Angelina jolie

Här är Angelina Jolies och Brad Pitts lyxiga fastigheter

När Angelina Jolie och Brad Pitt går skilda vägar undrar många hur allt de äger ska delas upp. Paret äger tillsammans tolv lyxbostäder, som sammanlagt uppges vara värda nästan tre miljarder kronor.
Läs mer om Brad Pitt.

Uppgifter: Angelina Jolie och Brad Pitt har ett äktenskapsförord

Angelina Jolies och Brad Pitts förmögenheter strikt skyddade
Läs mer om Brad Pitt.
Angelina Jolies plan efter skilsmässan
Angelina Jolie, 41, går vidare efter uppbrottet från maken Brad Pitt, 52. Stjärnan planerar nämligen att bli toppdiplomat inom FN och ta med sina barn på resor till krigsdrabbade länder – något som ska ha gjort Pitt rosenrasande. Enligt TMZ är bråket en av anledningarna till parets skilsmässa.
Läs mer om Brad Pitt och Pitt.
Brad Pitts beslut – träffar inte barnen
Efter att Angelina Jolie lämnat in skilsmässoansökan förra veckan så har Brad Pitt inte träffat sina barn. – Han är verkligen ledsen och längtar efter barnen, säger en källa till Hollywoodlife.
Marions make rasande efter otrohetsryktena
Efter nyheten om att Brad Pitt och Angelina Jolie ska skilja sig ryktas det att Brad Pitt ska ha haft en affär med sin motspelare Marion Cotillard. Nu ger Marion Cotillards man, Guillaume Canet, svar på tal, skriver Sydney Morning Herald. Mitt raseri över allt skvaller tvingar mig att uttala mig om den kärlek jag känner för Marion, som lyckas vara stark trots alla fåniga anklagelser, skriver han på sin Instagram.
Jolies lyxändring före skilsmässan från Pitt
Skilsmässan mellan Angelina Jolie och Brad Pitt slog ner som en bomb tidigare i veckan. Men nu uppges det att Angelina Jolie kanske hade bestämt sig långt innan, då hon hyrt ett lyxhus i Malibu flera veckor innan skilsmässan.
Läs mer om Angelina Jolie, Brad Pitt, Malibu och Pitt.
Brad Pitts första ord om bråket med barnet
Enligt uppgifter i amerikanska medier var det Brad Pitts utbrott på en privatjet som fick Angelina Jolie att ansöka om skilsmässa. Skådespelaren ska ha blivit arg och både skrikit och blivit fysiskt mot familjens äldsta barn, enligt TMZ. Brad Pitt själv erkänner nu att han skrek mot barnet – men hävdar att han aldrig blev fysisk, skriver Pagesix.
Läs mer om Angelina Jolie, Pagesix och TMZ.
Aniston vän kritiserar Jolie: Jävla dåre
Efter uppbrottet – nu går en av Jennifer Anistons bästa vänner till hårt angrepp mot både Angelina Jolie och Brad Pitt. I sitt tv-program kallar Chelsea Handler bland annat Jolie för jävla dåre. – Jag undrar varför Brad behövde självmedicinera, säger hon.
Vaxmuseum skiljer Pitt och Jolie
Skilsmässan för Hollywoodparet Angelina Jolie och Brad Pitt får nu konsekvenser för vaxmuseum runt om i världen.
Hotellgäst avslöjar: Så är det att bo med Brad Pitt
Skilsmässan mellan Angelina Jolie och Brad Pitt kan ha orsakats av händelserna på ett hotell på Kanarieöarna i somras. Men vad hände egentligen där? En brittisk semesterfirare som råkade ta in på hotellet samtidigt med Pitt berättar i en recension av hotellet på Tripadvisor.
Vaxmuseum skiljer Pitt och Jolie
Skilsmässan för Hollywoodparet Angelina Jolie och Brad Pitt får nu konsekvenser för vaxmuseum runt...
George Clooneys ord om skilsmässan
Bästa vännen George Clooney hade ingen aning om att Brad Pitt och Angelina Jolie skulle skilja sig. Nu berättar stjärnan om sin chock efter parets plötsliga besked. – Jag visste ingenting. Jag är väldigt ledsen över att höra det här, säger han till CNN.
