Arlöv

JUST NU: Män i skyddsväst beskjutna nära kyrkogård

Uppringare slår larm om skottlossning i Arlöv i Skåne.Det ska ha skett när skolan och kyrkan.Vid kyrkogården anträffas två män, båda i skyddsväst.De uppger att de beskjutits.
Läs mer om Arlöv och Skåne.Det.
Stulna mc värda 1,5 miljon hittade i industribyggnad
Tidigt på morgonen forcerade tjuvarna grindarna och stal cross- och enduro motorcyklar värda cirka 1,5 miljon kronor. I går slog polisen till i Arlöv mot en industrilokal. Där fanns motorcyklarna.– Facebook har spelat en stor roll i det här ärendet, säger Christina Holmström vid polisen i Ystad.
Bilist körde in i stolpe – skyller på mopedist
En bilist har kört in i en stolpe vid Sockerbitstorget i Arlöv.Bilisten själv menar att olyckan skedde efter att man väjt för en mopedist.– Vi får se om vi kan få fram fler uppgifter som pekar på att det var så, säger Calle Persson vid polisens regionledningscentral.

Fullt utvecklad lägenhetsbrand personer kan vara kvar i bostaden

En fullt utvecklad brand rasar i en lägenhet på femte våningen i Arlöv.Enligt räddningstjänsten är det oklart om det finns personer kvar i lägenheten.
Läs mer om Arlöv.Enligt.
Magnolia säljer i Arlöv
Magnolia Bostad har sålt projektet Fasanen beläget i Arlöv, strax utanför Malmö.
Läs mer om Arlöv, Fasanen och Malmö.
Buss beskjuten under färd – ruta krossad
En buss har blivit beskjuten i Arlöv i Malmö. En ruta krossades under färd på Dalbyvägen men ingen ska ha skadats.
Läs mer om Arlöv, Dalbyvägen och Malmö.
Buss beskjuten vid rondell – polis på plats
En buss har blivit beskjuten vid en rondell i Arlöv.– Vi försöker ta reda på vad som hänt, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Arlöv och Fredrik Bratt.
Körde in i träd efter krock
En person skadades när en bil körde in i ett träd efter att två bilar hade krockat i korsningen Lundavägen–Allgatan i Arlöv utanför Malmö sent på lördagskvällen.Två ambulanser är på plats liksom räddningstjänst från två stationer.
Pojke döms för grov våldtäkt i Arlöv
En 17-årig pojke döms till tio månaders sluten ungdomsvård och utvisning i tio år för grov våldtäkt mot en ung kvinna.
Läs mer om Arlöv.
Stora mängder whisky stals i Malmö
En lastbilschaufför blev bestulen på 85 lådor whisky när han stod på en lastbilsparkering i Arlöv i Malmö, skriver Sydsvenskan.
Läs mer om Arlöv, Malmö och Sydsvenskan.
Brand i hoverboard
En hoverboard brann i en trappuppgång i Arlöv på torsdagseftermiddagen. Flera personer som hade andats in rök fick tillsyn av ambulanspersonal men ingen behövde föras till sjukhus.
Läs mer om Arlöv.
JUST NU: Jättekaos på vägarna i Skåne
Det råder olyckskaos på flera håll i Sydsverige under fredageftermiddagen.Bland annat har två trafikolyckor skett på E22 mellan Arlöv och Lund – vägen har stängts av på flera ställen.– Det är kaos, säger Åsa Emanuelsson på polisens ledningscentral.
Flera trafikolyckor på E22 – vägen avstängd på flera håll
Flera trafikolyckor har skett på E22 mellan Arlöv och Lund.Vägen har stängts av på flera ställen.– Det är kaos, säger Åsa Emanuelsson på polisens ledningscentral.
Straffet höjs för Yousef Salem, 35
Yousef Salem, 35, mördade sin fru i hemmet i Arlöv i somras.På måndagen skärptes hans straff i hovrätten –till 16 års fängelse och utvisning, skriver Sydsvenskan.
Läs mer om Arlöv, Sydsvenskan och Yousef Salem.
Bibliotek evakuerat efter brandlarm
Biblioteket i Arlöv fick evakueras efter falsk alarm om brand.– Det var ett automatlarm om misstänkt rökutveckling från källaren, säger Stephan Söderholm på polisens ledningscentral.
Läs mer om Arlöv och Stephan Söderholm.
Tågförseningar i Skåne hela fredagen
Ett spårfel i Arlöv i Malmö leder till störningar i tågtrafiken. Trafikverket uppger att förseningarna kommer att pågå under hela fredagen.
Läs mer om Arlöv, Malmö och Skåne.
Långt fängelsestraff för rånvåg i Skåne
Med antingen en kniv eller en elpistol hotade och rånade den 20-årige mannen över tio unga människor i Malmö, Lund och Arlöv i fjol.
Läs mer om Arlöv, Lund, Malmö och Skåne.
Långt fängelsestraff efter rånvåg i Skåne
Med antingen en kniv eller en elpistol hotade och rånade den 20-årige mannen över tio unga människor i Malmö, Lund och Arlöv i fjol.Nu döms 20-åringen till fängelse.
Läs mer om Arlöv, Lund, Malmö och Skåne.
Anlagd brand släcktes på skola
En anlagd brand på Vårboskolan i Arlöv släcktes sent på fredagskvällen av räddningstjänsten.– De hade släpat fram material till ytterdörren och tänt på, säger Torbjörn Krokström, inre befäl vid Räddningstjänsten syd.
Kommunhus fick brev med vitt pulver
Kommunhuset i Arlöv i Burlövs kommun har stängts för allmänheten efter att vaktmästaren har öppnat ett brev med vitt pulver, rapporterar lokala medier.
Läs mer om Arlöv.
Kraftig brandrök över Arlöv – allmänheten varnas
Det brinner vid en återvinningsstation på Nordreflintvägen i norra Malmö. Den kraftiga blåsten gör att svart rök blåser in över Arlöv.
Läs mer om Arlöv, Malmö och Nordreflintvägen.
Kraftig brandrök blåser över Arlöv
Det brinner vid en återvinningsstation på Nordreflintvägen i norra Malmö. Den kraftiga blåsten gör att svart rök blåser in över Arlöv.
Läs mer om Arlöv, Malmö och Nordreflintvägen.
Väg avstängd efter brand på återvinningscentral
Återvinningscentralen i Arlöv brinner.Västkustvägen stängs av för trafik.– Det är tillräcklig rökutveckling för att vi ska stänga av vägen, säger Calle Persson, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Arlöv och Calle Persson.