Expressen

Alice Cooper lovar att bjuda svenskarna på en rejäl fest

Sverige kan inte få nog av åldermannen inom skräckrock.Inför veckans gig på Liseberg och Gröna Lund lovar Alice Cooper bjuda svenskarna på en rejäl fest.– Mitt främsta mål är att publiken ska ha kul konstant, säger Alice Cooper till Expressen.

Danny Saucedos svåra uppbrott: Då kunde jag gråta floder

Vi är vana att se artisten Danny Saucedo med sin kärlek och sambo Molly Sandn som han också är förlovad med.Men kärlekslivet har inte alltid varit en dans på rosor för Danny Saucedo.Nu berättar han i podcasten Tänka högt om den tuffa tiden efter att han brutit upp med sin tidigare flickvän efter nio år tillsammans och som Dannys låt Brinner i bröstet handlar om.– När jag var hemma och tänkte på det jobbiga som låten faktiskt handlade om och mitt ex, då kunde jag gråta floder, berättar sångaren i podden.
Victoria Silvstedt avslöjar Melania Trumps plan
Playboymodellen Victoria Silvstedt delade tidigare i karriären lägenhet med Melania Trump, president Donald Trumps hustru.Och redan då hade den blivande presidentfrun siktet högt.– Hon sa till och med: One day I will be more famous than Sophia Loren. Det var hennes stora idol. Och look at her now. Go girl! säger Victoria Silvstedt i Cancerpodden.
David och Renes hårda pik mot kändisarna
Paret David Hellenius och Rene Nyberg driver med kändiseliten.På Instagram har paret lagt upp en video där David försöker att lära Rene hur hon ska få allt gratis – för att hon är kändis.– Du vill väl också ha allt gratis som alla andra kändisar. Då måste du pluta, säger David Hellenius.
Läs mer om David, Rene och Rene Nyberg.

