överskottsbolaget

Väktare besköts med raket vid tjuvjakt

Natten mot nyårsafton utsattes Överskottsbolaget i Eslöv för ett inbrottsförsök.En väktare besköts med raketer.– Vi kontrollerade flera bilar och personer under natten men ingen kunde kopplas till det här, säger Stephan Söderholm, presstalesman vid polisen i Skåne.

Tandkrämstjuv döms till fängelse

En 49-årig man döms till fängelse sedan han stulit 145 tandkrämstuber på Överskottsbolaget på Nova i Lund. Tandkrämstuberna värderas till 3 465 kronor.
Läs mer om Lund, Nova och Överskottsbolaget.
- Kvinnor greps på bar gärning - stal för 3700
En kvinna i 35-årsåldern och en i 20-årsåldern greps på bar gärning på ÖoB, Överskottsbolaget, i Hemlingby vid 17.35 på torsdagskvällen.
Man försökte stjäla 145 tandkrämstuber
Med 145 tandkrämstuber under jackan greps en 49-årig man på söndagen när han försökte fly ut ur butiken Överskottsbolaget på Novaområdet.

`Städa precis som mamma` - ÖoB drar in sexistisk leksak

Rosa städkit i miniatyr med texten `städa precis som mamma` har orsakat stor kritik. Nu meddelar Överskottsbolaget att produkten kommer att dras tillbaka. 08:00 En liten rosa skurhink,
Läs mer om ÖoB och Överskottsbolaget.
Kastade flaska i ansiktet på expedit
Stökig kund på Överskottsbolaget greps av polisen.
Läs mer om Överskottsbolaget.
Fyra gripna för stölder i Borås
Tre män greps vid elvatiden på måndagen för en stöld av tandvårdsprodukter på Överskottsbolaget. Lite senare greps en man för en stöld på Willys.
Läs mer om Överskottsbolaget.
Rånförsök på Ö&B-parkering
Två män försökte råna en taxichaufför med hot om att skära halsen av honom. Det var vid sextiden i fredags morse. En taxiförare i 40-årsåldern stod på parkeringen vid Överskottsbolaget
Läs mer om Överskottsbolaget.
Rån på Överskottsbolaget
Under lördagen vid 15.00-tiden ska det ha skett ett rån på Överskottsbolaget i Kallinge. Rånet har gått till på så vis att en väktare försökt hindra en snattare att smita och då kommit
Läs mer om Kallinge och Överskottsbolaget.
Snatteri blev rån
Tre personer hade på måndagseftermiddagen för avsikt att begå snatteri på Överskottsbolaget. De blev upptäckta men hade ingen avsikt att bli gripna. I stället gav en av personerna väktaren en rejäl knuff för att kunna fly. I och med att våld brukades rubriceras det hela som rån, inte snatteri. Varan de försökta stjäla var värd 79 kronor.
Läs mer om Överskottsbolaget.
Snabb cigarettkupp mot butik
Överskottsbolaget drabbades av en snabbgenomförd cigarettkupp natten mot torsdag. Klockan 03.04 gick inbrottslarmet. Någon eller några hade då krossat rutorna i entrdörren och tagit sig in i lokalen. Där har ett skåp med cigaretter brutits upp och ett okänt antal tobaksvaror stulits.Väktare var på plats sex minuter efter att larmet gick. Då var tjuven eller tjuvarna redan försvunna.
Skadegörelse på Väster i Växjö
Vandaler har natten till tisdag härjat i Växjös västra delar. Härjningarna bestod i ett krossat fönster och en vält bil. Polisen fick strax efter tre larm om en krossad ruta på Överskottsbolaget.
Bestulen på plånbok i samband med tiggeri
En 81-årig kvinna har polisanmält att hon blev bestulen på sin plånbok under ett besök på Överskottsbolaget vid 14.15 i fredags. Hon tror att stölden ägde rum då hon blev uppvaktad av en kvinna som frågade efter hjälp i form av pengar.Samtidigt som hon lämnade över en slant upptäckte hon att det var flera andra kvinnor runt henne.
Läs mer om Överskottsbolaget.
Man rånad och rispad med kniv
