Örnsköldsvik


Polisen: `Kan inte minnas att vi haft en så stor stöld`

De två Yamaha 300-motorerna som stals i Köpmanholmen utanför Örnsköldsvik var värda 600 000 kronor. Det kan vara den enskilt största båtmotorstölden i Örnsköldsvik.

Man anhållen för olaga hot

En man från Örnsköldsvik sitter anhållen sedan tisdag kväll. Brottsrubriceringen är misstänkt överträdelse av kontaktförbud och dito olaga hot.

Läs mer om Örnsköldsvik.
Hallå där Rasmus Harnesk Wiklund

som nyligen blev invald som ledamot i Studiefrämjandets styrelse i Örnsköldsvik. Hur kommer det sig att du blivit ledamot i Studiefrämjandets styrelse?

Läs mer om Örnsköldsvik.
Uppdraget: Fokus på kvinnors ohälsa

Kvinnors arbetsmiljö ska kartläggas. - Sex kommuner i landet ska få besök av oss. Bland annat Örnsköldsvik, säger Gudrun Westberg, Arbetsmiljöverket.

Polisinsats mot Ö-viksbor

I fredags slog polisen till med kraft mot flera olika adresser i Örnsköldsvik. - Fem personer frihetsberövades, men är nu släppta, säger åklagare Stina Sjökvist.

Morgan Johansson blir huvudtalare på första maj

En tidigare folkhälsominister är huvudtalare i Härnösand på socialdemokratins första maj. I Kramfors och Sollefteå talar riksdagsledamöter från länet och Örnsköldsvik kör hemvävt med

De vill hitta samarbete

I söndags hölls natur- och friluftsting i Örnsköldsvik. - Friluftsliv blir allt viktigare för den moderna människan, säger kommunalrådet Glenn Nordlund.

Cyklist påkörd i centrala Ö-vik

En cyklist blev vid 10.30-tiden på fredagen påkörd på Lasarettsgatan vid Arken i Örnsköldsvik. Cyklisten var efter olyckstillfället vid medvetande, och fördes till Örnsköldsviks sjukhus

Här formas nya hamnen

Arbetet pågår för fullt i inre hamnen just nu. 500 pålar ska ner i marken och bilda en 80 meter lång kaj. - Det här är precis vad som behövs för Örnsköldsvik, säger Ronny Sjögren.

15 år hemifrån fick räcka för Jens

Det tog sin tid. Fast nu är Jens Nilsson - som flyttade för att förverkliga sina skådespelardrömmar - tillbaka i Örnsköldsvik igen.

Läs mer om Örnsköldsvik.
Norrmejerier stäms på miljonbelopp

Luleå Logex AB, med verksamhet i Luleå, Piteå, Umeå, Örnsköldsvik, Lycksele och Skellefteå stämmer Norrmejerier på 3,3 miljoner kronor inklusive moms. Vi får inte betalt för utförda

Påkörd person i centrala Ö-vik

En fotgängare ska vid 10.30-tiden på fredagen ha blivit påkörd på Strandgatan, vid Arken i Örnsköldsvik. Enligt polisens hemsida är ambulans och polis kallade till platsen. Allehanda.se

Takboxtjuvar gripna

Polisen har gripit tre personer i Umeå misstänkta för att ha stulit en takbox i Örnsköldsvik. Takboxen stals den 3 april i Örnsköldsvik. De gripna är två män och en kvinna.

Läs mer om Umeå och Örnsköldsvik.
Kränkt skolelev får skadestånd igen

En skolelev i Örnsköldsvik får för andra gången skadestånd av kommunen efter att ha blivit kränkt av en lärare.

Läs mer om Örnsköldsvik.
Examen

Annika Nyström från Örnsköldsvik har vid Umeå universitet tagit examen som lärare. Vid Umeå universitet har Ulrika Bohman, Domsjö, tagit lärarexamen.

Kränkt elev får skadestånd igen

En skolelev i Örnsköldsvik får för andra gången skadestånd av kommunen efter att ha blivit kränkt...

Läs mer om Örnsköldsvik.
Kränkt elev får skadestånd igen

En skolelev i Örnsköldsvik får för andra gången skadestånd av kommunen efter att ha blivit kränkt av en lärare.

Läs mer om Örnsköldsvik.
Kränkt elev får skadestånd igen

En skolelev i Örnsköldsvik får för andra gången skadestånd av kommunen efter att ha blivit kränkt av en lärare. För några år sedan fick pojken 10 000 kronor sedan en lärare slitit honom i håret. Den här gången får kommunen betala 20 000 kronor sedan en vikarie slängt eleven i backen.

Läs mer om Örnsköldsvik.
Syrier lämnades hjälplös i Örnsköldsvik

010-485 69 39 är telefonnumret som få verkar känna till. - Det är vår allmänna frågetelefon, säger Paula Akinci, handläggare på Migrationsverket.

Får träna med IFK Göteborgs U 21 lag

Talangfulle Rasmus Bergström från fotbollsgymnasiet i Örnsköldsvik kommer att få möjligheten att träna med IFK Göteborgs U 21 lag.

Läs mer om Örnsköldsvik.
Myndiga

Sofie Uotela, Bollstabruk. Rasmus Gustafsson, Bonässund. Tina Högberg, Örnsköldsvik.

Här börjar bygget av Systembolagets nya butik

Bygglovet är klart och här tas de första spadtagen för Systembolagets nya butik i Örnsköldsvik. Dessutom är rekryteringen av en butikschef i full gång.

Läs mer om Örnsköldsvik.
Blodig historia om svensk drottning

Barockmusik och modern dans möts i föreställningen `Lovisa Ulrika` som spelas för skolor i Örnsköldsvik och Härnösand den här veckan. `Lovisa Ulrika` är en spännande och blodig historia

Läs mer om Härnösand och Örnsköldsvik.
Arbetslaget tränar tillsammans

En spontan handling har lett till stor förändring för tre arbetskollegor i Örnsköldsvik. De vann en tävling i facktidskriften Kommunalarbetaren - vinsten var träningsråd och kostråd

Virkesbil har vält vid norra rondellen

Släpet till en virkesbil har vält vid norra rondellen i Örnsköldsvik, enligt förbipasserande bilister. Det är enligt uppgift fortfarande möjligt att ta sig förbi på platsen, men bilen

Läs mer om Örnsköldsvik.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06