Arbetsplatsolycka

Ung hamnarbetare dog – förgiftades av gas på båt

En man i 20-årsåldern som var hamnarbetare i Oxelösunds hamn har avlidit efter en arbetsplatsolycka, skriver Sörmlands Nyheter. Han skadades ombord på en båt som låg i hamn på fredagen och avled under lördagen på sjukhus.

Ung hamnarbetare dog - blev förgiftad

Inrikes. En man i 20-årsåldern som var hamnarbetare i Oxelösunds hamn har avlidit efter en arbetsplatsolycka, skriver Sörmlands Nyheter. Han skadades ombord på en båt som låg i hamn på fredagen och avled under lördagen på sjukhus.
Ung hamnarbetare dog – blev förgiftad
En man i 20-årsåldern som var hamnarbetare i Oxelösunds hamn har avlidit efter en arbetsplatsolycka, skriver Sörmlands Nyheter. Han skadades ombord på en båt som låg i hamn på fredagen och avled under lördagen på sjukhus.
Man lossade trävirke – blev klämd till döds
En man i 30-årsåldern har avlidit efter en arbetsplatsolycka i Varberg.Mannen blev klämd när han skulle lossa trävirke i samband med en transport.– Det är en oerhört tragisk händelse. Stämningen på företaget är mycket tryckt. Vi är ledsna, säger Gunnar Jakobsson, vd på på Derome Timber.
Man död efter arbetsplatsolycka i Varberg
En man har avlidit efter en arbetsplatsolycka på en bygghandel i Varberg på måndagen.
Läs mer om Varberg.
Person skadad i olycka på jobbet
En person har skadat handen i en arbetsplatsolycka i Malmö.Polis och ambulans har åkt till platsen.– Personen har skadat sig ordentligt i handen, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Kim Hild.
JUST NU: Man har fallit tre meter rakt ner i brunn
En misstänkt arbetsplatsolycka har inträffat i Göteborg på onsdagsmorgonen.En man har fallit tre meter ner i en brunn.Räddningstjänst och ambulans är på plats.
Läs mer om Göteborg.
Man fick kemikalier i ansiktet på arbetsplats – förd med ambulans till sjukhus
En man har skadats vid en arbetsplatsolycka på ett företag i Oskarshamn.Han fick kemikalier i ansiktet och skadades så illa att han behövde sjukhusvård.Nu ska det utredas hur olyckan kunde ske.
Läs mer om Oskarshamn.Han.
Arbetsplatsolycka – man har fått rasmassor över sig
En arbetsplatsolycka har skett i Hedemora i södra Dalarna. Enligt polisen har en man fallit ner i en grop och fått rasmassor över sig. Han ska vara fastklämd.– Det verkar allvarligt, säger Mats Öhman, presstalesperson vid polisen i Dalarna.
Läs mer om Dalarna och Hedemora.
Man till sjukhus efter arbetsplatsolycka
Under fredagsmorgonen fick polisen larm om en arbetsplatsolycka i Linköping.En man har förts till sjukhus, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Linköping.En.
Arbetsplatsolycka – person påkörd av truck
En person ska ha blivit påkörd av en truck i Kristinehamn.– Skadeläget är just nu oklart, vi är på väg till platsen, säger polisens presstalesperson Mats Öhman i Värmland.
Läs mer om Kristinehamn och Värmland.
Person till sjukhus efter arbetsplatsolycka
En person har skadats i samband med en arbetsplatsolycka i Borås.– Personen är avförd med ambulans, säger Jan Kuusisto på räddningstjänsten Södra Älvsborgs räddningsförbund.Personen ska ha fått byggmaterial över sig.
Läs mer om Jan Kuusisto.
Man hittad död på sitt jobb – satt fastklämd
En man har dött efter en arbetsplatsolycka.Mannen hittades av sina kolleger – livlös och fastklämd, uppger polisen.Det är oklart hur dödsolyckan gick till.
Arbetsplatsolycka i Värnamo
Kvart i två larmade SOS ambulans och polis till en industriarbetsplats i Rydaholm.Det ska ha inträffat en arbetsplatsolycka.En person har blivit påkörd av en truck och skadat benen.
Läs mer om Rydaholm.Det och Värnamo.
Man skadad av hammare i huvudet
En man har skadats i en arbetsplatsolycka i Ruda.Mannen ska fått en hammare i huvudet, som fallit från en byggnadställning.Polis och ambulanssjukvård larmas till platsen.
Läs mer om Ruda.Mannen.
Fick 400 kilo betong över sig
En person i Smålandsstenar ska ha fått en betongklump på 400 kilo över sig.Olyckan kategoriseras som en arbetsplatsolycka och personen har fått föras med ambulans till sjukhus.– Det handlar om en misstänkt ben- och handledsfraktur, säger Torbjörn Eliasson, yttre befäl vid räddningstjänsten Gislaved och Gnosjö.
Person fick timmerstock i huvudet
En person har förts till sjukhus efter en arbetsplatsolycka i Sävsjö.Skadeläget är inledningsvis oklart.
Fick frätande syra i ansiktet
En arbetsplatsolycka inträffade i natt vid ett företag i Sotenäs kommun.– En person har fått någon slags syra i ansiktet, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i region väst.
Läs mer om Tommy Nyman.
Man till sjukhus efter arbetsplatsolycka
Vid 19-tiden på onsdagskvällen fick polisen larm om att en man råkat illa ut i en olycka på sitt jobb.Mannen fick föras till sjukhus med ambulans.
Svår arbetsplatsolycka – man föll från tak
En svår arbetsplatsolycka har inträffat i Hjällbo på tisdagsförmiddagen.En man har ramlat ner från ett tak.
Läs mer om Hjällbo.
Man skar sig i halsen med motorsåg – allvarligt skadad
En arbetsplatsolycka inträffade under förmiddagen när en man i Göteborg skulle kapa en vattenledning. På något har han skurit sig i halsen.– Han blödde kraftigt, men var vaken och talbar, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen region Väst.Mannen fördes till sjukhus och ska enligt polisen vara allvarligt skadad.