Aguero

5 fotostilar som får din bil såld på Blocket

När det gäller att få din begagnade bil såld på Blocket är naturligtvis bilderna viktiga. Men det finns fotostilar som ska undvikas. –Fallgroparna är många. Garageljus istället för dagsljus, skitig bil i stället för nytvättad, baklucka som förstabild istället för en helhetsbild, sägerLinna Aguero, presschef och hållbarhetsansvarig på Blocket. När det gäller lyxmodeller är det många bilder som gäller. – Det krävs för att fånga köparens intresse – det är en smal målgrupp och bilderna måste motivera priset. Det är ocks&
Läs mer om Aguero och Blocket.
Här är årets begagnade julklapp: Vandringsprylar
I skuggan av årets julklapp – elcykeln – utser Blocket ett begagnat alternativ.I år är det vandringsutrustning.– Äventyr i kombination med lugn och tystnad ar det nya svarta, säger Linnea Aguero pa Blocket.
Läs mer om Blocket och Linnea Aguero.
Blocket om Wayke: Vi ser fram emot konkurrensen
På måndag öppnar Blocket-utmanaren Wayke sin nya digitala tjänst.Blocket möter den nya konkurrensen med tjänsten Motortoppen.– Motortoppen är bara början flera nya fordonstjänster från oss, säger Linnea Aguero, presschef på Blocket.

