Angelina jolie

Jolie avslöjar anledningen till smutsiga skilsmässan

Nyligen gick Angelina Jolie ut och berättade att hon reflekterar över hennes sista film med ex-maken Brad Pitt - och hur just den filmen var en stor anledning till parets skilsmässa.– Det var tungt för oss under denna tid, berättar skådespelaren i tidningen Entertainment Tonight.

Tvillingarnas förändring – vill se ut som Brad Pitt

Expressen har tidigare skrivit om Sahar Tabar, som opererade sig för att se ut som Angelina Jolie.Nu kommer nästa stora förvandling – tvillingparet som vill efterlikna Brad Pitt.Det skriver Daily Mail på sin sajt.
19-åringens förändring får fansen att häpna
Sahar Tabar, 19, har på kort tid blivit en sensation på nätet, skriver Daily Mail.Anledningen: Hon sägs ha gjort över 50 ingrepp för att se ut som sin stora Idol, skådespelaren Angelina Jolie.

Pitt rasande på Jolie – efter sveket

Det har gått mer än ett år sedan Hollywoods hetaste par – Brangelina – sprack.Trots det har skilsmässan ännu inte blivit officiell och nu uppges Brad Pitt vara rasande på Angelina Jolie – som hävdas dra ut på proceduren.Enligt Hollywood Life har skådespelerskan tackat nej till ett erbjudande på nära 836 miljoner kronor.
Uppgifter: Då kan Pitt och Jolie återförenas
Brad Pitt och Angelina Jolie kan återförenas i början av nästa år.Båda spelar in filmer i London och redan nu planerar de ett hemligt möte, skriver Radar Online.– Om inte det här gör att de hittar tillbaka till varandra på riktigt så kommer det inte hända, säger en källa till sajten.
Pitt berättar sanningen om äktenskapet med Jolie
Brad Pitt är glad att äktenskapet med Angelina Jolie tog slut, och kallar förhållandet för ett tolvårigt helvete.Skådespelaren har insett att förhållandet var dömt från starten, skriver Star.– Han har insett att förhållandet med Angelina var förgiftat från start, säger en uppgiftslämnare med insikt om paret till tidningen.
Läs mer om Angelina, Angelina Jolie, Jolie och Star.
Unga stjärnan pekas ut som Brad Pitts nya flirt
Efter skilsmässan från Angelina Jolie har Brad Pitt tidigare kopplats ihop med skådisen Sienna Miller.Men nu pekas en ny ung stjärna ut som skådespelarens nya kärleksintresse.Enligt tidningen In Touch har Brad Pitt fallit för den brittiska skådespelaren Ella Purnell.
Angelina Jolies ilska efter Anistons hämnd
Brad Pitt har återförenats med Jennifer Aniston, och exfrun Angelina Jolie är rasande.Efter skilsmässan från Jolie har Brad Pitt lutat sig mot första exfrun - något Aniston ser som sin hämnd mot Angelina Jolie.– Hon får en välförtjänt hämnd. Jennifer känner att Angelina skröt om sin relation med Brad under alla dessa år, säger en uppgiftslämnare till In Touch.
Lindsay Lohan stöttar Weinstein i sexskandalen
Övergreppsanklagelserna mot Hollywood-producenten Harvey Weinstein blir allt fler, och skådespelare som Gwyneth Paltrow och Angelina Jolie har stigit fram.Men Weinstein försvaras nu - av skådespelaren Lindsay Lohan.– Han har aldrig gjort mig illa, säger Lindsay Lohan i ett klipp på Instagram.
Paltrow och Jolie anklagar Weinstein för övergrepp
Skandalen kring den Oscarsbelönade producenten Harvey Weinstein växer till stomstyrka. Nu går fixstjärnor som Angelina Jolie och Gwyneth Paltrow ut och berättar om övergrepp de utsatts för. – Jag var ung, jag hade fått ett kontrakt. Jag var skräckslagen, säger Gwyneth Paltrow i en intervju med NY Times.
Angelina Jolies plan för att fånga barnamördaren
Angelina Jolie ville bjuda den ugandiske krigsherren Joseph Kony på middag – för att fånga honom i en fälla.Hennes hemliga plan avslöjas i mejl från Internationella brottmålsdomstolen, enligt Sunday Times.Brad stöder det här. Låt oss diskutera det logistiska, skriver Jolie i ett mejl.
