Aftonbladet

Mats Dahlberg har drabbats av en stroke

Det råder dämpad stämning på Radiosporten. Den mångårige medarbetaren Mats Dahlberg, 65, drabbades i söndags av en stroke, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Radiosporten.

Jagade yxmannens ex: Psykade mig ständigt

Mannen som jagas för mord efter att Therese Palmkvist misstänks ha hittats död stod nyligen åtalad för våld mot en annan kvinna. Han misstänktes ha slagit kvinnan med en yxa – men friades. – Det var han. Men jag vågade inget säga, jag var livrädd för honom, säger kvinnan till Aftonbladet.
Fruktad sexbrottsling vill få vård för sexköp
Den man i 50-årsåldern som mot sitt nekande sitter häktad för två våldtäkter i Varbergsområdet önskar få vård på grund av att han köper sex.Det framgår av en personutredning som Hallands Nyheter har tagit del av.För ett 30-tal år sedan dömdes mannen för en lång serie av överfall på kvinnor i Stockholmsområdet, enligt Aftonbladet.
Krafth tappade synen – mitt under matchen
Svensk skrällseger. Men Emil Krafth hade en tung kväll på Madeira. Nu berättar backen om dramat som föregick hans byte i den andra halvleken. – Synen blev bara sämre och sämre. Till slut gick det inte, säger han till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Madeira.

