Sport

Prisvärda nykomlingar från F.A.I.R.

Italienska F.A.I.R. fortsätter att erbjuda nyheter på hagelmarknaden. F.A.I.R. Game och F.A.I.R. Light. Light kan ses som en mindre kopia av Game. Både kolv och pipset har kortats. Viktskillnaden är två hekto.
Läs mer om Game.
Randall och Terho invalda i IOK
Läs mer om IOK och Terho.
Bättre skytte ska ge svensk skräll
Ett fullsatt Hovet och Marcus Eriksson vid trepoängslinjen. Då hoppas Sverige på bättring i VM-kvalet i basket. – Det är seger som gäller, säger 24-åringen inför mötet med Turkiet.
Läs mer om Hovet, Sverige, Turkiet och VM-kvalet.

Sanningen bakom Hellners avhopp

PYEONGCHANG. Marcus Hellner var på förhand given att åka den avslutande femmilen i OS.Men efter interna överläggningar ändrade sig plötsligt den svenske veteranen. 32-åringen avbryter i stället OS - och åker hem till Sverige.Nu hyllas Marcus Hellner för sitt beslut.
Läs mer om Sverige.Nu.
Nordkoreas cheerleader blir tillsagd efter gesten
En ung kvinna i Nordkoreas omtalade hejarklack råkade klappa händerna vid fel tillfälle under en konståkningstävling men stoppades abrupt.Nu har klippet fått spridning på Youtube.
Läs mer om Youtube.
Supertalangen om sin framtid
En av de mest eftertraktade underskrifterna efter RIG-studenten kommer vara poängmaskinen Ellen Bäckstedts.
Förra OS var det spaghettiben före start
Hon är regerande världsmästare och har stått på pallen i samtliga åtta världscuptävlingar den här säsongen. Sex gånger har det blivit seger. Inför OS rankade DN Näslund som Sveriges största guldhopp. Mycket har hänt sedan hon för fyra år sedan OS-debuterade och som 17-åring slog till med en femteplats. – Då hade jag spaghettiben före starten.
Läs mer om OS-debuterade.
Stort bråk – efter historiska fiaskot
PYEONGCHANG. För första gången på 16 år åker Österrike hem från OS utan en enda medalj i backhoppning. Nu går tränaren Heinz Kuttin till attack mot flera av hopparna. – Deras resultat är skamligt, säger han enligt Dagbladet.
Orden som får hela studion i gapskratt
Stina Nilsson och Charlotte Kalla fixade ett nytt svenskt silver på lagsprinten. Och det blev gott om skratt och glada miner när de gästade Eurosport i morse.
Läs mer om Charlotte Kalla och Eurosport.
VIDEO: Här hamnar Anders Lindbäck i en vild målvaktsfajt
VILT SLAGSMÅL. Anders Lindbäck hamnade i fajt med motståndarnas målvakt. Foto: Skärmklipp/Twitter Manitoba Moose hade just besegrat Milwaukee Admirals när det uppstod vilda scener.
6 SSL-klubbar jagar U19-spelaren
Alexandra Terner har mycket att fundera på fram till studenten och vilket SSL-lag hon ska välja att spela i efter tre år i allsvenskan med RIG Umeå.
Slår tillbaka efter stjärnans OS-hån
Skådespelerskan Kirstie Alley har slagit på tv:n under OS och upptäckt sporten curling.Hon är inte ett fan.– Jag vill inte vara taskig men... Curling är tråkigt, skriver Cheers-stjärnan på Twitter.
Läs mer om Cheers-stjärnan, OS-hån och Twitter.
Sven Gustavsson: I idrotten poppar USA:s rasism upp till ytan
TAMPA. Vad händer i USA? På bara några dagar har rasismen kommit upp till ytan inom amerikansk sport på ett sätt vi inte sett på åratal. Visar de fyra fallen en ny vardag? I så fall, vad händer nästa gång?
Läs mer om USA.
Matchjälte - svensken passerade Fredrik Olausson på listan
Hampus Lindholm och Fredrik Olausson (höger). Foto: GETTY IMAGES Ankorna är äntligen på en slutspelsplats. Och det var Hampus Lindholm som fixade festen hemma mot Dallas. I 2-0-segern blev backen stor matchhjälte med sitt mål till 1-0.
Läs mer om Fredrik Olausson.
Kristofferssens ord till Myhrer efter målgång
PYEONGCHANG. Henrik Kristofferssen körde ur - och därmed var Andr Myhrers guld säkrat.Efteråt gled Kristoffersen ner och omfamnade svensken.– Jag sa grattis i alla fall, säger han.
Läs mer om Kristoffersen och Myhrer.
Myhrers hälsning: Jag är 25 procent norsk
PYEONGCHANG/STOCKHOLM. Henrik Kristoffersen jagade guld – men körde ur.Då skickade segraren Andr Myhrer en tröst till norrmännen.–Jag är 25 procent norsk, säger han enligt VG.
Läs mer om Andr Myhrer.
Anja Pärson tagen av Myhrers guld
Anja Pärson har gjort det, stått där, upplevt alla de omtumlande känslorna i triumfens ögonblick. Därför kom tårarna. På plats har hon sett Frida Hansdotter och Andr Myhrer göra det hon gjorde i Turin 2006. – Jag hade det på känn, men vågade inte riktigt tro på det.
Norska reaktionen: Det är lite småsint
PYEONGCHANG. Det firades glatt bland svenskarna när Andr Myhrer kammade hem OS-guld.Lite för mycket, menade Eurosport Norges programledare Jonas Bergh-Johnsen.Det var lite småaktigt, skriver han på Twitter.
Läs mer om Andr Myhrer, OS-guld.Lite och Twitter.