Aguero till sjukhus efter bilolycka i Amsterdam

Manchester City-stjärnan Sergio Aguero ska varit inblandad i en bilolycka sent under torsdagen.Olyckan ska ha skett när en taxi körde in i en lyktstolpe.Enligt fler brittiska medier ska argentinaren ha klarat sig med revbensfakturer.
Läs mer om Amsterdam.
Segio Aguero inblandad i biloycka i Amsterdam
Manchester City-stjärnan Sergio Aguero ska varit inblandad i en bilolycka sent under torsdagen.Olyckan ska ha skett när en taxi körde in i en lyktstolpe.Enligt Dailystar ska Aguero ha klarat sig med ett brutet revben.
Läs mer om Aguero och Amsterdam.
Fyndläge på Blocket – nu är budgetbilarna ännu billigare
Nu har du chansen att fynda på Blocket – det här är årets billiga period för bilar som kostar 5 000-15 000 kronor.– Förmodligen är det många sommarbilar som säljs vidare, till studenter eller familjer som behöver en andra bil, säger Linna Aguero, presschef på Blocket.
Läs mer om Blocket och Linna Aguero.
Accepterar budet på Sergio Agüero
Det mesta talar för att Diego Costa lämnar Chelsea.Nu kan klubben ha hittat sin ersättare.Enligt uppgifter har Manchester City accepterat Chelseas bud på Sergio Aguero.
Fyll på semesterkassan – experttips i sista stund
Kris i semesterkassan?Misströsta inte – det finns flera sätt att få ihop pengar i sista minuten.Sälj av förrådet eller hyr ut bostaden, till exempel.– Det finns en hel del att tjäna, säger Linna Aguero, PR- och presschef på Blocket.
Läs mer om Blocket, Linna Aguero och PRoch.
Fyll på semesterkassan – experttips i sista stund
Kris i semesterkassan?Misströsta inte – det finns flera sätt att få ihop pengar i sista minuten.Sälj av förrådet eller hyr ut bostaden, till exempel.– Det finns en hel del att tjäna, säger Linna Aguero, PR- och presschef på Blocket.
Läs mer om Blocket, Linna Aguero och PRoch.
Blocket – här säljs bilarna snabbast
Det säljs i snitt en bil var tredje minut på Blocket – och snabbast säljer bilarna på Gotland.– Utbud på begränsad yta. Gotland som ö är en marknadsplats för sig, säger Blockets PR-chef Linna Aguero.
Läs mer om Blocket och Gotland.
Mest sökta bilarna på Blocket där du bor
Att Volvo är det mest sökta bilmärket på Blocket är inte överraskande, men biltillverkaren toppar även statistiken för varje län.– Vår långa tradition av att äga en svensk Volvo håller i sig trots kinesiska ägare, säger Linna Aguero, PR-chef på Blocket.
Läs mer om Blocket, Linna Aguero, PR-chef och Volvo.
City-stjärnan stängs av i fyra matcher
Sergio Aguero stod för matchens fulaste tackling i toppmötet mot Chelsea. Nu stängs argentinaren av i fyra matcher. Mitt under Premier Leagues tuffaste månad.
Läs mer om Chelsea.
Fyra matchers avstängning för Aguero
Manchester Citys Sergio Agueros fyra matcher långa avstängning efter incidenten mot Chelsea är nu...
Läs mer om Aguero och Chelsea.
Svenskar ratar hotell – hyr privat istället
Allt fler svenskar väljer att hyra semesterboende privat framför hotell, visar ny statistik som SvD Näringsliv tagit del av. Samtidigt flyttar hotellnäringen fram positionerna för att inte mista sina gäster. – Det har blivit en dragkamp mellan privata uthyrare och hotellnäringen, säger Linna Aguero, presschef på Blocket, som står bakom undersökningen.
Rekordhöga priser för andrahandsbostäder
Svenskarna annonserade ut nära 18 500 andrahandbostäder på Blocket under årets andra kvartal, en ökning jämfört med samma period förra året. Samtidigt nådde priserna nya rekord. Snittpriset för en etta i Stockholm är 7 556 kronor per månad. – En etta har aldrig varit dyrare, säger Linna Aguero, presschef på Blocket.
Läs mer om Blocket, Linna Aguero och Stockholm.
Blockets heta lista – det här ska du sälja
Nu är det hög tid att börja leta efter extra pengar till semesterkassan – till exempel på Blocket. Men vänta med dina gamla vinterprylar till i höst. Köparna vill ha annat. – Framför allt cyklar av dyrare slag trendar, säger Linna Aguero PR- och presschef på Blocket till Dagens Industri.
Läs mer om Blocket och Linna Aguero PRoch.
Blocket: Stockholmare får chans att tjäna enkla pengar
Trycket på bostäder ökar under Eurovision song contest och många passar på att hyra ut sina lägenheter i andra hand. – Stockholmare får en chans att tjäna enkla pengar, säger Linna Aguero på Blocket.
Läs mer om Blocket, Eurovision och Linna Aguero.
Blocket-bedrägeri sprids via mejl
Du har blivit utvald av Blocket.se. Så står det i annonsen, som också uppger att den som gör undersökningen belönas med 900 kronor. – Vi skickar aldrig ut mejl eller sms där vi ber folk att lämna ut känsliga uppgifter, säger Linna Aguero, pressansvarig på Blocket.
Läs mer om Blocket, Blocket.se och Linna Aguero.
Agueros show – slog till med fem raka mål
Efter 40 minuter låg Manchester City under hemma mot Newcastle. 20 minuter senare leder man med 6-1 efter fem mål av Sergio Aguero. Newcastles kris blir värre och värre.
Budgivning på andrahandshyror
Jakten på en lägenhet i bostadsbristens Stockholm har öppnat för budgivning på andrahandshyrorna. Ettor i Östermalm och Vasastan som kostar 7.000 kronor i annonserna kan landa betydligt högre, enligt Linnea Aguero, pressansvarig på Blocket.
I tårar - skadan fotbollsvärlden inte vill höra talas om
Sergio Aguero är skadad och blir borta i en månad. Världens i nuläget kanske bäste anfallare tvingades bryta i helgen mot Everton. När han bröt så brast det känslomässigt för den argentinske superstjärnan som började gråta.
Läs mer om Everton.
Galet domslut – när City körde över Saints
De flesta måste ha sett det. Southamptons Jos Fonte slängde ut benet och kapade Sergio Aguero. Då visade Mike Jones upp det gula kortet – för Aguero. – Att få det till en filmning är förnedrande, säger experten Bosse Petersson i Viasat.
Agüeros vansinniga målshow mot Bayern
Sergio Aguero blev stor matchhjälte när han gjorde alla Manchester Citys tre mål, i CL-mötet med Bayern München. Det avgörande målet kom i 92:a minuten.
Läs mer om Bayern München, Bayern och CL-mötet.
Låter som en karaktär från Sherlock Holmes
Pontus Wernbloom klarade sig undan utvisning när hans CSKA Moskva skrällde i Champions League. Med en varning sedan tidigare sänkte svensken Sergio Aguero, men klarade sig från rött kort. Efter tilltaget sågas nu svensken i England. – Om han förväxlade oss är det solklart rött på mig, sa Wernbloom till SportExpressen.se efter matchen. Wernbloom kunde lätt fått ett andra gult kort, men domaren tog bisarrt nog fel på spelarna, skriver Sky Sports.