Örnsköldsvik

Flera flickor utsatta för blottare i Örnsköldsvik

Polisen i Örnsköldsvik har under sommaren fått in flera anmälningar om att flickor och kvinnor utsatts för blottare.
Läs mer om Örnsköldsvik.

Foppas avsked: Det är sorgligt

ÖRNSKÖLDSVIK. Sista kvällen med gänget.Modos gamla stjärnkedja med Peter Forsberg, 44, Markus Näslund, 44, och Niklas Sundström, 42, tar avsked för gott på isen i norska Stavanger den 16 augusti.- Vi hade kunnat vara framgångsrika också i NHL om vi fått chansen att spela ihop där. Jag försökte vid två olika tillfällen få Foppa och Susse till Vancouver, säger Macke inför avskedsshowen, som sker under en välgörenhetsmatch med kändislaget Icebreakers.
Personer hoppade från vältande kran
Två personer har hoppat från en vältande kran vid bygget av en vindkraftspark nära Åsele i Västerbotten, enligt räddningstjänsten i Örnsköldsvik.
Erik Karlssons bröllopslycka
För ett par veckor sedan gifte sig landslagskollegan Victor Hedman i Örnsköldsvik.Nu har även superstjärnan Erik Karlsson ingått äktenskap med sin Melinda Currey - efter ett stjärnspäckat bröllop i den kanadensiska huvudstaden.

