Aftonbladet

Adam Larsson målskytt igen

Sporttelegram. Edmontonbacken Adam Larsson gjorde ett mål vid segermatchen borta mot Florida i NHL. - Det är alltid roligt att göra mål och ännu roligare om man vinner, säger han till Aftonbladet efter 4-2-segern.
Läs mer om Aftonbladet, Florida och NHL.

Fyra häktade i kopplerihärva med rumäner

Inrikes. Två kvinnor och två män har häktats i en kopplerihärva där kvinnor hämtats i Rumänien och förts till Sverige för att sälja sex, skriver Aftonbladet. Alla fyra är på sannolika skäl misstänkta för grovt koppleri.
Läs mer om Aftonbladet, Rumänien och Sverige.
Fyra häktade i kopplerihärva med rumäner
Två kvinnor och två män har häktats i en kopplerihärva där kvinnor hämtats i Rumänien och förts till Sverige för att sälja sex, skriver Aftonbladet. Alla fyra är på sannolika skäl misstänkta för grovt koppleri.
Läs mer om Aftonbladet, Rumänien och Sverige.
Skidparet lägger av – Haag och Jönsson lägger skidorna på hyllan
Skidåkarna Anna Haag och Emil Jönsson slutar samtidigt. Helgens världscupsåkning i Falun blir deras sista tävling, skriver Aftonbladet.

Skidstjärnorna avslutar karriären

Sporttelegram. Skidprofilerna Anna Haag, 31, och Emil Jönsson, 32, väljer att sluta. Enligt Aftonbladet gör de sin sista tävling när världscupen avslutas i Falun på söndagen.
Läs mer om Emil Jönsson och Falun.
Haag och Jönsson avslutar karriären
Två framgångsrika svenska skidkarriärer är över. Skidparet Anna Haag och Emil Jönsson hänger upp skidorna efter avslutningen i världscupen i morgon söndag. – Under OS vaknade jag upp en dag och kände nej, jag är färdig med det här, säger Anna Haag till Aftonbladet.
Klämdes till döds under sjukhussäng
En man i 80-årsåldern som låg inlagd på Mälarsjukhuset i Eskilstuna har hittats död, skriver Aftonbladet.Sjukhuset misstänker att mannen har ramlat och kommit åt ett reglage som har pressat ned sjukhussängen över halsen.
Gravid svensk kvinna har skadats efter olycka vid skidlift
En gravid svensk kvinna ska ha skadats efter en olycka vid en skidlift i Georgien, skriver Aftonbladet.Kvinnan har förts till sjukhus. Det finns inga rapporter om dödsfall.– Vi vet att det blivit ett allvarligt fel på en av liftarna och jag har hört att 10, 11 personer har blivit skadade, säger en person till Aftonbladet.
Uppgifter: MFF nära att värva U21-landslagman
Malmö FF ser ut att förstärka på mittfältet innan transferfönstret stänger.Enligt Aftonbladet är mästarna i slutförhandlingar med U21-landslagsspelaren Isak Ssewankambo.
PRO får betala tillbaka miljoner
Pensionärernas riksorganisation (PRO) får betala tillbaka miljoner i statsbidrag sedan organisationen under lång tid uppgett felaktiga medlemssiffror, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.
PRO tvingas betala tillbaka miljoner efter felaktiga medlemssiffror
Pensionärernas riksorganisation (PRO) får betala tillbaka miljoner i statsbidrag sedan organisationen under lång tid uppgett felaktiga medlemssiffror, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.
Nio tjänster kapas på Aftonbladet
Som Dagens Media tidigare berättat så hölls ett obligatoriskt möte under torsdagen på Aftonbladet, gällande nedskärningar på printavdelningen.
Läs mer om Aftonbladet.
Nio redigeringstjänster bort på Aftonbladet
Aftonbladet vill ta bort nio redigeringstjänster, på sport-, natt- och dagredigeringen. Det uppger Resumé.
Läs mer om Aftonbladet och Resum.
Micael Dahlen
är ny kolumnist i Aftonbladet. Micael Dahlen är professor i ekonomi och författare. Han kommer även att medverka i AB Morgon på Aftonbladet TV varannan vecka.
Läs mer om Aftonbladet TV och Aftonbladet.
Malin Persson Giolito
är ny kolumnist i Aftonbladet. Malin Persson Giolito har en bakgrund som jurist med mångårig erfarenhet från advokatbyrå och från EU-kommissionen i Bryssel, men är i dag författare på heltid.
Misstänkt människorov i Uppsala
Inrikes. Polisen utreder ett misstänkt människorov och en insats drog igång vid ett flerfamiljshus i Uppsala sent på kvällen, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Uppsala.
Misstänkt människorov i Uppsala
Polisen utreder ett misstänkt människorov och en insats drog igång vid ett flerfamiljshus i Uppsala sent på kvällen, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Uppsala.
Man hittad död i Märsta – föll från balkong
En man har påträffats död invid ett flerfamiljshus i Märsta. – Han har fallit från en balkong, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid polisen i Stockholm, till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Märsta och Stockholm.
Man hittad död efter fall från balkong
En man har hittats död efter ett fall från balkong till ett flerfamiljshus i Märsta norr om Stockholm, skriver Aftonbladet.Polis är på plats.
Läs mer om Märsta och Stockholm.
Isabella Lövin på hemligt möte för att övertyga Stefan Löfven
MP-språkröret Isabella Lövin har träffat LO:s Karl-Petter Thorwaldsson för ett möte – där statsminister Stefan Löfven ska övertalas, skriver Aftonbladet.Frågan: Farmtidens höghastighetståg.– De diskuterade hur man ska övertyga Stefan Löfven och S-ledningen att det är rätt att ha en så här offensiv satsning, säger en källa enligt tidningen.
Polisen i Göteborg kallar alla kända jihadister till förhör
Alla kända jihadister ska förhöras av polisen i Göteborg. Det ska också startas utredningar som ska ta reda på om de har gjort något brottsligt. – Det här borde ha gjorts långt tidigare, säger en polis till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Göteborg.