överraskade

Cardi B är gravid - överraskade under framträdande

Rapparen Cardi B, Belcalis Almanzar, har under 2017 slagit igenom. STORT. Hon har på bara ett år vunnit flera priser och nominerats till två Grammys.

De tillverkar elcykeln som överraskade polisen

Linköpingsbon stoppades i nära 100 kilometer i timmen - på en elcykel. Nu kan Ny Teknik berätta om det kinesiska cykelmärket. Se listan med andra el-vidunder, för de med en tjock plånbok.
Läs mer om Ny Teknik.
Jon Henrik Fjällgren om Let's Dance: "Vill bara bli av med det"
Jon Henrik Fjällgrenoch hans danspartner Katja Luján Engelholm började sin resa i Let's Dance med att bli hyllade av juryn när de dansade American smooth. - Du överraskade mig verkligen.
Zlatan: Därför nobbade jag 840 miljoner kronor
Zlatan Ibrahimovic ska ha tackat nej till 840 miljoner kronor.Nu berättar han för första gången om varför han valde bort Kina för USA.– Jag tror till och med att LA Galaxy blev överraskade, säger han till ESPN.
Läs mer om Kina och USA.

Taylor Swift överraskade i Nashville

Läs mer om Nashville.
Taylor Swift överraskade i Nashville
Hon må vara känd i hela världen, men hon har inte övergett sina rötter.
Läs mer om Nashville.
Succétränaren lämnar Oskarshamn
Sporttelegram. Oskarshamn överraskade och vann den hockeyallsvenska slutspelsserien och var en match ifrån att slå ut Leksand i playoff till SHL:s direktkval. Image-text: Björn Hellkvist lämnat uppdraget som tränare i Oskarshamn.
Läs mer om Leksand och Oskarshamn.
Succétränaren lämnar Oskarshamn
Oskarshamn överraskade och vann den hockeyallsvenska slutspelsserien och var en match ifrån att slå ut Leksand i playoff till SHL:s direktkval.
Läs mer om Leksand och Oskarshamn.
Metallbasen överraskades av Dalarna: "Leksand håller Kina stången"
Företagsamheten, konkurrenskraften, framtidstron gladde och hemkänslan och hantverkmässigheten överraskade IF Metalls förbundsordförande Marie Nilsson när hon besökte medlemmar vid tre dalaföretag.
Läs mer om Dalarna, Kina och Marie Nilsson.
"Cloverfield Paradox" - inte kommersiell nog för bio?
Netflix överraskade alla när de släppte efterlängtade "The Cloverfield Paradox" för streaming i början av februari, samtidigt världen över och utan förvarning. Beslutet togs emot med blandade reaktioner.
Succédraget bakom Rönnbys livsviktiga seger - håller liv i kvartsfinalen efter reservens storspel: "Lite känsla"
Rönnby överraskade inför den tredje kvartsfinalen mot Pixbo genom att ge reservmålvakten Felicia Johansson från start. Det gav utdelning. Johansson storspelade i kassen, och såg till att Rönnby kunde hålla liv i serien med en 3-2-seger.
Läs mer om Felicia Johansson, Pixbo och Rönnby.
SEB: Getinge riskerar fler avsättningar i Brasilien
SEB skulle inte bli överraskade om Getinge tvingas till fler avsättningar i Brasilien gällande den pågående kartellutredningen i landet.
Läs mer om Brasilien och Getinge.
SEB: Mycket på spel för Getinge
SEB skulle inte bli överraskade om Getinge tvingas till fler avsättningar i Brasilien gällande den pågående kartellutredningen i landet.
Läs mer om Brasilien och Getinge.
17-åringen slog till – överraskade alla
SKELLEFTEÅ. Svensk längdåkning skriker efter nya supertalanger på herrsidan.Precis då slår en 17-åring till.I sitt allra första seniorlopp chockade William Poromaa med att besegra flera landslagsåkare på SM.– Jag har rätt höga krav på mig själv. Så det här var väl ungefär mitt mål, säger Poromaa lugnt.
