Aftonbladet

JUST NU: Godståg har vält - stopp i trafiken hela dagen

Aftonbladet rapporterar att ett godståg spårat ur och vält strax utanför Hindås, dryga tre mil utanför Göteborg. Enligt Trafikverket kan det bli störningar hela dagen.
Läs mer om Göteborg.

Två döda efter frontalkrock

Två personer, en man i 70-årsåldern och en kvinna i 30-årsåldern, har dött efter en frontalkrock på väg 646 utanför Mönsterås, skriver Aftonbladet. Olyckan inträffade vid 14-tiden.
Läs mer om Aftonbladet.
Tv-profil dömd för grov rattfylla
En manlig dokusåpadeltagare döms till dagsböter för grovt rattfylleri.Enligt Aftonbladet förekommer tv-profilen under 11 avsnitt i belastningsregistret sedan tidigare.Påföljden blir villkorlig dom med samhällstjänst.
Så skyddar Läckberg pengarna efter bröllopet
Camilla Läckberg och Simon Sköld överraskade alla med ett hemligt bröllop i mitten av juni.Det nygifta paret skrev ett äktenskapsförord fyra dagar innan de gifte sig, där framgår det att makarna inte har rätt att kräva pengar av den andra vid skilsmässa, vilket Aftonbladet var först att rapportera om.– Det hade jag i mitt förra äktenskap också, har Camilla Läckberg redan sagt.

Svenska hockeystjärnan utreds efter dödsolycka

På onsdagskvällen dog en person, och en skadades allvarligt, efter en vansinneskörning på Nynäsvägen utanför Stockholm.Med i en av bilarna som var nära i händelsen satt en svensk ishockeystjärna, som enligt Aftonbladet nu är misstänkt för vårdslöshet i trafik.– Det såg ut som en kappkörning, säger Kjell Lindgren vid Stockholmspolisen.
Svensk befaras ha drunknat under fisketur i Norge
En svensk man befaras ha omkommit i en drunkningsolycka i Norge.Mannen ska ha trillat ner i älven Orkla i Sør-Trøndelag under en fisketur.– Vi söker honom fortfarande men vi befarar att han omkommit, säger Trude Carlsson operationsledare vid Trondheimspolisen till Aftonbladet.
Därför försvann Ulf Ekberg
Med Ace of Base blev han en av världens största artister.Men Ulf Ekberg tröttnade, sålde alla lyxiga ägodelar - och försvann från rampljuset.– Jag äger inte någonting. Jag tyckte sakerna tog över livet, säger Ulf Ekberg till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Base och Ulf Ekberg.
Tommy Ekmans familjetragedi - sonen nära att dö efter födsel
Dagen då Tommy Ekman skulle bli pappa höll på att bli den värsta i hans liv.Under förlossningen var han nära att förlora både sin son Willgoth och sambon Madelene.– Jag höll på att köra av vägen, det var omtumlande, säger Tommy Ekman till Aftonbladet.
Stal elva bilar – samtidigt
Tidigt på midsommardagens morgon fick ett vittne se hur ett stort antal bilar kördes genom staketet vid en bilfirma i Barkarby utanför Stockholm. När polis kom till platsen visade det sig att totalt elva bilar hade stulits, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Barkarby och Stockholm.
Elva bilar stals vid midsommarkupp
Elva bilar stals vid en kupp mot en bilfirma vid Barkarby på lördagsmorgonen, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Barkarby.
Man häktad – misstänks för mord på sin hustru
En man i Stockholm är häktad misstänkt för att ha mördat sin fru, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Stockholm.
Man häktad misstänkt för mord på hustru
En man i Stockholm är häktad misstänkt för att ha mördat sin fru, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Stockholm.
Uppgifter: MFF nära snuva AIK på Bahoui
Malmö FF är enligt Aftonbladet på väg att snuva AIK på hemvändande Nabil Bahoui.Uppgifter som kommer direkt efter MFF:s värvning av Kingsley Sarfo.
Man hänger medvetslös i byggkran
Aftonbladet rapporterar att en man är livlös i en byggkranskorg på en byggarbetsplats i Stockholm. Räddningstjänsten uppges ha för korta stegar för att nå honom.
Läs mer om Stockholm.
Störningar hos storbank inför midsommar
Nordea har drabbats av störningar.Flera kunder har svårt att logga in på internetbanken, skriver Aftonbladet.– Vi jobbar för fullt på att lösa det, säger Petter Brunnberg, presschef på Nordea, till tidningen.
Peczynski: Därför anställer jag ingen – under 40 år
Dominika Peczynski väljer hellre att anställa äldre personer än unga. Profilen tycker inte det fungerar att anställa unga människor, skriver hon i en krönika i Aftonbladet. Tycker att det är helt okontroversiellt att försöka bidra till att minska rådande ungdomsfixering skriver Dominika Peczynski i ett mejl till Expressen.
Kvinna påkörd vid Grand Htel
Aftonbladet rapporterar att en kvinna körts på utanför Grand Htel i Stockholm.
Läs mer om Grand Htel och Stockholm.
Nylander: Gått lite över styr en gång
William Nylander blev vald till hockey-VM:s bästa spelare tidigare i vår, efter att Sverige vunnit finalen mot Kanada.Guldhjältarna hyllade stort i centrala Stockholm efter triumfen – men vid ett tillfälle gick firandet för långt.– Det har väl bara gått lite över styr en gång och det var vid Sergels torg, säger Nylander till Aftonbladet.
En häktad för mord i Åkersberga
En av de två unga män som gripits misstänkta för ett mord i Åkersberga har begärts häktad, uppger Aftonbladet. Den andre mannen har släppts.
Läs mer om Aftonbladet och Åkersberga.
Uppgifter: Stjärnan klar för Malmö FF
Sirius succspelare Kingsley Sarfo har varit ryktenas man den senaste tiden.Manchester City ska ha varit intresserade – men nu är 22-åringen så gott som klar för Malmö, rapporterar Aftonbladet.Övergångssumman ska ligga på omkring 13 miljoner kronor, med en vidareförsäljningsklausul på 20–30 procent.
Tv-profilens besked – tvingades ta bort knöl
Kattis Ahlström upptäckte en knöl som hon tvingades operera bort.Upptäckten gjordes i samband med en mammografiundersökning.Jag fick en knöl och blev naturligtvis fruktansvärt rädd, säger hon i podcasten Cancerpodden enligt Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Cancerpodden.
JUST NU: Farligt föremål vid central kyrka
Polisen har spärrat av ett område utanför Adolf Fredriks kyrka på Norrmalm i Stockholm efter att ett misstänkt farligt föremål har hittats, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Norrmalm och Stockholm.
JUST NU: Larm om våldtäkt i Huddinge
Polisen har fått in larm om en våldtäkt i närheten av sjön Trehörningen i Huddinge söder om Stockholm.– Det är en person som har ringt och anmält att en annan person blivit våldtagen, säger Anna Westberg på Stockholmspolisen till Aftonbladet.
Svensk kvinna död på Seychellerna
I helgen dog en svensk kvinna i misstänkt drunkningsolycka under sin semester på Seychellerna. Det rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Seychellerna.
Man försvunnen på Mälaren efter båttur
Ett sjödrama med en man som inte har kommit tillbala efter en båttur på Mälaren pågår under tisdagsmorgonen.– Vi letar efter en styrpulpetbåt i aluminium, säger Birgitta Eckermark vid sjöräddningscentralen till Aftonbladet.