SvD

Axelskada stoppar Rask
Läs mer om Rask.

Hörnqvist målskytt mot Montral

Läs mer om Montral.
Curlingdamerna förlorade mot Kanada
Läs mer om Kanada.
Norn besegrade Na
Spänd ordduell mellan tränarna
Huvudtacklingar och domarpåverkan stod i fokus efter att Frölunda kvitterat till 1–1 i matcher i SM-kvartsfinalserien mot Malmö. – Roger är duktig på att sätta press på domaren, sade Malmötränaren Andersson. – Jag köper inte riktigt det, sade Frölundatränaren Rönnberg.
Lindahl och Eriksson bärande i Chelsea-seger
Fem svenska landslagsspelare på fotbollsplanen – två av dem fick jubla. Chelseas målvakt Hedvig Lindahl höll nollan och vänsterförsvararen Magdalena Eriksson assisterade till 2–0 när Montpellier bortabesegrades i den första Champions League-kvartsfinalen.
Spanjorerna kom med arga gubbar och yxor
Årets herrallsvenska upptaktsträff ägde rum på Arlanda flygplats. På sedvanligt manr blev mycket sagt inför det som komma skall. Här är ett utplock av det som sades på scenen i år.
Läs mer om Arlanda.
Luleå och Linköping mot SM-final
Läs mer om Linköping och SM-final.
Skellefteås Lindström i huvudroll igen
Färjestad ville ha Skellefteåstjärnan Joakim Lindström avstängd efter första SM-kvartsfinalen. Så blev det inte. I stället sköt han två av målen när Skellefteå krossade Färjestad med 5–0 och gick upp i 2–0-ledning i matcher.
Dahlin avgjorde när Frölunda vände
Underläge med 2–4 i matchen och med 0–1 i kvartsfinalserien. Då vaknade Frölunda till borta mot Malmö och vände till en 5–4-seger. Stor matchvinnare blev den 17-årige supertalangen Rasmus Dahlin, som satte det avgörande målet.
Läs mer om Frölunda och Malmö.
Cupfinalen spelas i Stockholm
Läs mer om Stockholm.
Lillebror Ymer skrällde i Miami
Läs mer om Miami.
Ny störtbåge delar F1-världen
Några tycker att den är ful, andra att den tar bort tjusningen, faran, med formel 1. Den nya störtbågen, halo kallad, delar F1-världen. – Jag tycker bara att det är fantastiskt att säkerheten utvecklas, säger Nina Kennedy, dotter till racinglegendaren Ronnie Peterson.
Dubbla ras av Sverige i EM-kvalet mot Serbien
Sverige ledde med sex mål i halvtid – men rasade dubbelt efter paus. Serbien vann med 30–23 och har greppet om den viktiga gruppsegern i EM-kvalet i handboll.
Läs mer om EM-kvalet, Serbien och Sverige.
Malmö och AIK favorittippas i allsvenskan
Läs mer om AIK.
Hurtig och Kildemoes startar mot City
Marcus Walfridson kastar om på Linköpings vänsterkant i kvällens Champions League-kvartsfinal i fotboll borta mot Manchester City. Lina Hurtig går in som vänsterytter i stället för Nicoline Sørensen och Maja Kildemoes tar vänsterbacksplatsen framför Elin Landström.
Globenprojektet försenas
Graham Potter: Vi kan bli bättre på allt
Vart är Östersunds FK på väg? Graham Potter vill veta och därför stannar succtränaren i klubben som tagit svensk fotboll med storm. – Jag, laget och klubben kan bli bättre på allt, säger han.
Rosenberg: Vi känner oss starka
Konkurrenterna har rustat. Trupper har förändrats. Men Malmö FF, även i år med pokalen på sitt podium, har samma inställning som varje år. – Vi känner oss starka, vi går för guld. Det är uttalat sedan innan, säger Markus Rosenberg, 35, på den allsvenska upptaktsträffen.
Fem anfallare på plats – en ska bort?
Fem anfallare är kallade till landskamperna mot Chile och Rumänien, de två sista innan VM-truppen spikas. Hur många får åka till Ryssland – och i så fall vilka? – Jag flyttar inte när min fru är gravid i nionde månaden och kör bil i sex timmar om jag inte tycker VM är viktigt, säger John Guidetti om vinterns utlåning från Celta Vigo till Alavs.
Aliu försvaras av tränaren: Svartmålats
Panterns ishockeyback Akim Aliu ångrar händelserna på Hovet i Stockholm i förra veckan när han hamnade i bråk med AIK:s målvakt Erik Källgren och två ordningsvakter.