Angelina jolie

Angelina Jolies ilska efter skilsmässan

Angelina Jolie vill inte tillbaka till Brad Pitt, skriver Hollywood Life.Efter den uppslitande skilsmässan är nu Jolie säker på att hon inte vill tillbaka till sitt ex.– Brad krossade hennes hjärta och att hon fortfarande är arg på honom för att han kastade bort sin familj, säger en uppgiftslämnare, skriver Hollywood Life.

Därför vill inte Angelina att Brad dejtar andra

Brad Pitt och Angelina Jolie är inte längre ett par.Men det innebär inte att Angelina Jolie vill att han ska gå vidare.– Hon må ha brutit upp med honom, men det innebär inte att hon vill att någon annan ska få honom, säger en källa enligt Hollywood Life.
Vanessa Redgrave, 80, regidebuterar med flyktingdokumentär
Cannes. Angelina Jolie och Brad Pitt engagerar sig för flyktingar. Leonardo Di Caprio kämpar för miljön. Men engelska skådespelerskan Vanessa Redgrave, 80, kunde vara sådana engagerade stjärnors skyddsgudinna.
Läs mer om Brad Pitt och Vanessa Redgrave.
Brads och Angelinas stora förändringar
Uppbrottet mellan Angelina Jolie och Brad Pitt verkar ha satt sina spår.Nu visar båda skådespelarna upp stora utseendeförändringar, månader efter separationen.Medan Brad Pitt har rasat i vikt och färgat håret, har Angelina Jolie magrat av - och uppges vara nerstämd.– Hon såg inte ut att ha kul alls, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

