jonas Sjöstedt rätt i debatten om låten Beväpna er.
Läs mer om Beväpna.
Östlund hyllas efter den historiska vinsten
Ruben Östlund gör succ med sin The square, och blir den första svensk på 66 år som vinner Guldpalmen.Efter priset på filmfestivalen i Cannes hyllas nu regissören för sin historiska framgång.Stort och varmt grattis Ruben Östlund skriver Annie Lööf på Twitter.
SVT-prästens pappalycka: Ser fram emot december
Prästen David Castor hittade kärleken i Anna-Klara Gustavsson i SVT:s dejtingprogram för präster Tro, hopp och kärlek.Nu väntar paret barn tillsammans, vilket Castor bekräftar på Facebook.Nu ser vi fram emot december skriver David Castor.
Övernaturlig arbetarrealism
Sven Olov Karlsson får gåshud av Mats Strandbergs skräckroman Hemmet.
Läs mer om Hemmet.
Hemligheten bakom Pamelas förändring
Pamela Anderson, 49, är tillbaka i rampljuset – med en helt ny look.På nya bilder ser hon helt oigenkännlig ut – nu berättar hon hemligheten bakom det ungdomliga utseendet – kokosolja.– Det är väldigt bra för din hud, bra för ditt hår, bra för allt, från insidan ut, säger hon till Radar Online.
Läs mer om Radar Online.
Frans: Därför försvann jag efter Eurovision
Frans Jeppsson-Wall gjorde stor succ med If I were sorry i förra årets Eurovision Song Contest.Men efter den hyllade femteplatsen försvann Frans från rampljuset - och nu avslöjar han varför.Det har känts tungt ibland skriver Frans Jeppsson-Wall på Instagram.
Är Tengil gränsen för vad vi vuxna orkar med?
Mycket vatten har runnit under broarna sedan Tengil skrämde upp läsarna i Mio min Mio. Nils Forsberg dyker ner i bokfloden av skräckinjagande historier för barn.
Läs mer om Mio och Tengil.
Så blir House of Cards säsong 5 på Netflix
House of Cards säsong 5 har premiär 30 maj 2017 hos Netflix.13 nya avsnitt med Kevin Spacey, Robin Wright och Joel Kinnaman väntar.Så blir House of Cards säsong 5 på Netflix.
Miss Li: Sjukdomen räddade mitt liv
Miss Li levde ett hårt rockstjärneliv – tills hon drabbades av kronisk ledinflammation.Sjukdomen fick artisten att byta livsstil, något hon nu tror kan ha räddat hennes liv.– Jag levde så vilt, så sjukdomen fick mig att stanna upp, säger Miss Li i Amelia.
Läs mer om Amelia.
Skam-fansen är en omistlig del av tv-serien
Johanna Schreiber om varför hon tillbringar sin tid på Skam-forum.
Läs mer om Skam-forum.
Därför skrivs inga estetiska manifest idag
I en tid där alla har en berättelse reduceras konsten till välbekanta speglingar av det vi redan vet.Maria Edström efterlyser en estetikens återkomst, inte minst inom kritiken.
Camillas avslöjande om otroheten: Det var hemskt
Prins Charles fru Camilla, hertiginnan av Cornwall, berättar för första gången om hur hårt hon bevakades under affären med sin nuvarande man.Medan Charles var gift med prinsessan Diana målades hertiginnan ut som det svarta fåret.– Jag kunde inte gå någonstans, säger hon i Daily Mail.
Läs mer om Camilla, Cornwall, Daily Mail och Diana.
Playboy-tvillingarna gripna efter storbråk
Som 19-åringar flyttade tvillingarna Kristina och Karissa Shannon in hos Playboy-grundaren Hugh Hefner, 91.Nu har systrarna gripits för misshandel mot varandra, efter ett bråk där de slagit ut varandras tänder, skriver TMZ.Polis kallades till deras hem halv fyra på morgonen, efter ett hetskt slagsmål, uppger uppgiftslämnare till sajten.
Måns bröllopsbild skapar förvirring
Måns Zelmerlöw har varit på bröllop med kärleken Ciara Janson.Nu har parets bild från festligheterna fått fansen att spekulera vilt.Är det något ni vill berätta för oss?, skriver en följare.
Läs mer om Ciara Janson.Nu.
Efter smygandet – nu berättar Wiktoria
I början var de hemliga med sin kärlek. Nu berättar Wiktoria Johansson om stödet från pojkvännen Martin Jonsson. – Det känns härligt att ha honom här som stöd, säger hon.
Carolas lyxliv med kärleken
Carola Häggkvist är en av våra mest kända artister. Och ekonomiskt går det bra för sångerskan, som bland annat äger två bilar och en motorcykel och en villa i Bromma. Dessutom köpte hon och kärleken Jimmy Källqvist nyligen ett lyxigt hus i Sydafrika. – Jimmy är en kille som kan betala för sig, om man säger så, har Carola Häggkvist tidigare sagt till Vi i Villa.
Mias ilskna utbrott på Jesper i viktkampen
Mia Parnevik vill ändra sin livsstil, och gå ner i vikt. Nu berättar realitystjärnan om kampen mot vikten, sina nya mål - men väjer inte heller för att visa upp bråken med maken Jesper Parnevik. – Ska du vara så här hemsk varje gång? Jag vägrar!
Läs mer om Jesper och Jesper Parnevik.
Som underhållare är Stewart ännu älskvärd
Nej, rösten är inte vad den varit. Som underhållare är mannen med kalufsen ändå fortfarande ytterst älskvärd. Det räcker till en typisk söndagsspelning med Rod Stewart på halvfart.
Läs mer om Rod Stewart och Stewart.
Ruben Östlunds jubel: Oh my god
Oh my god, oh my god, sa Ruben Östlund när han klev upp på scenen för att ta emot Guldpalmen.Nu ligger världen öppen för den svenske regissören, som i och med det prestigefyllda priset blir en del av filmeliten:– Jag kommer nog fortsätta skriva själv, och producera, men inspelningen kan ju vara någon annanstans. Nästa film kan ju bli engelskspråkig, säger Östlund om sina framtidsplaner.
The champion Ruben Östlund
Ruben Östlund har som första svenska regissör sedan 1951 tilldelats Guldpalmen i Cannes.Jonas Holmberg om en vinnarskalle som nu bara har Michael Haneke kvar att tävla mot.