Angelina jolie

8 grymma actionhjältinnor som borde komma tillbaka

Efter Angelina Jolie tar nu Alicia Vikander över rollen som äventyraren Lara Croft och i fjol gjorde "Wonder Woman" succé på bio,

Jolies kärleksrevansch på Pitt – ex-makens tidigare kollega

Angelina Jolie har siktet inställt på en ny kille, Garrett Hedlund, uppger Radar Online.Hedlund jämförs av många med Brad Pitt, och männen har till och med jobbat ihop i Troja.– Han är som en yngre, hetare version av Brad, hon skulle inte tacka nej till en romans, säger en källa till tidningen.
Godkänt för Vikander som slipper göra en Jolie
Alicia Vikander slipper spela på sex som föregångaren Angelina Jolie – och gör ett fullt godkänt jobb som blockbusterstjärna.
Läs mer om Angelina Jolie, Jolie och Vikander.
Angelina Jolies nya flört är svenska skådisen Garrett Hedlund
Skådespelerskan Angelina Jolie, 42, ansökte om skilsmässa från Brad Pitt, 54, i september 2017. Angelina Jolie och Brad Pitt. Bildkälla: Charles Sykes/Invision/AP/TT Bild Och nu verkar Angelina redo att ge sig ut på dejtingscenen igen.

