Aftonbladet

Odd Spångbergs svar efter kärleksryktet

Efter skilsmässan med Isabella Blondinbella Löwengrip har det ryktats att Odd Spångberg skulle ha hittat kärleken igen.Nu svarar han på ryktet till Aftonbladet.– Det stämmer inte. Det är en kompis, men det finns ingenting sådant där i det, säger han till tidningen.

Ruben Östlund drabbad av inbrott i Cannes - medan han låg och sov

Den svenska regissören Ruben Östlunds resa till filmfestivalen i Cannes för att tävla med sin film The Square - började inte bra.De drabbades av inbrott och blev bestulna medan de sov, skriver Aftonbladet.– Vi blev rånade i radhuset vi bor i. Väldigt läskigt, säger Ruben till tidningen.
Läs mer om Aftonbladet, Ruben och The Square.
Grön Ungdoms Mårten Roslund ber om ursäkt efter utekväll med SDU
Mårten Roslund, Grön Ungdoms språkrör ska ha varit inblandat i en incident på Grand Htel, skriver Aftonbladet.Tidigare under kvällen ska han, enligt tidningen, ha druckit vin med SDU-toppen Gustav Kasselstrand.
Avspärrning runt misstänkt granat
Ett föremål som misstänks vara en granat har hittats i Kvarntorps industriområde i Kumla, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Kumla.