Frontalkrock i Örnsköldsvik

Två personbilar ska ha frontalkrockat vid Kroksjö i Örnsköldsvik.De två personerna inblandade ska vara lindrigt skadade.
Här är de enorma slukhålen vi minns
Ett brustet avloppsrör orsakade ett enormt slukhål mitt i ett fabriksområde i Örnsköldsvik. SvD har med anledning av detta samlat bilder på uppmärksammade slukhål runt om i världen. Läs vidare för att reda på vad som tros ligga bakom dessa.
Läs mer om Örnsköldsvik.
Slukhål stänger Domsjöfabriken
Ett flera meter stort slukhål i asfalten vid bioraffinanderiet Domsjö, Örnsköldsvik, gör att man spärrat av Moälven och håller på att stänga ner produktionen av bland annat cellulosa vid fabriken. Risken för ras av en stödmur kan utgöra en fara för allmänheten, säger Räddningstjänsten till Örnsköldviks allehanda.
Enormt slukhål – fabrik riskerar att rasa
Domsjö fabrik i Örnsköldsvik riskerar att rasa efter att ett enormt slukhål skapats mitt på fabriksområdet.Räddningstjänsten har stängt av den intilliggande älven på grund av fara för förbipasserande båtar.– Jag har aldrig sett ett så stort slukhål. På bara några minuter växte det, säger Håkan Wiberg, inre befäl vid Örnsköldsviks räddningstjänst.
Läs mer om Håkan Wiberg och Örnsköldsvik.
Ras vid fabrik – har orskat ett slukhål
Ett ras har skett vid Domsjö Fabriker i Örnsköldsvik.Raset har orsakat ett stort slukhål och en passage för fritidsbåtar är avstängd.
Blondinbellas återförening med exet: Som att tiden hade stått still
Det har minst sagt varit en händelserik vår för Isabella, Blondinbella, Löwengrip när det kommer till kärlekslivet.Efter separationen med maken Odd Spångberg har bloggaren nu åkt upp Örnsköldsvik – där hon bland annat passade på att hälsa på exet Nils Grundberg.Mötet blev som att tiden hade stått stilla skriver hon på bloggen.
Blondinbellas oväntade semester med Foppa
Isabella Blondinbella Löwengrip semestrar med Peter Foppa Forsberg. Bloggaren besöker hockeyspelaren i Örnsköldsvik och har med sig barnen. Dom stortrivs här uppe, skriver Blondinbella på sin blogg.
Flicka fastnade under vält segelbåt
Ett drama har utspelats till havs utanför Örnsköldsvik. När en segelbåt välte vid lunchtid på söndagen hamnade sju av de åtta personer som befann sig ombord i vattnet. Men en tonårsflicka hade rejäl otur och fastnade i stället under båten, som hamnat upp och ner.
Läs mer om Örnsköldsvik.
Stjärntätt när VM-hjälten gifte sig i Örnsköldsvik
Det duggade tätt bland stjärnorna när Tampa Bay Lightning-backen Victor Hedman, 27, ingick äktenskap med sin Sanna Grundberg i Örnsköldsvik under lördagskvällen.
Person hamnade under båt – hämtades av dykare
En båt med åtta personer ombord välte utanför Skommarhamn i Örnsköldsvik.En person hamnade under båten och fick hämtas ut av dykare.– Nu är vi bara glada att ingen har omkommit, säger Mats Ränning, operativ chef vid Örnsköldsviks räddningstjänst.
Skadade stjärnan vet vad som väntar mot Ryssland i kväll
Hon har spelat i samma lag som flera av Rysslands största stjärnor. Men fredagens match följer Sofia Jakobsson från tv-soffan i Örnsköldsvik – efter korsbandsskada och missat EM. – Det kommer bli fysiskt och det kommer att smälla. Ryssland spelar verkligen för sin stolthet, säger det tidigare Rossijanka-proffset.
Fyra befaras skadade efter krock
Fyra personer befaras vara skadade efter en krock nära Örnsköldsvik, enligt polisen.Detta baseras på initiala uppgifter från SOS, säger polisen.
Läs mer om Örnsköldsvik.
Malin Ullgren: Maria Hamberg får fatt i livsvillkoret som så ofta slår till
Veckans e-bok. När jag först hör talas om Maria Hambergs roman Till min allra bästa vän, som handlar om en 18-årig svenska som åker till London som au pair under tidigt 70-tal, föreställer jag mig en skildring av hur en ung svenska möter något nytt och kul, absolut något mer vibrerande än Örnsköldsvik.
Läs mer om London, Till och Örnsköldsvik.
Vårdare fotade boendes underliv
En vårdare på ett äldreboende i Örnsköldsvik fotograferade underlivet på en boende med en privat mobiltelefon, skriver Örnsköldsviks Allehanda. Den anställde får nu en tillrättavisning.
Läs mer om Örnsköldsvik.
Två till sjukhus efter brand i sommarstuga
Två personer har fått föras till sjukhus efter en brand i en sommarstuga i Örnsköldsvik.
Läs mer om Örnsköldsvik.
Två till sjukhus efter brand i sommarstuga
Två personer har fått föras till sjukhus efter en brand i en sommarstuga i Örnsköldsvik.
Läs mer om Örnsköldsvik.
Stefan Löfven: Det finns ingen vackrare plats
Statsminister Stefan Löfven åker till stugan utanför Örnsköldsvik, Centerpartiets Annie Lööf ser fram emot hemester med dottern Ester och Ebba Busch Thor, KD, tipsar om landets bästa potatismos.För tidningen Land berättar partiledarna om sina semesterplaner - och delar sina smultronställen.
Ikonens plan: Skapa en helt ny stadsdel
Markus Näslund var en av Sveriges bästa hockeyspelare under början av 00-talet, innan han avslutade karriären 2009.Sedan dess har Näslund flyttat tillbaka till Örnsköldsvik – och nu är nästa projekt utkristalliserat.Han kommer nämligen bygga en helt ny stadsdel i Åre.– Det viktiga för mig är att känna att det finns ett sug - och det gör det verkligen här i Åre, säger Näslund till Östersunds-Posten.
Pojke avled efter drunkningsolycka
En pojke i tioårsåldern har avlidit efter en drunkningsolycka i Trehörningsjö norr om Örnsköldsvik. Pojken försvann på förmiddagen när han badade vid en camping.