Avsked

Jag är den enda som inte är överraskad

Lewis Hamiltons första ord om att Rosbergs avsked

Vi borde kanske inte vara så överraskade

Vi har redan sagt hej då till Mats Waltin, 64, och Roger Melin, 61.Ett avsked till Anders Eldebrink, 56, känns som det kan komma vilken dag som helst.Gubbarna ryker.Och vi borde kanske inte alls vara överraskade.
Läs mer om Roger Melin.
Känsliga Zlatan-frågan: Vi pratar inte om det
Tio olika målskyttar och mer mål än i fyra av de fem senaste kvalen.Med Zlatan Ibrahimovic försvann mer än hälften av landslagets mål, men efter hans avsked har den svenska offensiven klickat riktigt bra.Men om Sverige går till VM? Om han blir frisk? Om han vill vara med?Hur ska vi göra då?
Läs mer om Sverige.
Berg: Det var ovisst för alla efter EM-slutspelet
Det dystra EM-slutspelet, Zlatans avsked, Källströms och Isakssons farväl och ett väntande VM-kval med både Frankrike och Nederländerna i gruppen. Kommer ni ihåg tvivlen på landslaget? Marcus Berg gör det. – Det var ovisst för alla. Spelare, fans och förbund, säger han.

Vi kommer att få se fler avhopp eller avsked framåt

USA:s hälso- och socialminister Tom Price lämnar sin post efter att ha bekostat sina resor med privatjet och militärplan med skattebetalarnas pengar.Expressens USA-expert Frida Stranne reder ut vad Price avgång betyder.– Jag tror att vi kommer att få se fler avhopp eller avsked framåt. Vilka det blir är omöjligt att svara på och efterhand kan det också bli så att det lugnar ner sig och folk växer in i sina roller, säger hon.
Läs mer om Price och Tom Price.
Glenns känslosamma avsked till Nordstrand
Frida Nordstrand lämnar Viasat – och därmed även radarpartnern Glenn Strömberg.Nu har fotbollslegendaren skrivit ett känslosamt avskedsinlägg till ex-kollegan.
Jan Malmsjö lyssnar sig in mot Krapps mörker
Jan Malmsjö spelar Krapps sista band – ett sårigt avsked till kärleken. Han regisseras av Karl Dunr, som träffade Beckett i Paris och nyanserar bilden av en sträng dramatiker.
Läs mer om Beckett och Karl Dunr.
Vi har förlorat en av våra största underhållare någonsin
Keep swinging! Det var det sista Hans Alfredson sa till oss.Två lyckliga ord som först nu förvandlats till ett avsked.
Regeringen krävs på besked om Ågrens avsked
Statens ansvarsnämnd kräver besked av regeringen om grunderna för att avskeda Transportstyrelsens tidigare generaldirektör Maria Ågren även från den nya tjänsten i Regeringskansliet. I ett föreläggande vill nämnden nu att regeringen ska förtydliga sin begäran om avskedande av Ågren.
Liselott, 49, om att ta avsked från en kär vän
I Läsarna berättar: Ur verkliga livet berättar Liselotte, 49, om hunden Clara som kom att förändra livet - och hur det är att ta avsked av sin bästa vän. Här är Liselottes historia.
Läs mer om Clara och Liselotte.
Michael Winiarski: Trumps rasism lär inte mildras av Bannons avsked
Tre frågor till DN:s utrikeskommentator Mickael Winiarski efter att Donald Trump bytt ut sin chefstrateg Steve Bannon.
Bolts avsked – efter tunga VM:et
Läs mer om VM.et.
Foppas avsked: Det är sorgligt
ÖRNSKÖLDSVIK. Sista kvällen med gänget.Modos gamla stjärnkedja med Peter Forsberg, 44, Markus Näslund, 44, och Niklas Sundström, 42, tar avsked för gott på isen i norska Stavanger den 16 augusti.- Vi hade kunnat vara framgångsrika också i NHL om vi fått chansen att spela ihop där. Jag försökte vid två olika tillfällen få Foppa och Susse till Vancouver, säger Macke inför avskedsshowen, som sker under en välgörenhetsmatch med kändislaget Icebreakers.
