Avsked

Bolts avsked – efter tunga VM:et

Läs mer om VM.et.
Foppas avsked: Det är sorgligt
ÖRNSKÖLDSVIK. Sista kvällen med gänget.Modos gamla stjärnkedja med Peter Forsberg, 44, Markus Näslund, 44, och Niklas Sundström, 42, tar avsked för gott på isen i norska Stavanger den 16 augusti.- Vi hade kunnat vara framgångsrika också i NHL om vi fått chansen att spela ihop där. Jag försökte vid två olika tillfällen få Foppa och Susse till Vancouver, säger Macke inför avskedsshowen, som sker under en välgörenhetsmatch med kändislaget Icebreakers.

Bolt snuvad på guldet – det kändes som ett hån

LONDON | Han kom till London för att ta avsked med ett guld. Men Usain Bolt blev bara trea i finalen på 100 meter. Justin Gatlin tog guldet – det känns som ett hån.
Läs mer om London.
Johan Esk: Bolts sista sololopp blev ett avsked med avsmak
LONDON. Usain Bolts sista sololopp blev ett avsked med avsmak. Han besegrades av ett namn för framtiden – och av en symbol för sportens svarta dopningshistoria.
Johan Esk: Usain Bolt har alltid lyckats pricka sin formtopp till sommarens viktigaste dagar
LONDON. Usain Bolt är störst. Oavsett idrott och tid. Oavsett vad som händer under hans avsked. Idrottsvärlden kommer aldrig att se någon som Bolt igen. Så titta och upplev en sista gång.
Läs mer om Bolt.
Mamma på plats när Håkan tog avsked
Även under lördagen fick Håkan Helströms mamma Christina Hellström ta plats på scenen.Tillsammans med Håkan fick hon vara med och ta avsked av publiken på Ullevi.Både Eva Dahlgren och First Aid Kit ansluter också till stämsången i Du är snart där.
Uppgifter: Spricka mellan Beckhams
David Beckhams avsked till fotbollen kan innebära slutet på hans äktenskap.Det hävdar den brittiska tabloiden The Sun – som menar att Victoria Beckham blir alltmer irriterad på legendarens beteende.– Han har inte lyckats få till ett ordentligt liv när han inte har fotbollsrutinerna kvar, säger en källa till The Sun.
Läs mer om The Sun och Victoria Beckham.
Maria Ågren lägger locket på – vägrar svara på frågor
Den sparkade generaldirektören Maria Ågren vägrar att svara på frågor om skandalen.– Min klient meddelar att hon inför den förestående granskningen i ansvarsnämnden har valt att inte lämna några kommentarer i ärendet, säger advokat Percy Bratt.Statens ansvarsnämnd ska ta ställning till regeringens beslut om avsked.
Läs mer om Maria Ågren.
Därför missade Berghagen vännens begravning
Palma.Michael Nyqvist övertygade Malin Berghagen om att han mådde bra - trots att han var döende i cancer.I veckan tog hon avsked av vännen när skådespelaren begravdes – men planet blev försenat och hon missade ceremonin.– Jag ångrar att jag inte dubbelkollade hur sjuk Micke var, säger Malin Berghagen i en intervju i sin hemstad Palma.
Därför missade Malin Michael Nyqvist begravning
Palma. Michael Nyqvist övertygade Malin Berghagen om att han mådde bra - trots att han var döende i cancer. I veckan tog hon avsked av vännen när skådespelaren begravdes – men planet blev försenat och hon missade ceremonin. – Jag ångrar att jag inte dubbelkollade hur sjuk Micke var, säger Malin Berghagen i en intervju i sin hemstad Palma.
Dolly Partons avsked till vännen en sista gång
Dolly Parton hyllar sin vän genom att uppträda tillsammans med honom en sista gång.Den 25 oktober kommer Parton att gästa countrystjärnan Kenny Rogers avskedskonsert i Nashville.– Kvällen skulle inte vara densamma utan Dolly Parton, säger Rogers i ett uttalande.