Alicia Vikanders Lara Croft har uppdaterats

Bilderna av Angelina Jolie som en hård Lara Croft i svarta minishorts är närapå klassiska.Men till nya Tomb raider har man valt att fimpa de tajta avslöjande kläderna, och gå mer på linjen i 2013 års reboot av spelet:– Kolla på det spelet jag nämnde, så är vår film väldigt mycket efter det, säger Alicia Vikander till Expressen för att förklara den uppdaterade och medvetnare stilen.
Alicia Vikander gör en modern Lara Croft
Hon har fått träna för rollen. Som barn spelade hon spelet, nu är Alicia Vikander actionhjälten Lara Croft i nya filmen Tomb Raider. Hennes Lara Croft är en modernare och råare version än den som gjordes av Angelina Jolie för 17 år sedan.
Jolies plan – efter ex-parets återförening
Jennifer Aniston är i stor sorg efter skilsmässan från Justin Theroux, och nyligen kom det fram att hon sökt tröst hos exmaken Brad Pitt.Men uppbrottet har inte förvånat Angelina Jolie, som länge varit arg över hur hon porträtterades i triangeldramat med Pitt och Aniston för många år sedan.– Hon kan inte hjälpa att känna att hon har fått rättvisa, säger en uppgiftslämnare till Hollywood life.
Angelina Jolies hämnd – efter stjärnornas uppbrott
Angelina Jolie är ute efter Justin Theroux.Enligt en källa till Hollywood Life har Jolie länge gillat Theroux och vill jobba med honom.– När Justin och Jennifer fortfarande var tillsammans trodde ingen att det skulle ske, men nu när de ha gjort slut är chanserna större att han säger ja till Angelina, säger källan.
Jolies bittra hämnd mot Aniston
För ett par dagar sedan kom beskedet att Jennifer Aniston, 49, separerar från maken Justin Theroux, 46, efter två år som gifta.Angelina Jolie, 42, har nu kommenterat uppbrottet enligt en uppgiftslämnare och säger att hon inte är chockad över beslutet.– Hon har alltid tyckt att Jennifer är väldigt ytlig, säger en uppgiftslämnare till Hollywood life.
Alicia Vikander avslöjar: Mina bröst har fel form
Oscarsvinnaren Alicia Vikander spelar Lara Croft i nya Tomb Raider.Svenskan tar över rollen efter Angelina Jolie – och medger att det inte bara är skorna som är tuffa att fylla.– Mina bröst är inte lika spetsiga som Laras, säger hon i pratshow-programmet The Graham Norton Show enligt Female First.
Därför håller Ruben Östlund kärleksrelationen hemlig
I kvällens Skavlan berättar Ruben Östlund sanningen om romansryktet mellan honom och Angelina Jolie.Han förnekar att det stämmer – i stället omnämner han för första gången flickvännen Sina Görtz som sin fru.– Min fru ringer mig. Då visar det sig att tysk press har ringt upp henne och frågat hur hon ställer sig till min och Angelina Jolies relation, säger han i Skavlan.
Jolies nya kärlek: rappande megastjärna
Drygt ett år efter skilsmässan från Brad Pitt kommer uppgiften att Angelina Jolie mött kärleken igen.Under ett besök i Kambodja lärde hon känna en av landets största megastjärnor: rapparen praCh Ly.Stark kemi uppstod – nu har artisten fått träffa hennes barn, uppger RadarOnline.
Pitts ilska efter Jolies agerande med barnen
Angelina Jolie hade med sig 14-åriga sonen Pax som dejt till Golden Globe, ett beslut som ska ha tagits utan att Brad Pitt gett sitt tillstånd.Skådespelaren menar att ex-frun gått bakom hans rygg och har skällt ut henne efter noter, uppger Hollywoodlife.Han blev rasande över att hon tog med Pax till ett stort event för vuxna utan att rådgöra med honom säger en källa till sajten.
Brad Pitts utbrott – bedragen av Jolie
Angelina Jolie hade med sig 14-åriga sonen Pax som dejt till Golden Globe, ett beslut som ska ha tagits utan att Brad Pitt gett sitt tillstånd.Skådespelaren menar att ex-frun gått bakom hans rygg och har skällt ut henne efter noter, uppger Hollywoodlife.Han blev rasande över att hon tog med Pax till ett stort event för vuxna utan att rådgöra med honom säger en källa till sajten.
Ruben Östlund pekas ut – som Angelina Jolies nya kärlek
Tysk skvallerpress har pekat ut svenska regissören Ruben Östlund som filmstjärnan Angelina Jolies nya kärlekRuben Östlund själv skrattar åt ryktet.– Min tyska flickvän Sina blev uppringd av en journalist som frågade ut henne om min relation till Angelina Jolie, säger han till Aftonbladet.
Så undvek Aniston Jolie på röda mattan
Fejden mellan Jennifer Aniston och Angelina Jolie är omtalad sedan 2005.Stämningen var spänd på Golden Globe när de tidigare rivalerna var nära att mötas på röda mattan – plötsligt gick en av dem upp i rök.Var i helsike är Jennifer Aniston?! undrade fans, uppger The Sun.
Brad Pitts oväntade namnbyte efter krisen
Brad Pitt har berättat öppet om den kris han drabbades av efter skilsmässan från Angelina Jolie.Men nu tycks livslusten ha återvänt – enligt ögonvittnen söker han lystet kontakt med kvinnor och presenterar sig vid namn William.Han sladdade fram på motorcykel och hade solbrillor, jeans och läderpaj på sig berättar ett ögonvittne för Page Six.
Jolie avslöjar anledningen till smutsiga skilsmässan
Nyligen gick Angelina Jolie ut och berättade att hon reflekterar över hennes sista film med ex-maken Brad Pitt - och hur just den filmen var en stor anledning till parets skilsmässa.– Det var tungt för oss under denna tid, berättar skådespelaren i tidningen Entertainment Tonight.
Tvillingarnas förändring – vill se ut som Brad Pitt
Expressen har tidigare skrivit om Sahar Tabar, som opererade sig för att se ut som Angelina Jolie.Nu kommer nästa stora förvandling – tvillingparet som vill efterlikna Brad Pitt.Det skriver Daily Mail på sin sajt.
19-åringens förändring får fansen att häpna
Sahar Tabar, 19, har på kort tid blivit en sensation på nätet, skriver Daily Mail.Anledningen: Hon sägs ha gjort över 50 ingrepp för att se ut som sin stora Idol, skådespelaren Angelina Jolie.
Pitt rasande på Jolie – efter sveket
Det har gått mer än ett år sedan Hollywoods hetaste par – Brangelina – sprack.Trots det har skilsmässan ännu inte blivit officiell och nu uppges Brad Pitt vara rasande på Angelina Jolie – som hävdas dra ut på proceduren.Enligt Hollywood Life har skådespelerskan tackat nej till ett erbjudande på nära 836 miljoner kronor.
Uppgifter: Då kan Pitt och Jolie återförenas
Brad Pitt och Angelina Jolie kan återförenas i början av nästa år.Båda spelar in filmer i London och redan nu planerar de ett hemligt möte, skriver Radar Online.– Om inte det här gör att de hittar tillbaka till varandra på riktigt så kommer det inte hända, säger en källa till sajten.
Pitt berättar sanningen om äktenskapet med Jolie
Brad Pitt är glad att äktenskapet med Angelina Jolie tog slut, och kallar förhållandet för ett tolvårigt helvete.Skådespelaren har insett att förhållandet var dömt från starten, skriver Star.– Han har insett att förhållandet med Angelina var förgiftat från start, säger en uppgiftslämnare med insikt om paret till tidningen.
Läs mer om Angelina, Angelina Jolie, Jolie och Star.