Annica

Hånade sjuka Annica: Har du inte dött än?

Har du inte dött än?Cancersjuka Annica Thimberg har fått flera kommentarer liknande denna efter att ha bloggat om sin sjukdom.Nu har Annica och vännen Johanna Toftby polisanmält näthataren som tros ligga bakom.– Det är det värsta jag har läst, säger Johanna.
Läs mer om Annica, Johanna Toftby och Johanna.

Annica Kvint: Den nya trångboddheten i Sverige

Allt fler svenskar bor på allt mindre yta. Det skriver Annica Kvint i en kommentar till den allt vanligare trångboddheten, som samtidigt lockat fram konstruktiva ider kring hur utrymmesbristen kan lösas
Läs mer om Annica Kvint och Sverige.
Knottror på huden? Det kan vara milier
Tampas du med små vita pluppar på huden runt ögonen?Det kan vara milier. De kan vara svåra att få bukt med knottrorna, men det finns hjälp.– Man ska absolut inte klämma, varnar hudterapeuten Annica Joensuu.
Läs mer om Annica Joensuu.
Expertens guide: Slipp torr hy i vinter
Tycker du att din hy blivit glåmig och torr?Det kan vara hög tid att du byter till produkter som passar årstiden.Hudvårdsexperten Annica Joensuu har koll på hur du ger huden lyster i höst och vinter.– Många tror att man kan ha samma hudvårdsrutin året om, säger hon.

