äntligen

Domsjös vill ta för sig i ettan med amerikansk hjälp: "En kul utmaning för vårt unga lag"

Domsjö har tappat flera nyckelspelare till årets säsong. Ändå är det med en positiv känsla laget tar klivet upp till nästa nivå i division 1, som inleds i helgen med ett derby. - Äntligen!

Malin Krutmeijer: Ändå ett slags framgång för de klokare kra...

De sköt upp i flera dagar, möttes på hemlig plats och till slut fick de äntligen...
Optimistiska Damkronor efter inträdet i facket - Grahm: "Äntligen en organisation som företräder oss"
Spelarna i Damkronorna ansluter till ishockeyspelarnas fack SICO. Inte en dag försent - om man frågar Erika Grahm. - Det känns bra att vi nu får en organisation som företräder oss, säger Modo-spelaren.
He-Man-filmen får två nya regissörer
Vid Grayskulls styrka! Efter succéerna Spiderman: Homecoming och Jumanji: Welcome to the Jungle är det äntligen dags för Sony Pictures planerade Masters of the Universe-projekt att flexa musklerna,

Så ska Google ändra sättet vi skickar Android-meddelanden på

Med rcs-teknik, omdöpt till Chat, tänker Google äntligen ge Android-användarna ett rimligt sätt att kommunicera med varandra på. Sms är inte jättehett 2018.
Så ska Google ändra sättet vi skickar Android-meddelanden på
Med rcs-teknik, omdöpt till Chat, tänker Google äntligen ge Android-användarna ett rimligt sätt att kommunicera med varandra på.
Jill Johnsons glädjebesked – efter sjukdomen: Äntligen
Den tuffa virusinfektionen satte stopp för premiären av Jill Johnsons vårturn.Men nu - två veckor senare - får artisten äntligen sjunga igen.–Både min logoped och röstläkare har gett sitt okej, skriver 44-åringen på Instagram.
Läs mer om Instagram.
Avengers och Black Order slåss i nytt Infinity War-klipp
Det är mycket nära nu. Om ynka fem dagar kommer vi i Sverige äntligen få ta del av Russo-brödernas efterlängtade storfilm Infinity War och för att hypa seriefantasterna ytterligare bjöd Good Morning America på ett actionpackat nytt filmklipp där
Eline är Faluns yngsta restaurangchef: "Vill kunden att jag läser en teatermonolog fixar jag det också"
När snön äntligen smälte kom Faluns nya caféer och restauranger fram. - Jag öppnade förra veckan och känner redan att det här kommer att gå bra, säger Eline Snabb, 20 år och restaurangchef på Good and Green i Falun.
Läs mer om Eline Snabb, Falun, Good och Green.
Division 4 Göteborg B startar med match mellan Näset/Väster och Landvetter B
Äntligen premiärdags i division 4 Göteborg B och i första omgången i kväll tar Näset/Väster emot Landvetter B på hemmaplan. Näsets SK/IF Väster Landvetter IF 2003 (B) Båda lagen är nya i division 4 Göteborg B i år.
Läs mer om Göteborg B och Landvetter B.
Kungens försenade 70-års present – solceller på slottets tak
En nästan tio år lång kunglig kamp är över. På torsdagen beträdde kung Carl XVI Gustaf taket på Stockholms slott för att bevittna hur de första av 600 solcellspaneler började installeras på det platta, men sluttande taket. – Äntligen, att tänka hållbart är att tänka på framtiden, sade en uppenbart stolt konung.
Läs mer om Carl XVI Gustaf.
Sunne tillbaka i Hockeytvåan
ISHOCKEY: "Äntligen" Sunne IK är klart för spel i Hockeytvåan. "Äntligen kom beskedet som vi väntat på i en månad", skriver klubben på sin Facebooksida.
Läs mer om Facebooksida och Hockeytvåan.
Trekraften avgudar storslagna God of War
I veckans avsnitt snackas det naturligtvis en hel del om stekheta God of War. God of War är äntligen här! Andrew har äventyrat i norden och den nordiska mytologin med Kratos och hans son Atreus i ett av årets hittils bästa spel!
