Aik

Växjö slår SAIK igen?

Ishockey. Väljer en till före detta Skellefteåspelare mästaren? Skellefteåsonen Niclas Burström hade flera fina SHL-säsonger i Skellefteå AIK innan han efter förra säsongen lämnade klubben för KHL.

AIK tar in tunga namn – vill stoppa Skånes dominans

AIK plockar in kompetens från fotbollen och ishockeyn för att göra handbollen till ett topplag. – Jag vill att AIK ska vinna sina serier, säger Thomas Edselius som under drygt tre år var vd i AIK Fotboll AB.
Läs mer om AIK.
JUST NU - PÅ FD: Läkaren backar Wesströms kritik mot spelschema
Skadorna har duggat tätt under allsvenska inledningen. I dag kom beskedet att säsongen är över för AIK:s Robert Lundström, men flera lag har drabbats.
Forwarden fortsätter sin resa - klar för nygammal klubb i allsvenskan
Erik Nyström. Foto: Bildbyrån/Petter Arvidson Erik Nyström fortsätter att byta klubbar på löpande band. Efter att ha representerat både TPS Åbo och AIK den gångna säsongen återvänder han nu till IK Pantern.
Läs mer om AIK.

JUST NU: Lundströms kärleksförklaring till AIK: "Fotboll har aldrig varit så kul"

AIK:s succéförvärv Robert Lundström, 28, drabbades av en allvarlig knäskada mot IFK Göteborg och missar resten av säsongen. Nu uttalar han sig med egna ord på sitt Instagramkonto - där han tackar för fansens kärlek.
Efter Lundströms skada - AIK kan kalla tillbaka Taylor från lån: "Högst aktuellt"
I dag kom beskedet att AIK:s wingback Robert Lundström missar resten av säsongen till följd av den knäskada han ådrog sig i söndagens möte med IFK Göteborg. - Det är klart att det är ledsamt. Framförallt för honom men även för AIK.
Läs mer om AIK, Robert Lundström och Taylor.
AIK-back missar resten av säsongen
AIK-backen Robert Lundström missar resten av säsongen.
JUST NU - PÅ FD: Wesström slår näven i bordet - kräver förändring
AIK:s allvarliga skador tar aldrig slut. På tisdagen meddelade klubben att wingbacken Robert Lundström missar resten av säsongen till följd av en allvarlig knäskada.
Läs mer om Robert Lundström.
JUST NU: AIK:s nya skadesmäll - säsongen över för Lundström
Nils-Eric Johansson tvingades lägga av, och Jesper Nyholm fick säsongen förstörd. Nu är nästa AIK-försvarare borta året ut - Robert Lundström kan inte spela mer 2018.
AIK:s blytunga skadebesked - Lundström borta säsongen ut
Tidigt i den första halvleken av mötet med IFK Göteborg på Friends Arena i söndags skadade sig AIK:s wingback Robert Lundström och tvingades bryta matchen.
Läs mer om Lundström och Robert Lundström.
AIK-stjärnan missar resten av säsongen
Robert Lundströms knäskada håller honom borta från spel resten av säsongen.Det meddelar AIK på sin hemsida under tisdagen.- Jag är mycket ledsen över dagens besked, både jag och laget har fått en bra start på säsongen och jag såg verkligen fram mot fortsättningen på 2018, säger han till klubbens officiella hemsida.
Läs mer om AIK.
TV: Här är kandidaterna till omgångens mål i allsvenskan
22 mål prickades in i allsvenskans femte omgång. Två av de allra snyggaste kom på Friends Arena när AIK besegrade IFK Göteborg.
Läs mer om AIK.
Oskarshamn plockar upp rivalens tidigare målkung: "Ett bra ställe att utvecklas på"
Joakim Thelin. Foto: Ronnie Rönnkvist Västervik var intresserade av att få honom tillbaka, men det blir i stället spel i rivalen IK Oskarshamn för Joakim Thelin. I dag blev den ratade AIK-forwarden klar för klubben.
Läs mer om Joakim Thelin.
Skuggar Hammarby och AIK - frälste Norrköping igen
Norrköping besegrade Sirius med 1-0 under måndagskvällen. David Moberg Karlsson sköt matchens enda mål, hans tredje för den här säsongen. Östgötalaget uppe på tio poäng, tre pinnar bakom serieledande Hammarby.
Läs mer om AIK, Hammarby och Norrköping.
AIK nära återkomst till handbollsligan
Ricoh blir AIK.Det står klart efter AIK:s extrainsatta medlemsmöte – och nu pekar allt på att klubben tar över Ricohs plats i handbollsligan.– Det här är en historisk händelse, säger AIK Handbolls ordförande Christer Widoff.
Läs mer om Christer Widoff.
AVSLÖJAR: Hemliga mötet mellan Djurgården och stjärnan
I flera månader har Sebastian Larsson varit aktuell för så väl AIK som Djurgården som Blåvitt. Men det var AIK som träffade stjärnan först. Nu kan FotbollDirekt.se avslöja att även Djurgården har gjort det.
Från division 1 till allsvensk toppstrid med AIK: "Allt har gått väldigt fort"
AIK har drabbats av flera tunga avbräck på backsidan i år. Nils-Eric Johansson tvingades avsluta karriären i förtid med en avvikelse på hjärtat och Jesper Nyholm bröt benet i svenska cupens-kvartsfinal mot Örebro.
Läs mer om AIK, Jesper Nyholm och Örebro.
Vann SM-guld i går – nu efterlyser han sin guldmedalj
Växjö Lakers krossade Skellefteå AIK i fyra raka matcher och blev svenska mästare i ishockey. Och firandet verkar ha gått vilt till – Eric Martinsson efterlyser nu sin guldmedalj på Twitter.
Nästa spelare som lämnar AIK är...
Kevin Haglund som just nu diskuterar sin framtid med några SSL-klubbar. Den före detta U19-spelaren Kevin Haglund är på väg bort från AIK.
Läs mer om AIK.
Malmö FF måste se sig själva i spegeln
AIK vann och Hammarby är fortsatt obesegrat högst upp i serien.Men inför hemmamötet med BP ska Malmö FF inte titta mot tabelltoppen.Man ska titta sig i spegeln.
Läs mer om Hammarby och Malmö FF.
Blåvitts lagkapten: "Vi tror verkligen på vår tränare - lyssnar på honom till 110 procent"
Efter 2-0-förlusten borta mot AIK var IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi nöjd med sina spelare och att de hade tålamod med hans tilltänkta matchplan. Asbaghi menar att det är lätt att falla in i att slå rakare bollar för att försöka såra AIK.
Läs mer om AIK och Poya Asbaghi.
Live: Här landar Växjös guldhjältar efter utklassningen
5-0 i fjärde matchen och 20-1 totalt. Växjö Lakers är svenska mästare i ishockey 2018. Efter en ny maktdemostration expedierade man Skellefteå AIK i raka matcher i en av de mest överlägsna SM-finalerna på länge.
Läs mer om SM-finalerna och Skellefteå AIK.