Albin eklund boden

Nu kommenterar han domen - hotbild mot klubben: "Blir uthängd som någon jävla lönnmördare"

Foto: Hockeyettan Play Tidigare idag meddelades det att Boden Albin Eklund stängs av hela 2018 efter sin tackling på Västerås Niclas Lehmann. Nu berättar Eklund för nsd.se att han kommer överklaga.
Läs mer om Boden Albin Eklund och Eklund.

MJÖRNBERG: Andra Boden-skandalen på fem dagar

Foto: Bildbyrån För andra gången på fem dagar är Boden och Albin Eklund i blåsväder. Nu väljer klubben att stänga av forwarden i ett försök att i alla fall låtsas leva efter någon form av värdegrund.
Läs mer om Albin Eklund och Boden.
Stängs av: Är en klockren tackling
I torsdags var han inblandad i överfallet av Piteå-målvakten Joel Vännström. Under söndagen var Albin Eklund på nytt inblandad i skandalscener när han tacklade Niclas Lehman blodig på öppen is.Nu väljer Boden Hockey att stänga av Albin Eklund.– Jag tycker det är en klockren tackling. Det är otur att han blir skadad och blir liggandes. Men det är sånt som händer, tyvärr, säger Albin Eklund till NSD.se.
Blodiga överfallet - vårdas i tio minuter
För fem dagar sedan var Boden HF:s Albin Eklund inblandad i en jätteskandal.I dag kom Eklund igen att hamna i hetluften - efter en tackling på Niclas Lehmann som medförde att Västerås stjärnforward knockades blodig och blev liggande på isen i tio minuter - SVT-profilen Marie Lehmanns son bars sedan ut på bår.Har sett tacklingen nu. Den är otroligt ful. skriver Vestmanland Läns Tidningars Kevin Johansson i en liverapportering från matchen.
Läs mer om Eklund.

Lasu Nilsson i nytt bråk: Jag mår illa

Matchen mellan Piteå Hockey och Boden Hockey i hockeyettan urartade. Piteås målvakt Joel Vännström blev överkörd av Bodens Albin Eklund.Vännström fick föras till sjukhus med misstänkt hjärnskakning - och efter matchen gick Piteå till attack mot Bodens tränare Petter Lasu Nilsson.– Det Petter gör hör inte till idrotten. Jag mår illa, säger Piteås tränare Anders Johansson till Kuriren.