Annica thimberg

Hånade sjuka Annica: Har du inte dött än?

Har du inte dött än?Cancersjuka Annica Thimberg har fått flera kommentarer liknande denna efter att ha bloggat om sin sjukdom.Nu har Annica och vännen Johanna Toftby polisanmält näthataren som tros ligga bakom.– Det är det värsta jag har läst, säger Johanna.
Läs mer om Annica, Johanna Toftby och Johanna.

Cancersjuka Annica har opererats: Mot alla odds

För ett par veckor sedan opererades cancersjuka Annica Thimberg på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg.Halvvägs såg det kört ut, men det gick!, skriver hon i ett inlägg på Facebook. Nu vill hon hylla sina superhjältar på Sahlgrenska.Jag fick en andra chans att LEVA, skriver hon i inlägget.
Mystiska förklaringen efter hatbrevet till sjuka Annica
Du vet väl att du kommer att dö, stod det i ett brev till cancersjuka Annica Thimberg från Skövde.Det otäcka brevet har nu följts av en handskriven förklaring adresserad till vännen och bloggerskan Johanna Toftby.– Det här känns väldigt otäckt. Vad är det här?, säger Toftby.
Cancersjuka Annica fick hatbrev: Du kommer dö
Trebarnsmamman Annica Thimberg har cancer och behandlas för närvarande med starka cellgifter.I veckan skickade en anonym avsändare ett handskrivet brev till hennes sjuksäng, och skrev:Du vet väl att du kommer att dö?

Cancersjuka Annica får nu sin drömresa

Annica Thimberg, 35, lider av obotlig cancer och har precis påbörjat en ny omgång tuff cellgiftsbehandling.Men mitt i kampen har trebarnsmamman fått ett besked att glädjas över:– Hundratals människor som engagerat sig i hennes kamp har lyckats samla ihop pengar till en drömresa för Annica och hennes familj, säger nära vännen Johanna Toftby.
Läs mer om Annica och Johanna Toftby.
Anklagar cancersjuka Annica – för att bluffa
Du är inte cancersjuk, du ser för frisk ut – jag kommer anmäla dig för bluff. Det fick cancersjuka kämpen Annica Thimberg höra av en bloggläsare som utgav sig för att vara sjuksköterska. – Jag förstår inte hur man kan skriva så till en sjuk människa, säger vännen och bloggprofilen Johanna Toftby.
Cancersjuka Annica hånas på internet
Trebarnsmamman Annica Thimberg, 35, lider av cancer och kämpar varje dag mot den livshotande sjukdomen. På nätet får hon stor stöttning, men har samtidigt tvingats ta emot elaka kommentarer – något som vännen och bloggaren Johanna Toftby reagerar kraftigt på. – Det var någon som skrev fruktansvärda kommentarer om att hon utnyttjar och vill göra sig känd på sin cancer. Det är för jävligt, säger Johanna Toftby.
Läs mer om Johanna Toftby.
Cancersjuka Annica, 34, sprang för alla som inte kan
Annica Thimberg, 34, från Skövde sprang med 256 nummerlappar på kroppen – för 256 liv i Spring för...
Läs mer om Skövde och Spring.
Cancersjuka Annica – för alla som inte kan
När cancersjuka Annica Thimberg gick i mål efter fem kilometers löpning grät hon. Hon sprang med 256 nummerlappar på kroppen – för 256 liv.
Läs mer om Annica Thimberg.
Cancersjuka Annicas dröm blir verklighet
För tre år sedan fick trebarnsmamman Annica Thimberg mardrömsbeskedet: hon lider av obotlig hudcancer. Nu har vänner, familj och lokala företagare gjort allt för att uppfylla hennes badrumsdröm. Och ett rum förknippat med död, har blivit ett rum fyllt av kärlek. – När jag tänker på allt de har gjort för mig vill jag bara grina, säger Annica Thimberg.
Läs mer om Annica Thimberg.