östersundsposten det

Razzia mot Östersunds ordförande Daniel Kindberg

Efter en razzia mot det kommunala bostadsbolaget Östersundshem har ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg anhållits. Det uppger Östersundsposten.

EBM gjorde tillslag hos Östersunds ordförande

Ekobrottsmyndigheten har gjort ett tillslag på det kommunala bostadsbolaget Östersundshem och där beslagtagit vd Daniel Kindbergs dator. Daniel Kindberg är även ordförande i den allsvenska fotbollsklubben Östersunds FK. Det rapporterar Östersundsposten vilket återges av Sportbladet. Det är ännu oklart vad som ska ha föranlett tillslaget.
Polis har slagit till mot ÖFK-pampen
Polisen har genomsökt Daniel Kindbergs arbetsrum - och beslagtagit en dator.Detta efter att Ekobrottsmyndigheten gjort en razzia hos Östersundshem.Det uppger Östersundsposten under tisdagen.– Det är obehagligt, vi vet ju inte vad som hänt mer än att polisen kommit in och tagit hans dator, säger Östersundshems styrelseordföranden Tord Andnor till tidningen.
JUST NU - PÅ FD: Östersundspostens Arsenal-knäpp - det bara flödar!
Östersundsposten i dag, i går - de senaste dagarna - vilken kraftsamling! ÖP kryllar av rubriker kring Östersund-Arsenal. Ja, det är ett flöde som aldrig tar slut.
Läs mer om Östersund-Arsenal.

