Bästa

Marcus Ericssons bästa race – körde ihop med Magnussen

Det skulle handla om VM-fighten mellan Lewis Hamilton och Sebastian Vettel.Men vi ska för alltid minnas USA:s Grand Prix 2017 för Max Verstappens enastående körning.Att domarna dömde bort Verstappens omkörning på Räikkönen glömmer vi gärna.

Stjärnans besked – om sin framtid

Paulinho sitter på ett utgående kontrakt i BK Häcken.Det har spekulerats om både IFK Göteborg och Hammarby.Om brassen får bestämma blir han kvar i Sverige.– Jag vill stanna i Sverige. Min agent jobbar hårt för att se över mitt bästa, säger han.
Läs mer om Hammarby.Om och Sverige.
TV: Norskans hårda knock sänker Laurn
Cecilia Braekhus knockade Mikaela Laurn i den sjätte ronden i lördagens titelfajt. Svenskan stod länge upp mot norskan, och menar att hon gjorde sin bästa match någonsin. Se höjdpunkter från fajten i spelaren ovan.
Läs mer om Laurn och Mikaela Laurn.
Tilde de Paula Eby: Ditt bästa är gott nog
Förutom i Nyhetsmorgon syns Tilde de Paula Eby just nu i Hela Sverige bakar. I programmet svallar känslorna, hemmabagarna gråter och kastar saker. Det är på riktigt. Precis som programledaren vill att livet ska vara.

Stora dramat under Hollywoodfruns förlossning: Hjärtslagen försvann

Hollywoodfrun Elena Belle födde tidigare i år lilla dottern Luna Belle – men förlossningen blev en kamp för både mamma och dotter.Efter att förlossningen pågått i två dygn försvann bebisens hjärtslag – och Hollywoodfrun tvingades till ett akut kejsarsnitt.– Jag frågade om min bebis var okej, och de svarade vi gör vårt bästa för att rädda din bebis. Det var hemskt, berättar Elena Belle i Hollywoodpodden.
Delad tredjeplats för Sagström
Madelene Sagström slutade på en delad tredjeplats i USA-tourtävlingen i Taiwan, det bästa resultatet så här långt under hennes debutsäsong på touren.
Läs mer om Sagström och Taiwan.
Norrköping gör det de behöver
Dagens bästa spel 22 oktoberSpelform: Bomben 1Spelstopp: 14,59.Spelexpert: Eskil Hellberg
Tottenham borta är inget lätt möte
Oddset-duellen är kampen mellan SportExpressens Eskil Hellberg och Johan Videll.Varje dag väljer de två spelexperterna ut sitt bästa spel i en ärofylld tävling om av vara den främsta tipparen.De redovisar dessutom alla sina spel, så välj en favorit – eller rygga båda två!
Läs mer om Johan Videll.Varje.
Peter Wolodarski: Kanske bevittnar vi det bästa som hänt jämställdheten på länge
I åratal normaliserades trakasserierna. Nu lyfts locken i mängder av länder. Metoo-rörelsen framkallar mycket gott.
Ministern: Inga öronmärkta pengar till barncancervården
Personalbrist tynger barncancervården och socialministern är mycket bekymrad över läget. Men att öronmärka resurser för att få bukt med problemen ser hon inte som en lösning. – Går man in och detaljstyr kanske inte pengarna nyttjas på bästa sätt, säger Annika Strandhäll.
Läs mer om Annika Strandhäll.
Den raka ettan är högst trolig
Oddset-duellen är kampen mellan SportExpressens Eskil Hellberg och Johan Videll.Varje dag väljer de två spelexperterna ut sitt bästa spel i en ärofylld tävling om av vara den främsta tipparen.De redovisar dessutom alla sina spel, så välj en favorit – eller rygga båda två!
Läs mer om Johan Videll.Varje.
Inget kan stoppa Manchester City
Missat att göra läxan inför helgens stryktipset eller europatipset?Sitt lugnt i båten – Eskil Hellberg bjuder på sina bästa ider här.
HV 71 är en favorit i fara
Dagens bästa spel 21 oktoberSpelform: Bomben 1Spelstopp: 15,14.Spelexpert: Eskil Hellberg
Så hanterar du folk som trycker ned dig
Härskartekniker kan få den tuffaste att må dåligt, och hör ofta ihop med maktstrukturer. Rebecka Bohlin och Sara Berg har i sin nya bok utgått från de fem vanligast förekommande härskarteknikerna – och formulerat femtio sätt att hantera dem. Här ger de sina bästa råd för att skapa en bättre arbetssituation för alla.
Läs mer om Sara Berg.
Mardrömsprogrammet stärker IFK i guldjakten
Stora lag avgöra stora matcher i slutsekunderna.Klyscha, säger ni.IFK Kristianstad, säger jag.Det som utspelade sig i Sparbanken Skåne arena i Lund den här fredagskvällen stärkte det vi redan vet.Sveriges bästa handbollslag har bredd med spetsklass.
Läs mer om IFK, Lund och Sparbanken Skåne.
Gina och Pärs skämt – efter krisen på TV4
Kvällens fredagsfinal av Idol 2017 på TV4 hann knappt börja innan programledarna Pär Lernström och Gina Dirawi pikade den egna kanalen efter den senaste veckans skandaler.– Den här veckan har inte varit vår bästa vecka på den här kanalen, säger Pär Lernström när tekniken strular.
Läs mer om Gina Dirawi, Idol, Pär Lernström och TV4.
Här är veckans bästa låtar, v. 42
Varje vecka väljer DN Kultur ut sina favoritlåtar från veckan som gått. Så även denna vecka.
13 tecken på att du älskar halloween lite FÖR mycket
Är fejkblod, kostymer och spindelnät det bästa du vet? Är du rentav besatt av halloween? Då kommer du kanske känna igen dig i den här listan!
Läs mer om FÖR.
Här är de 60 bästa skräckfilmerna på Netflix
Dags att bli lite vettskrämd?Varför inte se en riktigt läskig film på Netflix. Det här är 60 filmer med högst betyg i genren.
Läs mer om Netflix.
Boktoppen vecka 42 – DN:s kritiker listar veckans bästa böcker
DN:s kritiker listar de bästa böckerna just nu.
Forskning: Så manipuleras du av din hund
När din vovve gör stora ögon, lyfter på brynen och sticker ut tungan försöker den säga dig något. Men det handlar inte om mat.Åtminstone inte om man ska tro en ny studie som undersökt människans bästa vän.
Obehagligt när Levengood hånar äldre kvinnor
Förnedring på bästa sändningstid. Det var vad det rörde sig om när Mark Levengood med sin mjuka stämma levererade sarkastiska omdömen om dem som värnat Slussen.
Läs mer om Levengood, Mark Levengood och Slussen.