Bästa

Wernbloms dubbel sänkte USA när Småkronorna vann: "Turneringens bästa period"

Lukas Wernblom blev stor matchhjälte för Småkronorna mot USA i U18-VM. Med två mål sköt han laget till en 3-1. - Vi visar att vi har bra moral i laget och det är självklart viktigt också, säger han till Hockeynews.se.
Läs mer om Hockeynews.se, Småkronorna och USA.

Bästa konsten just nu finns i ett privat hem

Fyra galleriutställningar och en mycket intressant konstnärspresentation i ett privathem på Östermalm är det allra mest sevärda i Stockholm just nu.
Läs mer om Stockholm och Östermalm.
Förvaltarjätten: Aktier fortsatt bästa valet
Investerarnas riskaptit har minskat den senaste tiden – men amerikanska Blackrock ser fortsatt ljust på aktier. I en ny analys pekar förvaltarjätten ut sina favoritmarknader.
Läs mer om Blackrock.
Välfärd före frihet när Grönland väljer väg
Utrikes. Drömmen om ett eget land genomsyrar politiken på Grönland. Men när grönlänningarna går till val på tisdag är den stora frågan inte för eller emot självständighet. Valet handlar snarare om bästa vägen för att uppfylla drömmen på sikt.
Läs mer om Grönland.

