Aftonbladet

Nichlas Falk talar ut – efter otäcka kollapsen

Nichlas Falk föll ihop på isen under dramatiska omständigheter.Nu berättar profilen om vad som hände, framtiden och reaktionen från sina barn.– När jag såg hur de reagerade stängde jag av, det är deras pappa som faller ihop och det är jättejobbigt att se, säger han till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.

Kuppen – namngav profilen i Aftonbladets egen sändning

Aftonbladet har valt att inte namnge den medarbetare som anklagats för våldtäkt – och tidningens publisher Sofia Olsson Olsn har motiverat beslutet.Trots det namngavs han ändå i tidningens egen direktsändning av en inbjuden humorgrupp som genomförde en kupp.– Tanken var att belysa dubbelmoralen, säger gruppens medlem Thomas Krangnes.
Läs mer om Sofia Olsson Olsn.
Ny anmälan mot Aftonbladetprofilen
En känd profil på Aftonbladet utreds internt efter att han pekats ut för våldtäkt. Sedan fallet uppmärksammats har nu ännu en kvinna anmält mannen, för våldtäkt 2002. Det bekräftar polisen för DN.
Efterlyst man låg död på rättsmedicin
En man i 30-årsåldern försvann i Stockholmsområdet och efterlystes av sin familj under ett halvårs tid. I själva verket låg han död i Rättsmedicinalverkets bårhus, rapporterar Aftonbladet.

Efterlyst man låg död på rättsmedicin – i ett halvår

En man i 30-årsåldern försvann i Stockholmsområdet och efterlystes av sin familj under ett halvårs tid. I själva verket låg han död i Rättsmedicinalverkets bårhus, rapporterar Aftonbladet.
Bröderna förhörs i den nya Kevin-utredningen
Utredningen av Kevin-fallet i Arvika 1998 har öppnats på nytt.Nya förhör kommer att hållas med bröderna, Robin och Christian, som pekades ut som skyldiga – då fem och sju år gamla, skriver Aftonbladet.– Det känns inte jobbigt men det enda är väl att man har en liten försvarstanke inom sig. För de som svikit mig störst i livet är polisen, så det finns en liten rädsla, säger Robin till tidningen.
Ny förlust för Lundqvist
Det går fortsatt tungt för New York Rangers i NHL-ishockeyn. Laget förlorade efter straffar i hemmaderbyt mot NY Islanders. – Vi hittar inga sätt att vinna. Vi hittar sätt att förlora i stället, säger målvakten Henrik Lundqvist till Aftonbladet.
Två skadade i skjutning i Enskede
Två personer har skjutits i Gamla Enskede i södra Stockholm, uppger polisen för Aftonbladet.– Vi är på plats med mycket resurser, säger Åsa Wallentin vid Stockholmspolisen till tidningen.
Två skottskadade i södra Stockholm
Två personer har skottskadats i stadsdelen Gamla Enskede i södra Stockholm, rapporterar Aftonbladet. Ingen är gripen.
Flera kvinnor kontaktade om Aftonbladetprofilen
Flera kvinnor har riktat anklagelser mot Aftonbladetprofilen som pekats ut som våldtäktsman och tagit timeout från sitt jobb.Nu har flera av de kvinnorna blivit kontaktade av ett bolag som anlitats av Aftonbladet för att utreda ärendet, erfar Expressen.
Timell kränkte kvinnlig assistent i badtunna
TV4-skandalen växer – nu kräver TV4-stjärnan Peter Jihde en internutredning av Martin Timell.Samtidigt kan Expressen nu presentera flera uppgifter om Äntligen hemma-programledaren.Under en blöt personalfest på Timells lantställe sommaren 2008, ska en kränkande händelse ha inträffat mellan Martin Timell och en kvinna i Äntligen hemma-produktionen i en badtunna.Den kränkta kvinnan sökte stöd hos sina chefer - men TV4 valde att tysta ner händelsen, och kvinnan erbjöds löneförhöjning mot sin tystnad, något Aftonbladet rapporterat om.– Anna Rydin sa: Det vore tråkigt om något
SVT-chef stängs av efter anklagelser om trakasserier
SVT inleder en intern utredning efter anklagelser om att en chef utsatt sina kollegor för sexuella trakasserier. Också Aftonbladet och TV4 granskar utpekade medarbetare som anklagats för sexualbrott i kölvattnet av de senaste dagarnas debatt om sexuella ofredanden.
Läs mer om TV4.
Maria Schottenius: När kvinnorna på Aftonbladet fick nog av tafsandet
Troligen är #metoo den mest effektiva kampanj jag har sett. Tydlig, snabb, global, konstruktiv, skriver Maria Schottenius.
Läs mer om Aftonbladet.
Uppgifter: Han tar över Leksand
Leksands IF har gjort klart med en ny tränare.Enligt Aftonbladet tar Leif Carlsson, 53, över dalaklubben.
Läs mer om Leif Carlsson och Leksand.
Internutredning på Aftonbladet efter sexbrottsanklagelser
Efter de senaste dagarnas uppror i sociala medier startar Aftonbladet en internutredning mot en av tidningens medarbetare, efter anklagelser om sexuella övergrepp.
Läs mer om Aftonbladet.
Fler kvinnor pekar ut Aftonbladetprofilen
Nu riktar fler kvinnor anklagelser mot Aftonbladetprofilen som pekats ut som våldtäktsman.Tre kvinnor skriver att mannen på olika sätt närmat sig dem när de varit 14, 16 respektive 19 år gamla.Aftonbladet har startat en intern utredning mot mannen, enligt Resum.
Läs mer om Aftonbladetprofilen och Resum.
Aftonbladet utreder anklagelser – startar internutredning
Inom ramen för det internationella uppropet #MeToo kommer nu flera vittnesmål om sexövergrepp utförda av svenska medieprofiler. Aftonbladet inledde på onsdagen en internutredning för att gå till botten med anklagelserna mot en av tidningens medarbetare.
Falska medlemssiffror gav PRO extrapengar
Pensionärernas riksorganisation (PRO) har under flera år uppgett felaktiga medlemssiffror. Det har lett till att PRO fått hundratusentals kronor för mycket i statliga bidrag, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och PRO.
Systerduo lägger ner sin succpodd
Systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell lägger ner sin podcast Fredagspodden för att satsa på något nytt, skriver Aftonbladet.
Person påkörd vid skola – förd till sjukhus
En person har blivit påkörd av en personbil i Ekeby i Uppsala.Enligt Aftonbladet ska olyckan ha skett i närheten av en skola.– En person är förd med ambulans till sjukhus, säger Lisa Sannervik, presstalesperson vid Uppsalapolisen.
PRO får bidrag – för pensionärer som inte finns
Pensionärerenas riksorgainsation, PRO, har hamnat i rejält blåsväder.Enligt Aftonbladet har de redovisat falska medlemssiffror.Det i sin tur lett till lett till att de har fått statligt bidrag – pengar som de egentligen inte skulle ha.
Läs mer om PRO.