Antonio lindbäck

Svenskar på pallen under hemma-GP

Andra halvan av årets grand prix inleddes i Målilla.Då stod hemmaåkarna Antonio Lindbäck och Fredrik Lindgren för fina prestationer – som innebar dubbelt blågult på prispallen.– Vi ska vara stolta och glada över framgångarna, säger experten Mikael Teurnberg i TV10.

Lindbäck förde Sverige till VM-final

Antonio Lindbäck visade upp en fantasifull och stark körning när Sverige kvalificerades till lördagens lag-VM-final i speedway i polska Leszno. – En stor lättnad för oss, det var så tajt i dag, speciellt i början, sade lagkapten Fredrik Lindgren till TV10 efter att Sverige vunnit semifinalen.
Superinsats av Lindbäck – förde Sverige till VM-final
Antonio Lindbäck visade upp en fantasifull och stark körning när Sverige kvalificerades till lördagens lag-VM-final i speedway i polska Leszno.–En stor lättnad för oss, det var så tajt i dag, speciellt i början, sade lagkapten Fredrik Lindgren till TV10 efter att Sverige vunnit semifinalen.
Antonio Lindbäcks ilska mot Indianerna
Indianernas hopp om att klara den ekonomiska krisen lever. Tidigare under måndagen beviljades kumlaklubben rekonstruktion av Örebro Tingsrätt. Nu ska Tingsrätten ge personerna med fordringar i klubben chansen att säga sitt i frågan om fodringarna ska skrivas ner till 25 procent. En av fordringsägarna som inte tänker skriva ner skulderna är klubbens tidigare storstjärna Antonio Lindbäck, i dag i Masarna. – Jag skiter fullständigt i hur det går för dem, dundrar Lindäck till P4 Dalarna.

Lindbäck: Svårt att köpa mat till barnen

Speedwaystjärnan Antonio Lindbäck är en av dem som kraftigt påverkats av Indianernas ekonomiska problem. För P4 Örebro berättar en rasande Lindbäck nu om situationen. – De har förstört allt för mig, säger han. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Läs mer om Lindbäck.
Lindbäck till Masarna
MCSPORT. Speedwaystjärnan Antonio Lindbäck återvänder till Masarna. Jag är mycket glad över att kunna meddela att jag kommer köra för Masarna de tre kommande säsongerna skriver han på Twitter.
Läs mer om Masarna och Twitter.
Antonio Lindbäck till Masarna
Speedwaystjärnan Antonio Lindbäck återvänder till Masarna.
Läs mer om Masarna.
Lindbäck till Masarna
Speedwaystjärnan Antonio Lindbäck återvänder till Masarna.Jag är mycket glad över att kunna...
Läs mer om Masarna och Masarna.Jag.
Antonio Lindbäck klar för Masarna
Skrev på ett treårskontrakt
Läs mer om Masarna.
Fredrik Lindgren lämnar Indianerna
Indianernas speedwaystjärna Antonio Lindbäck vägrade att köra säsongens två sista matcher med laget på grund av försenad lön. Nu ser lagkamraten Fredrik Lindgren också ut att lämna Kumla-klubben av ekonomiska skäl.
Fredrik Lindgren lämnar Indianerna
Indianernas speedwaystjärna Antonio Lindbäck vägrade att köra säsongens två sista matcher med laget...
Läs mer om Antonio Lindbäck och Indianerna.
Lindbäck: Det var fruktansvärt dålig stil
Antonio Lindbäck vägrade att köra för Indianerna på grund av en ekonomisk tvist. Klubbens ordförande Dan-Åke Moberg kallar konflikten för personlig - vilket upprör Lindbäck. – Jag tycker det är fruktansvärt dålig stil. Det finns ingen konflikt mellan mig och Dan-Åke. Det är en grej mellan Lindbäck Racing AB och Indianerna Speedway AB, säger Antonio Lindbäck.
Indianerna räknar inte med Antonio Lindbäck
Det verkar vara slutkört i Indianerna för speedwaystjärnan Antonio Lindbäck. Han vägrade att köra Kumla-lagets slutspelsmatch mot Piraterna i går kväll, då han anser att han inte fått sin lön. Och klubben räknar inte med honom på tisdagskvällen heller.
Om han ljuger där sänker jag klubben
Speedway-Sverige är i gungning. Ännu en gång är Antonio Lindbäck i hetluften – den här gången vägrar han köra för sitt lag Indianerna. Detta efter att han haft ett möte med ordföranden Dan-Åke Moberg angående uteblivna löner. – Det har blivit en konflikt mellan mig och Antonio Lindbäck. Det är så att vi har haft svårt att få in pengar i år. Det är inte så att vi kommer göra konkurs eller något men vi ligger efter med betalningarna, säger Moberg till Nerikes Allehanda.
Indianerna räknar inte med Lindbäck
Det verkar vara slutkört i Indianerna för speedwaystjärnan Antonio Lindbäck. Han vägrade att köra...
Lindbäck ställde in efter lönebråk
Antonio Lindbäck skulle ha kört som etta för Indianerna i kvällens möte med Piraterna. Men föraren ställde in efter lönebråk. Indianerna vann ändå – och såg därmed till att Piraterna inte kunde hota Dackarna om en finalplats mot Rospiggarna.
Lindbäck ställde in körning för Indianerna
Antonio Lindbäck skulle ha kört som etta för Indianerna i kvällens möte med Piraterna. Men föraren...
Läs mer om Indianerna och Piraterna.
Lindbäcks bojkott – vägrar köra matchen
Mitt under SM-slutspelet går Antonio Lindbäck ut i bojkott. Storstjärnan menar att Indianerna inte har betalat tillbaka en skuld – och vägrar att köra för laget. Indianerna sköter dessvärre inte sin del av avtalet, skriver Lindbäck på sin Facebook-sida.
Utredningen mot Lindbäck läggs ner
Polisutredningen mot Antonio Lindbäck läggs ner. Speedwayföraren har varit misstänkt för ett brott som kunnat ge flera års fängelse.
Läs mer om Antonio Lindbäck och Lindbäck.
Utredningen mot Lindbäck läggs ner
Polisutredningen mot Antonio Lindbäck läggs ner. Speedwayföraren har varit misstänkt för ett brott...
Läs mer om Antonio Lindbäck och Lindbäck.
Utredningen mot Antonio Lindbäck nedlagd
Förundersökningen mot Antonio Lindbäck nedlagd, uppger hans advokat i ett pressmeddelande.
Läs mer om Antonio Lindbäck.
Brottsutredning mot Lindbäck läggs ned
I maj greps speedwaystjärnan Antonio Lindbäck misstänkt för ett grovt brott. Nu kom beskedet att utredningen läggs ner. – Beslutet var väntat från vår sida, säger Lindbäcks advokat Åke Bron till NA.
Sverige är klart för VM-final i speedway
Sverige är klart för final i lag-VM i speedway. Blågult – med Andreas Jonsson, Antonio Lindbäck, Fredrik Lindgren och Peter Ljung i laget – imponerade inför hemmasupportrarna i Västervik och tog en direktplats till lördagens final i Manchester.
Sverige klart för VM-final
Sverige är klart för final i lag-VM i speedway.Blågult – med Andreas Jonsson, Antonio Lindbäck,...
Läs mer om Antonio Lindbäck och VM-final.
Sverige klart för VM-final
Sverige är klart för final i lag-VM i speedway.Blågult – med Andreas Jonsson, Antonio Lindbäck, Fredrik Lindgren och Peter Ljung i laget – imponerade inför hemmasupportrarna i Västervik och tog en direktplats till lördagens final i Manchester.