Välfärd före frihet när Grönland väljer väg

Drömmen om ett eget land genomsyrar politiken på Grönland. Men när grönlänningarna går till val på tisdag är den stora frågan inte för eller emot självständighet. Valet handlar snarare om bästa vägen för att uppfylla drömmen på sikt.
Läs mer om Grönland.
Bandypuls statistikserie om Sveriges bästa framspelare: SM-guldvinnaren enda elitspelaren på topplistan
Nästa del i Bandypuls statistikgenomgång handlar om målgivande passningar. Tre spelare gör fler än två assist per match - men på topplistan över de tio bästa sticker ett annat namn ut.
Aviciis okända album är hans bästa på flera år
De talades vid bara två dygn innan Tim Avicii Bergling hittades död. Nu säger skivbolagschefen Neil Jacobson att den svenska megastjärnans kommande album var färdigt – och fantastiskt.
Lokalt fik listas i White guide café
Ändebols gårdsbutik och café seglar nu upp som ny lokal stjärna i den prestigefyllda White guide - där Sveriges, i deras ögon bästa, caféer listas.
Läs mer om White.
Är inte otänkbart med Diamanten i Elitloppet
Han är världens bästa travtränare genom tiderna.De senaste åren har framgångarna varit färre.Men nu har Stig H Johansson en glimrande diamant i stallet.
Danny Harmon stolt trots andra raka förlusten för Gottne: "Vi gör det bra mot ett av seriens bästa lag"
Defensiven höll - i en halvlek. Offensiven lyste med sin frånvaro. Men mittfältaren Danny Harmon var inte alltför besviken efter Gottnes andra raka förlust.
Läs mer om Danny Harmon och Gottne.
"Truth or Dare"-gängets bästa skräckfilmstips
Inför premiären av skräckfilmen "Truth or Dare" fick jag tillfälle att prata inte bara med regissören och manusförfattaren Jeff Wadlow, utan även huvudrollsinnehavarna Lucy Hale och Tyler Posey.
Drömstart för Arboga Södra - vann hemmapremiären
Tvåmålsskytten Rijad Babovic efter 3-1 mot Adolfsberg: " Två omgångar - sex poäng. Arboga Södra har fått bästa möjliga start på säsongen efter att ha besegrat gästande Adolfsberg med 3-1 på lördagseftermiddagen.
Läs mer om Adolfsberg och Arboga Södra.
Talltoppen höll på att döda Thom, 50
Deltidsbrandmannen Thom Lennartzon ville rädda, hjälpa och ställa i ordning.Därför ryckte han ut under ett av de värsta oväder som någonsin drabbat landet.Men räddningsinsatsen under stormen Gudrun slutade med att han fick ett träd i huvudet och höll på att dö – mitt inne i stormen som skakade Sverige, dödade flera personer och fällde 250 miljoner träd.– Olyckan förändrade mitt liv, men det värsta är att jag inte längre kan vara brandman. Att hjälpa människor var det bästa jag visste, säger han.
Läs mer om Gudrun, Sverige och Thom.
Hockey-Hasse tycker att han haft världens bästa jobb: "Jag har aldrig behövt jobba"
Hasse Andersson i Bjästa har varit med på 44 VM i ishockey och är snart på väg till nummer 45 i Danmark. Först ska dock Hockey-Hasse hinna fylla 70 år. - Jag har haft tur. Jag har aldrig behövt jobba.
Läs mer om Bjästa, Danmark och Hockey-Hasse.
OS-guldbacken uppges lämna KHL - ska vara klar för NHL-spel
Jegor Jakovlev. Foto: Bildbyrån Han är en av Europas bästa spelare. Nu kommer Jegor Jakovlev testa lyckan i Nordamerika. Han uppges vara klar för New Jersey Devils.
Läs mer om Jegor Jakovlev, KHL och Nordamerika.
Fornlings stöd till "Gäddan" i superfajten: "Står hellre lit...
Sven Fornling tar ett steg tillbaka och njuter av att låta bästa vännen Adrian G...
Läs mer om Adrian G och Gäddan.
Så hittar Google Maps snabbast genvägen hem – med ett klick
Google Maps är mycket mer än en digital kartbok. Så här kan du få hjälp att hitta bästa vägen hem, till jobbet – eller någon annanstans.
Att göra musik som når ut till många är bästa känslan
Jag älskar det jag gör. Att göra musik som når ut till så många är den bästa känslan i världen. Mina ursprungsmål att spela på klubbar och försörja mig själv är redan uppnått, allt det andra är bara bonus. Så sade Tim Avicii Bergling när SvD träffade honom i samband med Summerburst i Göteborg 2012. Vi återpublicerar nu texten.
Klar hemmaseger på Jämtkraft Arena
Dagens bästa spel 21 aprilSpelform: Bomben 2Spelstopp: 15.59Spelexpert: Johan Meijer
Läs mer om Jämtkraft Arena.
Tidigare BIK-back klar för moderklubben
ISHOCKEY: "Har alltid sagt att jag ska komma tillbaka och nu kändes det bra att göra det" Oskar Carlsson har, rent statistiskt, sin bästa säsong i allsvenskan bakom sig.
Läs mer om Oskar Carlsson.
Jag vågar inte öppna dörren om jag inte har ansiktet täckt
När jag klär på mig på morgnarna tänker jag på Nejlikan. Min bästa vän i Syrien.
Läs mer om Nejlikan och Syrien.
Strömberg siktar på pallen i Volvo Ocean Race
Den sjunde etappen av Volvo Ocean Race var en av de mest dramatiska episoderna i tävlingens historia. Svensken Martin Strömberg siktar på att komma bland de tre bästa med sitt team. – Vi kommer vara på pallen i den här etappen, säger Martin Strömberg som har återhämtat sig från sin skada och är säker på Fortsätt läsa Strömberg siktar på pallen i Volvo Ocean Race Inlägget Strömberg siktar på pallen i Volvo Ocean Race dök först upp på Båtliv.
Låt inte ideologi gå före psykisk ohälsa
Moderaterna i Skåne vill lyfta psykiatrin i regionen. Patienterna måste få en vård i tid och personalen måste få en chans att utveckla verksamhet och metoder på bästa sätt, skriver Carl Johan Sonesson (M), Ann Heberlein (M), Kevin Nyström (M) och Sofia Lundberg Söderling (M).
Experten: Pettersson som Sundin och Forsberg
Sporttelegram. Växjö är på väg att bli ett av historiens bästa SM-guldlag - och Elias Pettersson en av de bästa spelarna. Det tycker Radiosportens mångårige expert Lars-Gunnar Jansson.