Örnsköldsvik

Världens fulaste och sämsta bil såld

Arne Nilsson i Örnsköldsvik har försökt sälja en 16 år gammal Renault med beskrivningen världens...
Läs mer om Renault och Örnsköldsvik.

Svensson: Jag tror vi får se en fight in i mål

ÖRNSKÖLDSVIK. Det kunde varit två, fyra, sex eller åtta poäng i avstånd efter att Malmö spelat ödesmatchen mot Modo på bortaplan. Det blev fyra. Knappast det bästa som kunde hända, men inte heller det värsta som kunde hända. Men det primära målet med den här bortamatchen var att absolut inte släppa upp Modo till två poängs avstånd, och det uppdraget klarade Redhawks.
Läs mer om Malmö och Modo.
Nu väntar säsongens stora ödesmatch
MALMÖ. Elva poäng blev åtta, åtta poäng har blivit fem. Och på lördag kan det vara nere på två poäng. Säsongens stora ödesmatch för Malmö Redhawks spelas i Örnsköldsvik på lördag. Vad Björn Hellkvists mannar än gör, så får man inte lov att tappa alla tre poäng mot ett jagande Modo som verkligen fått upp ångan.
Läs mer om Modo och Örnsköldsvik.
Säljer anstötligt ful Renault på Blocket
Trodde ni att alla väljer att framställa sin bil i bästa möjliga dager när den ska säljas? Inte. Arne Nilsson i Örnsköldsvik öser galla över sin Renault Menage Scnic RX4 4WD i annonsen på Blocket.

