Axn

Säljproffset som raggade pensionssparare åt Allra

David Persson Rothman, 37, är säljproffset, medgrundaren och hjärnan bakom skandalbolaget Allras kundraggande.Han sägs kunna sälja snö till eskimåer. – Jag hänvisar alla kommentarer till Gunnar Axn, säger han när Dina Pengar når honom.
Läs mer om Allra, Dina Pengar och Gunnar Axn.

Nytt bråk: Tragiskt – det är ju dagisnivå

Gunilla Axn fick mothugg från Lars-Åke Lagrell när hon vittnade om sexuella trakasserier inom Svenska fotbollförbundet.Nu hävdar Axn att Lagrell har hämnats – genom att ta bort henne som vän på Facebook.– Det skulle jag aldrig göra, säger Lagrell.
Säker på att han hade stängts av då
Djurgårdsstjärnan Kim Källström klarade sig undan straff sedan han obehörigt vistats i lagets omklädningsrum under avstängning.Enkom på tack vare sitt namn, menar C More:s expert Alexander Axn.– Hade det varit ett annat lag och en annan spelare hade det varit avstängning. Punkt slut, säger Axn i studion.
Läs mer om Alexander Axn och Axn.

Jannes ilska: Det är häpnadsväckande

Gunilla Axn har vittnat om att landslagsprofiler skickade penisbilder till henne när hon arbetade på Svenska fotbollförbundet.Nu har nuvarande förbundskapten Janne Andersson rutit ifrån mot beteendet.– Man kan inte vara annat än förvånad. Det är häpnadsväckande, säger Andersson.
Gunilla Axn: Ingen av spelarna har bett om ursäkt
Gunilla Axn gick i oktober ut med att hon fått utstå sexuella trakasserier från tre meriterade landslagsspelare. Nu säger hon till Sportbladet att ingen av spelarna har bett om ursäkt.– De skäms kanske, säger Gunilla Axn till Sportbladet.
Läs mer om Gunilla Axn och Sportbladet.
Experten totalsågar Bajen-stjärnan i tv
1-1 i halvtid mot Sundsvall.Då var Alexander Axn inte nådig i sin kritik mot Hammarbys prestigevärvning Muamer Tankovic.– Jag skulle vara ruggigt frustrerad, med tanke på vad han är värvad som, hans kapacitet och säkert vad han tjänar. Det här håller inte, säger han i sändningen.
Axn hotade landslagsspelaren med polisanmälan
När Gunilla Axn hade fått nog ringde hon upp spelaren som skickat penisbilder och hotade med en polisanmälan. – Det blev ett ganska hårt samtal, minns Axn. Då tog det slut. Det kom inga fler bilder. Det är klart att han inte ville bli uthängd med tanke på hur han betett sig, då skulle familjen få reda på det så småningom.
Läs mer om Axn.
Axn: Höll på under ett helt år
En välmeriterad före detta landslagsstjärna skickade penisbilder till Gunilla Axn på Svenska fotbollförbundet.Spelaren menade att händelsen berodde på alkohol – men Axn köper inte det påståendet.–Den här personen höll på under ett helt år så det berodde knappast bara på alkohol, säger hon till Eskilstunakuriren.
SvFF-juristen: Utredningen pågår
Enligt Expressen är en av dem som skickat penisbilder till Gunilla Axn, tidigare anställd på fotbollförbundet, en välmeriterad före detta landslagsspelare. – Vad som framkommit i vår utredning vill jag inte gå ut med så länge som den pågår, säger fotbollförbundets chefsjurist Anders Hübinette till TT.
Läs mer om Gunilla Axn.
Förbundet har träffat Axn: Bra samtal
Fotbollförbundets chefsjurist Anders Hübinette hoppas vara klar med sin utredning om anklagelser om sexuella trakasserier inom fyra veckor. På torsdagen träffade han Gunilla Axn. – Det var ett bra samtal, säger Hübinette.
Läs mer om Axn, Gunilla Axn och Hübinette.
Ex-spelaren: Jag kan inte förneka
En av dem som skickat penisbilder till den tidigare anställda vid fotbollförbundet, Gunilla Axn, är enligt Expressen en välmeriterad före detta landslagsspelare i fotboll. – Det kan mycket väl ha hänt, det kan jag inte förneka, säger spelaren till Expressen.
Läs mer om Expressen och Gunilla Axn.
Ex-spelaren: Jag kan inte förneka
En av dem som skickat penisbilder till den tidigare anställda vid fotbollförbundet, Gunilla Axn, är enligt Expressen en välmeriterad före detta landslagsspelare i fotboll. Han pekas även ut i förbundets interna utredning. – Det kan jag inte förneka, det kan mycket väl ha hänt, säger spelaren till Expressen.
