Angelina jolie

Angelinas svåra beslut efter sorgen

Angelina Jolie förlorade sin mamma i cancer för nio år sedan. Förra året opererade skådespelaren bort sina äggstockar - nu öppnar hon upp om sorgen efter sin mamma. – Jag önskar att hon hade gjort operationen, det hade kanske gett henne fler år med min familj, säger hon till Hello Magazine.
Läs mer om Hello Magazine.

Alicia Vikander: Jag höll det hemligt

Alicia Vikander fick rollen som Lara Croft i kommande Tomb Raider-filmen - en roll som tidigare spelats av Angelina Jolie. Och Vikanders hemlighet avslöjar att ingen hade passat bättre som filmhjältinnan än just hon. –Jag höll det hemligt, jag hade inte så många tjejkompisar som delade mitt intresse, men jag älskade det verkligen, säger hon enligt Games radar.
Stjärninhoppen i världspolitiken börjar bli tröttsam.
Filmstjärnan Angelina Jolie har fått en ny roll: universitetsprofessor. Inte på filmduken utan på riktigt. Hon blir gästprofessor vid London School of Economics och ska föreläsa för masterstudenter. Så har ännu en prestigefull institution fallit för celebritetstrenden.
Läs mer om London School.
Ville se ut som Jolie – ingreppet gick helt fel
Att vilja se ut som kändisar kan sluta illa. Keara, 30, ville få Angelina Jolies läppar - och har nu inte kunnat stänga munnen på 10 år. I E! News dokusåpa Botched berättar hon om ingreppet.
Läs mer om Botched och Jolie.

Stjärnan: Flyktingsystemet nära att gå sönder

FN har över 183 internationella goodwill-ambassadörer –skådespelare, fotomodeller, sportstjärnor och kungligheter. En av dessa är skådespelaren Angelina Jolie, som många gånger hyllats för sina tal, nu senast för sin kritik mot att flyktingsystemet – som hon menar håller på att falla sönder. Men det finns gånger då det gått lite snett för FN:s stjärnor. SvD har samlat några exempel.
Läs mer om Angelina Jolie.
BREAKING NEWS: Alicia Vikander tar över rollen som Lara Croft efter Angelina Jolie
Oscarsvinnaren Alicia Vikander kan nu fira till det rejält i kväll efter att det avslöjats (efter...
Läs mer om Angelina Jolie och Lara Croft.
Alicia Vikander ska spela Lara Croft
Nu har Oscarsvinnaren Alicia Vikander landat sin nästa roll – och det är inte vilken som helst. Hon kommer spela Lara Croft i nästa Tomb Raider-film, en roll som tidigare spelats av Angelina Jolie. Dessutom konkurrerade hon ut en Star Wars-stjärna.
Modellen är en kopia av Angelina Joliie
Att kändisar har dubbelgångare händer emellanåt. 21-åriga Mara Teigen är en av dem. Hon får mer uppmärksamhet för sina likheter med Angelina Jolie än för sin modellkarriär. Moderna tidens Angelina Jolie kommenterar beundrare på ett av hennes självporträtt.
Angelina Jolie avslöjar Ville inte bli mamma
Angelina är tillsammans med Brad Pitt och paret har sex barn tillsammans. Men nu avslöjar stjärnan något som få har vetat om –att hon aldrig ville bli mamma. Jag ville aldrig ha några barn, säger hon i en intervju med nyhetsbyrån AP, skriver sajten Eonline
Läs mer om Brad Pitt, Eonline och Ville.
Här är Angelina Jolies nya Buddha-tatuering
Angelina Jolie har tre nya Buddha-tatueringar på ryggen. Hollywood-stjärnans tatueringar upptäcktes i samband med en inspelning i Kambodja, enligt People.
16 originalfilmer du kan kolla på Netflix i år
Netflix satsning på originalfilm tar i år fart på allvar. Massor av nya filmer är på ingång – bland annat från Ricky Gervais, Angelina Jolie och Brad Pitt.
Läs mer om Angelina Jolie, Brad Pitt och Netflix.
Unbroken: Fängslande film om livet i japanskt fångläger
Temat i streamingaktuella Unbroken känns igen, men det har inte hindrat Angelina Jolie från att göra en vacker och livsbejakande film.
Läs mer om Angelina Jolie och Unbroken.
Angelina Jolie om sexscenen - med Pitt
By The Sea spelade Angelina Jolie in en sexscen tillsammans med sin make Brad Pitt. Dessutom regisserar hon honom. – Det enda sättet att ta oss igenom det var att prata om absurdheten i det, säger hon till Entertainment Weekly.
Filmrecension: By the sea
Angelina Jolie Pitt regisserar sig själv och maken Brad Pitt i ett tjusigt men konstlat...
Läs mer om Brad Pitt.
Så har du inte sett Brad och Angelina förut
Äktenskapet är fyllt med våld, tårar, ilska och sorg. I nya filmen By The Sea spelar de äkta makarna Angelina Jolie och Brad Pitt mot varandra. I den rörande trailern får vi se en rökande och tablettknaprande Jolie och en våldsam Brad Pitt.
Jolies oro – rädd att Pitt ska vara otrogen
Angelina Jolie och Brad Pitt blev ett par när Pitt fortfarande var gift med Jennifer Aniston. Nu är Jolie rädd att historien upprepar sig – enligt Radaronline vägrar hon låta maken träffa Sienna Miller. – Angelina Jolie skrek att hon inte ville ha Sienna nära honom, säger en uppgiftslämnare till sajten.
Angelina Jolie om nya filmen
Sin mest personliga film hittills. Så beskriver Angelina Jolie sin nästa film By the sea, som har...
Läs mer om Angelina Jolie.
Angelina Jolie om nya filmen
Uppgifter: Adopterar ett barn från Syrien
Angelina Jolie, 40, kan snart bli mamma igen. Nu uppges en ny adoption vara ytterst nära. –Det har varit en lång process och under vissa perioder nästan omöjligt, säger en uppgiftslämnare till Radaronline.com.
Läs mer om Radaronline.com och Syrien.
Ministern anklagas ha sextrakasserat Jolie
BEIRUT. Flyktingorganet UNHCR:s goodwillambassadör och Hollywoodstjärnan Angelina Jolie utsattes för sexuella trakasserier under sitt besök till syriska flyktinglägret Zaatari i Jordanien. Tidningen al-Joumhouria avslöjar att den anklagade är inte mindre än Jordaniens utrikesminister Nasser Judeh.
Angelina Jolie om flyktingkrisen
Ett flertal kändisar, både svenska och Hollywoodstjärnor, har uttalat sig om den pågående...
Läs mer om Hollywoodstjärnor.