Angelina jolie


Tidigare toppnyhet hos Expressen:

Brangelina vilade upp sig - med kärlekshelg

Här får Brad Pitt och Angelina Jolie lite tid för sig själva. Paret spenderade helgen på ett romantiskt hotell, efter veckor av hårt pressade scheman för de båda stjärnorna.

Läs mer om Angelina Jolie och Brad Pitt.

Brad Pitt vill ha Kings of Leon på bröllopet

Kanske är det låten som Brad Pitt vill att Angelina Jolie ska få höra på sin stora dag. Skådespelaren hoppas nämligen boka Kings of Leon till parets bröllop, skriver brittiska The Sun.

Jolie och Pitt gör matchande tatueringar inför bröllopet!

Angelina Jolie och Brad Pitt ska gifta sig och nu avslöjas det att superstjärneparet planerar att skaffa matchande tatueringar som en symbol för deras kärlek innan bröllopet.

Läs mer om Brad Pitt och Pitt.
Topp 6: Roliga och galna fakta om Angelina Jolie!

Trodde du att du visste allt om Angelina Jolie? Tänk om! Vi har kollat närmare på denna fantastiska skådespelerska, och vi insåg att det finns massor av spännande fakta om henne som

Läs mer om Angelina Jolie.

Selfiens segertåg i de nya medierna

Upp med din smartphone, lägg huvudet på sned och fram med din bästa ank-pose. Klick! Fenomenet med att fota sig själv lockar inte bara skådespelerskan Angelina Jolie, påven Franciskus och president Barack Obama, utan även miljontals andra människor världen över. Men selfies har en längre historia än vad man kanske kan tro.

Läs mer om Angelina Jolie och Barack Obama.
Angelina Jolie spelar Törnrosas onda fe

Första bilderna från Disneys storfilm.

Här är tatueringarna som kändisarna ångrar

Megan Fox, 50 Cent och Angelina Jolie är några av stjärnorna som ångrar sina gaddar. 14:40 Missar i tatueringsstudion händer inte bara fulla turistsvenskar på semester i Thailand.

Läs mer om Angelina Jolie, Cent och Thailand.
Angelina Jolie tvingas till ännu en operation

Entertainment Weekly avslöjar Angelina Jolie att hon lägger sig på operationsbordet igen. – Jag får råd från en massa underbara människor som jag pratar med, så att jag kan ta mig igenom nästa steg, säger hon enligt BBC.

Läs mer om Angelina Jolie och BBC.
Efter bröstoperationen: Jolie gör fler ingrepp i kampen mot cancer!

Förra året bestämde sig Angelina Jolie för att genomföra en operation, där hon tog bort båda sina bröst eftersom hon hade en förhöjd risk att utveckla bröstcancer.

Läs mer om Angelina Jolie.
Angelina Jolie gör fler operationer

Stockholm/TT I maj förra året berättade Angelina Jolie att hon opererat bort sina bröst för att minska risken för cancer. Nu säger Hollywoodstjärnan att hon ska göra ytterligare en förebyggande operation.

Angelina Jolie gör fler operationer

I maj förra året berättade Angelina Jolie att hon opererat bort sina bröst för att minska risken för cancer. Nu säger Hollywoodstjärnan att hon ska göra ytterligare en förebyggande operation. — Det är fortfarande en operation kvar, som jag ännu inte har gjort.

Angelina Jolie gör fler operationer

I maj förra året berättade Angelina Jolie att hon opererat bort sina bröst för att minska risken...

Läs mer om Angelina Jolie.
Jolie om beslutet att operera bort brösten

Angelina är nöjd och glad att hon opererade bort sina bröst. Nu berättar skådespelerskan om tiden efter den förebyggande mastektomin. - Var jag än går möter jag personer som vill prata om hälsofrågor.

7 saker du kanske inte visste om `Gravity`

Angelina Jolie och Robert Downey Jr var klara för roller i fjolårets stora rymdfilm. 7 Oscars. 707 miljoner dollar i intäkter världen över (det är 7 gånger så mycket som filmen kostade).

Läs mer om Robert Downey Jr.
DeGeneres bild slog Twitterrekord

Jennifer Lawrence, Angelina Jolie, Brad Pitt...Snacka om stjärnspäckad bild. Ellen DeGeneres selfie slog på kort tid rekord med mer än två miljoner retweets.

DeGeneres stjärnbild fick Twitter att krascha

Här samlar i vilket Ellen DeGeneres ett litet gäng bestående av bland andra Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Kevin Spacey, Brad Pitt, Julia Roberts och Meryl Streep.

Jolie och Pitt delar ut ett pris på Oscargalan

Varken Brad Pitt eller Angelina Jolie är nominerade. Men de kommer ändå att stå på Oscargalans scen. Nu är det klart att paret kommer att dela ut en statyett.

Läs mer om Angelina Jolie, Oscargalan och Pitt.
Här är Hollywoods hetaste kärlekspar

Blommor och bin, turturduvor och superstjärnor - här är Hollywoods hetaste kändispar. 11:59 Att Angelina Jolie och Brad Pitt håller fortet vet vi sedan gammalt.

Läs mer om Brad Pitt.
Angelina Jolies märkliga diet

Den amerikanska skådespelaren Angelina Jolie går på diet. Hon äter frön och mer frön. - Hon har tagit det till en helt ny nivå, säger en källa till Female First.

Läs mer om Angelina Jolie och Female First.
Angelina Jolie på svältdiet: `Väger inte mer än 42 kilo!`

Angelina Jolie äter som en liten fågel, bokstavligen talat. Skådespelerskan, som redan är supersmal, går på en svältdiet där hon endast äter korn som bovete, quinoa och hirs.

Angelina Jolie hyllas av fitnessexperten

Luke Hines: Hon är den mest jordnära person jag träffat

Ny trailer: Se Angelina Jolie i kommande filmen `Maleficent`!

Disney har släppt en ny trailer för filmen `Maleficant`, och i denna variant får vi en bättre glimt av Angelina Jolie i karaktären som Maleficent, den onda fn.

Läs mer om Angelina Jolie och Maleficent.
Uppgifter: Jolie och Pitt vill adoptera igen

Det är redan fullt hus hos familjen Brangelina. Men sex barn räcker inte. Nu vill Brad Pitt och Angelina Jolie ha en ännu större familj - och adoptera igen, skriver Female First.

Angelina Jolie och Brad Pitt tänker adoptera igen!

Angelina Jolie och Brad Pitt har redan sex barn tillsammans, men nu vill de utöka sin familj ytterligare. Stjärnparet pratar om att adoptera ännu ett barn, och välkomna en liten flicka

Läs mer om Brad Pitt.
Angelina Jolies tränare om stjärnan

Behöver Brad Pitt vara orolig? Angelina Jolie har nämligen funnit en ny hunk att umgås med - i tränaren Luke Hines. – Hon är så närvarande när man är med henne, säger Hines i en intervju med Sydney Morning Herald.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03