Ambulans

Misstänkt smitare söks efter påkörning

Polis, ambulans och räddningstjänst larmades på måndagskvällen om en trafikolycka i Lund.Enligt larmet har en person blivit påkörd och föraren har därefter lämnat platsen.
Läs mer om Lund.Enligt.

Storbråk på skola – minst fem skadade

Minst fem personer har skadats efter ett bråk på en skola på måndagen.En av de skadade har förts till sjukhus med ambulans.Två pojkar, 14 och 15 år, är gripna.
Tre till sjukhus efter halkolycka
Tre personer fördes med ambulans till sjukhus efter en singelolycka på Hallarydsvägen norr om Osby på söndagskvällen.Det var mycket halt på platsen.
Läs mer om Hallarydsvägen och Osby.
Man spetsades på staket – opererades akut
Natten mot lördagen försökte en man klättra över ett staket. Det slutade med att han spetsades på det och polis, räddningstjänst och ambulans larmades till platsen för att ta loss honom.

Ung man skjuten i Malmö

En yngre man har hittats skadad efter en misstänkt skottlossning på Erikfältsgatan i Malmö. – Han fördes med ambulans till sjukhus, säger Fredrik Bratt, presstalesperson vid polisen region Syd.
JUST NU: Skjuten på gatan i Malmö
En person hittades sent på lördagskvällen skjuten på Eriksfältsgatan nära Nydalatorget i Malmö.Han fördes till sjukhus med ambulans och polisen har spärrat av platsen. Det finns ingen uppgift om hans tillstånd.
Man misshandlad med stickvapen – en gripen
En man har på lördagen skurits med någon form av stickvapen i Skövde.Mannen ska ha varit vid medvetande när han fördes till sjukhus i ambulans.Ytterligare en person har gripits misstänkt för mordförsök efter en sökinsats av polisen.
Läs mer om Skövde.Mannen.
Yngre kvinna utsatt för misstänkt gruppvåldtäkt
En yngre kvinna misstänks ha utsatts för en överfallsvåldtäkt av flera män i en lekpark i Malmö, uppger polisen. Kvinnan är förd med ambulans till sjukhus.
Läs mer om Malmö.
Blodig man hittad i Jönköping
En blodig man som misshandlats har hittats utomhus i centrala Jönköping av en polispatrull. Mannen fördes med ambulans till sjukhus.
Läs mer om Jönköping.
Man knivskuren – förd till sjukhus
Polis och ambulans larmades under sen torsdagskväll till västra Göteborg efter att en man blivit knivskuren.Enligt polisen hade mannen blivit knivskuren i pannan och blödde kraftigt.En man kunde senare gripas av polis, misstänkt för knivskärningen.Händelsen rubriceras som försökt till dråp.
Läs mer om Göteborg.
Två bilar i frontalkrock: Står dumt till
Sent på torsdagskvällen frontalkrockade två bilar på gamla E6 i Falkenberg.Ambulans, polis och räddningstjänst är på plats.– Bilarna står dumt till mitt på vägen, säger Johan Wallin, inre befäl vid räddningstjänsten Väst.
Läs mer om Johan Wallin och Väst.
Kvinna påkörd - livshotande skador
En kvinna blev under torsdagseftermiddagen påkörd av en bil i Höllviken.Hon har först till sjukhus i ambulans.Enligt Region Skåne är hennes skador livshotande.
Läs mer om Höllviken.Hon.
Larm om frontalkrock mellan två bilar
På torsdagseftermiddagen kom larmet om en frontalkrock mellan två bilar i Värmland.– Ambulans och räddningstjänst är med största sannolikhet på plats, vår patrull är på väg, säger Mats Öhman, pressinformatör på polisens ledningscentral.
Läs mer om Värmland.
Bil har kört av vägen – oklart skadeläge
Ambulans, räddningstjänst och polis har larmats till en olycka längs väg 696 utanför Växjö.Enligt larmet har en personbil kört av vägen. Det är oklart om någon person har kommit till skada.– Vi är på väg till platsen, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson och Växjö.Enligt.
Person fastklämd i hiss på Gekås – ambulans på plats
Räddningstjänst och ambulans har larmats till Gekås i Ullared.– Det är en person som sitter fastklämd i hissen. Ambulans och räddningstjänst är på plats, säger Andreas Karlsson, inre befäl vid räddningstjänsten Väst.
Läs mer om Ullared och Väst.
Ambulans på väg till olycka blev påkörd
Ambulansen var beordrad till en olycka på E4 i höjd med Tystberga – men kom inte fram.Orsaken: den blev påkörd på vägen av en annan bil, uppger SVT Nyheter Sörmland.
Läs mer om Tystberga.
Cyklist skadad i olycka med bil
En cyklist skadades efter en olycka med en bil vid Skarpnäck i Stockholm på onsdagsmorgonen.Ambulans har transporterat den skadade till sjukhus, enligt Stockholmspolisen.
Personbil voltade in i trädgård
Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats till en singelolycka där en bil uppges ha voltat av vägen.Bilen landade i en trädgård.
Larm om brand på galleria: Röklukt
Räddningstjänsten har fått larm om en befarad brand på en galleria i Uddevalla.– Det har varit rök och röklukt inne på gallerian, uppger en operatör på SOS alarm i Västra Götaland.Räddningstjänst och ambulans är på plats.
Dramatiska operationen räddade Lina Hedlunds liv
Sångerskan Lina Hedlund drabbades av ett missfall – och vara nära att dö.Nu berättar artisten om den dramatiska händelsen för sju år sedan i Malou efter tio i TV4.– Jag blev livrädd. Jag öppnade dörren och bara skrek. Då var det bara ambulans och kaos, berättar hon i sändningen.
Läs mer om Malou och TV4.
Trafikolycka på E6 – en till sjukhus
En trafikolycka inträffade under måndagsmorgonen på E6 i Stenungsund. En bil hade då kört av vägen.Föraren fick föras till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart.
Läs mer om Stenungsund.
Två bilar i krock på E6
Två bilar har kolliderat E6 i Stenungsund. Enligt polisen ska olyckan ha inträffat i anslutning till en påfart i södergående riktning.– Enligt inringaren är det mycket skräp på vägbanan. En av bilarna ska ha fått stora skador på fronten, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen region Väst.Ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen. Skadeläget är oklart.
Läs mer om Stenungsund och Ulla Brehm.