Angelina jolie


Klockrent när Lauren imiterar 14 kändisar

På tre dagar har Lauren O'Briens klipp visats över en halv miljon gånger på Youtube. Se när hon bränner av ett gäng perfekta imitationer av kändiskvinnor som Angelina Jolie, Kristen Stewart och Louis från Family Guy.

Jolie lägger ner skådespeleriet

Stockholm Angelina Jolie bekräftar ryktena om att hon har planer på att lägga skådespeleriet på hyllan.

Jolie lägger ner skådespeleriet

Angelina Jolie bekräftar ryktena om att hon har planer på att lägga skådespeleriet på hyllan. I en intervju med tidskriften Du Jour säger den amerikanska filmstjärnan att rollen som Cleopatra kan bli hennes sista.

Läs mer om Cleopatra och Du Jour.
Jolie lägger ner skådespeleriet

Angelina Jolie bekräftar ryktena om att hon har planer på att lägga skådespeleriet på hyllan. I en intervju med tidskriften Du Jour säger den amerikanska filmstjärnan att rollen som Cleopatra kan bli hennes sista.

Läs mer om Cleopatra och Du Jour.

Jolie lägger ner skådespeleriet

Angelina Jolie bekräftar ryktena om att hon har planer på att lägga skådespeleriet på hyllan. I en...

Jolie lägger ner skådespeleriet

Angelina Jolie bekräftar ryktena om att hon har planer på att lägga skådespeleriet på hyllan. I en intervju med tidskriften Du Jour säger den amerikanska filmstjärnan att rollen som Cleopatra kan bli hennes sista. — Jag har aldrig varit bekväm som skådespelare; jag har aldrig älskat att stå framför kameran. Jolie vill i stället fokusera på att regissera filmer.

Läs mer om Cleopatra, Du Jour och Jag.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Därför vill Jolie sluta som skådespelare

Angelina Jolie berättar nu om varför hon inte längre vill vara framför kameran. – Jag har aldrig varit bekväm med att vara skådespelare. Jag har aldrig älskat att vara framför kameran, säger hon till Dujour. I stället vill stjärnan satsa på sin nya passion.

Läs mer om Dujour och Jolie.
Angelina Jolie vill bli regissör på heltid

Lägger ner skådespeleriet: "Jag har aldrig känt mig bekväm framför kameran". REKLAM Efter snart 20 år som skådespelerska har Angelina Jolie insett att det inte riktigt var hennes grej.

Läs mer om Angelina Jolie.
Angelina Jolie: Det är lurigt ett regissera Pitt

Läs mer om Pitt.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Jolie: Det känns bra att vara man och hustru

I augusti gifte sig Angelina Jolie och Brad Pitt. Nu avslöjar skådespelaren vad parets barn skrev i deras löften. – De fick oss att lova att alltid säga förlåt om vi bråkar, säger Jolie i en intervju med Vanity Fair.

Tidigare toppnyhet hos Metro:
Här är framtidens stora Hollywoodstjärnor

Brad Pitt, Angelina Jolie, Tom Cruise, Jennifer Aniston, Johnny Depp, Meryl Streep och Will Smith...

Drottning Elizabeth adlade Angelina Jolie

Nu är hon en Dame, Dame Angelina Jolie. Den amerikanska skådespelerskan fick på fredagen formellt ta emot sitt adelskap av drottning Elizabeth i Buckingham Palace i London.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Jolies tidlösa och dyra bröllopspresent till Pitt

En bröllopspresent som klarar tidens tand. Angelina Jolie uppges ha köpt en klocka värd drygt 23,4 miljoner kronor till Brad Pitt. - Det är en riktig dyrgrip, säger George Farrugia som gjorde gravyren.

Läs mer om Brad Pitt, George Farrugia och Pitt.
Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:
Storstjärnor gästar Clooneys bröllop

I helgen väntas Hollywoodstjärnan George Clooney och juristen Amal Alamuddin gifta sig i Venedig. Kändisar som Brad Pitt, Angelina Jolie, Sandra Bullock och Matt Damon sägs finnas med på den 150 personer långa gästlistan – några av dem ska redan under fredagen ha siktats i den italienska staden. Då ska också Clooney och Alamuddin ha anlänt.

Tidning hånar kändisarnas kroppar

Times of Indias artikel Hot babes with ugly legs kritiseras hårt. Bland dem som hånas finns Angelina Jolie och Britney Spears.

Läs mer om Angelina Jolie och Hot.
Sluta se upp till offentlig kärlek

För en dryg månad sedan gifte sig Brad Pitt och Angelina Jolie i Frankrike, och jag tänker på hur underbara bröllopsbilderna från Brads bröllop med Jennifer Aniston från 2000 var,

Angelina Jolie drar till `Africa`

Regisserar den sanna historien om tjuvjakt på elefanter. Innan hon dök upp och stal showen i Disneysagan `Maleficent` i våras var det hela fyra år sedan som skådespelaren Angelina Jolie

Läs mer om Angelina Jolie och Disneysagan.
Jolie regisserar afrikanskt drama

Angelina Jolie ställer sig åter bakom kameran. Hon ska regissera ett episkt drama om den kenyanske naturvårdaren och antropologen Richard Leakeys kamp mot tjuvskyttar.

Jolie regisserar afrikanskt drama

Angelina Jolie ställer sig åter bakom kameran. Hon ska regissera ett episkt drama om den kenyanske naturvårdaren och antropologen Richard Leakeys kamp mot tjuvskyttar.

Jolie regisserar afrikanskt drama

Angelina Jolie ställer sig åter bakom kameran. Hon ska regissera ett episkt drama om den kenyanske naturvårdaren och antropologen Richard Leakeys kamp mot tjuvskyttar. Den Oscarsbelönade aktrisen säger i en kommentar att hon känt en djup gemenskap med Afrika och dess kultur i större delen av livet.

Läs mer om Afrika.
Gör som Brangelina – res till magiska Malta

Brad Pitt och Angelina Jolie har nyligen gift sig – och nu kombinerar de jobb med smekmånad på Malta. Enligt People har paret setts med sina barn på ön Gozo och simmandes i fjorden Wied-il-Ghasri, som är känd för sina undervattensgrottror. De har även setts på en lyxig yacht. Gör som Brangelina och åk till Malta. Förra året skrev Linda Lindorff ett reportage från landet, här är hennes bästa tips.

Pitt och Jolie köpte lyxyacht för 2,2 miljarder!

Brad Pitt och Angelina Jolie har köpt sig en rejäl lyxyacht - för den otroliga summan 2,2 miljarder kronor. Det nygifta paret tänker dessutom bygga om lyxskeppet efter deras egna önskemål.

Läs mer om Angelina Jolie och Jolie.
Angelina Jolie och Brad Pitts hemliga äktenskapsförord!

Angelina Jolie och Brad Pitt förvånade många när de i hemlighet gifte sig i Frankrike förra månaden. Nu har detaljerna kring deras hemliga äktenskapsförord läckt ut, och det mesta handlar

Läs mer om Brad Pitt och Frankrike.
Jolie får vårdnaden vid uppbrott från Brad Pitt

Angelina Jolie får större delen av vårdnaden om barnen - om Brad Pitt hittar en ny kvinna. Det framgår enligt Radar Online i parets äktenskapsförord som också styr över tillgångar på nära 3 miljarder kronor.

Läs mer om Brad Pitt och Radar Online.
Aniston totalförbjuder frågor om Brad Pitts bröllop!

Brad Pitt och Angelina Jolie gifte sig nyligen i Frankrike.

Läs mer om Angelina Jolie och Frankrike.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10