Misstänkt granat hittad – bombgrupp på väg

En misstänkt granat har hittats i Kumla, skriver Aftonbladet.Bombgruppen från Stockholm är på väg till platsen för att undersöka föremålet.
Cecilia Ehrling om sin anorexi
Nu berättar Let's dance-profilen Cecilia Ehrling, 32, om kampen mot sin anorexi.För Aftonbladet berättar hon om den tuffa tiden.– Jag var som ett vandrande skelett, säger hon till tidningen.
Läs mer om Cecilia Ehrling.
Två motorcyklar krockade på Sturup raceway
Två motorcyklar har krockat på motorbanan Sturup raceway, skriver Aftonbladet.En person uppges vara allvarligt skadad.
Läs mer om Aftonbladet.En och Sturup.
Båt kantrade – två personer döda
En båt har vält på östra Hjälmaren och två personer har förts till sjukhus i ambulans. En tredje person är inte allvarligt skadad, men nedkyld och chockad, skriver Aftonbladet.Två personer uppges nu ha dött, skriver Aftonbladet.
Person hittad död – misstänkt mord
En person har hittats död i ett skogsområde nordväst om Stockholm.Polisen misstänker mord, skriver Aftonbladet.
Person hittad död i skogsområde
En person har hittats död i Järfälla i Stockholm på söndagen. Polisen misstänker mord alternativt dråp, enligt Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Järfälla och Stockholm.
Mandelmanns ilska mot hoten om böter
Paret Mandelmann säljer mat i sin gårdsbutik - men nu kan de tvingas betala böter.Namnen på varorna anses nämligen vara missledande, säger miljö- och livsmedelskontrollen.– Det är störtlöjligt, det handlar om en enskild inspektör utan humor, säger Gustav Mandelmann nu till Aftonbladet.
JUST NU: Detonation utanför flerfamiljshus
En detonation har skett vid ett flerfamiljshus i Helsingborg natten mot söndag.Husfasaden och ett fönster har fått skador.– Det är inga personskador, säger Erik Jepsson, vakthavande befäl vid polisen i region Syd till Aftonbladet.
Tre till sjukhus efter singelolycka
Tre personer har skadats i en singelolycka i Ljustorp i Timrå utanför Sundsvall, och förts till sjukhus med ambulans. Enligt uppgift till Aftonbladet kastades en person ur bilen.
Flera personer i olycka – en ska ha avvikit från platsen
En personbil har kört av vägen och voltat i Timrå.I bilen färdades fyra personer – minst en person har avvikit, skriver Sundsvalls tidning.Hur allvarligt skadade de tre personerna som finns kvar vid bilen är.– En person har kastats ut, säger Henrik Cedergren, inre befäl vid Räddningstjänsten Medelpad till Aftonbladet.
Uppgift: Trion som petas i semifinalen
Tre Kronor gör förändringar i truppen inför kvällens rysare.Carl Söderberg, som petades senast, flyttas ned till 13:e forward - och Linus Omark samt Carl Klingberg får fortsätta att följa slutspelet från läktaren, enligt uppgifter till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Carl Klingberg.
Herngren avslöjar detaljer om nya Solsidan-filmen
Lagom til jul har populära serien Solsidan premiär som långfilm.Nu avslöjar Felix Herngren detaljer om den nya filmen.– Jag tror att den blir väldigt rolig, säger han till Aftonbladet.
Brodern till mördade läraren vädjar om lugn
Mordet på den 27-årige lärarvikarien i Göteborg är fortfarande ouppklarat.Nu vädjar brodern till den mördade mannen om lugn.– Jag behöver ingen hämnd, säger han till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Göteborg.
Mc och bil i krasch – en svårt skadad
En motorcykel och en personbil kraschade med varandra på Lidingö i Stockholm sent på fredagenskvällen.En person uppges vara svårt skadad, enligt Aftonbladet.– Det enda jag kan säga är att det är en allvarligt olycka, säger Mattias Malmebrand vid SOS Alarm till tidningen.
Läs mer om Aftonbladet, Lidingö och Stockholm.
Marcus och Martinus till Sverige: Otroligt kul
Norges kändaste tvillingar, Marcus och Martinus, släpper glädjebesked till sina svenska fans.I sommar spelar de i Sverige igen, i TV4:s sommarprogram Sommarkrysset.– Vi älskar Sverige så det blir väldigt skoj och vi ser fram emot det mycket, säger Marcus till Aftonbladet.
Söderberg petad mot Schweiz: Har inte fått någon förklaring
Carl Söderberg har haft ett tungt VM och varit kraftigt ifrågasatt.I den tredje perioden mot Schweiz så petades NHL-spelaren helt.– Jag vet inte vad det berodde på, säger han till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Schweiz.
Jönsson tvingades till ingrepp för 100 000 kr
Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson har drabbats av både hjärtinfarkt och diabetes - och tandlossning.Nu har han bytt ut sina tänder för över 100 000 kronor, och försöker ta hand om hälsan.– Jag tar ju hellre en hjärtinfarkt till än den här diabetesen som jag blir påmind om varje dag, säger Olle Jönsson till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Olle Jönsson.
Tidigare allsvensk spelare pekas ut i matchfixningförsöket
En före detta allsvensk spelare pekas ut i matchfixningsförsöket som stoppade stormatchen mellan IFK Göteborg och AIK. Det uppger Expressen, Aftonbladet och Fotbollskanalen.
Svenska stjärnduon nobbar U21-EM
Håkan Ericsson har fått ett mardrömsbesked inför sommarens U21-EM.Både Victor Nilsson Lindelöf och Emil Krafth tackar nej till spel.– Jag hade gärna haft med dem men har full förståelse för deras beslut, säger Ericsson till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Emil Krafth och Ericsson.
Miriam Bryant och Bodström i ordbråk
Miriam Bryant tar sin tidigare manager Maln till rättegång för ett orättvist kontrakt.Men nu går Malns advokat, Thomas Bodström, till mothugg mot artisten.– Hon borde göra rätt för sig, säger Bodström till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Bodström och Maln.
Därför nobbar Anders Glenmark tv-succn
Bandkollegerna Niklas Strömstedt och Orup har båda gjort det - när ska Anders Glenmark vara med i TV4:s succprogram Så mycket bättre?GES-medlemmen är osäker på om han någonsin vill vara med.– Jag blev tillfrågad första året, säger han till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Orup.