Läs mer om Dolly Parton, Nashville och Parton.
Pia Sundhage är värd ett mäktigt avsked
Cirkeln ska slutas. Pia Sundhage vill leda Sverige till EM-guld i sin avskedsföreställning – 33 år efter den historiska titeln där hon själv avgjorde i lervällingen. Öppningsmatchen mot mardrömsmotståndaren Tyskland är viktig, men långt ifrån avgörande.
Läs mer om EM-guld, Sverige och Tyskland.
Bolts känslosamma avsked: Aldrig så nervös
Inför 30000 åskådare tog sprintstjärnan Usain Bolt ett känslomässigt farväl av sin hemmapublik i Jamaica.
Läs mer om Jamaica och Usain Bolt.
Stjärnorna fick ta avsked med ett silver
Allt har ett slut. Efter åtta raka SM-guld förlorade Sävehof en final och flera tongivande spelare lämnar nu klubben. – Det var inte så här jag hoppades att det skulle sluta, säger landslagsmålvakten Johanna Bundsen efter förlusten mot H65 Höör.
Läs mer om Johanna Bundsen, SM-guld och Sävehof.
Oväntade stödet till Wenger inför finalen
Arsène Wenger är under hård press – både inifrån och utifrån. Arsenal-manager är själv medveten om att FA-cupfinalen i dag kan bli ett avsked.Nu får han oväntat stöd av finalrivalen Antonio Conte.–Han förtjänar att fortsätta jobba med Arsenal, säger Chelseatränaren.
Zlatans hälsning till vännen i avskedet
Maxwell tog avsked från den stora fotbollscenen under lördagskvällen. I samband med det samlade PSG ihop hälsningar från spelare med historik i klubben – och sist av alla dyker Zlatan upp i klippet. – Max, det här är legendaren som talar, inleder Zlatan sin hälsning.
Läs mer om PSG och Zlatan.
Senaten informeras om Comey-avsked
USA:s senat ska få hemligstämplad information av landets ställföreträdande justitieminister Rod Rosenstein om president Donald Trumps avskedande av FBI-chefen James Comey. Demokraterna kan komma att fördröja utnämningen av Comeys efterträdare.
Läs mer om Comey-avsked och Rod Rosenstein.
Stora jubelscener när Tottenham tog avsked
Mäktiga avskedsscener på White Hart Lane.I sista matchen på sin anrika hemmaplan säkrade Tottenham andraplatsen i Premier League – lagets bästa placering på 54 år.– Jag vill ta med min familj och tacka alla fans, säger Harry Kane enligt Guardian.
Sanna Torn Björling: Trump sprider osäkerhet också i sin närmaste krets
Washington. Reaktionerna på James Comeys avsked är enorma. Hur president Trump går vidare efter sitt högst anmärkningsvärda avsked av FBI-chefen kan bli avgörande för hans fortsatta ställning, också bland hans egna.
Läs mer om Trump.
Känslosamt avsked för stjärnan
Förlust i sista matchen med gänget. Det blev ett känslosamt avsked för RIK-stjärnan Linus Arnesson, 26. – Jag är fortfarande arg, säger han.
Då begravs offren för bussolyckan
De barn som omkom i den tragiska bussolyckan i Härjedalen ska nu begravas.Tre separata begravningsgudstjänster kommer att hållas för eleverna, som alla gick på Ängskolan i Skene.– Jag tänker att varje människa gör ett avtryck. Och när vi nu ska ta avsked blir det viktigt att påminna oss om de avtryck som dessa ungdomar gjort i våra liv, säger kyrkoheden Göran Landgren.
Profilens farväl: 'Minnen för livet'
GÖTEBORG. Han återvände till Göteborg – och fick vinna SM-guld med Frölunda.I ett känslosamt inlägg tar Robin Figren, 29, nu avsked av klubben, ledarna, spelarna och supportrarna.