Klor i tomatsås på restaurang

Någon försökte förgifta gästerna på en Stockholmsrestaurang genom att lägga klor i tomatsåsen. Men när händelsen polisanmäldes var allt redan borttvättat, skriver Aftonbladet.
Nya beskedet för Claes Malmbergs sjuka flickvän
Claes Malmbergs brasilianska flickvän nekades fortsatt vård i Sverige - och var inställd på att åka hem till Brasilien för ny operation. Men nu har det svenska sjukhuset ändrat sig, skriver Aftonbladet. – Det har varit väldigt dramatiskt men nu ska hon opereras igen på torsdag, säger Claes Malmberg till tidningen.
Läs mer om Aftonbladet, Brasilien och Sverige.
Kroppar hittade i Kongo-Kinshasa
Tre kroppar har hittats i Kasai-regionen i Kongo-Kinshasa, samma område där en svensk FN-anställd kvinna fördes bort för några veckor sedan. Det bekräftar en talesperson ur regeringen för Aftonbladet.
En knivhuggen i bröstet på hotell
En person har knivhuggigts flera gånger i bröstet på ett hotell i Stockholm, enligt uppgifter till Aftonbladet. Tidningen rapporterar att det pågår en stor polisinsats vid hotellet.
Läs mer om Aftonbladet och Stockholm.
Uppgifter: Kvinnan ville tysta pojkarna
Inför det stundande åtalet – nu kommer nya uppgifter fram om den mordmisstänkta Arbogakvinnan. Hon var med på telefon och gav instruktioner via sms när två flyktingpojkar dödshotades, enligt Aftonbladet. Den misstänkta planen ska ha varit att tysta pojkarna då de haft sex med kvinnan och filmat akten med en mobiltelefon.
Läs mer om Aftonbladet och Arbogakvinnan.
Gör comeback tre dagar efter avhoppet
Transportarbetarförbundets ordförande Lars Lindgren avgick i fredags. Men bara tre dagar senare gör han comeback, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.
Transportbossen avgick – nu ångrar han sig
Transportarbetarförbundets ordförande Lars Lindgren avgick i fredags. Men bara tre dagar senare gör han comeback, skriver Aftonbladet. Lindgren meddelade på måndagen att han ställer upp för omval.
Läs mer om Aftonbladet.
Therese, 31, försvann – man har efterlysts
En man har efterlysts – och anhållits i sin frånvaro misstänkt för 31-åriga Therese Palmkvists försvinnande, skriver Aftonbladet.Han misstänks för människorov, enligt tidningen.
Läs mer om Aftonbladet.Han.
Vändningen: Lindgren ställer upp för omval
Transports före detta ordförande Lars Lindgren ställer upp för omval, rapporterar Aftonbladet.Efter avgången i fredags har han nu ändrat sig och vill tillbaka. – I fredags var jag oerhört stressad och i stark affekt, skriver Lars Lindgren, enligt Aftonbladet.
Man död i grävolycka – väggar rasade
En 56-årig man har dött i en arbetsplatsolycka i Hudiksvall. Han var med och arbetade med utgrävning av avlopp till en fastighet när väggarna rasade ner över honom, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Hudiksvall.
Man död i grävolycka när väggar rasade
En 56-årig man har dött i en arbetsplatsolycka i Hudiksvall. Han var med och arbetade med utgrävning av avlopp till en fastighet när väggarna rasade ner över honom, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Hudiksvall.
Lill-Babs utsatt för inbrott – man bröt sig in
Barbro Lill-Babs Svensson har haft inbrott i sin caffär i Järvsö Polisen rapporterar om att en oidentifierad man bröt sig in i byggnaden, men blev påkommen, vilket Aftonbladet var först att rapportera om. Nu berättar Lill-Babs om känslorna kring inbrottet. – Jag blev förvånad först, säger Barbro Lill-Babs Svensson
Läs mer om Aftonbladet och Järvsö Polisen.
Ellen Bergström har sagt upp sig från radion
Let's dance-aktuella Ellen Bergström berättar om sin psykiska ohälsa i en video på Instagram. Samtidigt har hon sagt upp sig från jobbet på radiokanalen NRJ, skriver Aftonbladet. – Jag vill prata om psykisk ohälsa och hur viktigt det är för mig at prata om det, och att vara ärlig, säger Bergström i videon.
Linda Hammars krav på kärleken Lars-Åke
I en annan del av Köping-stjärnan Linda Hammar, 44, avslöjade för en tid sedan att hon hittat kärlekslyckan i Lars-Åke Fransson. Nu berättar hon om deras relation och hur de får relationen att fungera. – Han måste raka sig, annars får han inga pussar, säger hon till Aftonbladet och skrattar.
Malmbergs kamp för sin sjuka flickvän
Claes Malmbergs brasilianska flickvän lider av en svår hjärnsjukdom och har opererats i Sverige.Hon behöver ytterligare en operation men nu riskerar hon att skickas tillbaka till Brasilien för att genomför den där.– Jag upplever det som väldigt inhumant, säger Malmberg till Aftonbladet.
Leksand anmäler Robin Johansson
Domarna valde att inte anmäla Robin Johansson efter hans smäll på Ben Youds. Då gör Leksand det i stället. Enligt Aftonbladet så anmäler Leksand Moraspelaren till Disciplinnämnden.
Vikande stöd för Anna Kinberg Batra inför ödestalet i Karlstad
Karlstad. Nya dystra opinionssiffror möter på söndagen moderatledaren Anna Kinberg Batra inför vad som beskrivit som ett ödestal på partiets Sverigemöte. Moderaterna tappar enligt SR/Novus kraftigt väljare i Stockholm och enligt Aftonbladet/Inizio föredrar en klar majoritet av alliansväljarna C-ledaren Annie Lööf som alliansens statsministerkandidat.
Tar över allsvenska rättigheterna till 2025
Discovery Networks Sweden tar över de allsvenska tv-rättigheterna efter TV4/C More. Det nya avtalet sträcker sig över åren 2020-2025, skriver Aftonbladet. Prislappen: cirka 540 miljoner per år.
Läs mer om Aftonbladet.
Rebecca Ferguson om kärleksryktet
Tom Cruise och Rebecca Ferguson spelar mot varandra i Mission impossible-filmerna. Samarbetet har lett till romansrykten – och amerikanska medier rapporterade att Cruise fallit för den svenska stjärnan. – Det är total lögn, säger Rebecca Ferguson till Aftonbladet.
Ordförande bjöd vän på resa för fackpengar
Transports förbundsordförande Lars Lindgren bjöd med sin vän på flera affärsresor, använde tjänstebilen privat och lät sin son bo i förbundets lägenhet Det avslöjar källor som Aftonbladet varit i kontakt med. – Alla vet om att Lindgrens son utnyttjat hans tjänstebostad och flera inom förbundet irriterar sig på detta, säger en källa till tidningen.
Läs mer om Aftonbladet och Det.