Arlöv

Magnolia säljer i Arlöv

Magnolia Bostad har sålt projektet Fasanen beläget i Arlöv, strax utanför Malmö.
Läs mer om Arlöv, Fasanen och Malmö.

Buss beskjuten under färd – ruta krossad

En buss har blivit beskjuten i Arlöv i Malmö. En ruta krossades under färd på Dalbyvägen men ingen ska ha skadats.
Läs mer om Arlöv, Dalbyvägen och Malmö.
Buss beskjuten vid rondell – polis på plats
En buss har blivit beskjuten vid en rondell i Arlöv.– Vi försöker ta reda på vad som hänt, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Arlöv och Fredrik Bratt.
Körde in i träd efter krock
En person skadades när en bil körde in i ett träd efter att två bilar hade krockat i korsningen Lundavägen–Allgatan i Arlöv utanför Malmö sent på lördagskvällen.Två ambulanser är på plats liksom räddningstjänst från två stationer.

Pojke döms för grov våldtäkt i Arlöv

En 17-årig pojke döms till tio månaders sluten ungdomsvård och utvisning i tio år för grov våldtäkt mot en ung kvinna.
Läs mer om Arlöv.
Stora mängder whisky stals i Malmö
En lastbilschaufför blev bestulen på 85 lådor whisky när han stod på en lastbilsparkering i Arlöv i Malmö, skriver Sydsvenskan.
Läs mer om Arlöv, Malmö och Sydsvenskan.
Brand i hoverboard
En hoverboard brann i en trappuppgång i Arlöv på torsdagseftermiddagen. Flera personer som hade andats in rök fick tillsyn av ambulanspersonal men ingen behövde föras till sjukhus.
Läs mer om Arlöv.
JUST NU: Jättekaos på vägarna i Skåne
Det råder olyckskaos på flera håll i Sydsverige under fredageftermiddagen.Bland annat har två trafikolyckor skett på E22 mellan Arlöv och Lund – vägen har stängts av på flera ställen.– Det är kaos, säger Åsa Emanuelsson på polisens ledningscentral.
Flera trafikolyckor på E22 – vägen avstängd på flera håll
Flera trafikolyckor har skett på E22 mellan Arlöv och Lund.Vägen har stängts av på flera ställen.– Det är kaos, säger Åsa Emanuelsson på polisens ledningscentral.
Straffet höjs för Yousef Salem, 35
Yousef Salem, 35, mördade sin fru i hemmet i Arlöv i somras.På måndagen skärptes hans straff i hovrätten –till 16 års fängelse och utvisning, skriver Sydsvenskan.
Läs mer om Arlöv, Sydsvenskan och Yousef Salem.
Bibliotek evakuerat efter brandlarm
Biblioteket i Arlöv fick evakueras efter falsk alarm om brand.– Det var ett automatlarm om misstänkt rökutveckling från källaren, säger Stephan Söderholm på polisens ledningscentral.
Läs mer om Arlöv och Stephan Söderholm.
Tågförseningar i Skåne hela fredagen
Ett spårfel i Arlöv i Malmö leder till störningar i tågtrafiken. Trafikverket uppger att förseningarna kommer att pågå under hela fredagen.
Läs mer om Arlöv, Malmö och Skåne.
Långt fängelsestraff för rånvåg i Skåne
Med antingen en kniv eller en elpistol hotade och rånade den 20-årige mannen över tio unga människor i Malmö, Lund och Arlöv i fjol.
Läs mer om Arlöv, Lund, Malmö och Skåne.
Långt fängelsestraff efter rånvåg i Skåne
Med antingen en kniv eller en elpistol hotade och rånade den 20-årige mannen över tio unga människor i Malmö, Lund och Arlöv i fjol.Nu döms 20-åringen till fängelse.
Läs mer om Arlöv, Lund, Malmö och Skåne.
Anlagd brand släcktes på skola
En anlagd brand på Vårboskolan i Arlöv släcktes sent på fredagskvällen av räddningstjänsten.– De hade släpat fram material till ytterdörren och tänt på, säger Torbjörn Krokström, inre befäl vid Räddningstjänsten syd.
Kommunhus fick brev med vitt pulver
Kommunhuset i Arlöv i Burlövs kommun har stängts för allmänheten efter att vaktmästaren har öppnat ett brev med vitt pulver, rapporterar lokala medier.
Läs mer om Arlöv.
Kraftig brandrök över Arlöv – allmänheten varnas
Det brinner vid en återvinningsstation på Nordreflintvägen i norra Malmö. Den kraftiga blåsten gör att svart rök blåser in över Arlöv.
Läs mer om Arlöv, Malmö och Nordreflintvägen.
Kraftig brandrök blåser över Arlöv
Det brinner vid en återvinningsstation på Nordreflintvägen i norra Malmö. Den kraftiga blåsten gör att svart rök blåser in över Arlöv.
Läs mer om Arlöv, Malmö och Nordreflintvägen.
Väg avstängd efter brand på återvinningscentral
Återvinningscentralen i Arlöv brinner.Västkustvägen stängs av för trafik.– Det är tillräcklig rökutveckling för att vi ska stänga av vägen, säger Calle Persson, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Arlöv och Calle Persson.
Yousef Salem, 35, mördade sin fru
Yousef Salem, 35, mördade sin fru i det gemensamma hemmet i Arlöv i somras.Efter ett bråk om ett telefonsamtal ströp han henne till döds.Nu har Yousef Salem dömts till 15 års fängelse och utvisning ur landet.
Läs mer om Arlöv och Yousef Salem.
JUST NU: 35-åring mördade sin hustru
En 35-årig man har fällts för mord på sin fru, en fyrabarnsmamma i Arlöv i somras. Mannen döms till 15 års fängelse och utvisning ur landet.
Läs mer om Arlöv.
JUST NU: 15 års fängelse för mord
En 35-årig man har fällts för mord på sin fru, en fyrabarnsmamma i Arlöv i somras. Mannen döms till 15 års fängelse och utvisning ur landet.
Läs mer om Arlöv.
Bil har voltat – polis, ambulans och räddningstjänst på väg
En singelolycka har inträffat i Arlöv.Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.
Misstänkt mordförsök efter skottlossning
Vittnesuppgifter och spår av glaskross talar för att en skottlossning skett i Arlöv på måndagskvällen. Polisen har upprättat en anmälan om försök till mord även om det varken finns någon målsägande eller misstänkt. – Vi har ganska bra vittnesuppgifter som tyder på att det har avlossats skott, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Arlöv och Kim Hild.