Örebro

Allvarlig komplikation för Nyholm - drabbad av infektion efter benbrottet

Det var i svenska cupens kvartsfinal mellan AIK och Örebro SK som Jesper Nyholm råkade ut för en otäck skada. Backen fick en stämpling som gjorde att underbenet gick rakt av.
Läs mer om AIK, Jesper Nyholm, Nyholm och Örebro SK.

Efter benbrottet – Jesper Nyholm drabbad av kraftig infektion

Jesper Nyholm bröt benet i svenska cupen-mötet mot Örebro. Nu har komplikationer uppstått. Nyholm har drabbats av en kraftig infektion i det opererade benet. Det kommer innebära en förlängd sjukhusvistelse, uppger AIK på sin hemsida.
Läs mer om AIK, Jesper Nyholm och Örebro.
Mardrömsbeskedet efter otäcka skadan
Jesper Nyholm bröt benet i Svenska cupen-mötet med Örebro.Nu har AIK-spelaren drabbats av komplikationer efter situationen.–Jesper har fått den fruktade komplikationen, säger klubbläkaren Karol Zyto till klubbens hemsida.
Läs mer om Karol Zyto, Svenska och Örebro.Nu.

Uppgifter: Tidigare ÖSK-yttern högaktuell för Sundsvall

Den tidigare Örebro-mittfältaren Maic Sema var redan i januari aktuell för en flytt till GIF Sundsvall, men valde då att skriva på för indiska klubben NorthEast United i den indiska högstaligan.
Efter helvetet i Nordamerika - nu är han på väg mot Tre Kronor: "Fått indikationer"
Linus Arnesson. Foto: Ronnie Rönnkvist Ett par allvarliga skador förstörde hans två år i Nordamerika. Den här säsongen återvände Linus Arnesson till Sverige för att starta om i SHL med Örebro.
Moskbrännaren döms till vård
Den man i 20-årsåldern som stått åtalad för att ha anlagt en brand i Örebro mosk i höstas döms av tingsrätten till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning.
Läs mer om Örebro.
Moskébrännaren döms till vård
Den man i 20-årsåldern som stått åtalad för att ha anlagt en brand i Örebro moské i höstas döms av tingsrätten till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning.
Läs mer om Örebro.
Man som brände mosk i Örebro döms till psykvård
Den 20-åriga mannen döms för moskbranden i Örebro.Straffet blir rättspsykiatrisk vård för grov mordbrand och grovt olaga hot.
Läs mer om Örebro och Örebro.Straffet.
Polisen vill ha hjälp
BROTT NOTERAT Polisen vill ha hjälp med att identifiera stöldgods de hittat vid en husrannsakan. Vid en husrannsakan i östra delen av Örebro Län anträffades en mängd gods som misstänks vara tillgripet genom brott.
Läs mer om Örebro Län.
Trotjänaren möts av tystnad från SHL-klubben: "Hoppas de är ärliga"
Marcus Weinstock. Foto: Bildbyrån/Avdo Bilkanovic Marcus Weinstock satte personbästa i SHL med elva mål den här säsongen. Men om det blir en fortsättning i Örebro står skrivet i stjärnorna. Än så länge har han bara mötts av tystnad.
Läs mer om SHL och Örebro.
Marys larm går till Örebro - vilket gett hemtjänsten i Kramfors ett lyft: "Vi kan vara mer närvarande"
Efter snart ett års samarbete med Trygghetscentralen i Örebro, ser man en positiv utveckling för arbetsmiljön inom hemtjänsten i Kramfors. Nu hanteras drygt 70 procent av alla larm inte längre av kommunens personal.
Läs mer om Trygghetscentralen och Örebro.
Man som brände mosk är allvarligt psykiskt störd
20-åringen som åtalats för att ha bränt en mosk i Örebro lider av en allvarlig psykisk störning, enligt rättspsykiater.Därmed straffas han sannolikt med vård snarare än fängelse.Enligt hans mamma kom han hem med smutsigt ansikte och bensinluktande kläder efter branddådet.
Läs mer om Örebro.
Platsade inte i SHL-klubben - på väg bort: "Tror det är ett avslutat kapitel"
Filip Ahl. Foto: Bildbyrån/Petter Arvidson Filip Ahl värvades till Örebro från den kanadensiska juniorligan WHL, men lyckades aldrig ta plats i SHL-laget. Nu ser hans tid i klubben ut att vara över.
Läs mer om WHL och Örebro.
Sen ankomst för sångsvanarna utanför Örebro
Bättre sent än aldrig. De 15 första rastande sångsvanarna har äntligen dykt upp vid sjön Tysslingen utanför Örebro - men deras ankomst är rekordsen.
Läs mer om Tysslingen och Örebro.
Sen ankomst för sångsvanarna utanför Örebro
Bättre sent än aldrig. De 15 första rastande sångsvanarna har äntligen dykt upp vid sjön Tysslingen utanför Örebro – men deras ankomst är rekordsen.
Läs mer om Tysslingen och Örebro.
Skottlossning vid bråk i Örebro
Inrikes. Ett skott avlossades i samband med ett bråk i ett trapphus i stadsdelen Vivalla i Örebro, rapporterar flera medier. - Det är ett skotthål i en lägenhetsdörr, säger Tommy Lindh, presstalesperson vid polisen till Aftonbladet.
Skottlossning vid bråk i Örebro
Läs mer om Örebro.
Ambulans har voltat i Örebro
Inrikes. En ambulans med en patient har av oklar anledning voltat i området Varberga i Örebro, rapporterar Aftonbladet. - Ambulansen slog runt och blev liggande på vägen, säger Stefan Dangardt vid polisens regionledningscentral, till TT.
Ambulans med patient har voltat
En ambulans har voltat och hamnat på taket i Örebro. Både ambulansföraren och pa...
Läs mer om Örebro.
Ambulans har voltat i Örebro
En ambulans med en patient har voltat i Örebro, skriver Aftonbladet med hänvisning till polisen. Skadeläget är oklart.(TT) En ambulans med en patient har voltat i Örebro, skriver Aftonbladet med hänvisning till polisen.
Läs mer om Aftonbladet och Örebro.
Ambulans har voltat i Örebro
Läs mer om Örebro.
Ambulans voltade i Örebro
En ambulans voltade och hamnade på taket strax efter klockan 10.30 på måndagen i i Örebro. Så väl personal som patienten som var i ambulansen uppges må efter omständigheterna bra.
Läs mer om Örebro.
Ambulans med patient har voltat
En ambulans har voltat i Örebro, uppger polisen på sin hemsida.Eventuella personskador är oklara i nuläget.– Enligt initiala uppgifter var en patient i ambulansen, säger Stefan Dangardt, presstalesman vid polisen till Aftonbladet.