Örnsköldsvik

Villa utanför Örnsköldsvik i lågor

En kraftig brand utbröt i en villa utanför Örnsköldsvik i morse. Alla de som befann sig i bostadshuset, totalt sex personer, kunde ta sig ut oskadda.
Läs mer om Örnsköldsvik.
Villa utanför Örnsköldsvik i lågor
En kraftig brand utbröt i en villa utanför Örnsköldsvik i morse. Alla de som befann sig i bostadshuset, totalt sex personer, kunde ta sig ut oskadda.
Läs mer om Örnsköldsvik.
Villa utanför Örnsköldsvik i lågor
En kraftig brand utbröt i en villa utanför Örnsköldsvik i morse. Alla de som befann sig i...
Läs mer om Örnsköldsvik.
Magnus Nyström: De behövs mer än nånsin
Modo riskerar kval för att undvika att åka ur allsvenskan. Publiken i Örnsköldsvik sviker stadens stolthet och det är skarpt läge för ett klassiskt hockeylag. Då behövs klubbens största spelare genom tiderna mer än någonsin. Markus Näslund och Peter Forsberg måste kliva fram och hjälpa sitt kära Modo och de gamla stjärnspelarna är inte utan skuld i den här soppan. Modos problem blev bara värre efter att Näslund och Forsberg blev ledare i klubben. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Modo bryter kontraktet med amerikanen Farley
Bara fyra poäng – nu får han lämna Örnsköldsvik
Läs mer om Farley och Örnsköldsvik.
Andreas Johansson nära träffas av flaska
ÖRNSKÖLDSVIK. En flaska kastades in från Björklövens bås till Modos bås under fredagskvällens heta hockeyallsvenska derby. Modo-tränaren Andreas Johansson var nära att träffas. – Det bara kom en flaska flygandes. Då frågade jag vad de håller på med, säger Andreas Johansson.
V75: Hon kommer med hotet från norr
Åtta hästar finns i stallet i Arnäsvall i Örnsköldsvik. Amatören Ulrika Rehns bästa är utan tvekan Voulez Vous - en av de formstarkaste hästarna norr om Gävle för dagen. Efter sex starter i V75 med två andraplatser som bästa resultat kan det vara dags för seger på Bergsåker.
NHL-stjärnornas fina gåva till Örnsköldsvik
Finanserar isytor i kommunen
Läs mer om Örnsköldsvik.
Sedin: Det är det sista jag vill se...
TORONTO. Mats Zuccarello gjorde mycket för Modo Hockey under två säsonger i Örnsköldsvik. Men det betyder inget nu när Tre Kronor ställs mot Lag Europa i söndagens semifinal. Något tack kan norrmannen inte vänta sig från tvillingarna Sedin. - Nej, absolut inte. Det sista jag vill se är att Zuccarello får skryta om en seger över oss i World Cup för år framöver, säger Daniel Sedin.
Modo får vänta på första hemmasegern
Modo får vänta på sin första hemmaseger. Tingsryd besegrade Modo med 4–2 i Örnsköldsvik och fick tätplatsen i hockeyallsvenskan som belöning. Modos väg tillbaka till SHL blir inte enkel. En seger på fyra matcher och ingen på hemmais är resultatet så här långt.
Läs mer om Modo, SHL och Örnsköldsvik.
Modo får vänta på hemmasegern
Modo får vänta på sin första hemmaseger. Tingsryd besegrade Modo med 4–2 i Örnsköldsvik och fick...
Läs mer om Modo och Örnsköldsvik.
Bra V75-dag för Ohlsson
Ulf Ohlsson var tillbaka på en av sina hemmabanor Solänget utanför Örnsköldsvik på lördagen. Det...
Läs mer om Ohlsson, Solänget och Örnsköldsvik.
MC-förare svårt skadad i olycka
En motorcykelförare ska ha skadats allvarligt vid en olycka utanför Örnsköldsvik, skriver polisen på sin hemsida. Polis, räddningstjänst och ambulans är nu på väg till platsen.
Läs mer om Örnsköldsvik.
Veckans spel: Ett fint formbesked senast
Travexperten och Åbyprofilen Sören Englund ger oss varje vecka sin bästa spelid på V75. Den här veckan vänds blickarna mot Solänget och Örnsköldsvik.
Peter Forsberg: Kom många tankar tillbaka
LOS ANGELES. När Gunde Svan kom till Örnsköldsvik och Denver för att snacka hockey med Peter Forsberg blev det stunder av nostalgi för den före detta NHL-stjärnan. – Ja, den där fantastiska vinterdagen när vi besökte Domsjöskolan, där jag gick som grabb och spelade hockey på fritiden, kom många tankar tillbaka, säger Foppa till Expressen Nöje.
Det är en lång och svår resa mot SHL
Första matchen i hockeyallsvenskan – för gamla storlaget Modo. Och Oscar Hedman är medveten om att pressen på att ta sig tillbaka till SHL är på klubben från Örnsköldsvik. – En bra start är väldigt viktigt, säger backveteranen.
Läs mer om Modo, SHL och Örnsköldsvik.
Örnsköldsvik laddar om efter Modos ofattbara degradering
Örnsköldsvik. Dagen för den allsvenska hockeypremiären är här och för Modo väntar en ny verklighet. För första gången på 31 år spelar inte laget i högsta serien utan i allsvenskan. DN reste till hockeystaden Örnsköldsvik där tränaren Andreas Johansson siktar uppåt, och där supportrarna tror att den allsvenska sejouren kan bli nyttig för klubben.
Läs mer om Modo och Örnsköldsvik.
Tolvårig pojke drunknade i sjö
En tolvårig pojke har omkommit i en badolycka utanför Örnsköldsvik.Pojken var och badade med sin...
En 12-årig pojke har hittats drunknad
En 12-årig pojke har anträffats död i Mellansel, Örnsköldsvik. Han hade drunknat.
Läs mer om Mellansel och Örnsköldsvik.
Undersköterskorna får tillbaka sina titlar
I dag fick undersköterskorna i Örnsköldsvik glädjebesked – högre lön och titeln tillbaka. Trots sin medicinska utbildning har de i hierarkin jämställts med vårdare men nu blir det ändring på saken. Undersköterskor ska få kallas undersköterskor igen och de ska få en femhundring extra i snitt, rapporterar Örnsköldsviks Allehanda.
Läs mer om Örnsköldsvik.
Löfven: Man kan inte anklaga deras väljare
ÖRNSKÖLDSVIK. Moderatledaren Anna Kinberg Batra deklarerade i en intervju för Expressen att Sverigedemokraternas väljare inte är rasister. Den bilden delas också av – statsministern. – Man kan inte anklaga deras väljare för det, säger Stefan Löfven under ett besök i Västernorrland på onsdagen.
Nobbade NHL – för hockeyallsvenskan
Modotalangen blir kvar i Örnsköldsvik i september
Läs mer om Örnsköldsvik.