övertänd

Kraftig brand i ladugård – byggnaden övertänd

En kraftig brand utbröt i en ladugård i Svenljunga under natten till söndagen. Räddningstjänsten är på plats och bevakar byggnaden som är helt övertänd.
Läs mer om Svenljunga.
Ladugård började brinna i Källom - går inte att rädda
Strax innan 11.30 larmades räddningstjänsten till Källom, Örnsköldsvisk kommun om en brand i en ladugård. Ladan var helt övertänd och gick inte att rädda. Räddningstjänsten larmades under lördagen till Källom där en ladugård brann.
Läs mer om Källom och Örnsköldsvisk.

Villa i lågor i Borlänge

Det brinner rejält i en villa i Borlänge, rapporterar flera medier. - Villan är övertänd. Vi vet inte om det finns några personer kvar i huset, säger Per Vikman, vakthavande befäl vid polisregion Bergslagen, till TT.
Läs mer om Bergslagen, Borlänge och Per Vikman.
Kraftig brand hotade villa – kunde släckas
Det brann kraftigt i ett garage i Hjärnarp utanför Ängelholm på lördagseftermiddagen.Enligt uppgift var byggnaden övertänd och lågorna hotade inledningsvis en närliggande villa.
Läs mer om Hjärnarp och Ängelholm.
Stuga övertänd: Får brinna ner till grunden
Ett mindre hus har fattat eld i Årjängs kommun är bortom all räddning.– Huset är helt övertänt. Räddningstjänsten är på plats och låter det brinna ner till grunden, berättar Christina Hallin, presskommunikatör vid polisen i region Bergsslagen.
Läs mer om Bergsslagen och Christina Hallin.
Villa övertänd i Gullspång
En villa i Gullspång i Västra Götaland började brinna sent på torsdagskvällen, rapporterar Aftonbladet.
Villa övertänd i Gullspång
Läs mer om Gullspång.
Kraftig brand i villa – håller på att rasa in
En villa brann kraftigt i Gullsprång, natten till torsdag.– En villa som är helt övertänd håller på att rasa in, säger Peter Knutsson, inre befäl på räddningstjänsten i östra Skaraborg.
Kraftig villabrand – räddningstjänst på plats
En villa brann kraftigt i Gullsprång, natten till torsdag.– En villa som är helt övertänd håller på att rasa in, säger Peter Knutsson, inre befäl på räddningstjänsten i östra Skaraborg.
Industribyggnad övertänd – misstanke om mordbrand
Tidigt på torsdagsmorgonen vid 04.38 larmades polisen om att en våldsam brand rasade för fullt i en industribyggnad.Nu misstänker polisen att branden var anlagd.
20-tal kalvar döda i ladugårdsbrand
En lada på 20 gånger 60 meter har börjat brinna norr om Motala. Ladugården blev snabbt övertänd och de kalvar som fanns därinne har inte gått att rädda, skriver lokala medier.
Läs mer om Motala.
Byggnad övertänd – kan sprida sig till villa
Lågorna slår kraftigt från ett förråd utanför Hörby.Byggnaden intill en villa – och spridningsrisken dit är stor.– Räddningstjänsten arbetar med att begränsa branden, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Hörby.Byggnaden och Kim Hild.
En räddad ur brinnande villa
En person har räddats ur en övertänd villa utanför Pajala, rapporterar Norrländska Socialdemokraten.
En räddad ur brinnande villa utanför Pajala
En person har räddats ur en övertänd villa utanför Pajala, rapporterar Norrländska Socialdemokraten.
Villa övertänd – person befaras vara kvar
En villa står i full brand i Sundbyberg nordväst om Stockholm. Det första larmet nådde SOS strax efter klockan 21.
Läs mer om Stockholm och Sundbyberg.
Övertänd stuga i Ulricehamn
Läs mer om Ulricehamn.
Övertänd stuga i Ulricehamn
Det brinner i en stuga i Ulricehamns kommun. Branden upptäcktes av en förbipasserande plogbil på morgonen och räddningstjänsten har inte fått tag i fastighetens ägare.
Läs mer om Ulricehamn.
Stuga övertänd i Ulricehamn
Läs mer om Ulricehamn.
Större byggnad fullt övertänd i Kungsbäcksområdet
En större ekonomibyggnad i Kungsbäcksområdet i Gävle är fullt övertänd. Klockan 20.19 på måndagskvällen larmades räddningstjänsten om en brand i närheten av Mackmyra Whiskyby.
Birgitta flydde genom eldhavet: Katastrof
När Birgitta Jangrell vaknade natten mot lördag stod hennes hem utanför Göteborg i lågor.Villan blev snabbt övertänd, och stora gnistor droppade från taket.– Jag sprang ut genom eldhärden. Men när jag kommit ut så hittade jag inte min man, berättar Birgitta.
Läs mer om Birgitta och Göteborg.
Villa helt övertänd – stort räddningspådrag
På fredagseftermiddagen larmades polis och räddningstjänst om en brand i en villa i Borås kommun.– Enligt räddningstjänsten är det helt övertänt, säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i region Väst.
Läs mer om Väst.
Husvagn i lågor – räddningstjänsten: Övertänd
En husvagn brann under tisdagsmorgonen i Marks kommun. Husvagnen ska ha stått på en slänt och varit övertänd redan när larmet kom in till räddningstjänsten.– Den är helt utbrunnen, säger Jan Kuusisto, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund.Det är oklart om någon ska ha befunnit sig i husvagnen.
Läs mer om Jan Kuusisto.