Avlidna


Joan Rivers dotter anlitar advokat

Melissa Rivers, dotter till den nyligen avlidna amerikanska komikern Joan Rivers, har anlitat en advokatbyrå för att undersöka omständigheterna kring sin mors död på ett sjukhus i New York, skriver Reuters. Undersökningen kan leda till att Melissa Rivers väljer att stämma kliniken för felbehandling.

Läs mer om New York.

Joan Rivers dotter anlitar advokat

Melissa Rivers, dotter till den nyligen avlidna amerikanska komikern Joan Rivers, har anlitat en...

Joan Rivers dotter anlitar advokat

Melissa Rivers, dotter till den nyligen avlidna amerikanska komikern Joan Rivers, har anlitat en advokatbyrå för att undersöka omständigheterna kring sin mors död på ett sjukhus i New York, skriver Reuters. Undersökningen kan leda till att Melissa Rivers väljer att stämma kliniken för felbehandling. Joan Rivers avled den 4 september i år av komplikationer i samband med en operation. Hon blev 81 år gammal.

Läs mer om New York.
Fackeltåg hedrar avlidna missbrukare

Dödskraschade rakt in i buss – med sina barn

Finland skakas av misstankar om att en mamma i 30-årsåldern tog sitt och sina tre barns liv genom att köra på en vansinnesfärd in i en mötande buss i norra Savolax i söndags kväll. Enligt Hufvudstadsbladet kan olyckan, som nu är under utredning, ha föregåtts av ett gräl mellan den nu avlidna kvinnan och hennes sambo, som satt i bussen i vilken bilen körde in.

Läs mer om Savolax.
BP-supportern hyllade Pontus Segerström

När Brommapojkarna spelar i södra Sverige är supportern Anders Ungh ett givet inslag på läktaren. Men matchen mot Malmö är extra känslosam för honom. För att hedra avlidna Pontus Segerström hade han placerat ut hans tröja bredvid rosor och tända ljus. – Malmö bjöd upp mig till hederslogen, men jag stannar här bredvid Pontus, säger Ungh till SportExpressen.se.

Carola om sin saknad efter avlidna mamman

Det tog elva månader. I kvällens Tillsammans mot cancer-gala på Sjuan berättar Carola om cancern tog mammans liv. – Det är klart att jag saknar henne, säger hon till Aftonbladet.

Läs mer om Aftonbladet, Carola och Sjuan.
Fler slåss om färre begravningar

Begravningsbranschen kan tyckas vara en kassaskåpssäker vinstmaskin. Men lönsamheten viker i en bransch där antalet aktörer växer, samtidigt som antalet avlidna per år sjunkit de senaste åren, skriver Dagens Industri som låtit Upplysningscentralen ta fram statistik.

Fler slåss om färre begravningar

Begravningsbranschen kan tyckas vara en kassaskåpssäker vinstmaskin. Men lönsamheten viker i en bransch där antalet aktörer växer, samtidigt som antalet avlidna per år sjunkit de senaste åren, skriver Dagens Industri som låtit Upplysningscentralen ta fram statistik. Det finns nästan 800 byråer och antalet ökar med runt tio varje år. Störst är Fonus med 30 procent av marknaden.

Stanley och Blunt blir föräldrar: Otroligt

Bebis på väg! Stanley Tucci och frun Felicity Blunt väntar sitt första barn, enligt E! News. – Jag är väldigt spänd, det är otroligt, säger Stanley som sedan tidigare har tre barn med sin nu avlidna hustru Kate Tucci.

Mamma gjorde allt för att stötta, fast hon var sjuk...

Dif-talangen Ollas Mattsson debuterade i SHL – så hedrar han sin avlidna mamma

Läs mer om SHL.
Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:
Varje dag startar med ny lista över offer

Monrovia. Lokalanställda arbetare drar det tyngsta lasset i kampen mot ebolan. Hundratals frivilliga riskerar livet för att minimera risken för den egna befolkningen.–Det är långa dagar och det tar på krafterna. Men jag gör det för Liberia, säger Dio Williams, som hämtar upp avlidna ebolaoffer.

