Angelina jolie

Tomas Alfredson var Angelina Jolies favorit

Stjärnregissören Tomas Alfredson befann sig mitt i Sony-läckans hetluft - som Angelina Jolies favorit. I en rad mejl försökte filmbolagstopparna att knyta Alfredson till den planerade filmen Cleopatra med stjärnan i huvudrollen. Samtidigt dömde de internt ut Jolie som en talanglös och bortskämd snorunge.
Läs mer om Alfredson, Cleopatra och Jolie.

Angelina Jolie höll ett känslosamt tal till barn

Angelina Jolie vann pris under Kids Choise Awards. Då passar hon på att hålla ett inspirerande tal till barnen. – När jag var liten fick jag alltid höra att jag var annorlunda. En dag insåg jag en sak: Annorlunda är bra, säger hon enligt Fox News.
Angelina Jolie blev årets skurk
Avhoppsdrabbade One Direction utsågs till årets musikgrupp på Nickelodeons årliga gala Kids choice...

Angelina Jolie blev årets skurk

Avhoppsdrabbade One Direction utsågs till årets musikgrupp på Nickelodeons årliga gala Kids choice award i helgen.
Angelina Jolie hyllas efter canceroperation
Efter canceroperationen - nu hyllas Angelina Jolie för sin ärlighet. – Tack vare att hon delat med sig har hundratals kvinnor blivit medvetna om den här genen, säger en läkare till Radar Online.
Läs mer om Angelina Jolie och Radar Online.
Angelina Jolie drabbad av cancer – har opererat bort äggstockarna
Skriver själv i New York Times: Jag sade till mig själv att jag måste vara lugn och stark
Angelina Jolie om det nya cancerbeskedet
NÖJE. Angelina Jolie har opererat bort sina äggstockar. Detta sedan hon diagnosticerats med tidiga tecken på cancer. Jag måste vara lugn och stark, skriver hon i New York Times.
Jolie om nya cancerdiagnosen
Angelina Jolie har opererat bort sina äggstockar sedan hon diagnosticerats med tidiga tecken på...
Jolie om nya cancerdiagnosen
Angelina Jolie har opererat bort sina äggstockar sedan hon diagnosticerats med tidiga tecken på cancer. I tisdagens upplaga av New York Times skriver filmstjärnan att hon fick beskedet för två veckor sedan.
Jolie om nya cancerdiagnosen
Angelina Jolie har opererat bort sina äggstockar sedan hon diagnosticerats med tidiga tecken på cancer. I tisdagens upplaga av New York Times skriver filmstjärnan att hon fick beskedet för två veckor sedan.
Angelina Jolie slutar med skådespeleriet
Efter att hennes mamma dog tröttnade hon. Det är anledningen till att Angelina Jolie, 39, har slutat med skådespelandet.
Läs mer om Angelina Jolie.
Angelina Jolie mest beundrad
Politiker och människorättskämpar får stå tillbaka när världen väljer kvinnan de beundrar mest. I topp hamnar Angelina Jolie, amerikansk skådespelerska och FN-goodwillambassadör. Det visar en undersökning av opinionsinstitutet Yougov, där 25 000 personer i 23 olika länder svarade. På andra plats kommer Malala, som i fjol tilldelades Nobels fredspris för sin kamp för flickors rätt till utbildning. Hillary Clinton hamnar på tredje plats, följd av Drottning Elizabeth och Michelle Obama.
Angelina Jolie mest beundrad
Angelina Jolie mest beundrad
Politiker och människorättskämpar får stå tillbaka när världen väljer kvinnan de beundrar mest. I...
Angelina Jolie regisserar Brad Pitt
Makarna förhandlar kring huvudrollen i elefantdramat "Africa". REKLAM Angelina Jolie behövde inte leta länge efter sin nästa huvudrollsinnehavare: valet föll på Brad Pitt.
Läs mer om Africa och Brad Pitt.
Jennifer Aniston hyllar Angelina Jolie och talar ut om rivalitetsryktena!
Trots flera år av ihärdiga rykten verkar det som att det inte alls finns några kyliga känslor mellan Jennifer Aniston och Angelina Jolie.
Angelina Jolie: Jag ville verkligen inte leva
Hollywoodstjärnan Angelina Jolie har gått från självmordsbenägen heroinmissbrukare till sexbarnsmamma och världsförbättrare. För att få energi till sitt hektiska liv tränar hon kampsport. - Jag har inget tålamod för yoga, berättar hon.
Jolie och Aniston undvek varandra
Angelina Jolie och Jennifer Aniston har inte vistats i samma rum sedan Oscargalan 2009. När båda i torsdags besökte Critics Choice Awards gjorde de allt för att undvika varandra.
Unbroken - Reg: Angelina Jolie
Betyg: 3
Läs mer om Reg.
Vi satt och grät ännu mer i klipprummet
Angelina Jolie om Unbroken och varför maken Brad Pitt inte trodde på filmen
Läs mer om Brad Pitt och Unbroken.
Angelina Jolie: Jag jobbar när de sover
NEW YORK. Världens mest kända Hollywoodstjärna. En sexbarnsmamma som konstant reser jorden runt. Men på något mirakulöst sätt verkar Angelina Jolie ändå få ihop livspusslet. –Barnen är alltid med mig. Deras liv är mitt liv, säger hon i en exklusiv intervju med Expressen.