Östersundsposten


Tidigare toppnyhet hos Expressen:

Zlatans nya drömhus – kolla in bygget i Åre

Zlatan Ibrahimovic förbereder sig för framtida skidsemestrar med familjen. Enligt Östersundsposten så bygger landslagsstjärnan ett drömhus i Åre. – Naturligtvis är det jättekul att ha Zlatan i närheten, säger Sara Ekdahl, marknadsansvarig på det närliggande hotellet Copperhill Mountain till tidningen.

Zlatan bygger nytt lyxhus i Jämtland

Zlatan Ibrahimovic har redan ett hus i jämtländska Offerdalsfjällen. Nu bygger han nytt i länet – denna gång ett trevåningshus i Åre, skriver Östersundsposten .

Zlatan Ibrahimovic bygger lyxvilla i Åre

Fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic bygger ett nytt hus i Åre, skriver Östersundsposten.

Läs mer om Åre och Östersundsposten.
Hotat gaypar stöttades i Östersund

Drygt 200 personer slöt upp till den ljusmanifestation som på torsdagskvällen hölls till stöd för ett gaypar och deras ettårige son i Lillhärdal i Härjedalen, rapporterar Östersundsposten.

Många slöt upp för gaypar

Drygt 200 personer slöt upp till den ljusmanifestation som på torsdagskvällen hölls till stöd för ett gaypar och deras ettårige son i Lillhärdal i Härjedalen, rapporterar Östersundsposten.

Många slöt upp för gaypar

Drygt 200 personer slöt upp till den ljusmanifestation som på torsdagskvällen hölls till stöd för ett gaypar och deras ettårige son i Lillhärdal i Härjedalen, rapporterar Östersundsposten. Det var i tisdags som Terse Helgesson hittade en lapp i familjens brevlåda med ordalydelsen Ta din unge och stick homojävel, annars...

Tornsabotören fortsätter härja

Ytterligare tio jakttorn har förstörts i Jämtland, rapporterar Östersundsposten. De har hittats på Rödön och har sågats ned mellan den 7 och 13 september. Polisen misstänker att det

Husbil hindrade älgjägare

På måndagsmorgonen skulle en älgjägare åka ut på sin mark, men en husbil som är registrerad i ett annat land hindrade hans väg, skriver Östersundsposten. När jägaren bad föraren att

Läs mer om Östersundsposten.
Barrow: En oerhört tung period i mitt liv

Modou Barrow har tagit steget från superettan till Premier League. Men den 21-årige talangens väg mot proffslivet har knappast varit spikrak. 11 år gammal avled hans mor. – Det var en oerhört tung period i mitt liv, säger han till Östersundsposten.

De uppmanar alla att rösta för mångfalden

Superettanklubben Östersunds FK slår ett slag mot främlingsfientligheten. I ett öppet brev i Östersundsposten uppmanar de alla att rösta för mångfalden. – Från vårt perspektiv är det viktigt eftersom vi har så stor mångfald i laget, säger tränaren Graham Potter till SportExpressen.se.

TV: The Jam-stjärnorna laddade med gokart

Det vaknas extremtävlingar på Stortorget i Östersund. Kollegerna på Östersundsposten, ÖP mötte några åkare då de samlades för att värma upp inför tävlingarna med lite gocart.

H&M stänger Monki-butiker

H&M-ägda klädkedjan Monki lägger ned i två svenska städer, rapporterar Östersundsposten.

`Jag fick världens utskällning`

På tisdagen publicerade Östersundsposten ett brev från skidskytteförbundets ledamot Pär Wikström där han riktade tuff kritik mot den egna styrelsens sätt att kasta ut etablerade åkare

11-åring lärde sig 200 decimaler i talet pi

En elvaåring i Östersund har lärt sig 200 decimaler i talet pi utantill. Jag ville slå rekordet i klassen, så jag tränade en vecka, säger hon till Östersundsposten.

Läs mer om Östersund och Östersundsposten.
11-åring lärde sig 200 decimaler i talet pi

En elvaåring i Östersund har lärt sig att rabbla 200 decimaler i talet pi utantill. Jag ville slå rekordet i klassen, så jag tränade en vecka, säger hon till Östersundsposten.

Läs mer om Östersund och Östersundsposten.
Lösspringande hund dödade får

12 Jämtlandsfår skadades och 3 dödades när en lösspringande hund löpte amok inne i fårhuset, rapporterar Östersundsposten. Det var någon gång under onsdagen som hunden tog sig in där

Oväntad kritik: Han kommer göra bort sig

– Han kommer göra bort sig, säger hon till Östersundsposten.

Läs mer om Östersundsposten.
Riksdagsledamot blir landshövding

Lena Sommestad blir ny landshövding i Jämtlands län, skriver Östersundsposten.

Läs mer om Östersundsposten.
Unik vindtunnel byggs i Östersund

Till hösten ska en unik väder- och vindtunnel stå klar på campus i Östersund, skriver Östersundsposten. I tunneln ska man bland annat testa hur sport- och fritidsprodukter fungerar i vind och vatten och tillsammans med andra produkter.

Läs mer om Östersund och Östersundsposten.
Unik vindtunnel byggs i Östersund

Till hösten ska en unik väder- och vindtunnel stå klar på campus i Östersund, skriver Östersundsposten.

Läs mer om Östersund och Östersundsposten.
Unik vindtunnel byggs i Östersund

Till hösten ska en unik väder- och vindtunnel stå klar på campus i Östersund, skriver Östersundsposten. I tunneln ska man bland annat testa hur sport- och fritidsprodukter fungerar i vind och vatten och tillsammans med andra produkter. — Vi kommer få forskningsresultat med hög relevans i och med att testmiljön blir snarlik den utomhus, säger projektledaren Mats Aine till ÖP.

Läs mer om Östersund och Östersundsposten.
Utökat område för järvjakt

Fyra järvar får fällas i en skyddsjakt som beviljats efter en ansökan från Mittådalens sameby i Härjedalen, skriver Östersundsposten.

Nya experiment hos superettan-kometen

Superettan-klubben Östersunds FK fortsätter experimentera och nu tar man in en brasse på provspel: Dias, som besökte Gefle för fyra år sedan. - Han ska vara här under några veckor, säger tränaren Graham Potter till Östersundsposten.

Han coachar HV nästa säsong - enligt Dahln

– Dom berättade att Torgny Bendelin kommer att vara huvudlärare den här säsongen och skola in Anders och sen kommer Anders att ta över nästa säsong, säger Dahln i en intervju med Mittmedia/Östersundsposten. – Inga kommentarer, säger Anders Olsson till Sportexpressen.se

Får inte stanna — får inte åka

Efter fyra år i Sverige utan uppehållstillstånd kom beslutet att 31-årige Indra Pokhrel, boende i Tullingsås utanför Strömsund, ska skickas tillbaka till antingen Bhutan, Nepal eller Indien. Men inget land vill ta emot honom och Bhutan erkänner inte hans medborgarskap, skriver Östersundsposten. Gränspolisen kan därför inte verkställa beslutet och han har hamnat i ett dödläge, fast i Sverige men helt utan rättigheter.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23