Minnesord: Annica Rumby

Annica Rumby, Leksand, har hastigt gått bort, 68 år gammal. Närmast anhöriga är maken Lars-Åke Lundqvist och sönerna Jonas, Erik, Lars med familjer.
Läs mer om Erik, Lars-Åke Lundqvist och Leksand.
Experten: 3 råd för att slippa fnasiga läppar
Drabbats av nariga läppar och hud som flagnar? Torra läppar är ett vanligt problem på hösten och vintern. Men det går att undvika problemet. Hudterapeuten Annica Joensuu ger sina bästa tips för att bli kvitt torrheten.
Annica Kvint: Design kan skapa opinion och utmana våra normer
När Karin Ehrnberger låter en borr och en stavmixer byta formspråk inser man hur hopplöst könsbunden design ofta är.
Annica Englunds ilska – efter Kanal 5-programmet
Annica Englund ångrar sin medverkan i Temptation Island.I ett inlägg på sin blogg berättar hon om ångesten under inspelningarna.Hade jag fått förfrågan i dag så hade jag aldrig gjort det, skriver hon.
Läs mer om Kanal och Temptation Island.I.
Cancersjuka Annica har opererats: Mot alla odds
För ett par veckor sedan opererades cancersjuka Annica Thimberg på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg.Halvvägs såg det kört ut, men det gick!, skriver hon i ett inlägg på Facebook. Nu vill hon hylla sina superhjältar på Sahlgrenska.Jag fick en andra chans att LEVA, skriver hon i inlägget.
Mystiska förklaringen efter hatbrevet till sjuka Annica
Du vet väl att du kommer att dö, stod det i ett brev till cancersjuka Annica Thimberg från Skövde.Det otäcka brevet har nu följts av en handskriven förklaring adresserad till vännen och bloggerskan Johanna Toftby.– Det här känns väldigt otäckt. Vad är det här?, säger Toftby.
Autistiske Jesper, 21, blir av med sin hjälp
Tack vare sin personlige assistent har autistiske Jesper Gustavsson, 21, klarat av skolgången och fått studentmössan.Men nu drar kommunen kraftigt ner på stödet. Mamma Annica är förtvivlad:– Det är tröstlöst. Och Jesper är den store förloraren, säger hon.
Läs mer om Jesper Gustavsson.
Cancersjuka Annica fick hatbrev: Du kommer dö
Trebarnsmamman Annica Thimberg har cancer och behandlas för närvarande med starka cellgifter.I veckan skickade en anonym avsändare ett handskrivet brev till hennes sjuksäng, och skrev:Du vet väl att du kommer att dö?
Kolla, här kan du få lyxpool – mitt i stan
Pool mitt i stan, fyra våningar med hiss, havsutsikt. Är det ett kändishus på spanska solkusten? Eller kanske i Miami?Nej det här unika boendet kan du finna mycket närmare än så – nämligen i Malmö.– Detta är det enda i sitt slag jag har sålt, säger Annica Lindström, fastighetsmäklare på Landgren.
Experten: Så slipper du aknen i sommar
Trodde du att sommarsolen skulle göra under för din hy men i stället drabbas du av akne? Du är inte den enda som dras med finnar under sommaren. Hälsoliv listar 3 vanliga anledningar till sommarakne och hudexperten Annica Forsgren ger dig tre klockrena tips för en bättre hy.
Läs mer om Annica Forsgren.
Så kollar du ditt barns simkunnighet
Hur ska man kunna lita på att barnet lär sig simma genom skolan? När ska man våga släppa iväg sitt barn att simma på egen hand? Annica Karlsson, simkunnighetsansvarig på Livräddningssällskapet, ger några tips om hur du som förälder ska kolla ditt barns simkunnighet.
Tv-paret paret gör slut efter fem år ihop
Big brother-deltagarna Annica Englund och Marcelo Pea föll för varandra i realityprogrammet 2012 - men nu är kärlekssagan slut.I ett blogginlägg skriver Annica Englund om det tragiska uppbrottet.Jag trodde verkligen att det skulle vara vi för alltid skriver hon i bloggen.
Läs mer om Annica Englund och Marcelo Pea.
Examensutställning 2017 på Beckmans designhögskola i Stockholm
Flera studenter diskuterar den kvinnliga kreatörens ställning på Beckmans examensutställning. Intressant, tycker Annica Kvint, men få verk sticker ut visuellt från mängden.
Läs mer om Annica Kvint och Stockholm.
Tuff väg mot guldet efter sorgen
Köln. Tre Kronors back Oliver Ekman Larssons resa mot VM-guldet har varit tuff. – Det har varit motgångar och en lång väg att vandra – därför känns det här extra skönt, säger 25-åringen som tidigare i våras förlorade sin mamma Annica i cancer.
Läs mer om Annica och VM-guldet.
Obotligt cancersjuka Annica fick drömresa
Läkarna har sagt att Annica Thimbergs cancer inte går att bota.I mars startade vännen Johanna Toftby en insamling för att trebarnsmamman skulle kunna åka på en drömresa med sin familj.Insamlingen fick ett enormt gensvar – och nu har drömresan blivit verklighet.– Hon är så värd det här. Hon peppar så många andra trots sin egen svåra situation. Det är nog just därför som så många har velat hjälpa henne, säger Johanna Toftby.
Läs mer om Annica och Johanna Toftby.
Säsongen är över för Svensson
Fotbollssäsongen är över för Eskilstuna United-veteranen Annica Svensson. En skada under träningen i lördags visade sig vara en korsbandsskada i knät.
Annica Svensson korsbandsskadad
Fotbollssäsongen är över för Eskilstuna United-veteranen Annica Svensson. En skada under träningen i lördags visade sig vara en korsbandsskada i knät.
Ekman-Larsson spelar VM – trots familjetragedin
Oliver Ekman-Larsson avslutade NHL-säsongen med att samla tankarna, känslorna och krafterna hemma i Sverige och Tingsryd. Nu är Arizonastjärnan tillbaka på is i Tre Kronors färger. Med sig har han också minnet av mamma Annica.
Hockeyn betyder inte så mycket när du går igenom något sådant
Oliver Ekman-Larsson avslutade NHL-säsongen med att samla tankarna, känslorna och krafterna hemma i Sverige och Tingsryd. Nu är Arizonastjärnan tillbaka på is i Tre Kronors färger. Med sig har han också minnet av mamma Annica.
Misstagen från Afghanistan upprepas i Mali
Resultatet från den svenska insatsen i Afghanistan nådde inte upp till de uttalade förväntningarna, enligt regeringens utredare. Men kritiken i utredningen måste förstås mot bakgrund av att Sverige saknade en tydlig plan för hur målen om ökad demokrati, stabilitet och trygghet skulle uppnås i praktiken, menar utrikesreportern Annica Ögren. Nu riskerar regeringen att upprepa samma misstag i Mali, skriver hon i ett inlägg för Säkerhetsrådet. I rapporten Svenska FN-insatsen i Mali: Verkliga utmaningar och verklig skillnad skildrar Öberg den svenska Mali-insatsens arbete och uppoffringar.
Annica Kvint: Framtidens städer har hus av trä och gröna artärer
Kortsiktigheten i dagens bostadsbyggande för med sig många problem men det finns mer hållbara initiativ. Annica Kvint välkomnar ett ökat byggande i trä och den kommande bomässan Vallastaden, i del fem av DN:s serie om den svenska bostadskrisen.
Läs mer om Vallastaden.