Flyttkaos utanför stjärnornas lyxvilla
Brangelina flyttar isär. Efter att Angelina Jolie begärt skilsmässa från Brad Pitt tidigare i veckan har nu flyttbilar dykt upp utanför ex-parets lyxvilla i Los Angeles. – Angelina har släppt lös helvetet, säger en uppgiftslämnare till The Mirror.
Brad Pitts kamp mot Jolie – för deras barn
Angelina Jolie vill ha ensam vårdnad om de gemensamma barnen och endast ge exmaken tillåtelse att besöka dem. Men Brad Pitt kommer inte att ge sig utan en kamp, skriver TMZ. – Det finns inte en chans att det kommer hända, uppger källor till sajten.
Läs mer om Jolie och TMZ.
Aniston indragen i Pitt och Jolies skilsmässa
Brad Pitt och Angelina Jolie skiljer sig. Nu fylls sociala medier med skadeglada skämtbilder från Jennifer Anistons fans. – Det enda bra som kommit från Brangelinas uppbrott är alla Jennifer Aniston-memes, skriver en användare på Twitter.
Läs mer om Angelina Jolie, Pitt och Twitter.
Brad Pitts påstådda älskarinna förkrossad
Angelina Jolie och Brad Pitt går skilda vägar. Orsaken ska vara Brad Pitts affär med kollegan Marion Cotillard, som i sin tur är i ett förhållande med skådespelaren Guillaume Canet. – Påståendena om att hon är otrogen mot Guillaume med Brad kommer att lämna henne förkrossad, uppger en källa till Daily Mail.
12 knep för att ta sig igenom en tuff skilsmässa
Skilsmässan mellan Angelina Jolie och Brad Pitt tog alla på sängen - trots att folk skiljer sig varje dag. Ett uppbrott är alltid jobbigt men det finns tips för att lättare hantera den typen av livsomvälvande förändringar. Här listar relationsexperten sina bästa råd.
Läs mer om Angelina Jolie och Brad Pitt.
Adele tillägnar show till Brangelina
Beskedet att Hollywoodparet Angelina Jolie och Brad Pitt skiljer sig har chockat nöjesvärlden – och bland dem som har svårt att smälta nyheten finns sångerskan Adele.
Angelina: Vi driver varandra till vansinne
Angelina Jolie och Brad Pitts skilsmässa har chockat hela nöjesvärlden. I en intervju med tidningen The Telegraph 2015 berättade hon om bråken med maken Brad. – Brad och jag driver varandra till vansinne, sa hon.
Läs mer om Brad och The Telegraph.
Adele tillägnar show till Brangelina
Beskedet att Hollywoodparet Angelina Jolie och Brad Pitt skiljer sig har chockat nöjesvärlden – och bland dem som har svårt att smälta nyheten finns sångerskan Adele.
Jolie anklagar Pitt för att vara en dålig far
Angelina Jolie påstår att Brad Pitt har aggressions- och missbruksproblem och att det påverkar hans faderskap. Men att han skulle vara en dålig far stämmer inte, enligt en källa till TMZ – Han är en kärleksfull och hängiven far, säger källan.
Läs mer om Brad Pitt och Pitt.
Adele tillägnar show till Brangelina
Beskedet att Hollywoodparet Angelina Jolie och Brad Pitt skiljer sig har chockat nöjesvärlden – och...
Pitt och Jolie saknar äktenskapsförord
Brad Pitt och Angelina Jolie har inget äktenskapsförord. Det hävdar skilsmässoadvokaten David Pisarra, enligt Hollywoodlife. – Jag gissar att det här kommer att bli en bakom-kulisserna-uppgörelse, säger han.
Maria Brander: Nu knyter det sig i magen
Kyla, tomhet och melankoli satte tonen när Angelina Jolie och Brad Pitt förra året spelade äktenskapskrisande par på vita duken. Då hånlog jag lite åt spektaklet. Men nu knyter det sig i magen när jag tänker tillbaka på scenerna. Någonting måste de ju velat säga oss.
Läs mer om Angelina Jolie och Brad Pitt.