Anthony weiner

Anthony Weiner döms för sex-sms

Före detta politikern Anthony Weiner, exman till Hillary Clintons högra hand Huma Abedin, skickade sex-sms till minst fem olika kvinnor.Nu döms han till 21 månaders fängelse, skriver AP.
Läs mer om Anthony Weiner och Huma Abedin.
Sexbrottsmisstänkte politikern får sin dom
Han kallades New Yorks okrönte prins. Men hans sexchattande med en femtonårig flicka blev hans fall. I dag får den före detta kongressledamoten Anthony Weiner sitt straff.
Läs mer om Anthony Weiner.
Sexbrottsmisstänkt politiker får sin dom
Han kallades New Yorks okrönte prins. Men hans sexchattande med en femtonårig flicka blev hans fall. I dag får den före detta kongressledamoten Anthony Weiner sitt straff.
Läs mer om Anthony Weiner.

Sex, lögner och makt – Weiner får sitt straff

Sex, lögner, brott. Och makt på absolut högsta nivå. Historien om den amerikanske tidigare kongressledamoten Anthony Weiner kan tyckas ha allt – och nu kommer en domare sannolikt besluta att han får skaka galler ett bra tag.
Läs mer om Anthony Weiner och Weiner.
Weiner erkänner sexbrott: Jag har en sjukdom
– Jag har en sjukdom, men jag har ingen ursäkt, förklarade den amerikanske tidigare kongressledamoten Anthony Weiner efter att han tårögd inför domstolen erkänt sig skyldig till att ha skickat sexbilder och sexmeddelanden till en 15-årig flicka.
Läs mer om Anthony Weiner.
Sexutpekad kongressledamot erkände och bad om ursäkt
Den sexanklagade tidigare kongressledamoten Anthony Weiner (D) erkände gråtande att han skickat obscena bilder till en tonårsflicka. – Jag har en sjukdom men jag har ingen ursäkt, sa Weiner inför en federal domare.
Läs mer om Anthony Weiner och Weiner.
Anthony Weiner erkänner ofredande av minderårig
Före detta politikern Anthony Weiner, ex-man till Hillary Clintons högra hand Huma Abedin, har varit i blåsväder för att ha skickat sex-sms till minst fem olika kvinnor.I dag erkände han sig skyldig till de meddelanden han skickat till en 15-årig flicka, skriver CNN.– Jag har en sjukdom, säger Anthony Weiner i ett uttalande.
Läs mer om Anthony Weiner, CNN och Huma Abedin.
Efter sexbilderna – nu tar Abedin tillbaka exet
Huma Abedins make skickade sexbilder till inte bara en, utan minst fem olika kvinnor. I augusti förra året blev måttet rågat och hon valde att lämna ex-politikern Anthony Weiner. Men tiden verkar läka alla sår och nu har Hillary Clintons högt uppsatta kampanjmedarbetare tagit tillbaka den skandalomsusade före detta kongressmannen. – Huma har jobbat hårt på sitt förhållande med Anthony, säger en källa till New York Post.
Han är det största hotet mot Clinton
NEW YORK. Nysläppta mejl visar hur nära Hillary Clinton stod skandalpolitikern Anthony Weiner. Hon litade så pass mycket på honom att han fick ansvaret för att leverera en säker telefon.
Weiner checkar in på cybersex-rehab
NEW YORK. Anthony Weiner checkar in på cybersex-rehab. Det rapporterar brittiska Daily Mail som tidigare avslöjat skandalpoltikerns sextande med en 15-årig flicka. Den förre kongressledamoten med kopplingar till Hillary Clinton har i samband med detta blivit ett slagträ i valrörelsen sedan FBI inlett en förundersökning gällande sexuellt ofredande av minderårig.
Läs mer om Daily Mail, FBI och Hillary Clinton.
En politikers uppgång och trippelfall
2011 fälldes Demokraten Anthony Weiners av en selfie. Två år senare är väljarna redo att förlåta och han gör politisk comeback. Men varför kan Anthony Weiner aldrig få nog med bekräftelse?
