Avstängd

Sänkte tysken - så länge blir han avstängd

Nu straffas Almond ytterligare. Foto: Bildbyrån & Eurosport (Skärmklipp) Det hade bara hunnit gå fem sekunder av åttondelsfinalen mellan Schweiz och Tyskland när Cody Almond fick matchstraff för en våldsam tackling på Christian Ehrhoff.

Skolanställd polisanmäld och avstängd

En medarbetare på en skola i Söderhamn har polisanmälts av skolans rektor och har tagits ur tjänst, rapporterar Hela Hälsingland.
Läs mer om Hela Hälsingland och Söderhamn.
Läraren uppmanade elever att betygsätta utseendet
Den kvinnliga läraren på en anrik gymnasieskola i Stockholm anklagas för att ha uppmanat eleverna gradera varandra efter utseende under en lektion.Läraren är nu avstängd.– Alla kände sig väldigt obekväma, säger en elev som var med.
Läs mer om Stockholm.

E22 helt avstängd – tre bilar i kökrock

E22 är på tisdagskvällen helt avstängd –i båda riktningarna.En olycka i höjd med Gamleby har orsakat mycket långa köer, skriver SVT Nyheter.
Läs mer om Gamleby.
Avstängd streamare stämmer Twitch
Sommaren 2016 blev streamaren "PhantomL0rd" Varga avstängd från Twitch permanent. Då hade han 16 000 betalande prenumeranter och över en miljon följare.
Läs mer om PhantomL0rd Varga och Twitch.
Långa köer på E6 – är avstängd
Tre personbilar har krockat på E6, vid Landskrona södra, på tisdagseftermiddagen.Polis har skickats till platsen där en av bilarna ska befinna sig i mitträcket.Vägen stängs av för trafik.
Läs mer om Landskrona.
Bilen behöver ström även när motorn är avstängd
De flesta förare har upplevt denna situation: De hoppar in i bilen, vrider tändningsnyckeln och - inget händer. Bilen startar inte eftersom batteriet är slut.
Krock mellan personbil och lastbil – väg helt avstängd
En personbil och lastbil har kolliderat i Kållered, enligt polisen.Vägen är helt avstängd.
Läs mer om Kållered.
Motorväg avstängd efter krock
E22 har stängts av efter en olycka.Enligt uppgift är två bilar inblandade.
Krock på E20 – vägen avstängd
Två bilar har kolliderat på E20 i höjd med Götarondellen.Ambulans, räddningstjänst och polis har larmats till platsen.– Bilarna har krockat i höjd med Götarondellen. Vi stänger av vägen söderut tills att vi får bort fordonen, säger Joakim Hallin på räddningstjänsten, till GP.
Läs mer om E20, Götarondellen och Joakim Hallin.
JUST NU: Kraftig brand på E20 – totalstopp i trafiken
En lastbil som är lastad med personbilar står i full brand på E20 i Lerum.– Det är en fullt utvecklad brand. Vi har 13 brandmän på plats. Vägen är totalt avstängd i riktning mot Alingsås, säger Christer Dyrfelt, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten, till tidningen.
Läs mer om Christer Dyrfelt, E20 och Lerum.
Latbilstransport i lågor på E20 – stor insats
En lastbil som är lastad med personbilar har fattat eld på E20, skriver GP.– Vi har fem enheter på plats. Vägen stängs av i riktning mot Alingsås, säger Christer Dyrfelt, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten, till tidningen.Vägen ska vara avstängd i norrgående riktning.
Läs mer om Christer Dyrfelt och E20.
MFF:s nya besked om Sarfo
Kingsley Sarfo är misstänkt för flera fall av våldtäkt mot barn och har varit avstängd i två omgångar av Malmö FF. Nu väljer MFF att inte ge ghananen någon lön.
Läs mer om MFF, Malmö FF och Sarfo.
Tufft straff för IKO-stjärnan - avstängd tre matcher
Foto: Daniel Svensson Niklas Johansson. Tre matcher. Så länge stängs IK Oskarshamns Niklas Johansson av efter matchstraffet mot Tingsryd.
Läs mer om Tingsryd.
Personbil och buss i krock på väg 17
En personbil och en buss har kolliderat på väg 17 i Billeberga.Det ska ha varit fem personer inblandade i olyckan, två i bussen och tre i personbilen.Väg 17 är nu helt avstängd, och en ny riktning ska öppnas.
Läs mer om Billeberga.Det.
Misstänkte skytten var galen i vapen
Han hade blivit avstängd – och återvände med skjutvapen. 19-årige Nikolas Cruz, en före detta elev, misstänks ha skjutit ihjäl 17 personer på en skola i USA. – Han var galen i vapen. Han var något av en utstött person som inte hade många vänner, säger en elev till Reuters.
Läs mer om USA.
Tidigare elev sköt ihjäl 17 personer
Han hade blivit avstängd – och återvände med skjutvapen. Den 19-årige före detta eleven sköt ihjäl 17 personer på skolan i USA. Han gick från klassrum till klassrum, säger eleven Matthew Walker, till ABC News.
Läs mer om Matthew Walker och USA.
Minst 17 döda vid skjutning på skola – tidigare elev gripen
Han hade blivit avstängd från skolan – och återvände med skjutvapen. Den 19-årige före detta eleven sköt ihjäl 17 personer, bekräftar polisen. – Det är en katastrof. Jag saknar ord, säger den lokale polischefen Scott Israel.
Läs mer om Scott Israel.
Skolbuss och personbil i krock – väg avstängd
En skolbuss och en personbil har krockat utanför Kristinehamn, Värmland, enligt räddningstjänsten.– De håller på och jobbar för fullt på plats, uppger en operatör vid Bergslagens räddningstjänst.Vägen är avstängd.
Läs mer om Kristinehamn och Värmland.
Väg avstängd efter lastbilskrasch
En lätt lastbil och en personbil har kolliderat på Norra Holländaregatan i Ringmåla, Karlshamn.Två personer är lindrigt skadade.Vägen har stängts av i samband med olyckan.
Väg avstängd efter olycka
Väg 9, från Sandskogen till Bro över Nybroån, är avstängd.Detta efter en olycka mellan en personbil och en traktor, väster om Nybrostrand.Det finns enligt Trafikverket ingen prognos gällande när vägen öppnar igen.
Lastbil i diket – blockerar avfart på E4
En lastbil har vikt sig och hamnat i diket på E4 norrgående strax efter Hölö i Södermanland.– Avfarten är helt avstängd, säger Per Ek, biträdande vakthavande polisen vid polisen i Södermanland.
Läs mer om Hölö, Per Ek och Södermanland.
JUST NU: Lastbil blockerar E22 – hela vägen avstängd
En lastbil har vält på E22, trafikplats Vä, och täcker hela körfältet.Olyckan orsakar totalstopp i trafiken i båda riktningar.– Lastbilen ligger vält över hela E22 i norrgående riktning, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om E22 och Kim Hild.