Nya vändningen efter skilsmässan

Har Brad Pitt och Angelina Jolie börjat hitta tillbaka till varandra efter den infekterade skilsmässan?Uppgiftslämnare menar att parets gamla känslor börjat spraka till liv igen, skriver Hollywood Life.– De är mer öppna med varandra än de har varit under flera år, säger en uppgiftslämnare.
Brad Pitt sökte hjälp efter skilsmässan
Skilsmässan från Angelina Jolie blev en stor förändring i Brad Pitts liv.Inte bara för att hans familjesituation förändrades, och han inte fick träffa sina barn under en period, utan för att han tog in på rehabbehandling för sina missbruksproblem, skriver Page Six.– Han använde tiden till självreflektion, säger en uppgiftslämnare till sajten.
Läs mer om Angelina Jolie och Page Six.
Hon pekas ut som Brad Pitts nya kärlek efter skilsmässan
Har Brad Pitt hittat kärleken igen, efter skilsmässan från Angelina Jolie?Efter en intim middag med skådespelarvännen Sienna Miller, väcks nya rykten om att de skulle vara Hollywoods nyaste par.– De njöt ordentligt av varandras sällskap, och pratade med varandra hela kvällen, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.
Brad Pitts sorg - jämför skilsmässa med dödsfall
Brad Pitt berättar om skilsmässan från Angelina Jolie för första gången i GQ.Medan skådespelaren menar att han har sig själv att skylla för uppbrottet, så jämför han det med ett dödsfall.– Jag började precis gå i terapi, säger Brad Pitt i GQ.
Läs mer om Angelina Jolie och Brad Pitt.
Brad Pitts första intervju efter skilsmässan
I en lång intervju med GQ svarar skådespelaren Brad Pitt på frågor för första gången sedan skilsmässan från Angelina Jolie.
Läs mer om Angelina Jolie och Brad Pitt.
Brad Pitt berättar: Spriten förstörde mitt äktenskap
Brad Pitt söp sönder sitt äktenskap med Angelina Jolie.Det berättar han i en stor intervju med tidningen GQ.– Jag vill inte leva på det sättet mer, säger han.
Läs mer om Angelina Jolie.Det.
Brad Pitts nya beslut efter skilsmässan
Brad Pitt försöker starta om sitt liv på nytt efter skilsmässan från Angelina Jolie.Nu fokuserar han på sina barn och karriären, skriver Hollywood Life.– Han bygger upp relationen till barnen på nytt, säger en uppgiftslämnare till sajten.
Sanningen bakom Brad och Angelinas nya relation
Efter månader av iskyla och tystnad, så pratar Brad Pitt och Angelina Jolie med varandra igen.För sina barns skull försöker exparet nu ha en vänskaplig relation igen efter skilsmässan, skriver E News.– Angelina ångrar hur hon har hanterat vissa saker, säger en uppgiftslämnare till sajten.
Läs mer om Angelina Jolie, Brad och Brad Pitt.
Nya bilder visar Brad Pitts förändring
Brad Pitt är skrämmande smal efter skilsmässan från Angelina Jolie, skriver Radaronline. Bilder på stjärnan visar hans förändring.
Läs mer om Angelina Jolie och Radaronline.
Angelina Jolies nya lyxhem efter skilsmässan
Angelina Jolie går vidare efter äktenskapet med Brad Pitt. Nu har Hollywoodstjärnan som uppges vara redo att gifta om sig – köpt ett nytt hem till sig och de sex barnen. Egendomen har tidigare tillhört Hollywoodregissören Cecil B. DeMille – och Jolie ska ha betalat över 220 miljoner kronor, skriver Radaronline.
Uppgift: Angelina Jolie gifter om sig
Angelina Jolie uppges planera att gifta om sig. Nyheten ska ha kommit som en chock för ex-maken Brad Pitt. De två befinner sig fortfarande i en bitter vårdnadstvist om sina sex barn.
Läs mer om Brad Pitt.
Brad Pitts nya kärlek – en kopia av Angelina
Sedan skilsmässan från Angelina Jolie har Brad Pitt sysslat med ett hemligt konstprojekt. Det är där han träffat sin nya flamma, Angelina-kopian Kellie Johnsen, rapporterar Radar online.
Brad Pitt återförenas med barnen
Brad Pitt har återförenats med sina sex barn, medan mamma Angelina Jolie gör reklam för sin film i Kambodja. Angelina Jolie har gett exet tillåtelse att umgås med sina barn igen. – Brad saknade sina barn galet mycket, säger en uppgiftslämnare till Hollywood Life.
Brad Pitt har låst in sig efter separationen
Separationen från Angelina Jolie har tagit hård på Brad Pitt. Nu rapporterar ET Online att filmstjärnan låst in sig i sin studio där han ägnar tiden åt att skulptera. Brad Pitt spenderar enligt uppgift femton timmar om dagen i studion där han arbetar på sitt konstverk och lyssnar på ledsamma låtar.
Läs mer om Angelina Jolie och Brad Pitt.
Brad Pitts nya relation med Angelina Jolie
Deras separation har kantats av offentliga och juridiska bråk. Nu rapporterar People att Brangelina – Brad Pitt och Angelina Jolie – har börjat prata med varandra igen. – Brad är mycket gladare nu, säger en uppgiftslämnare till tidningen.
Nya anklagelserna mot Angelina Jolie
Världsstjärnan Angelina Jolie har dragits in i en adoptionshärva, uppger tidningen The Sun. En biståndsarbetare i Kambodja träder fram i tidningen och hävdar att han skrev under officiella dokument om att han skulle vara pappa till stjärnans äldsta son Maddox. – Jag skulle vara glad om Kambodja inte behövde se henne igen, säger han till tidningen.
Stjärnornas tatuering innan skilsmässan
Angelina Jolie och Brad Pitt ansökte om skilsmässa i september förra året - bara månader efter att ha tatuerat sig tillsammans. Tatueraren Ajan Noo Kanpai skriver om exparets besök i hans studio, och att han använde samma bläck på båda, för att stärka deras band. Symboliskt bundna som man och hustru står det på Kanpais hemsida, skriver Huffington Post.
Läs mer om Brad Pitt och Huffington Post.
Jolies kontakt med exmaken efter skilsmässan
Efter skilsmässan med Brad Pitt – nu pratar Angelina Jolie med sin före detta man Billy Bob Thornton. Enligt Radar online har de aldrig släppt kontakten med varandra. – De har pratat mer med varandra på sistone, säger en uppgiftslämnare till sajten.
Angelina Jolie talar om farorna med nationalism
Skådespelerskan talar i FN om nationalism. Jag tror att alla som engagerar sig i mänskliga rättigheter är det, säger hon i sitt tal.
Angelina Jolie talade inför FN:s flyktingorgan
Stolt amerikan och världsmedborgare kallade Angelina Jolie sig själv i sitt tal inför flyktingorganet UNHCR på onsdagen. Som FN-ambassadör passade hon även på att uppmärksamma arbetssituationen för medarbetarna på flyktingorganet.
Läs mer om Angelina Jolie.