Läs mer om Anthony Weiner.
Högsta betyg – ändlöst fascinerande politiskt självmord
Kalsongbilden fällde Anthony Weiner 2011. När han två år senare gör comeback dokumenteras allt. Resultatet är lika mycket en tragedi som en svart fars. SvD:s Jan Söderqvist ger högsta betyg till smärtsamma dokumentären Weiner.
Läs mer om Anthony Weiner och Weiner.
Weiner med Anthony Weiner
Vad är det för fel med dig? Programledaren Lawrence O Donnell nästan skriker ut sin fråga när han intervjuar den skandalomsusade politikern Anthony Weiner i en politisk tv-show. Det är bara en av alla tokiga scener i den här superbisarra dokumentären om en amerikansk toppolitiker (representanthuset
Läs mer om Anthony Weiner.
Huma Abedin lämnar maken efter sexbilder
Den före detta amerikanska politikern Anthony Weiner har ännu en gång har skickat sexbilder via sms till en kvinna, skriver New York Post. Nu väljer hans fru, och Hillary Clintons högt uppsatta kampanjarbetare, Huma Abedin att skilja sig från Weiner.
Timell gör politikerna sällskap - nakenchockar på Instagram
Det är nakenchockernas vecka det här. Nu slår också Anders Timell till. 12:36 I veckan har både Lars Ohly och Anthony Weiner hamnat i rampljuset efter att bilder på deras könsorgan dykt upp i sociala medier.
Läs mer om Anthony Weiner och Instagram.
Sexskandalen kring Weiner växer
Den utskämde USA-politikern Anthony Weiner medger att han haft minst tre kvinnoaffärer på nätet efter att han lämnat kongressen 2011 sedan det avslöjats att han utväxlat sexuella meddelande
Läs mer om Weiner.
Sexskandalen kring Weiner växer
Den utskämde amerikanske politikern Anthony Weiner medgav på torsdagen att han haft minst tre kvinnoaffärer på nätet efter att han lämnat kongressen 2011.
Läs mer om Anthony Weiner och Weiner.
Sexskandalen kring Weiner växer
Den utskämde USA-politikern Anthony Weiner medger att han haft minst tre kvinnoaffärer på nätet efter att han lämnat kongressen 2011 sedan det avslöjats att han utväxlat sexuella meddelande med kvinnor på Twitter.
Läs mer om Twitter och Weiner.
Sexskandalen kring Weiner växer
Den utskämde amerikanske politikern Anthony Weiner medgav på torsdagen att han haft minst tre...
Läs mer om Anthony Weiner och Weiner.
Sexskandalen kring Weiner växer
Den utskämde amerikanske politikern Anthony Weiner medgav på torsdagen att han haft minst tre kvinnoaffärer på nätet efter att han lämnat kongressen 2011 sedan det avslöjats att han utväxlat sexuella meddelande med kvinnor på Twitter. Bekännelsen innebär ett nytt slag mot hans försök att bli nominerad som Demokratiska partiets kandidat i borgmästarvalet i New York.
Borgmästarkandidat i ny sexskandal
Den skandalomsusade kongressledamoten Anthony Weiner sade på tisdagen att han ställer upp i borgmästarvalet i New York trots att han hamnat i en ny sexskandal.
Läs mer om Anthony Weiner och New York.
Borgmästarkandidat i ny sexskandal
Den skandalomsusade kongressledamoten Anthony Weiner säger att han ställer upp i borgmästarvalet i New York trots att han hamnat i en ny sexskandal. Han har skickat oanständiga meddelanden
Läs mer om Anthony Weiner och New York.
Ny sexskandal för borgmästarkandidat
NEW YORK. Borgmästarkandidaten i New York, Anthony Weiner, tvingas erkänna ny sexskandal. Utmanande bilder och meddelanden skickades till en ung kvinna som han träffade online. – Vi har lämnat det där bakom oss, säger hans hustru Huma Abedin på en presskonferens.