Uppgifter: Jolie ville lura krigsherren Joseph Kony
Under jakten på den ökände ugandiske rebelledaren Joseph Kony erbjöd skådespelaren Angelina Jolie sina tjänster för att locka honom i en fälla. Det påstår läckta dokument från Internationella brottmålsdomstolen (ICC), skriver The Sunday Times.
Angelina Jolie lägger skilsmässan bakom sig
Angelina Jolie är snart tillbaka efter den dramatiska skilsmässan från Brad Pitt. Hon ger beskedet i samband med filmen First they killed my father, rapporterar Page Six.– Jag hoppas kunna arbeta igen om ett par månader, säger hon.
Läs mer om Brad Pitt, First och Page Six.
Brad Pitts ursäkt till Aniston – efter 12 år
Efter att ha blivit lämnad av Angelina Jolie ska Brad Pitt ha fått sig en rejäl tankeställare.Nu har han tagit kontakt med sin före detta partner Jennifer Aniston – för att säga förlåt, enligt en källa till In touch weekly.– Det var den mest intima konversation som Brad och Jen någonsin haft, säger källan till magasinet.
Angelina Jolie talar ut om uppbrottet med Brad Pitt
Hon har brutit upp med Brad Pitt och gått igenom canceroperationer.I en intervju med Aftonbladet berättar hon om vad hon tycker om singellivet och om relationen till Brad Pitt.– Innerst inne tycker jag det är mycket viktigt att inte hata. Det bara förstör, säger Angelina Jolie till Aftonbladet.
Jolies hälsokris – tvingas operera sig
Angelina Jolie har stora hälsoproblem efter uppbrottet från Brad Pitt. Nu verkar skådespelarens hälsa ha försämrats ytterligare, vilket resulterat i smärtsamma operationer.– Det skrämde henne verkligen, säger en källa till Radar Online.
Läs mer om Brad Pitt och Radar Online.
Stjärnorna flockas inför stora festen
En av 2000-talets största boxningsmatcher är nu bara timmar bort.Och till T-Mobile Arena i Las Vegas kommer världsstjärnorna att vallfärda för att se matchen.Runt ringside kommer stjärnor som Aviici, Angelina Jolie och Mark Wahlberg att sitta.Priset för en plats där?En miljon kronor.
Brad Pitt och Angelina Jolie anklagas för stöld
Skådespelarna Brad Pitt och Angelina Jolie har blivit stämda av en designer.Enligt designern Odile Soudant betalade de henne inte för jobbet hon gjort för dem.– Det här är har varit väldigt jobbigt för mig, berättar Odile Soudant.
Läs mer om Angelina Jolie och Odile Soudant.
Angelina Jolie stoppar Brad Pitt från att träffa dottern
Efter separationen mellan Brad Pitt och Angelina Jolie fick hon ensam vårdnad om barnen och nu saknar Brad Pitt sin dotter.En uppgiftslämnare säger att Pitt inte har umgåtts med dottern ensam på 329 dagar.– Brad säger att han verkligen saknar sin tid på tumanhand med Shiloh, berättar personen för Radaronline.
Uppgifter: Pitt och Jolie har avbrutit skilsmässan
Angelina Jolie och Brad Pitt avbryter skilsmässan.Enligt en vän till Jolie har hon fortfarande starka känslor för sin make, skriver Radar Online.– Hon är inte helt över honom, säger personen till sajten.
Läs mer om Brad Pitt, Jolie och Radar Online.
Uppgifter: Pitt och Aniston återförenas
Skådespelarna Brad Pitt och Jennifer Aniston äktenskap gick i kras när Pitt träffade Angelina Jolie.Brad Pitt och Angelina Jolie gifte sig 2014 men i höstas lämnade Jolie in skilsmässoansökan.Nu planeras en kärleksfylld återförening.Men inte mellan Brad Pitt och Angelina Jolie – utan med hans tidigare kärlek Jennifer Aniston, skriver Radar Online.
Angelina Jolie svarar på kritiken om gatubarnscasting
Beskrivningen av provfilmningen med gatubarn inför inspelningen av First they killed my father har väckt stark kritik mot regissören Angelina Jolie. Nu svarar hon i ett uttalande till flera medier.
Läs mer om Angelina Jolie och First.