Läs mer om Poromaa och William Poromaa.
Fjädrar, vad roligt det blir på påsk!
PÅSKKYCKLING PÅ TURNÉ: Överraskade med fotbollsspel och tokdans Men, vad är det där? Barnen på Prästkragens förskola tittar häpet på när en jättelik gul påskkyckling plötsligt hoppar över staketet.
Läs mer om Men.
Skicrosstjärnan Sandra Näslund överraskade i Landsomberget
LÄSARTEXT Landsombergets skidanläggning mellan Backe och Rossön i västra Ångermanland har hittills under säsongen haft rekordartat med besökare.
AIK trivs med att vara underdogs
AIK överraskade stort när de vann mot Linköping. På lördagen kan de slå ut SDHL-tvåan redan i kvartsfinal. –Det är fortfarande så att man går runt och småler. Det är svårt att fatta: Shit, vi vann, säger backstjärnan Emmy Alasalmi.
Läs mer om Emmy Alasalmi och Linköping.
Två nykomlingar (!) gör upp om SM-guld
Båda lagen är nykomlingar. Men själva är varken AIK eller Skutskär särskilt överraskade över att vara i final. AIK utklassade Kareby i semifinalen, med 8-1 i ena matchen.– Det var en snömatch, det passar oss, säger Frida Erlandsson i AIK.
Ann-Louise Hanson, 73: Vi har roligt tillsammans
Ann-Louise Hanson, 73, skattar sig lycklig efter mer än 50 års äktenskap och en lång, framgångsrik karriär.Mötena i Stjärnorna på slottet framkallade både tårar och skratt.– Det var flera som verkligen överraskade mig.
Läs mer om Stjärnorna.
Alicia Vikander: "Jag har alltid dragits till action"
Alicia Vikander överraskade oss alla när hon följde upp Oscarsvinsten för "The Danish Girl" med att kliva ombord "Tomb Raider", baserat på de populära spelen om äventyraren Lara Croft.
Stjärnans svar på påståendet i SVT
Tyske Tim Tscharnke överraskade många när han dök upp till Vasaloppet i en rysk dräkt. SVT:s Jacob Hård trodde att det var ett ställningstagande – men huvudpersonen själv menar att det rörde sig om ett komfortval. – Det var det mest bekväma jag hade, säger Tim Tscharnke till SportExpressen.
Glädjen i Antikrundan när de inser sanningen
En familj besöker Antikrundan i Alvesta med en samling bonadsmålningar.När antikexperten Bo Knutsson avslöjar värdet - blir mor och dotter rejält överraskade:– Vi ska hem och dricka champagne nu, skål på er, säger dottern och skrattar.
Läs mer om Alvesta, Antikrundan och Bo Knutsson.
Skrällen: Han kan göra comeback
Kim Ekdahl du Rietz överraskade de flesta när han som 27-åring meddelade att han slutar med handboll.Nu är han på väg mot comeback, enligt den tyska Mannheimer Morgen.– Kim skulle säkerligen vara i lika bra form som förra säsongen, en förstärkning för vilket lag som helst, har Rhein-Neckar Löwens ordförande Jennifer Kettermann tidigare sagt till tidningen.
18-åringens drömstraff räckte inte för Kristianstad
18-årige Valter Chrintz överraskade svenske landslagsmålvakten Andreas Palicka med en strafflobb.Men ett tappert kämpande IFK Kristianstad föll mot tyska mästarna Rhein-Neckar Löwen i Champions League.
5 000 ville titta på prins Henriks kista
Första dagen som allmänheten kunde se prins Henriks kista i Christiansborg slotskirke kom över 5000 besökare för att defilera förbi.Drottning Margrethe överraskade på söndagen med att gå ensam på gudstjänst i en liten kyrka nära Fredensborgs slott.
Läs mer om Christiansborg.