Aik

Leksand förbi AIK efter jätteseger

Leksand klättrade upp på andra plats i hockeyallsvenskan på onsdagen – och laget gjorde det med eftertryck. Det blev hela 9–0 borta mot Almtuna, efter tre mål av Johan Porsberger.
Läs mer om AIK, Almtuna och Johan Porsberger.

Tredje raka segern för IKO

Krigarseger mot topplaget AIK i lördags. En övertygande seger mot serieledarna på onsdagskvällen. - Jag är grymt nöjd med två poäng, säger Björn Hellkvist. IK Oskarshamn har på allvar visat att de är rejält på gång på slutet.
Läs mer om AIK, Björn Hellkvist och IKO.
Leksand förbi AIK efter jätteseger
Läs mer om AIK.
AIK kollapsade mot bottenlag
AIK hade chansen att hålla undan mot Leksand i toppstriden.Men i den andra perioden kollapsade AIK fullständigt, och Västervik kunde göra fyra mål på fem minuter.Västervik vann med 7–4 och skickade ned AIK på tredjeplats i tabellen.
Läs mer om AIK, Leksand och Västervik.
JUST NU - PÅ FD: Ett helt annat liv för AIK:s derbykung - nya bilderna
2009 var han derbyhjälte för AIK - flera gånger om. Han fick vinna SM-guld. 2011 lämnade han. I dag finns han i Indien - ett liv han ser ut att stortrivas med. Det har varit brokigt för Saihou Jagne sedan han försvann från AIK.
Läs mer om AIK, Indien, SM-guld och Saihou Jagne.
Kravet på Norling: "Finns inget att gnälla på - nu ska det bara levereras"
C More-expert och förre Örebro-tränaren Alexander Axén tycker att flera allsvenska tränare har extra stor press på sig i år. Och en av de som har allra störst är Rikard Norling i AIK.
Axén: "En av Pehrsson och Norling kommer garanterat misslyckas i år"
Allsvenskan 2018 närmar sig med stormsteg och det är många lag som satsar mot toppen i år. C More-experten Alexander Axén håller Malmö FF som favorit till SM-guldet, tillsammans med storsatsande AIK.
Läs mer om AIK, Malmö FF, Norling, Pehrsson och SM-guldet.
AIK:s plusresultat tack vare Isak: 46 miljoner
Under tisdagskvällen släppte AIK sin årsredovisning. I den framgår det att klubben gick 45,9 miljoner plus förra året. Anledningen till den stora vinsten?
Läs mer om AIK och Isak.
JUST NU - PÅ FD: Seb Larsson har bestämt sig - står mellan AIK och Djurgården
Sebastian Larsson uppgavs i början av månaden vara i samtal med både AIK och Djurgården. I går bekräftade han själv att han flyttar hem i sommar. I dag kan FD avslöja att stjärnan bestämt sig för att bo i Stockholm.
Läs mer om AIK, Djurgården och Stockholm.
Ekonomisk rapport visar: Miljonkostnad för AIK att sparka Ahlerup
I rapporten skriver AIK nämligen följande: "Koncernens personalkostnader har ökat med 1,5 MSEK från 18,7 föregående år till 20,2 MSEK i år.
Läs mer om AIK och Ahlerup.
Officiellt: Bahoui presenterad av AIK: "Känns fantastiskt"
Nabil Bahoui tillhör schweiziska Grasshopper, men har sedan tidigare anslutit till AIK med förhoppningen om att få till ett lån fram till sommaren. Nu står det klart att lånet blir av, vilket AIK går ut med på sin hemsida.
Läs mer om AIK och Grasshopper.
C More-experten: "Bahoui för bra för att tacka nej till"
Under tisdagen presenterades Nabil Bahoui av AIK, igen. Den offensive 27-åringen återvänder till den svartgula klubben efter några år utomlands, och han hämtas in på ett låneavtal fram till den 30 juni i sommar.
Läs mer om AIK och Nabil Bahoui.