Miss Li skaffar tatuering – efter konsertolyckan

Ta're lungt är artistens Miss Lis nya ledord.Mitt under Miss Lis spelning i Skellefteå föll artisten handlös ner i en älv.Nu har hon tatuerat in de passande orden Ta're lugnt på sin handled.Fick erbjudande om en gratis tatuering så tyckte jag att denna var lite passande skriver Miss Li på sin Instagram.
Läs mer om Instagram och Skellefteå.
Sonen fick rädda Pernillas ekonomi
Benjamin Wahlgren Ingrosso, 19 har tjänat egna pengar sedan barnsben.I podcasten Tankar med med Daniel Redgert berättar han att han redan som 12-åring fick bidra till hushållskassan.Det på grund av mamma Pernilla Wahlgrens shoppingberoende.
Läs mer om Daniel Redgert och Tankar.
Så blir Almenäs nya liv med kärleken
Jessica Almenäs och pojkvännen Patrik Fahlgren har blivit föräldrar till en son.Paret har precis fått komma hem från BB och nu väntar ett nytt liv.Inget snack om att vi har en ny chef i familjen, skriver Jessica Almenäs på Instagram.
Läs mer om Instagram och Patrik Fahlgren.
Blondinbellas oväntade semester med Foppa
Isabella Blondinbella Löwengrip semestrar med Peter Foppa Forsberg. Bloggaren besöker hockeyspelaren i Örnsköldsvik och har med sig barnen. Dom stortrivs här uppe, skriver Blondinbella på sin blogg.
Lill-Babs pensionsplan – så räddar hon barnen
Artisten Barbro Lill-Babs Svensson uppträder och turnerar fortfarande och behöver inte sin pension för att klara sig – ändå tar hon ut den varje år. Anledningen är att hon inte vill att pengarna ska gå till Arvsfonden utan till sina barn. – Jag tar ut den och skattar för den, och då vet jag att den går till mina barn, säger Lill-Babs.
Läs mer om Arvsfonden.
Grymtande grymhet och skönhet
Agnes Gerners nya diktsamling sätter grisen i centrum.Nina Lekander läser poem som klingar och sjunger i all sin äcklighet.
Segregationen blir synlig i Sjöstadsamhället
Det råder byggboom i landet – men när marknaden styr lämnas stora delar av samhället utanför.Jan Jörnmark äter luktfri sushi på piazzan i det nya Sverige.
Läs mer om Sjöstadsamhället och Sverige.
Barbra Sinatra är död – blev 90 år
Barbara Sinatra är död.Hon var gift med sångaren Frank Sinatra i 22 år.Barbara Sinatra blev 90 år.
Läs mer om Frank Sinatra.
Då hålls Eurovision song contest 2018
Det är i Lissabon finalen av Eurovision song contest avgörs nästa år. Nu är det klart vilka datum som evenemanget kommer att hållas.– Staden har presenterat ett exemplariskt förslag och vi ser fram emot att jobba tillsammans för att göra Portugals första ESC till den mest spännande hittills, säger Jon Ola Sand, Eurovisionschefen, i en kommentar på ESC:s hemsida.
Artistens ord efter fallet i älven: Försöker tina upp
Miss Li ramlade ner i vattnet under en spelning i Skellefteå.Trots det plötsliga fallet ner i älven mår artisten bra och har tinat upp.Vad gör man inte för 15 000 jublande och härliga människor. The show must go on. Nu står jag i duschen och försöker tina upp, skriver Miss Li i ett meddelande till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.
Sanna Nielsens miss i allsången
Sanna Nielsen rundade av kvällens Allsång på Skansen med en presentation av nästa program. Men det blev fel och programledaren sa felaktigt att tittarna skulle få se Morden i Midsomer. Nej Sanna. Barnaby är ledig ikväll, skriver en tittare.
Läs mer om Allsång, Midsomer, Morden och Skansen.
Miss Li ramlade av scenen under spelning – föll i vattnet
Miss Li föll i vattnet under en konsert i Skellefteå.Artisten uppträde på en flotte i älven och var tvungen att bli räddad upp ur vattnet.– Nog för att jag hade tänkt dyka i efter sista låten, men inte redan på fjärde, sa hon efter fallet.
Sanna Nielsens fräcka skämt – på allsången
Sanna Nielsen drog till med ett fräckt skämt när hon skulle introducera kvällens gäster i Allsång på Skansen.Programledaren introducerade dansbandsartisterna med orden: – Nu är det dags för den genren som är en stor anledning till att många av oss blev till, säger hon från scenen.
JUST NU: Live från Allsång på Skansen
Sanna Nielsen bjuder återigen in till Allsång på Skansen. Kvällens artister är Darin, Svante Thuresson Nisse Landgren, Tove Styrke och dansbandsgänget Anna Sköld från Wizex, Sandra Estberg från Martinez, Henrik Sethsson från Casanovas, Andreas Olsson från Sannex och Maria Persson från Blender.
20.00: Live från Allsång på Skansen
Sanna Nielsen bjuder återigen in till Allsång på Skansen. Kvällens artister är Darin, Svante Thuresson Nisse Landgren, Tove Styrke och dansbandsgänget Anna Sköld från Wizex, Sandra Estberg från Martinez, Henrik Sethsson från Casanovas, Andreas Olsson från Sannex och Maria Persson från Blender.
Sanna Nielsens klipp får fansen att skratta
Sanna Nielsen får Allsångs-fansen att skratta – inför kvällens sändning.Programledaren har delat med sig av ett videoklipp där hon drar ett gäng ordvitsar.Hahaha Sanna. Min typ av humor, skriver en följare.
Läs mer om Allsångs-fansen.
Countryartist död i tragisk olycka
25-åriga countrysångerskan Abby Nicole är död.Hon dog i en fyrhjulingsolycka efter sin konsert.– Vi är i chock, säger Abby Nicoles pappa till Radar Online.
Läs mer om Abby Nicole och Radar Online.
Ilskan mot Blondinbella efter båtbilden
Isabella Blondinbella Löwengrip kritiseras av läsarna för att hon inte tar han om sina barn ordentligt.Flera läsare hävdar att barnen inte har godkända flytvästar och menar att Blondinbella har tummat på säkerheten.Blir uppriktigt ledsen att Bella ser mellan fingrarna när det gäller sånt, skriver en läsare på bloggen.
Läs mer om Bella och Blondinbella.
Modellens ärliga ord om krisen: Hatade mig själv
Tidigare Top Model-deltagaren Ellinor Bjurström, berättar nu om sin tuffa period.Jag styrdes av behovet från andra och det slutade med att jag hatade mig själv, skriver hon på sin Instagram.
Läs mer om Instagram.
Jessica Almenäs ord efter förlossningen
Under måndagen blev Jessica Almenäs mamma för tredje gången.Hon och sambon Patrik Fahlgren fick en son och nu har familjen fått åka hem från BB.Stort tack till personalen på SÖS, både på förlossningen och på BB. Vi har känt oss väl omhändertagna, skriver Jessica Almenäs på Instagram.
Läs mer om Instagram och Patrik Fahlgren.
Polisen stoppar musikfestival
Polisen stoppar technofestivalen Into the factory.Enligt arrangörerna har polisen uppgett att de inte kan garantera säkerheten för festivalbesökarna – på grund av droger.– Detta är utan tvekan en av de värsta situationerna i mina 20 år i branschen, säger Mattias Hedlund, arrangör i ett pressmeddelande.
Läs mer om Into.