Angelina jolie


Tidigare toppnyhet hos Expressen:

Jolie regisserar egna sexscener – med Pitt

Angelina Jolie har tagit ännu ett steg i sitt filmskapande – genom att regissera sin make i sängen. – Det var inte särskilt svårt, säger Jolie till MTV News.

Läs mer om Jolie och Pitt.

Shiloh Jolie-Pitt stal showen på premiären

Åtta år ung och vet redan sin stil. Brad Pitts och Angelina Jolies dotter Shiloh stal showen när familjen besökte premiären på filmen Unbroken. Hon är slående lik sina föräldrar och kom kortklippt iklädd kostym.

Läs mer om Shiloh och Unbroken.
Nu har läckan slutat att vara underhållning

Först var det ganska underhållande. Angelina Jolie kallades bortskämd snorunge. Outgivna Sonyfilmer lades ut. Liksom Brad Pitts telefonnummer. Sen blev det så rasistiskt och skitigt att inte ens ryktet att Kim Jong-Un låg bakom kunde få tillbaka första känslan.

Läs mer om Kim Jong-Un.
Sony-skandalen växer sig större - Hollywoodstjärnorna som sågas!

Nyligen berättade vi hur Angelina Jolie, 39, blev beskriven som talanglös i läckta mail mellan en kändisproducent och en toppchef på Sony Entertainment. Det visar sig att skandalen med hackade mailkonversationer inte slutar där.

Angelina Jolie tvingas ställa in för vattkoppor

Angelina Jolie tvingas ställa in lanseringen av sin nya film. Skådisen har nämligen drabbats av vattkoppor. – Jag kan bara inte fatta det, säger hon i en videohälsning.

Angelina Jolie har vattkoppor

Det är motigt för filmstjärnan och regissören Angelina Jolie. Nyligen kallades hon för bortskämd snorunge och nu har hon fått vattkoppor, vilket gör att hon inte kommer att kunna medverka vid de kommande dagarnas lansering inför USA-premiären av Unbroken, som hon har regisserat.

Läs mer om Angelina Jolie och Unbroken.
Angelina Jolie har vattkoppor

Det är motigt för filmstjärnan och regissören Angelina Jolie. Nyligen kallades hon för bortskämd...

Läs mer om Angelina Jolie.
Angelina Jolie har vattkoppor

Det är motigt för filmstjärnan och regissören Angelina Jolie. Nyligen kallades hon för bortskämd snorunge och nu har hon fått vattkoppor, vilket gör att hon inte kommer att kunna medverka vid de kommande dagarnas lansering inför USA-premiären av Unbroken, som hon har regisserat. På ett klipp på Youtube beklagar hon att hon tvingas stanna hemma.

Läs mer om Angelina Jolie, Unbroken och Youtube.
Producentens hat mot Angelina Jolie: Fåne

Nätattackerna mot Sony har avslöjat Scott Rudins vrede. En rad läckta mejl från megaproducenten visar hans avsky mot Angelina Jolie. Hon är en talanglös, bortskämd snorunge, skriver Rudin rapporterar Radar Online.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Här tröstar Angelina Jolie ett gråtande fan

Mitt i tumultet klämdes ett fan fast och fick en panikattack. Då dök Angelina Jolie upp för att trösta henne. Hon lämnade mig inte förrän hon var säker på att jag var okej, skriver kvinnan på sin Instagram. Nu sprids bilderna som visar den fina stunden.

Läs mer om Angelina Jolie och Instagram.
Angelina Jolie i bilolycka

Bilens däck exploderade: Det såg illa ut

Därför lägger Angelina Jolie ner skådespelarkarriären!

Angelina Jolie har avslöjat att hon är redo att lägga skådespelarkarriären på hyllan - för gott. Stjärnan berättade nyligen att hon aldrig har älskat att stå framför kameran, och därför planerar att sluta.

