Adrienne

Här visar Madeleine upp lillsessan efter en vecka

Här är prinsessan Madeleines nya Instagrambild av lillsessan Adrienne – bara en vecka gammal.Många har gillat bilden – och skickar hjärtan i gratulationshälsningar:Så söt. Grattis!, skriver en följare.En så underbar liten Prinsessa, skriver en annan.
Så ska prinsessan Madeleines dotter heta
Prinsessan Madeleines och Christopher O'Neills senaste barn ska heta Adrienne Josephine Alice, med tilltalsnamnet Adrienne.
Yngsta prinsessan ska heta Adrienne
Prinsessan Madeleine och Christopher Oâ??Neill fortsätter sin tradition med internationellt gångbara namn. Deras senaste tillskott - lillprinsessan som föddes i fredags - får namnet Adrienne Josephine Alice. - Allt har gått bra.

Nu har Blekinge fått sin första hertiginna

Blekinge har fått en ny hertiginna.Nyfödda prinsessan Adrienne Josephine Alice är landskapets första – någonsin.– Det är alltid kul att Blekinge lyfts fram, vi gläds självklart åt det, säger Anette Sandberg, kommunikationschef i Karlshamns kommun i Blekinge.
Vakt på Slottet kräktes när gästerna kom till Te Deum
En av grenadjärerna som stod uppställda i trappan vid tacksägelsegudstjänsten för prinsessan Adrienne kräktes när gästerna gjorde entr.Några timmar senare konstaterades det att han mår okej.– En av de som stod på trappan mådde dåligt och kräktes, man vet inte riktigt varför, säger Richard Beck-Friis Häll, chef för kommendantstaben på Slottet.
Läs mer om Adrienne, Slottet och Te Deum.
GETINGBETYG: De var bäst klädda i Slottskyrkan
Under måndagen hölls en tacksägelsegudstjänst, Te Deum, i Slottskyrkan för det nyaste tillskottet i kungafamiljen – prinsessan Adrienne. Expressens modeexpert Magda Omerspahic har satt getingbetygen på kungliga gästerna.
Live: Prinsessan ska heta Adrienne
Nya prinsessan har fått sitt namn.
Läs mer om Adrienne.
Regissören anklagas för övergrepp mot 38 kvinnor
Det började med Harvey Weinstein, men nu avslöjas nästa mäktiga filmman i Hollywood.Regissören och manusförfattaren James Toback anklagas nu för att ha utsatt kvinnor för sexualbrott – och ställs nu mot väggen av 38 personer.– Jag kände mig som en prostituerad, säger skådespelaren Adrienne LaValley.
Designer fick sin Iphone 6S tidigt - se de otroliga Geekbench-resultaten
Adrienne i San Diego har redan fått sin Iphone 6S levererad, och Geekbench-resultaten hon twittrade visar på en rejält snabb telefon.
Drinkorexi - kvinnor som räknar kalorier väljer vin i stället för mat
Det är en ny typ av ätstörning. Framför allt unga kvinnor skippar att äta mat, för att i stället kunna dricka alkohol. Fenomenet har blivit vanligare sedan vin- och ölflaskorna försågs med information om kaloriinnehåll. – Det här är oroväckande, säger psykiatern Adrienne Key till Daily Mail.
Läs mer om Adrienne Key och Daily Mail.
Därför går Khloe Kardashian till attack mot Adrienne Bailon!
Khloe Kardashian har gått till attack mot sin bror Rob Kardashians ex-flickvän Adrienne Bailon.
Hon föder gärna andras barn
Adrienne Black är 38 år gammal och har fött sju barn. Men bara två av dem är hennes egna. Jag har aldrig varit med om ett mer feministiskt ögonblick än när jag födde någon annans barn för första gången, säger hon.
Räddad av godishyllan
80-åriga Adrienne Watkins hade änglavakt när hon gick ner till apoteket. Ett stopp vid godishyllan gjorde att hon kom ur vägen för den bil som körde rakt in i lokalen.
Adrienne Bailon: Britney Spears kan inte hålla en konversation
Den före detta Cheetah Girl-stjärnan, Adrienne Bailon hade mycket att säga om Britney Spears nyligen i ett avsnitt av talkshowen The Real när ämnet barnstjärnors sammanbrott diskuterades.
Eldade upp hund - skröt på Facebook
Im on a killa mode. #killdogs.com`. Så skrev Adrienne Martin på sin Facebooksida. En dag senare ska hon ha bränt ihjäl sin systerns hund Brownie. 09:27 ST LOUIS. En kvinna i St Louis
Adrienne Bailon tar äntligen bort sin Kardashian-tatuering på rumpan!
Adrienne Bailon har bokstavligen lärt sig en smärtsam läxa. Det är att man ska tänka några varv extra innan man bestämmer sig för att göra en tatuering, särskilt omman ska tatuera sin
Arbetare ställs mot arbetare
Därför har proletärer från alla länder så svårt att förenasPetter Larsson läser Adrienne Sörboms Politikens gränser
Läs mer om Larsson.
Feministen och poeten Rich död
Den amerikanska poeten Adrienne Rich är död. Enligt Reuters avled hon på tisdagen, 82 år gammal.
Läs mer om Adrienne Rich och Rich.
Adrienne Curry bjuder på sig själv
Modellen Adrienne Curry bjöd på sig själv i ett twittermeddelande nyligen. Oblygt dukade hon dukat upp sin egen nakna kropp på sushibordet. David Hasselhoff tar seden dit han kommer och möter sina skotska fans i kilt och Tara Reid njuter med sin nya danska pojkvän. [LINK EXTERNAL HREF= kändisbilderna här![/LINK]
Läs mer om Tara Reid.
Modellen spelar dataspel naken
Top Model-deltagaren Adrienne Curry har tagit twittrandet till nya nivåer. Nyligen överraskade hon läsarna genom att posta en helt naken på sig själv - spelandes tv-spel.