övertänd

Villa helt övertänd utanför Nora

Läs mer om Nora.

Kraftig brand i lägenhet i Rågsved

En brand bröt ut i ett flerfamiljshus i Rågsved vid lunchtid. Fyra personer har förts till sjukhus med okända skador. – Lägenheten var helt övertänd när vi kom fram, säger ledningsbefälen Lars Lindeberg.
Läs mer om Rågsved.
Lada övertänd – risk för spridning
En brand har brutit ut i en lada i Jönköpings kommun. Enligt polisen är byggnaden övertänd.Ladugården ska vara öde, men det finns risk att branden sprider sig till intilliggande hus, enligt polisen.– Det är gnistregn som möjligen hotar ett annat hus, säger Thomas Agnevik, presstalesperson vid polisen i region Öst.
Läs mer om Öst.
Brand i sommarstuga – helt övertänd
En kraftig brand rasar i en sommarstuga i Bjurtjärn i Storfors kommun norr om Karlskoga.– Det har varit två personer i huset, men de har tagit sig ut oskadda, säger Per Vikman, vakthavande befäl vid polisen i Bergslagen.

Kraftig brand i villa – byggnaden helt övertänd

En brand har brutit ut i en villa strax utanför Vetlanda.– Den är övertänd och vi håller på med utvändig släckning, säger Fredrik Malm, inre befäl vid Höglandets räddningstjänstförbund.
Läs mer om Fredrik Malm och Vetlanda.
Sågverk i lågor – var stor spridningsrisk
En byggnad på ett sågverk söder om Västra Ämtervik har stått i brand under natten mot fredagen.– Den var fullt övertänd när räddningstjänsten kom till platsen, säger Mia Lorn vid SOS Alarm.Det var stor spridningsrisk till intilliggande byggnader.
Läs mer om Mia Lorn och Västra Ämtervik.
Bil i lågor – E20 avstängd
En personbil står i lågor på E20. Vägen är avstängd i ett körfält.– Bilen var fullt övertänd vid vår ankomst, säger larm- och ledningsoperatören på Räddningstjänsten Storgöteborg.
Brand i förråd – byggnaden övertänd
Brand utbröt på tisdagskvällen i ett förråd på Segeparksgatan i Malmö.Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till platsen.
Läs mer om Segeparksgatan.
Byggnad totalförstörd i brand: Brann ner helt
En kraftig brand bröt ut i en panncentral på en gård i söder om Kisa natten mot onsdag.När räddningstjänsten kom fram vara hela byggnaden redan övertänd.– Byggnaden brann ner helt, säger Ulf Jonsson, räddningsledare vid räddningstjänsten.
Läs mer om Kisa och Ulf Jonsson.
Övertänd villa – två personer till sjukhus
Räddningstjänsten bekämpar en våldsam villabrand i Ingatorp i Eksjö kommun.– Vi har ett 25-tal på plats, berättar inre befälet Henrik Dovrn.Två personer ska ha förts i väg men ambulans till sjukhus.
Villa övertänd – kommer få brinna ner
Under natten larmades räddningstjänsten om en villabrand i Falköpings kommun.Villan var övertänd när räddningstjänsten kom till platsen. Alla personer som befann sig i huset hade lyckats ta sig ur.Huset kommer att få brinna ner, enligt räddningstjänsten.– Det brann så mycket i huset, så det fanns inte så mycket vi kunde göra, säger Christian Velander, stabsbrandmästare vid räddningstjänsten mellersta Skaraborg.
Läs mer om Christian Velander och Skaraborg.
Ladugård fullt övertänd – stort pådrag
Under tisdagseftermiddagen har räddningstjänsten ryckt ut på en fullt utvecklad brand i en ladugård på Orust.Inga djur ska ha funnits i ladugården och det ska inte finnas någon spridningsrisk till omkringliggande byggnader i nuläget, uppger räddningstjänsten.
Läs mer om Orust.Inga.
Bil brann – två gånger under samma natt
Malmö utsattes under natten mot torsdagen för två stycken bilbränder – i en och samma bil.Räddningstjänsten hann knappt lämna platsen innan nästa larm kom.– Det var samma bil båda gångerna. De som tänt eld på den var väl inte nöjda och den andra gången var bilen övertänd, säger en operatör vid SOS Alarm, till Sydsvenskan.
Läs mer om Sydsvenskan.
Lastbil brinner på motorvägen: Helt övertänd
En lastbil står i brand på motorvägen riksväg 40 mellan Ulricehamn och Borås.– Den är helt övertänd. Vi stänger av motorvägen, berättar inre befäl vid räddningstjänsten.
Läs mer om Ulricehamn.
Brand på Arlanda flygplats
En industribyggnad på Arlanda flygplats brinner.Nu kämpar ett tiotal brandfordon med att släcka elden.– Byggnaden är helt övertänd och det är kraftig rökutveckling, säger Lars Karlborg på Storstockholms brandförsvar.
Läs mer om Arlanda.
Villa är övertänd – låter huset brinna ner
Ett hus står i lågor i Uppvidinge.Enligt polisen är villan övertänd.
Läs mer om Uppvidinge.Enligt.
Larm om brand i villa – polisen: Helt övertänd
Vid 17.35 larmades polisen om en brand i en mindre villa på Studavägen, söder om Mälarhusen i Ystad kommun.Polis, räddningstjänst och ambulans är kallade till platsen och på sin hemsida uppger polisen att villan ska vara helt övertänd.
Läs mer om Mälarhusen, Studavägen och Ystad.
JUST NU: Ladugård fullt övertänd i brand
En ladugård brinner i Marks kommun, skriver Borås Tidning.Räddningstjänsten är på plats med flera enheter.– Ladugården är fullt övertänd, säger Mats Hermansson vid räddningstjänsten till BT.
JUST NU: Ladugård på gård helt övertänd
Det brinner kraftigt på en gård i Tygelsjö i Malmö. Räddningstjänsten har 13 bilar på plats och det är fortfarande oklart om någon person har skadats i samband med branden.– Det brinner ordentligt, säger Ola Nilsson vid SOS Alarm.
Läs mer om Malmö, Ola Nilsson och Tygelsjö.
Larm om övertänd villa
Vid 23.39 larmades polisen om en brand i ett familjehus i Norra utmarken i Halmstad.– Vi fick det som att det är en övertänd villa, säger Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl på polisen Halland.Förutom polisen är räddningstjänst och ambulans på plats.Övriga omständigheter är initialt oklara.
Villa övertänd vid våldsam storbrand
En villa i Emmaboda började brinna sent på torsdagskvällen.Enligt polisen är villan övertänd.– Räddningstjänsten försöker förhindra spridning, säger Stephan Söderholm, pressinformatör vid polisens ledningscentral i region Syd.
Läs mer om Emmaboda, Stephan Söderholm och Syd.