Läs mer om Angelina Jolie.
Klinik i Los Angeles söker Jolie-kopior

En äggdonationsklinik i Los Angeles söker Angelina Jolie-kopior.De behöver donatorer och kan ge riktigt bra betalt för besväret.Ser du ut som Jolie och donerar ägg kan du få över 200 000 kronor.

Fick tatueringstips – av Angelina Jolie

Göteborgsskådisen KjellWilhelmsen har fullt upp med inspelningen av andra säsongen av SVT-serien 30 grader i februari, tävlande i På spåret och premiären av SVT:s nya dramasatsning Blå ögon. Dessutom planerar han en ny tatuering som han fick tips om efter ett telefonsamtal – med Hollywoodstjärnan Angelina Jolie. – Vi pratade som du och jag nu. Men mest om tatueringen, jag frågade inte hur Pitten mådde eller så, säger KjellWilhelmsen till GT och skrattar.

Klockrent när Lauren imiterar 14 kändisar

På tre dagar har Lauren O'Briens klipp visats över en halv miljon gånger på Youtube. Se när hon bränner av ett gäng perfekta imitationer av kändiskvinnor som Angelina Jolie, Kristen Stewart och Louis från Family Guy.

Jolie lägger ner skådespeleriet

Stockholm Angelina Jolie bekräftar ryktena om att hon har planer på att lägga skådespeleriet på hyllan.

Jolie lägger ner skådespeleriet

Angelina Jolie bekräftar ryktena om att hon har planer på att lägga skådespeleriet på hyllan. I en intervju med tidskriften Du Jour säger den amerikanska filmstjärnan att rollen som Cleopatra kan bli hennes sista.

Läs mer om Cleopatra och Du Jour.
Jolie lägger ner skådespeleriet

Angelina Jolie bekräftar ryktena om att hon har planer på att lägga skådespeleriet på hyllan. I en intervju med tidskriften Du Jour säger den amerikanska filmstjärnan att rollen som Cleopatra kan bli hennes sista.

Läs mer om Cleopatra och Du Jour.
Jolie lägger ner skådespeleriet

Angelina Jolie bekräftar ryktena om att hon har planer på att lägga skådespeleriet på hyllan. I en...

Jolie lägger ner skådespeleriet

Angelina Jolie bekräftar ryktena om att hon har planer på att lägga skådespeleriet på hyllan. I en intervju med tidskriften Du Jour säger den amerikanska filmstjärnan att rollen som Cleopatra kan bli hennes sista. — Jag har aldrig varit bekväm som skådespelare; jag har aldrig älskat att stå framför kameran. Jolie vill i stället fokusera på att regissera filmer.

Läs mer om Cleopatra, Du Jour och Jag.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Därför vill Jolie sluta som skådespelare

Angelina Jolie berättar nu om varför hon inte längre vill vara framför kameran. – Jag har aldrig varit bekväm med att vara skådespelare. Jag har aldrig älskat att vara framför kameran, säger hon till Dujour. I stället vill stjärnan satsa på sin nya passion.

Läs mer om Dujour och Jolie.
Angelina Jolie vill bli regissör på heltid

Lägger ner skådespeleriet: "Jag har aldrig känt mig bekväm framför kameran". REKLAM Efter snart 20 år som skådespelerska har Angelina Jolie insett att det inte riktigt var hennes grej.

Läs mer om Angelina Jolie.
Angelina Jolie: Det är lurigt ett regissera Pitt

Läs mer om Pitt.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Jolie: Det känns bra att vara man och hustru

I augusti gifte sig Angelina Jolie och Brad Pitt. Nu avslöjar skådespelaren vad parets barn skrev i deras löften. – De fick oss att lova att alltid säga förlåt om vi bråkar, säger Jolie i en intervju med Vanity Fair.

Tidigare toppnyhet hos Metro:
Här är framtidens stora Hollywoodstjärnor

Brad Pitt, Angelina Jolie, Tom Cruise, Jennifer Aniston, Johnny Depp, Meryl Streep och Will Smith...
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17