älvsborgsbron

Flera bilar i krock på Älvsborgsbron

Fyra bilar körde under i morgonen ihop på Älvsborgsbron. Räddningstjänsten är på plats.Enligt räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör ska det röra sig om en kökrock.Enligt Trafikverket är det stor trafikpåverkan på platsen.Det finns inga uppgifter om personskador.
Läs mer om Älvsborgsbron.
Lastbil och personbil i krock – Älvsborgsbron avstängd
En personbil och en lastbil har krockat på Älvsborgsbron.Trafiken har stängts av i riktning mot Hisingen.Bilister får räkna med långa köer i morgontrafiken.
Davids ilska – efter polisens besked: Gör en förbannad
David Hults bil blev påkörd bakifrån av en man på Älvsborgsbron – innan polisen hunnit anlända så hade föraren flytt till fots.David kunde snabbt hitta den misstänkte föraren i sociala medier – men enligt polisen kommer man inte lagföra honom.– Det gör en jävligt förbannad. Ska han köra ihjäl någon innan det händer något?, säger David Hult.
Läs mer om David Hult och Älvsborgsbron.

Singelolycka på bro – skadeläget oklart

På lördagsförmiddagen har räddningstjänsten larmats om en trafikolycka på Älvsborgsbron i Göteborg i riktning mot centrum.– Det är en singelolycka där en bil kört in i mitträcket, vi är precis på plats, säger Rolf Kagelind, larm– och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg vid 10.20-tiden.Skadeläget är oklart.
Köer efter olycka på Älvsborgsbron
Två bilar har kolliderat på Älvsborgsbron.Räddningstjänst är på plats vid olycksplatsen.– Det är en mindre kollision, men bilarna står lite dumt till, säger Andreas, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.Det är oklart om någon skadats vid olyckan.
Skåpbil har voltat – vägen avstängd
En skåpbil har voltat på Älvsborgsbron.– Skåpbilen ligger på taget. Bärgare är på plats, säger larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.Det är stor påverkan på trafiken över bron.
Läs mer om Älvsborgsbron.
Två olyckor vid Älvsborgsbron – vägen avstängd
Två trafikolyckor har inträffat på uppfarten till Älvsborgsbron tidigt på torsdagsmorgonen.– Det är mest materiella skador och en fil har stängts av, uppger larm- och ledningsoperatören vid räddningstjänsten.
Läs mer om Älvsborgsbron.
Långa köer efter krock på bro
Två bilar kolliderade under morgonen på Älvsborgsbron. Enligt räddningstjänsten ska ingen ha skadats vid olyckan, men det är långa köer vid olycksplatsen.– De börjar släppa på trafiken igen, men det är långa köer, säger larm- och ledningsoperatören vid räddningstjänsten.
Läs mer om Älvsborgsbron.
Flera bilar i krock på Hisingeleden
En olycka har inträffat strax efter Älvsborgsbron i Göteborg.
Flera bilar i krock på bro – räddningstjänst på väg
Räddningstjänsten har larmats till en olycka på Älvsborgsbron i Göteborg.– Det är flera fordon som ska vara inbladade, vi är inte framme där än, säger larm- och ledningsoperatören på räddningstjänsten Storgöteborg.Det är oklart om någon har kommit till fysisk skada.
Tre bilar i krock på bro – stopp i trafiken
Tre bilar kolliderade på fredagseftermiddagen på Älvsborgsbron i Göteborg.Räddningstjänst larmades till platsen.– Jag misstänker att de håller på och spärrar av där, säger Dan Lindqvist, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg.
Olycka på Älvsborgsbron – två bilar i krock
Två bilar har kolliderat på Älvsborgsbron.Olyckan innebär stora problem i morgontrafiken.Krocken ska ha skett i riktning mot fastlandet.
Grävmaskin i krasch under Älvsborgsbron – man till sjukhus
En grävmaskin har kraschat in i en vägg i Göteborg – under Älvsborgsbron.Föraren till fordonet har blivit förd till Sahlgrenska sjukhuset med lindriga skador.– Hur det har gått till vet jag inte, det är oklart, säger Tommy Nyman, presstalesperson på polisen i Göteborg.Enligt GP ska föraren ha kört in i ett fäste till bron.
Grävmaskin i krasch under Älvsborgbron – man till sjukhus
En grävmaskin har kraschat in i en vägg i Göteborg – under Älvsborgsbron.Föraren till fordonet har blivit förd till Sahlgrenska sjukhuset med lindriga skador.– Hur det har gått till vet jag inte, det är oklart, säger Tommy Nyman, presstalesperson på polisen i Göteborg.Enligt GP ska föraren ha kört in i ett fäste till bron.
Tre bilar i krock på Älvsborgsbron
Tre bilar har kolliderade på tisdagseftermiddagen på Älvsborgsbron.Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till platsen. Det ska vara långa köer vid olycksplatsen.– De har kört ihop. Vi har lämnat men polis och vägassistans står kvar, säger Bosse Andersson
JUST NU: Sex bilar i krock på bro
På onsdagseftermiddagen har ett antal bilar krockat på Älvsborgsbron i Göteborg i riktning in mot stan.Enligt polisen handlar det om totalt sex stycken bilar som varit inblandade olyckan i vänster körfält.
Läs mer om Göteborg och Älvsborgsbron.
Sex bilar i krock på bro – störningar i trafiken
På onsdagseftermiddagen har ett antal bilar krockat på Älvsborgsbron i Göteborg.Enligt polisen handlar det om totalt sex stycken.
Lastbil körde in i skyltar – långa köer på Älvsborgsbron
En lastbil har kört in i några skyltar på Älvsborgsbron,.Det är långa köer i riktning in mot centrum.– Skyltar hänger ner över vägen, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson.
Smitning efter krock – vid Älvsborgsbron
Tre bilar har kolliderat på Oscarsleden i Göteborg.En timme efter olyckan var polisen fortfarande på plats – en förare har smitit från platsen.– Vi vet inte om det är halkan som orsakat olyckan, säger en larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.
Flera bilar i kollision – vid Älvsborgsbron
Tre bilar har kolliderat på Oscarsleden i Göteborg.En timme efter olyckan var polisen fortfarande på plats.– Vi vet inte om det är halkan som orsakat olyckan, säger en larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.
Fyra bilar i olycka – trafikstörningar
Fyra bilar har krockat vid påfarten till Älvsborgsbron i riktning mot Hisingen.Ett körfält är avstängt.– Det är klart att det påverkar trafiken, säger larm- och ledningsoperatören på räddningstjänsten.
Läs mer om Hisingen.Ett och Älvsborgsbron.
Trafikstörningar efter olycka: Går trögt
En trafikolycka har inträffat på påfarten av Älvsborgsbron med riktning från Hisningen. Minst en personbil ska vara inbladad.Det är oklart om någon har kommit till skada i samband med krocken.
Läs mer om Hisningen och Älvsborgsbron.
Två till sjukhus efter smitningsolycka
En kvinna och en man fördes skadade till sjukhus i samband med en frontalkrock vid Älvsborgsbron i Göteborg tidigt på lördagsmorgonen. Nu jagar polisen föraren i den andra bilen - som smet från olycksplatsen. – Det är oklart hur allvarligt skadade mannen och kvinnan är, säger polisens presstalesman Tommy Nyman.