Tåg ramade bil – stopp i trafiken

Det går inga tåg mellan Sundsvall och Östersund.Här är orsaken: den mystiska kraschen mellan tåg och en bil vid järnvägsövergång i Nedansjö.– Det stämmer. Ett Norrtåg har kört på en bil vid en plankorsning, alltså där en väg går över järnvägen, säger Brita Lundkvist, presskommunikatör vid Trafikverkets pressjour till Östersundsposten.
Kvinna och man anhållna efter knivattack i bostad
Efter ett knivdrama i en lägenhet i Krokom i Jämtland natten mot söndagen sitter en man och en kvinna anhållna.Båda är misstänkta för försök till dråp.– Det var oklart vad som hänt initialt, men sedan har vi fått en ganska god bild av vad som har hänt och vem som har gjort vad, säger Björn Pettersson, befäl vid polisens regionledningscentral till Östersundsposten.
Sportchefen kritisk – då hans tjänst tas bort
Det är infekterat på Östersundstravet. Detta efter att tjänsten som sportchef har tagits bort. Rolf Johnsson, som innehar tjänsten är mycket missnöjd, det rapporterar Östersundsposten. – Jag har jobbat här i över 25 år och sättet som jag blir behandlad på... självklart är jag fruktansvärt besviken, säger Rolf Johnsson till Östersundsposten.
Polisen utreder nytt överfall i Östersund
Polisen utreder ett nytt misstänkt överfall mot en kvinna i Östersund, Jämtland, skriver Östersundsposten på nätet. En man i en bil ska ha stannat och skrikit att han skulle kniva ner och våldta henne. – Hon är ganska högljudd och utåtriktad så det blir ingenting, säger polisområdeschef Stephen Jerand.
Eklöf berättar om hur livet blir efter travet
I helgen kom beskedet att Bo Eklöf slutar att köra travlopp efter 2015. I en öppenhjärtig intervju med Östersundsposten berättar han om sina tankar kring livet efter travet. - Det känns bra att jag har kommit till ett beslut som jag är nöjd med, säger Bo Eklöf till op.se
Läs mer om Bo Eklöf och Östersundsposten.
Delägaren: Jag vill att han startar i Sverige...
I fredags stod det klart – Månprinsen startar inte i Sverige innan 1 juli 2016. Men det verkar inte vara ett samstämmigt beslut – nu går nämligen en av delägarna ut och säger sig vilja annorlunda. – Jag är emot det. Jag vill att han startar på svenska banor, säger Anders Bodin till Östersundsposten.
Anonyma samtalen var det jobbigaste...
Skandalen på Dannero i september har verkligen rivit upp känslor i trav-Sverige. Nu berättar huvudpersonen själv, AnnaMaria Öberg, om vad som varit värst. – De anonyma samtalen var nog det jobbigaste under den här tiden, säger hon till Östersundsposten.
Månprinsen A.M tävlar inte före 1 juli i Sverige
Månprinsen A.M kommer inte tävla mer i Sverige. Åtminstone inte innan AnnaMaria Öbergs avstängning är över, alltså den 1 juli 2016. Det berättar Öberg i en intervju med ÖstersundsPosten. – Det blir konsekvensen efter det som här hänt, säger Öberg.
Läs mer om Sverige, Öberg och ÖstersundsPosten.
Fourcade bestulen: Gud vad jäkla trist
Världscupspremiären i skidskytte är i full gång i Östersund - nu har den första incidenten inträffat. Den franska stjärnan Simon Fourcade har tillsammans med tre andra personer blivit bestulen på skidutrustning för tusentals kronor från deras hotell. – Det är för jävligt rent ut sagt, gud vad jäkla trist, säger Patrik Jemteborn, ordförande för världscupen i Östersund till Östersundsposten.
Wolfgang Pichler kritiserar statliga stödet till idrotten
Efter några års frånvaro är Wolfgang Pichler tillbaka som förbundskapten i det svenska skidskytte-landslaget. I en intervju med Östersundsposten vädjar han om mer pengar till idrotten.– För mig är det ofattbart att ett rikt land som Sverige inte inser vikten av att satsa mer statliga resurser på idrott och hälsa.
Nu händer det något!
Expressen Kultur och Östersundsposten rök ihop efter att kultursidan hade gjort ett reportage om Melodifestivalen i Östersund.Nu ska tidningarna ta debatten vidare – genom ett reporterutbyte.Ambitionen är att öka förståelsen kring vad urbaniseringen gör med journalistiken.
Zlatans nya drömhus – kolla in bygget i Åre
Zlatan Ibrahimovic förbereder sig för framtida skidsemestrar med familjen. Enligt Östersundsposten så bygger landslagsstjärnan ett drömhus i Åre. – Naturligtvis är det jättekul att ha Zlatan i närheten, säger Sara Ekdahl, marknadsansvarig på det närliggande hotellet Copperhill Mountain till tidningen.
Många slöt upp för gaypar
Drygt 200 personer slöt upp till den ljusmanifestation som på torsdagskvällen hölls till stöd för ett gaypar och deras ettårige son i Lillhärdal i Härjedalen, rapporterar Östersundsposten. Det var i tisdags som Terse Helgesson hittade en lapp i familjens brevlåda med ordalydelsen Ta din unge och stick homojävel, annars...
Tornsabotören fortsätter härja
Ytterligare tio jakttorn har förstörts i Jämtland, rapporterar Östersundsposten. De har hittats på Rödön och har sågats ned mellan den 7 och 13 september. Polisen misstänker att det
Barrow: En oerhört tung period i mitt liv
Modou Barrow har tagit steget från superettan till Premier League. Men den 21-årige talangens väg mot proffslivet har knappast varit spikrak. 11 år gammal avled hans mor. – Det var en oerhört tung period i mitt liv, säger han till Östersundsposten.
De uppmanar alla att rösta för mångfalden
Superettanklubben Östersunds FK slår ett slag mot främlingsfientligheten. I ett öppet brev i Östersundsposten uppmanar de alla att rösta för mångfalden. – Från vårt perspektiv är det viktigt eftersom vi har så stor mångfald i laget, säger tränaren Graham Potter till SportExpressen.se.
TV: The Jam-stjärnorna laddade med gokart
Det vaknas extremtävlingar på Stortorget i Östersund. Kollegerna på Östersundsposten, ÖP mötte några åkare då de samlades för att värma upp inför tävlingarna med lite gocart.
Lösspringande hund dödade får
12 Jämtlandsfår skadades och 3 dödades när en lösspringande hund löpte amok inne i fårhuset, rapporterar Östersundsposten. Det var någon gång under onsdagen som hunden tog sig in där
Johan Olsson: Jag var så nära att ge upp
Johan Olssons VM-guld på femmilen i Val di Fiemme har redan gett honom bragdguldet. Nu berättar den svenske OS-favoriten om sin största mentala utmaning någonsin. – Det jag aldrig kommer att förstå är hur jag klarade av det, säger Olsson till Östersundsposten.
Nouri skrev på för Degerfors konkurrent
Brwa Nouri, 26, gjorde sin sista provträning med Degerfors på fredagen. Samma dag blev han klar för seriekonkurrenten Östersund. - Det kändes rätt i hjärtat, säger Nouri till Östersundsposten.
Fler saboterade jakttorn funna
Ytterligare nio saboterade jakttorn har upptäckts i Jämtland, skriver Östersundsposten, ÖP. Det är det tredje fallet av jaktsabotage i Jämtland sedan sommaren. I augusti upptäcktes skadegörelse mot ett 20-tal jakttorn i trakterna av Hallen.