Läs mer om Expressen och Gunilla Axn.
Ex-landslagsstjärnan skickade penisbilder
Gunilla Axns uppgifter om sexuella trakasserier har skakat om svensk fotboll.Nu kan SportExpressen.se avslöja att en av spelarna som skickat penisbilder till Axn är en meriterad före detta landslagsstjärna som även pekas ut i Svenska fotbollförbundets interna utredning.– Det kan jag inte förneka, det kan mycket väl ha hänt, säger spelaren till SportExpressen.
Nobbar Skavlan efter skandalen
Gunilla Axn har fått stor uppmärksamhet efter sitt uttalande om sexuella trakasserier inom svensk fotboll.Nu nobbar hon Skavlan - och överväger även att tacka nej till Fotbollsgalan.– Jag tror inte jag har lust att göra det för det är lite tufft just nu, säger Axn.
Läs mer om Axn, Fotbollsgalan och Skavlan.
Fotbollförbundet: Ingen information om fler sextrakasserier
Gunilla Axn, tidigare chef inom Svenska fotbollförbundet, har uppgett att hon utsattes för sextrakasserier av landslagsspelare och att händelserna tystades ner av förbundet. Generalsekreterare Håkan Sjöstrand leder nu en utredning för att gå till botten med anklagelserna.
Läs mer om Svenska.
Jag tycker att han skadar förbundet
De penisbilder som ska ha skickats till Gunilla Axn kommer nu att utredas.Efter helgens avslöjande har Svenska fotbollförbundet startat en utredning gällande sexuella trakasserier.Samtidigt bemöter Gunilla Axn kritiken från Lars-Åke Lagrell - och avslöjar att det finns ytterligare händelser som ännu inte blivit offentliga:– Det finns saker som har hänt som är ännu mer aktuella att prata om, säger Axn.
Asllani: Jag blev chockad över Lagrells uttalande
Borås. Landslagsspelaren Kosovare Asllani riktar kritik mot Svenska fotbollförbundets förre ordförande Lars-Lagrell i affären kring Gunilla Axn. – Jag blev nästan mer chockad över det han sade, säger Asslani.
Asllani: Chockad över hans uttalande
GÖTEBORG/BORÅS. Före detta spelare i herrlandslaget ska ha skickat oönskade bilder på sina kön till kvinnliga anställda på förbundet. Det berättade Gunilla Axn i en uppmärksammad intervju i helgen.Nu får hon stöd av spelare i damlandslaget – som ser rött efter Lars-Åke Lagrells uttalanden.– Jag blev chockad, säger Kosovare Asllani till GT.
Läs mer om Gunilla Axn och Kosovare Asllani.
Långt över gränsen – riktigt illa att det hänt
Gunilla Axns berättelse om skickade penisbilder från landslagsspelare skakar Fotbollssverige.Flera profiler visar nu sitt stöd till den förra utvecklingschefen på fotbollsförbundet.– Man blir ledsen. Det ska inte få förekomma någonstans, säger Andreas Isaksson.Tystnadskultur motverkar jämställdhet. Modigt Axn att du lyfter på locket!, skriver Nilla Fischer på Twitter.
Lagrells hårda ord – tror inte på Axn
Gunilla Axn säger att ordförande och styrelsen informerades om trakasserierna på svenska fotbollsförbundet.Men Lars-Åke Lagrell slår tillbaka mot uppgifterna.– Jag tror inte att det är så att landslagsspelarna har suttit och skickat bilder till henne, säger han och kallar den interna utredningen för dumheter.– Det företrädare nu gör genom förnekelse skadar bara SvFF, säger Gunilla Axn.
Läs mer om Axn, Gunilla Axn och SvFF.
Penisbilder rör upp känslor bland exproffsen: Jättechock
Att tre av landslagets mest kända spelare har skickat bilder på sina penisar till Gunilla Axn rör upp känslorna bland gamla lagkamrater. – Det här kommer som en jättechock för mig, säger Anders Svensson som spelade i landslaget mellan 1999-2013.
Läs mer om Gunilla Axn.
Jag fick höra att jag skulle rannsaka mig
Spelare i svenska fotbollslandslaget skickade bilder på sina kön till kvinnliga anställda på Svenska fotbollförbundet.Det säger tidigare utvecklingschefen Gunilla Axn - som menar att hon blev nedtystad av förbundet.– Jag fick höra att jag skulle rannsaka mig själv som kvinna, det var en ganska tuff period då kommer jag ihåg, säger Axn till SportExpressen.Men Lars-Åke Lagrell och Sune Hellströmer, förbundets dåvarande ordförande och generalsekreterare, hävdar att de aldrig informerats om trakasserierna.