Läs mer om Liberia.
Döden finns överallt i Strömbergs nya dikter

Döden finns överallt i Ragnar Strömbergs nya diktsamling I ditt hjärtas sista slag. I titeln, i de många dedikationerna, som till stor del riktas till nyligen avlidna diktare och musiker, och i dikterna själva, där en död bror och mamma återkommer, liksom det egna allt äldre livet.

Åklagare ska utreda tragedin i Uppsala

En åklagare har tagit över utredningen av tragedin i Uppsala, där två tonårspojkar, 16 och 17 år gamla, på onsdagskvällen gick bort i ett skottdrama. Åklagaren inväntar nu den tekniska bevisningen och obduktionen för att få en bild av vad som kan ha hänt. – Ingenting tyder på att det är någon annan inblandad än de här två pojkarna som är avlidna, säger Uppsalaåklagare Anne Sjöblom till Expressen.se.

Två avlidna efter skottlossning på gård

Två pojkar, en 16- och en 17-åring har hittats avlidna på en gård söder om Uppsala. Det var på onsdagskvällen vid 23-tiden som larmet kom. - Vi larmades till gården, där det skulle varit ett skottdrama i en villa.

Läs mer om Uppsala.
Läget utom kontroll i Liberia

Antalet sjuka närmar sig femtusen. Men många av de döda visste inte att de hade ebola, först som avlidna blir de undersökta, rapporterar WHO. I Liberia sprids det dödliga viruset allt snabbare.

Läs mer om Liberia och WHO.
Två döda när bil krockade med tåg

Två personer omkom vid en krock mellan en personbil och ett tåg strax utanför Fagersta i Västmanland på fredagseftermiddagen. Olyckan inträffade strax efter klockan 14 vid en obevakad järnvägsövergång mellan Virsbo och Ängelsberg. — Två personer som färdades i bilen har konstaterats avlidna, säger Victoria Holmgren, pressekreterare vid polismyndigheten i Västmanland.

Brukartorgets kris snart över

En misslyckad satsning i Växjö och fyra avlidna brukare fick Brukartorget i Färjestaden på knä. Vi blev fartblinda, säger ägaren Lena Norlander.

Brukartorgets kris snart över

En misslyckad satsning i Växjö och fyra avlidna brukare fick Brukartorget i Färjestaden på knä. Vi blev fartblinda, säger ägaren Lena Norlander.

Avlidna v 32-34

Bomhus församling 23/8 Elsy Ingrid Ljung, 87 år Heliga Trefaldighets församling 6/8 Paul Birnbaum, 88 år 16/8 Olle Setterholm, 87 år Maria församling 11/8 Mona Nielsen, 55 år 18/6 Gudrun

Nu avslöjar Brangelina ännu mer om bröllopet

Barnen skrev deras löften och Angelina Jolie bar sin avlidna mors ring. Nu avslöjar skådespelaren och Brad Pitt ännu mer om sitt intima bröllop. - Brad fick inte se klänningen förrän ceremonin.

Avlidna v 30-37

22/7 Kevin Hedlund Hamberg, 0 år 25/7 Sture Brodin, 70 år 25/7 Vanja Hedblom, 78 år 30/7 Ingemar Eriksson, 65 år 1/8 Brita Molin, 94 år 4/8 Ulla Hedlund, 76 år 5/8 Hans Rolander, 71

Anhörig misstänkt för förskingring

Laholm En man i 50-årsåldern har anmälts för att ha förskingrat från en anhörigs dödsbo. Mannen har enligt anmälan skrivit över en bil från den avlidna genom att förfalska hennes underskrift.

Madonnas sexton ikoner har gått vidare

Nu är alla stjärnor från Madonnas hitlåt Vogue avlidna. Lauren Bacall var den sista överlevande av de 16 som nämns.

Läs mer om Vogue.
Sista isbjörnen i Afrika död

Den sista isbjörnen i Afrika har dött. Efter att ha sörjt sin avlidna vän GeeBee i flera månader började isbjörnen Wangs hälsa svikta. Isbjörnen på Johannesburg zoo fick avlivas, rapporterar

Läs mer om Afrika, GeeBee och Johannesburg.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16