Modos tunga ras - föll hemma mot Brynäs

ÖRNSKÖLDSVIK. Modo förlorade hemma mot Brynäs. Det efter att ha rasat ihop totalt i början av andra perioden. – Jag måste ha förberett laget nåt så förjävla dåligt inför den här matchen. Det är mitt ansvar, säger tränaren Andreas Johansson och meddelar att stjärnan Byron Ritchie kan spela på torsdag.
Läs mer om Byron Ritchie.
Då blev man nästan hånad och utskrattad
KARLSKRONA/SKELLEFTEÅ/ÖRNSKÖLDSVIK. SPORT-Expressens granskning om hockeyvåldet väcker reaktioner. – Man önskar att ingen ska behöva vara med om det, för det är väldigt jobbigt att ta sig igenom, säger bland annat Malmöspelaren Joey Tenute som i går sänkte Skellefteå. För ett år sedan befann han sig i ett mörker.
Modos tunga säsong fortsätter – ny förlust
ÖRNSKÖLDSVIK/STOCKHOLM. Modos tunga säsong fortsätter. I lördagens match mot Färjestad tog de ledningen - men sen vände allt.Färjestad får nu med sig tre poäng hem till Karlstad efter att ha vunnit matchen med 4-1.– Någon jävel måste sätta in huvudet framför mål. Den här matchen ska vara slut efter 40 minuter. Vi är ineffektiva för andra matchen i rad och det dödar oss igen, säger Modotränaren Andreas Johansson.
Läs mer om Färjestad och Karlstad.
Man älskar varje dag man är uppe i A-laget
ÖRNSKÖLDSVIK. De unga spelarna fortsätter att imponera. I Modos 4-1-seger punkterade 18-åringen Carl Grundström matchen och 17-årige Tim Wahlgren bidrog med hårt jobb. - Det är underbart. Man älskar varje dag man är uppe i A-laget, säger Wahlgren.
Brand i Örnsköldsvik – området avspärrat
Räddningstjänst och polis larmades till en brand på Köpmanholmen utanför Örnsköldsvik vid 21-tiden på måndagskvällen. Det ska brinna i en bilverkstad och polisen har spärrat av 100 gånger 100 meter för att det fanns tuber med acetylen inne i garaget. –Tuberna ska nu vara under kontroll, säger Maria Forsberg, KC befäl i Västernorrland.
Lindström: Ingen blir ens förvånad över kvinnohatet i SD
SD:s ordförande i Orsa, Gunnar Håkansson, kallar Gudrun Schyman (Fi) för slampa i ett inlägg på Facebook. SD-politikern Kent Elfstrand i Örnsköldsvik skriver, också på Facebook, till en kvinna att hon är en inskränkt o otrevlig fitta. Ingen blir ens förvånad längre över kvinnohatet i partiet – samtidigt går Sverigedemokraterna ut i en kampanj MOT sexuella trakasserier.
Hägglunds varslar 150 anställda
Försvarsbolaget BAE Systems Hägglunds varslar 150 anställda i Örnsköldsvik om uppsägning, rapporterar Sveriges Radio P4 Västernorrland.
Läs mer om Örnsköldsvik.
Snabb revansch för HV71 mot Modo
I Örnsköldsvik blev det förlust. Hemma i Jönköping tog HV71 revansch på Modo – och vann med 3–0.
Läs mer om Jönköping och Modo.
Snabb revansch för HV71
I Örnsköldsvik blev det förlust.Hemma i Jönköping tog HV71 revansch på Modo – och vann med 3–0.
Läs mer om Jönköping och Modo.
Snabb revansch för HV71
I Örnsköldsvik blev det förlust.Hemma i Jönköping tog HV71 revansch på Modo — och vann med 3—0.
Läs mer om Jönköping och Modo.
Storpublik väntas när Modo möter Skellefteå
I eftermiddag spelar Modo mot Skellefteå i Örnsköldsvik. Då väntas storpublik i Fjällräven Center – inte minst tack vare ett enormt stort bortafölje. – Vi kommer nog ta över den arenan ganska totalt. Jag har hört siffror som att det kommer bli drygt 1000 AIK:are där nere totalt. Det är mycket folk som reser dit på egen hand också, säger Fredrik Rydn, ordförande i Skellefteås supportergrupp North Power, till Norran.
Brand i flerfamiljshus i Örnsködsvik
En brand har startat i ett flerfamiljshus i Örnsköldsvik. Polis, räddningstjänst och ambulans är på plats och lågor kan ses från lägenheten.
Läs mer om Örnsködsvik och Örnsköldsvik.
Minibuss med sex personer voltade
En minibuss med sex personer i har voltat utanför Örnsköldsvik. Enligt polisen är det mycket halt på platsen. – Jag vet inget om skadeläget än, säger polisens vakthavande befäl Jan Lidn.
Läs mer om Jan Lidn och Örnsköldsvik.
Modos tunga tid - en seger på sju matcher
ÖRNSKÖLDSVIK/STOCKHOLM. Luleå vann mot Modo med 3-2.Modo har nu endast tagit en seger på de sju senaste matcherna.Efter matchen visade Andreas Johansson missnöje över domarnas insats i matchen.– Det är jag grymt irriterad över, säger han i C More.
Läs mer om C More och Modo.
Misstänkt brandorsak – kvarglömt ljus
En brand spred sig snabbt i ett mindre radhus i Gideå 3 mil nordost om Örnsköldsvik. En person som...
Läs mer om Gideå och Örnsköldsvik.
Full brand i radhus – en befaras kvar inne
Det brinner i ett radhus i Örnsköldsvik. En person befaras vara kvar inne i bostaden, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Örnsköldsvik.
Arthurs nya liv i Sverige: Julafton varje dag
Hunden Arthurs osannolika resa från den sydamerikanska djungeln till Sverige gav eko världen över i fjol. Nu lever han familjeliv i Örnsköldsvik, med snö, kycklingfiler och all kärlek han behöver. – Han mår som en kung, konstaterar husse Mikael Lindnord.
Hunden Arthur har julafton varje dag
Hunden Arthurs osannolika resa från den sydamerikanska djungeln till Sverige gav eko världen över i fjol. Nu lever han familjeliv i Örnsköldsvik, med snö, kycklingfiler och all kärlek han behöver. –Han mår som en kung, konstaterar husse Mikael Lindnord.
Hunden Arthur har julafton varje dag
Hunden Arthurs osannolika resa från den sydamerikanska djungeln till Sverige gav eko världen över i fjol.Nu lever han familjeliv i Örnsköldsvik, med snö, kycklingfiler och all kärlek han behöver.— Han mår som en kung, konstaterar husse Mikael Lindnord.