Vid 13-tiden på torsdagen rånades en man av en okänd gärningsman på Österleden i höjd med Överskottsbolaget.Enligt Skånepolisen ska offret ha blivit rispad med en kniv och rånad på en mobiltelefon och kontanter. Gärningsmannen lämnade sedan platsen på en cykel i riktning mot stationen.Offret behövde inte föras till lasarett.
Två män greps efter företagsinbrott
Två män greps under natten mot torsdagen misstänkta för att ha gjort inbrott på Överskottsbolaget i Helsingborg.
Stal 32 paket kondomer
En 46-årig man är misstänkt för stöld sedan han blivit påkommen med att stjäla kondomer. Stölden ska ha ägt rum på Överskottsbolaget vid 17-tiden i fredags. När han greps utanför butiken hade han 32 paket kondomer på sig som han inte betalat för.
Läs mer om Överskottsbolaget.
Inbrott på Vålbergsskolan och Överskottsbolaget
Både Vålbergsskolan och Ö&B i Edsvalla drabbades av inbrott i natt. Det är än så länge oklart vad som har stulits. Klockan var 23.20 när tjuvarna krossade ett fönster och tog sig in
Bröd och ketchup byte vid korvvagnsinbrott
Korvvagnen vid Överskottsbolaget drabbades natten mot onsdag av inbrott. Någon har brutit upp serveringsluckan, tagit sig in i vagnen och stulit bröd, ketchup och läsk till ett okänt värde.
Läs mer om Överskottsbolaget.
26-årig snattare anmäler utpressningsförsök
En 26-årig kvinna greps strax före klockan 15 på onsdagen misstänkt för att ha stulit för 800 kronor på Överskottsbolaget.
Läs mer om Överskottsbolaget.
Strängnäsbutiken ökade snittköpet mest i landet
Överskottsbolaget i Strängnäs har vunnit två guldmedaljer för lyckad försäljning. - Det här är som att ha vunnit SM för oss, en jättegrej, säger varuhuschef Lars Wahlgren.
Mattjuvar greps i farten
- 18:27 Mattjuvar greps i farten I fredags larmades polis till Överskottsbolaget i Arboga efter att några personer stulit mattor. Personerna som var kända av personal och även polis
Läs mer om Arboga och Överskottsbolaget.
Köpladorna rena rama guldgruvorna
De har samlats i utkanterna av städerna när shoppingen flyttat - handelsmännen som gräver guld på de nya handelsplatserna. Expressen har kartlagt fyra stora svenska varuhuskedjor, Överskottsbolaget, Rusta, Biltema och Jula, och kan berätta om miljardregnet över ägarna. Här finns också kopplingar till Ingvar Kamprad. Bäst går det för de fyra syskonen i den hemliga familjen Svensson från Skänninge som stoppat 1,5 miljarder kronor i egen ficka under de senaste åren.
Väktare i slagsmål med ångerfull snattare
Överskottsbolaget, måndag runt 16.30. Den 43-årige mannen är inte medveten om att han blir iakttagen av en civilklädd väktare. Efter shoppingturen betalar 43-åringen för sina varor i kassan, men väktaren vet att det inte är hela sanningen.43-åringen har nämligen stoppat på sig en vara som han låtit bli att betala för. Den civila väktaren konfronterar mannen med vad han sett, varpå mannen börjar springa.
Kattungar hittades i igentejpad låda
Två kattungar hittades i en igentejpad låda vid återvinningsstationen mittemot Överskottsbolaget på torsdagen. Artikelbilder Kattungarna hade ingen möjlighet att ta sig ut ur kartongen
Läs mer om Överskottsbolaget.
Två beväpnade män rånade Överskottsbolaget i Boländerna i Uppsala i kväll. Enligt polisen kom rånarna troligtvis över en mindre summa pengar. Ingen skadade
Rån mot Överskottsbolaget Rån mot Överskottsbolaget. Foto: Bertil Ericson / SCANPIX Två beväpnade män rånade Överskottsbolaget i Boländerna i Uppsala på tisdagskvällen.