Angelina jolie

Brad Pitt och Angelina Jolie anklagas för stöld

Skådespelarna Brad Pitt och Angelina Jolie har blivit stämda av en designer.Enligt designern Odile Soudant betalade de henne inte för jobbet hon gjort för dem.– Det här är har varit väldigt jobbigt för mig, berättar Odile Soudant.
Läs mer om Angelina Jolie och Odile Soudant.

Angelina Jolie stoppar Brad Pitt från att träffa dottern

Efter separationen mellan Brad Pitt och Angelina Jolie fick hon ensam vårdnad om barnen och nu saknar Brad Pitt sin dotter.En uppgiftslämnare säger att Pitt inte har umgåtts med dottern ensam på 329 dagar.– Brad säger att han verkligen saknar sin tid på tumanhand med Shiloh, berättar personen för Radaronline.
Uppgifter: Pitt och Jolie har avbrutit skilsmässan
Angelina Jolie och Brad Pitt avbryter skilsmässan.Enligt en vän till Jolie har hon fortfarande starka känslor för sin make, skriver Radar Online.– Hon är inte helt över honom, säger personen till sajten.
Läs mer om Brad Pitt, Jolie och Radar Online.
Uppgifter: Pitt och Aniston återförenas
Skådespelarna Brad Pitt och Jennifer Aniston äktenskap gick i kras när Pitt träffade Angelina Jolie.Brad Pitt och Angelina Jolie gifte sig 2014 men i höstas lämnade Jolie in skilsmässoansökan.Nu planeras en kärleksfylld återförening.Men inte mellan Brad Pitt och Angelina Jolie – utan med hans tidigare kärlek Jennifer Aniston, skriver Radar Online.

