äntligen

Det är utan tvekan en välbehövlig revansch

Vilken underbar revansch!För tre år sen ratades Ruben Östlunds Turist av Oscarsjuryn, och igår fick han nobben av Guldbaggen.Men nu kan regissören äntligen vråla av lättnad. Oscarsnomineringen är ju hans.
Läs mer om Guldbaggen.Men och Oscarsjuryn.

Press som hängt över mig länge...

Emma Dahlström kan äntligen andas ut.På tisdagen fick freestyleåkaren äntligen beskedet att hon får åka till OS i Pyeongchang.–Jätteskönt, det här har varit en press som hängt över mig länge nu, säger Dahlström till Värmlands Folkblad.
Emanuel, 14, död – opererade jättetumör
NEW YORK. 14-åriga Emanuel Zayas från Kuba skulle äntligen få ett normalt liv.Men försöken att operera bort jättetumören slutade med hans död.– Våra kondoleanser går till Emanuels familj och förlusten av en väldigt modig ung man, säger läkaren Robert Marx.
Läs mer om Kuba och Robert Marx.
Första steget – till nya stationen på Rosengård
mmunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S)Under måndagen tas första spadtaget till den nya tågstationen på Rosengård i Malmö.– Äntligen! Vi har hållit på med detta projektet sedan 1996, säger kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) i ett tal.
Mystiken kring stjärnan efter dramatiska segern
HV 71 tog äntligen en seger.Men 5-4-vinsten mot Malmö Redhawks kan ha blivit dyrköpt då Mattias Tedenby klev av skadad.– Jag vet bara att han klev av, säger tränaren Johan Lindbom till C More.
Läs mer om C More och Johan Lindbom.
Regeringens förslag om bilmålvakter kritiseras
Regeringen har tillsatt en utredning för att få bukt med bilmålvakter.Men utredningen får kritik från Kristdemokraterna som menar att den inte är tillräcklig.– Det är beklagligt att när regeringen äntligen tar i itu med det så tar man inte tag i helheten, säger partiets riksdagsledamot Mikael Oscarsson.
Redo för ett äventyr? Ta jobbet som giraffskötare
Drömde du om att bli giraffskötare som liten?Det är inte precis ett jobb som växer på träd.Men nu är äntligen en ny tjänst i yrket utlyst.
Frank Bowling har äntligen fått stjärnstatus som målare
Efter ett halvt sekel som nyskapande målare har Frank Bowling äntligen fått stjärnstatus. Birgitta Rubin har träffat den brittiske konstnären på hans utställning i Stockholm.
Läs mer om Frank Bowling och Stockholm.
Gå på toa som en kung: Toaletten som rengör sig själv – och dig
Toto visar upp sina japanska supertoaletter som nu äntligen släpps utanför Japan.
Läs mer om Japan.
Vann – och satte nytt världsrekord
Det hade gått 2 918 dagar.Nu har Hanna Falk äntligen vunnit en världscuptävling igen.Ett världsrekord av svenskan.– Det var en väldigt bra dag för mig, säger Falk.
Läs mer om Falk och Hanna Falk.
Mystiska beskedet: Jag säger så här: Håll utkik...
MALMÖ. Under onsdagen förlängde Christoffer Forsberg sitt kontrakt med Malmö Redhawks, med ytterligare två år.Nu kan nästa center, äntligen, vara på väg att förlänga sitt avtal med Malmö.Fredrik Händemark ger efter matchen mot Luleå, ett mystiskt besked angående framtiden.- Jag säger så här, håll utkik, är hans kortfattade kommentar.
Stämplad som usel – tog 45 skott i natt
LOS ANGELES. Onsdagen var en bra dag för Erik Karlsson, 27.Han blev uttagen till sin femte All Starmatch.Och i natt, svensk tid, fick han och Ottawa revansch efter tisdagens 2-8-förlust hemma mot Chicago.Man slog ärkerivalen Toronto borta med 4-3.- Craig Anderson var en helt annan målvakt än vad han visade ett dygn tidigare och Matt Duchene börjar äntligen visa varför Senators trejdade till sig honom, sa förre NHL-spelare och numera expertkommentatorn Keith Jones i NBC Sports tv-studio.
Birgitta Rubin: Äntligen synliggörs de samiska konstnärerna
Vårens stora utställningar tillägnas Sigrid Hjertn och den brittiska Bloomsbury-gruppen, jämte folkkära Lars Lerin och Peter Dahl. Och äntligen syns samiska konstnärer på svenska konstinstitutioner, skriver Birgitta Rubin.
Äntligen, de borde försvunnit för länge sedan
Äntligen.Hallåorna försvinner ur TV4 och det är det enda man kan säga.Äntligen. De borde försvunnit för länge sedan.
Läs mer om TV4.
Stefan Silva till AIK
Stefan Silva, 27, är klar för AIK. Anfallaren har skrivit på ett treårskontrakt Det känns fantastiskt att äntligen få spela för Sveriges största klubb, säger han till klubbens hemsida.
Läs mer om AIK och Det.
Anfallaren till AIK – klubben bekräftar
AIK förstärker truppen – precis som SportExpressen avslöjat är Stefan Silva klar för klubben.27-årige anfallaren har skrivit ett kontrakt som sträcker sig till och med 2020.– Det känns fantastiskt att äntligen få spela för Sveriges största klubb, säger Silva till klubbens hemsida.
Det mest tröttsamma – kan bli så jävla less
BUFFALO. Lena Sundqvist har frusit i drygt en och en halv vecka i Buffalo, där hon rapporterat från JVM.Men när hon tittar tillbaka på idrottsåret 2017 så gör hon det med värme.Det efter Metoo-kampanjen som väckt liv i jämställdhetsarbetet på allvar.– 2017 känns som ett otroligt starkt kvinnoår inom idrotten, det känns som att äntligen.
Läs mer om Buffalo och Metoo-kampanjen.
Skidskyttesucc för svenska damerna
Det var många år sedan sist – men under söndagen tog svenska skidskyttedamerna äntligen en pallplats i världscupen.– Jag är jätterörd, jag grinar hela tiden. Det här betyder jättemycket, säger Anna Magnusson till TV4.
Läs mer om Anna Magnusson och TV4.
Acers Chromebook 11 får stöd för usb-c-laddning
Äntligen kommer tekniken till budgetdatorer.
Acers Chromebook 11 får stöd för usb-c-laddning
Äntligen kommer tekniken till budgetdatorer.
En drömdeal för alla inblandade
Så var det äntligen klart.Coutinho lämnar Liverpool för Barcelona.En drömdeal för alla inblandade.
Läs mer om Barcelona.En och Liverpool.