Klart: Bahoui lånas ut till AIK
Läs mer om AIK.
Bahoui tillbaka i AIK
Nabil Bahoui, 27, återvänder till AIK efter två och ett halvt år utomlands. Men bara som lån från Grasshopper fram till sista juni.
Läs mer om AIK och Grasshopper.
Klart: Nabil Bahoui återvänder till AIK
AIK och Grasshopper Club har till slut kommit överens. Nabil Bahoui lånas ut till AIK i ett avtal som dessutom innehåller en köpoption.– Det ska bli fantastiskt att dra på sig AIK-tröjan igen, säger Bahoui till klubbens hemsida.
Läs mer om AIK, AIK, Bahoui och Grasshopper Club.
Bahoui tillbaka i AIK
Läs mer om AIK.
JUST NU - KLART: Stjärnan tillbaka i AIK - Bahoui har skrivit på
Nabil Bahoui är tillbaka i AIK - nu bekräftar Gnaget att man tar in yttermittfältaren på lån från Grasshoppers. - Det skall bli fantastiskt att få dra på mig AIK-tröjan igen, säger Bahoui till AIK:s hemsida.
Läs mer om AIK, Bahoui och Gnaget.
Stjärnan skadad: Otäcka scener
Skellefteå AIK har redan en trio stjärnspelare borta inför SHL:s omstart på lördag.Nu kan laget ha drabbats av ännu ett tufft avbräck.Jimmie Ericsson fick i dag en smäll på träning och hjälptes av isen.Otäcka scener på träningen när Jimmie Ericsson lämnade isen med smärta skriver Norran.
Läs mer om Jimmie Ericsson och Norran.
Rekordövergång ökade resultatet och fyllde AIK:s kassa
AIK Fotboll, noterat på NGM, ökade rörelsens intäkter från 146 miljoner kronor 2016 till 215 miljoner kronor 2017. Förbättringen beror på intäkter från spelarförsäljningar som ökat med 84,2 miljoner kronor. Det framgår av bokslutskommunikn för 2017.
Läs mer om NGM.
TV: "Nisse" om framtiden: "Måste kliva ur AIK-miljön för att komma fram till vad jag vill"
I helgen meddelade AIK att klubblegendaren Nils-Eric Johansson tvingas sluta sin spelarkarriär på grund av att hans medfödda hjärtfel förvärrats.
Läs mer om AIK och Nils-Eric Johansson.
Detta händer tisdag 20 februari
RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Scandi Standard (kl 7.30), Scandic Hotels (kl 7.30), Bioarctic (kl 8.00), Bonesupport (kl 8.00), BTS (kl 8.00), Neurovive (kl 8.30), VBG (kl 14.00), Lucara Diamond (efter Torontobörsens stängning) NGM - AIK Fotboll, Briox, Transiro (ändrat datum från 28/2) FIRST NORTH - Scibase (kl 8.00), Simris Alg (kl 8.00), Bonäsudden (kl 17.00), Allgon, Capacent, Isofol Medical, Kancera, Lexington (före kl 8.00), North Net Connect AKTIETORGET - Bahnhof, Nanexa, Novus Group, Obstecare, Orasolv (ändrat datum fr 22/2), Qiiwi, Shortcut Media, Sydsvenska Hem, Wonderful Times Group ÖVRIGA NORDEN - Bakkafrost (kl 6.00), Jyske Bank (kl 8.0
JUST NU - PÅ FD: Lång intervju - "Elva år med honom har förändrat AIK:s standard"
Det är över tio år sedan AIK köpte loss Nisse Johansson från Leicester. Det krävdes 7,5 miljoner och en signing bonus på sex miljoner. I dag har hans karriär hastigt tagit slut. - Det har den gjort men han mår tack och lov bra.
Läs mer om AIK, Elva, Leicester och Nisse Johansson.
Fördel AIK i bottenstriden efter veckans änglavakt
Bottenstriden i SSL är super tight och spännande. Kommer det bli AIK, Örebro eller Höllviken som följer med Thorengruppen ner i allsvenskan? Vem kommer få lämna SSL av AIK, Örebro och Höllviken?
Läs mer om AIK, Höllviken, SSL, Thorengruppen och Örebro.