Ambulans

Man till sjukhus - misstänkt dråpförsök

Inrikes. En man i 40-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans efter ett misstänkt dråpförsök i samband med ett bråk i Billingsfors, skriver NWT. Polisen har hämtat in två misstänkta till förhör.
Läs mer om NWT.

Man till sjukhus - misstänkt dråpförsök

En man i 40-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans efter ett misstänkt dråpförsök i samband med ett bråk i Billingsfors, skriver NWT. Polisen har hämtat in två misstänkta till förhör.
Läs mer om NWT.
Otäck olycka på Umåker: Såg verkligen hemskt ut
Det var under dagens tävlingar på Umåker som olyckan var framme.Flera kuskar for i backen, efter en stor krasch där flera ekipage var inblandade.Ambulans är just nu på väg till banan.– Det här såg verkligen hemskt ut, säger experten Mohammed Malla i ATG Live.
Läs mer om Mohammed Malla och Umåker.
Man knivskuren på buss i Skåne
En man i 20-årsåldern har knivskurits på en buss i skånska Åstorp. Mannen har förts till sjukhus med ambulans. Hans tillstånd är okänt, men skadorna ska inte vara livshotande.(TT) En man i 20-årsåldern har knivskurits på en buss i skånska Åstorp.
Läs mer om Skåne och Åstorp.

Man knivskuren på buss i Skåne

Inrikes. En man i 20-årsåldern har knivskurits på en buss i skånska Åstorp. Mannen har förts till sjukhus med ambulans. Hans tillstånd är okänt, men skadorna ska inte vara livshotande.
Läs mer om Skåne och Åstorp.
Smällare i trapphus orsakade spränglarm
Räddningstjänst, ambulans och polis larmades på torsdagskvällen om en misstänkt explosion i en fastighet i Malmö.Enligt polisen var det en smällare som exploderade.
Läs mer om Malmö.Enligt.
Larm om brand i centrala Malmö
Vid 13.30-tiden på torsdagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till Baltzarsgatan i Malmö med anledning av brand.– Det ska vara någon rökutveckling från en restaurang, säger Stephan Söderholm, presstalesperson vid polisens ledningscentral.
Personbil har voltat av vägen – oklart skadeläge
En personbil har voltat av vägen i Uddevalla. Skadeläget för de iblandade är oklart.– Vi är på väg fram tillsammans med ambulans och räddningstjänst, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen region Väst.
Läs mer om Göran Carlbom, Uddevalla och Väst.
Olycka på E22 – en förd till sjukhus
En personbil hamnade av okänd anledning ute i terrängen bredvid E22, mellan Bromölla och Gualöv på torsdagsmorgonen.Föraren har åkt till sjukhus med ambulans.– Bärgare är beställd till platsen, säger Stephan Söderholm, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
JUST NU: Man knivskuren i Göteborg – stort polispådrag
En man har knivhuggits i Göteborg under onsdagskvällen, uppger polisen.Ambulans är på plats – polisen på väg.– Han verkar vara ordentligt knivhuggen enligt inringaren, säger Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Brand på hotell i Gällivare
Inrikes. En brand har uppstått i hotell Dundret i Gällivare, enligt polisen. Larmet kom in vid halv fem-tiden på onsdagsmorgonen. Räddningstjänsten befinner sig på platsen. - En person är avförd med lättare rökskador med ambulans.
Läs mer om Dundret och Gällivare.
Cementlastbil och personbil i krock på E45
En cementlastbil och en personbil har krockat på E45.Räddningstjänst och ambulans har kallats till platsen.– Det är totalstopp i trafiken, uppger SOS Alarm.
Läs mer om E45.
Mordförsök i lägenhet på Lidingö
Under måndagskvällen larmades polisen om att en person blivit skuren med ett knivliknande föremål i en lägenhet på Lidingö.Två personer har tagits till förhör.Den skadade fördes till sjukhus i ambulans, med allvarliga skador, uppger polisen.En förundersökning har inletts med brottsrubriceringen försök till mord.
Läs mer om Lidingö och Lidingö.Två.
Larm om skottlossning i Gävle – en man skadad
Flera personer har larmat polisen om skottlossning i stadsdelen Nordost i Gävle. En skadad man i 20-årsåldern har hittats utomhus och körts till sjukhus i ambulans, skriver polisen på sin webbplats.
Läs mer om Gävle och Nordost.
Larm om skottlossning - man skadad
Flera personer har larmat polisen om skottlossning i stadsdelen Nordost i Gävle. En skadad man i 20-årsåldern har hittats utomhus och körts till sjukhus i ambulans, skriver polisen på sin webbplats.
Läs mer om Gävle och Nordost.
Ambulans har voltat i Örebro
Inrikes. En ambulans med en patient har av oklar anledning voltat i området Varberga i Örebro, rapporterar Aftonbladet. - Ambulansen slog runt och blev liggande på vägen, säger Stefan Dangardt vid polisens regionledningscentral, till TT.
Ambulans med patient har voltat
En ambulans har voltat och hamnat på taket i Örebro. Både ambulansföraren och pa...
Läs mer om Örebro.
Ambulans har voltat i Örebro
En ambulans med en patient har voltat i Örebro, skriver Aftonbladet med hänvisning till polisen. Skadeläget är oklart.(TT) En ambulans med en patient har voltat i Örebro, skriver Aftonbladet med hänvisning till polisen.
Läs mer om Aftonbladet och Örebro.
Ambulans har voltat i Örebro
Läs mer om Örebro.
Ambulans voltade i Örebro
En ambulans voltade och hamnade på taket strax efter klockan 10.30 på måndagen i i Örebro. Så väl personal som patienten som var i ambulansen uppges må efter omständigheterna bra.
Läs mer om Örebro.
Ambulans med patient har voltat
En ambulans har voltat i Örebro, uppger polisen på sin hemsida.Eventuella personskador är oklara i nuläget.– Enligt initiala uppgifter var en patient i ambulansen, säger Stefan Dangardt, presstalesman vid polisen till Aftonbladet.
JUST NU: En kvinna fastklämd i lastbilskrock
En lastbil har kolliderat med en bil längs E18 i närheten av Karlstad.Enligt polisen ska en kvinna sitta fastklämd i en bil.– Vi är på plats och räddningstjänst, ambulans och helikopter är på väg, säger Torbjörn Roos, vakthavande befäl vid polisen i Bergslagen.
Läs mer om Bergslagen, E18 och Karlstad.Enligt.
JUST NU: En påkörd – har förts till sjukhus
En person blev under söndagseftermiddagen påkörd av en bil vid ett trafikljus i Falköping.Personen fick föras till sjukhus med ambulans.Skadeläget är oklart.
Läs mer om Falköping.Personen.
Misstänks ha badat sexåring i iskallt vatten
En sexårig flicka hittades svårt nedkyld i en bostad i Uppland i december sedan hennes mamma larmat ambulans.
Läs mer om Uppland.