Läs mer om God och War.
Josh Brolin bekräftar scen mellan Thanos och Captain Marvel
Om en knappt en vecka är äntligen dags för Avenger-gänget att puckla på Thanos (och tvärtom) och det bara fortsätter drälla in intressant information om nya potentiella twister i det kommande serietidningskriget.
Johaug tillbaka: Äntligen kan jag le
Therese Johaug grät igen. Men den här gången var det av lycka i stället för förtvivlan.
Ordkriget över – nu väntar tungviktsmöte
Tankar på ett svenskt tungviktsmöte i boxning har funnits i flera år och efter ett häftigt ordkrig är det nu dags. Adrian Granat och Otto Wallin möts på lördag i matchen om den vaktanta EU-titeln. – Äntligen, det har varit en lång väntan, säger Wallin.
Läs mer om EU-titeln, Otto Wallin och Wallin.
Nu kommer värmen – så varmt väntas det bli
Äntligen!Lagom till helgen kommer solen och värmen till Västsverige.Som mest kan vi vänta oss temperaturer upp emot 20 grader, lokalt kanske ännu varmare.– Det är glassläge och kortbyxeväder om man är lite modig, säger meteorologen Tora Tomasdottir vid väderinstitutet Storm.
Äntligen tyst – nu fimpar Google autoplay i Chrome
Snart slipper du plötsliga och ovälkomna oljud när du surfar. I alla fall om du använder senaste versionen av Google Chrome.
Läs mer om Chrome, Google och Google Chrome.
Lilla Grace, 1, har överlevt cancer 2 gånger
Lilla Amazing Grace Rosian får äntligen flytta hem från sjukhuset där hon tillbringat större delen av sitt liv.Två gånger har hon drabbats av dödlig cancer.Två gånger har hon överlevt.
Missa inte att Bike #5.18 nu finns i butik!
Nu är Bike #5.18 äntligen här! Vi testar marknadens vassaste streetfighters Aprilia Tuono Factory, BMW S1000R, Ducati Monster 1200 S, KTM 1290 Super Duke R och Yamaha MT-10 SP. Vi provkör epokgörande KTM 790 Duke, senaste Triumph Speed Triple RS och efterlängtade Husqvarna Vitpilen 701. Du hittar även flera spännande reportage, exklusiva intervjuer och mycket mer i tidningen!
Division 4 Göteborg B startar med match mellan Tollereds IF/Floda BoIF och Solängen
Äntligen premiärdags i division 4 Göteborg B och i första omgången i kväll tar Tollereds IF/Floda BoIF emot Solängen på hemmaplan. Tollereds IF/Floda BoIF (B) Solängens BK
Läs mer om Göteborg B och Solängen.
Russo-bröderna avslöjar mutanten de ville ha i Infinity War
Aldrig någonsin förr har så många superhjältar samlats i en och samma film men på onsdag sker det äntligen.
Läs mer om Infinity War.
Awad om sin allsvenska debut - och Dalkurds första tid i Uppsala: "Ljuger om jag säger att jag inte saknar Borlänge"
I lördags gick en dröm i uppfyllelse. Då fick Ahmed Awad äntligen göra sin debut i Sveriges högsta serie. För Sporten berättar Borlängesonen om känslorna efter milstolpen, inledningen av allsvenskan och den första tiden i den nya hemstaden.
Johanssons efterlängtade comeback
Karlstadsbon Marcus Johansson var äntligen tillbaka på isen. Då tog New Jersey Devils en viktig seger i åttondelsfinalen mot Tampa Bay Lightning.
Läs mer om Tampa Bay Lightning.
Ärligt talat var han bättre än jag trodde
LOS ANGELES. Äntligen comeback efter den svåra hjärnskakningen.Marcus Johansson, 27, spelade i natt, svensk tid, sin första match i New Jersey sedan den fula armbågstacklingen mot huvudet, som Bostons Brad Marchand utdelade mot svensken den 23 januari.Det blev en lyckad återkomst i laguppställningen för Marcus.Devils vann nattens möte mot Tampa Bay med 5-2.- Jäkligt kul att vara tillbaka. Jag var lite ringrostig och hade det kämpigt i början av matchen, men det blev bättre och bättre, säger Marcus.
Läs mer om New Jersey och Tampa Bay.