Angelina Jolie svarar på kritiken om gatubarnscasting

Beskrivningen av provfilmningen med gatubarn inför inspelningen av First they killed my father har väckt stark kritik mot regissören Angelina Jolie. Nu svarar hon i ett uttalande till flera medier.
Läs mer om Angelina Jolie och First.
Angelina Jolie slår tillbaka mot kritiken
Angelina Jolie blev anklagad för att utnyttja fattiga barn i Kambodja under auditions till sin kommande film.Nu svarar stjärnan på kritiken och menar att händelsen är tagen ur sitt sammanhang.– Påståendet att verkliga pengar togs från ett barn under en audition är falskt och upprörande. Jag skulle själv vara rasande om det hade hänt, säger hon till Huffington Post.
Läs mer om Huffington Post och Kambodja.
Angelina Jolie anklagas för att utnyttja fattiga barn
Skådespelaren Angelina Jolies castingmetod till den kommande filmen om massmorden i Kambodja har fått hård kritik.Skådespelaren berättar att de la ut pengar på ett bord som barnen uppmanades att ta – den som reagerade starkast när de var tvungna att lämna tillbaka pengarna fick rollen.Vilken grym psykologisk lek att leka med fattiga barn, skriver en person om Angelina Jolies beteende på Twitter.
Läs mer om Kambodja och Twitter.
Angelina Jolies hälsokris efter separationen från Brad Pitt
Förra året i september lämnade Angelina Jolie in en ansökan om skilsmässa från maken Brad Pitt.Nu avslöjar skådespelaren Angelina Jolie hälsokrisen hon fick i sambandet med uppbrottet.Stjärnan drabbades av både ansiktsförlamning och högt blodtryck rapporterar Vanity Fair.– Det är varit den svåraste tiden, och vi försöker typ att komma upp för att få luft, säger Angelina Jolie till tidningen.
Angelina Jolie: Det har varit en svår tid
Skilsmässan från Brad Pitt i höstas skapade rubriker över hela världen. Nu berättar Angelina Jolie för första gången i en intervju om livet efter separationen. – Det är viktigt att inte gråta inför barnen, säger hon till Vanity Fair.
Angelina Jolies svåra tid efter skilsmässan
Efter 12 år tillsammans skilde sig Angelina Jolie och Brad Pitt från varandra förra året.I en intervju med Vanity Fair berättar skådespelaren Jolie om den tuffa tiden.– Det har varit en svår period och vi har precis fått tillbaka andan, säger hon.
Hon pekas ut som Brad Pitts nya tjej
Skådespelarna Bratt Pitt och Angelina Jolie gick skilda vägar förra året efter att ha varit tillsammans i över 10 år.Men efter separationen och skilsmässan från Angelina Jolie ska Brad Pitt ha hittat en ny kärlek.I hemlighet ska han dejta den arton år yngre skådespelaren Sienna Miller.
Angelina Jolies ilska efter skilsmässan
Angelina Jolie vill inte tillbaka till Brad Pitt, skriver Hollywood Life.Efter den uppslitande skilsmässan är nu Jolie säker på att hon inte vill tillbaka till sitt ex.– Brad krossade hennes hjärta och att hon fortfarande är arg på honom för att han kastade bort sin familj, säger en uppgiftslämnare, skriver Hollywood Life.
Därför vill inte Angelina att Brad dejtar andra
Brad Pitt och Angelina Jolie är inte längre ett par.Men det innebär inte att Angelina Jolie vill att han ska gå vidare.– Hon må ha brutit upp med honom, men det innebär inte att hon vill att någon annan ska få honom, säger en källa enligt Hollywood Life.
Vanessa Redgrave, 80, regidebuterar med flyktingdokumentär
Cannes. Angelina Jolie och Brad Pitt engagerar sig för flyktingar. Leonardo Di Caprio kämpar för miljön. Men engelska skådespelerskan Vanessa Redgrave, 80, kunde vara sådana engagerade stjärnors skyddsgudinna.
Läs mer om Brad Pitt och Vanessa Redgrave.
Brads och Angelinas stora förändringar
Uppbrottet mellan Angelina Jolie och Brad Pitt verkar ha satt sina spår.Nu visar båda skådespelarna upp stora utseendeförändringar, månader efter separationen.Medan Brad Pitt har rasat i vikt och färgat håret, har Angelina Jolie magrat av - och uppges vara nerstämd.– Hon såg inte ut att ha kul alls, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.
Nya vändningen efter skilsmässan
Har Brad Pitt och Angelina Jolie börjat hitta tillbaka till varandra efter den infekterade skilsmässan?Uppgiftslämnare menar att parets gamla känslor börjat spraka till liv igen, skriver Hollywood Life.– De är mer öppna med varandra än de har varit under flera år, säger en uppgiftslämnare.
Brad Pitt sökte hjälp efter skilsmässan
Skilsmässan från Angelina Jolie blev en stor förändring i Brad Pitts liv.Inte bara för att hans familjesituation förändrades, och han inte fick träffa sina barn under en period, utan för att han tog in på rehabbehandling för sina missbruksproblem, skriver Page Six.– Han använde tiden till självreflektion, säger en uppgiftslämnare till sajten.
Läs mer om Angelina Jolie och Page Six.
Hon pekas ut som Brad Pitts nya kärlek efter skilsmässan
Har Brad Pitt hittat kärleken igen, efter skilsmässan från Angelina Jolie?Efter en intim middag med skådespelarvännen Sienna Miller, väcks nya rykten om att de skulle vara Hollywoods nyaste par.– De njöt ordentligt av varandras sällskap, och pratade med varandra hela kvällen, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.
Brad Pitts sorg - jämför skilsmässa med dödsfall
Brad Pitt berättar om skilsmässan från Angelina Jolie för första gången i GQ.Medan skådespelaren menar att han har sig själv att skylla för uppbrottet, så jämför han det med ett dödsfall.– Jag började precis gå i terapi, säger Brad Pitt i GQ.
Läs mer om Angelina Jolie och Brad Pitt.
Brad Pitts första intervju efter skilsmässan
I en lång intervju med GQ svarar skådespelaren Brad Pitt på frågor för första gången sedan skilsmässan från Angelina Jolie.
Läs mer om Angelina Jolie och Brad Pitt.
Brad Pitt berättar: Spriten förstörde mitt äktenskap
Brad Pitt söp sönder sitt äktenskap med Angelina Jolie.Det berättar han i en stor intervju med tidningen GQ.– Jag vill inte leva på det sättet mer, säger han.
Läs mer om Angelina Jolie.Det.
Brad Pitts nya beslut efter skilsmässan
Brad Pitt försöker starta om sitt liv på nytt efter skilsmässan från Angelina Jolie.Nu fokuserar han på sina barn och karriären, skriver Hollywood Life.– Han bygger upp relationen till barnen på nytt, säger en uppgiftslämnare till sajten.