Bolt snuvad på guldet – det kändes som ett hån
LONDON | Han kom till London för att ta avsked med ett guld. Men Usain Bolt blev bara trea i finalen på 100 meter. Justin Gatlin tog guldet – det känns som ett hån.
Läs mer om London.
Johan Esk: Bolts sista sololopp blev ett avsked med avsmak
LONDON. Usain Bolts sista sololopp blev ett avsked med avsmak. Han besegrades av ett namn för framtiden – och av en symbol för sportens svarta dopningshistoria.
Johan Esk: Usain Bolt har alltid lyckats pricka sin formtopp till sommarens viktigaste dagar
LONDON. Usain Bolt är störst. Oavsett idrott och tid. Oavsett vad som händer under hans avsked. Idrottsvärlden kommer aldrig att se någon som Bolt igen. Så titta och upplev en sista gång.
Läs mer om Bolt.
Mamma på plats när Håkan tog avsked
Även under lördagen fick Håkan Helströms mamma Christina Hellström ta plats på scenen.Tillsammans med Håkan fick hon vara med och ta avsked av publiken på Ullevi.Både Eva Dahlgren och First Aid Kit ansluter också till stämsången i Du är snart där.
Uppgifter: Spricka mellan Beckhams
David Beckhams avsked till fotbollen kan innebära slutet på hans äktenskap.Det hävdar den brittiska tabloiden The Sun – som menar att Victoria Beckham blir alltmer irriterad på legendarens beteende.– Han har inte lyckats få till ett ordentligt liv när han inte har fotbollsrutinerna kvar, säger en källa till The Sun.
Läs mer om The Sun och Victoria Beckham.
Maria Ågren lägger locket på – vägrar svara på frågor
Den sparkade generaldirektören Maria Ågren vägrar att svara på frågor om skandalen.– Min klient meddelar att hon inför den förestående granskningen i ansvarsnämnden har valt att inte lämna några kommentarer i ärendet, säger advokat Percy Bratt.Statens ansvarsnämnd ska ta ställning till regeringens beslut om avsked.
Läs mer om Maria Ågren.
Därför missade Berghagen vännens begravning
Palma.Michael Nyqvist övertygade Malin Berghagen om att han mådde bra - trots att han var döende i cancer.I veckan tog hon avsked av vännen när skådespelaren begravdes – men planet blev försenat och hon missade ceremonin.– Jag ångrar att jag inte dubbelkollade hur sjuk Micke var, säger Malin Berghagen i en intervju i sin hemstad Palma.
Därför missade Malin Michael Nyqvist begravning
Palma. Michael Nyqvist övertygade Malin Berghagen om att han mådde bra - trots att han var döende i cancer. I veckan tog hon avsked av vännen när skådespelaren begravdes – men planet blev försenat och hon missade ceremonin. – Jag ångrar att jag inte dubbelkollade hur sjuk Micke var, säger Malin Berghagen i en intervju i sin hemstad Palma.
Dolly Partons avsked till vännen en sista gång
Dolly Parton hyllar sin vän genom att uppträda tillsammans med honom en sista gång.Den 25 oktober kommer Parton att gästa countrystjärnan Kenny Rogers avskedskonsert i Nashville.– Kvällen skulle inte vara densamma utan Dolly Parton, säger Rogers i ett uttalande.
Läs mer om Dolly Parton, Nashville och Parton.
Pia Sundhage är värd ett mäktigt avsked
Cirkeln ska slutas. Pia Sundhage vill leda Sverige till EM-guld i sin avskedsföreställning – 33 år efter den historiska titeln där hon själv avgjorde i lervällingen. Öppningsmatchen mot mardrömsmotståndaren Tyskland är viktig, men långt ifrån avgörande.
Läs mer om EM-guld, Sverige och Tyskland.