Bårslöv

Man häktad misstänkt för mord vid fotbollsplan

I höstas sköts en 20-årig man till döds utanför en idrottsplats i Bårslöv.Nu har en tredje man häktats misstänkt för mord.– Hur länge han figurerat i utredningen och i vilken roll vill jag inte kommentera, säger kammaråklagare Per-Axel Rosn Beck till Helsingborgs Dagblad.

Minns inte hur hon hamnade på platsen – vittnen efterlyses

Plötsligt befann sig en kvinna i Bårslöv, efter att ha varit på nattklubb i Helsingborg.Hur hon kom dit är okänt, men polisen misstänker ett grovt brott.Nu vädjar polisen efter vittnesuppgifter från allmänheten.
Läs mer om Bårslöv och Helsingborg.Hur.
JUST NU: Bårslövsmordet: 21-åring gripen i Tyskland
Den 21-årige man som varit häktad i sin frånvaro för mordet i Bårslöv i oktober har gripits i Tyskland, skriver Helsingborgs dagblad.Mannen var internationellt efterlyst och greps på en flygplats i Tyskland.Förutom mannen sitter en 35-årig man häktad för mordet vid idrottsplatsen i Bårslöv.
Häktas för dödsskjutning i Bårslöv
Två personer har häktats, misstänkta för inblandning i mordet på en 20-åring i Bårslöv utanför Helsingborg i slutet av oktober.
Läs mer om Bårslöv och Helsingborg.

Misstänkt begärs häktad för mord vid idrottsplats

En man begärs häktad som misstänkt för dödsskjutningen i Bårslöv utanför Helsingborg den 31 oktober.Samtidigt begärs en kvinna häktad som misstänkt för medhjälp till mord alternativt skyddande av brottsling.
Läs mer om Bårslöv och Helsingborg.
Två bilar i krock – oklart skadeläge
Två bilar har krockat i skånska Bårslöv under torsdagsmorgonen.Enligt Trafikverket inträffade olyckan på väg 109.Det är oklart hur olyckan gått till eller om någon är skadad.
Läs mer om Bårslöv.
Man skjuten vid fotbollsplan utanför Helsingborg
En man har hittats med misstänkta skottskador i Bårslöv strax utanför Helsingborg.
Läs mer om Bårslöv och Helsingborg.
Skottskadad man hittades utomhus
En man som misstänks ha blivit skjuten har hittats i Bårslöv utanför Helsingborg.Han har tagits om hand av ambulanspersonal.
Läs mer om Bårslöv och Helsingborg.Han.
Personbil i krasch – person fast i bilen
En personbil ska ha kraschat i korsningen Ekebyvägen och Norra Vallåkravägen i Bårslöv, öster om Helsingborg.Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.– En person befaras sitta fast i bilen, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Trafikolycka - voltad bil vid Helsingborg
En bil har voltat på Rausvägen, mellan E6 och Bårslöv. Skadeläget är okänt och ambulans, polis samt räddningstjänst är kallade till platsen.
Läs mer om Bårslöv, Helsingborg och Rausvägen.
Mordmisstänkt i Skåne släppt ur häkte
Mordet på den kvinna som hittades brinnande vid en vägkant i Bårslöv i Skåne i september förra året ser inte ut att kunna lösas. En man som suttit häktad misstänkt för mordet har nu släppts ur häkte.
Läs mer om Bårslöv och Skåne.
Släkting begärd häktad i misstänkt hedersmord
En 50-årig man har begärts häktad som misstänkt för att planerat och uppmanat till mord på den kvinna vars kropp hittades brinnande i dike vid Bårslöv utanför Helsingborg, rapporterar Helsingborgs Dagblad.Sedan tidigare sitter kvinnans 43-årige exmake häktad som misstänkt för mrodet
Läs mer om Bårslöv och Helsingborg.
Brand i ladugård
10.25 inkommer larmet till räddningstjänsten. Det är en bilist som sett en misstänkt brand i en ladugård på Attarpsvägen i Bårslöv och därför kontaktat räddningstjänsten.
Läs mer om Attarpsvägen och Bårslöv.
Ny misstänkt i utredning om kvinna som brann
En man har anhållits som misstänkt för att ha beställt mordet på den kvinna som i september förra året hittades brinnande i en vägkant i Bårslöv i Skåne. Sedan tidigare sitter en man i 40-årsåldern häktad för mordet.
Läs mer om Bårslöv och Skåne.
Stor polisjakt efter stöldkupp mot butik
En klädesaffär i Helsingborg utsattes under morgonen för ett smash and grab-inbrott. Nu pågår en stor polisjakt i samhället Bårslöv några kilometer väster om staden, skriver Helsingborgs dagblad.
Läs mer om Bårslöv och Helsingborg.
Olycka vid påfart till E6
Två personbilar kolliderade vid Bårslöv vid 19.20-tiden.
Läs mer om Bårslöv.
Träffpunkt mister bidrag
Verksamheten vid Träffpunkten i Bårslöv hotar att minskas nästa år. Byalaget bakom har misskött sig menar kommunen. Trams menar byalaget.
Läs mer om Bårslöv och Träffpunkten.
Trafikolycka på Rausvägen
Två personbilar var vid sextiden på fredagskvällen inblandade i en trafikolycka på Rausvägen mellan Råå och Bårslöv.
Läs mer om Bårslöv, Rausvägen och Råå.
Hund skrämde iväg tre rånare
Tre rånare gav sig på en man på hundpromenad i Bårslöv på fredagskvällen. Det gillade inte hunden – som skrämde bort männen från husse.
Läs mer om Bårslöv.
Hund skrämde iväg tre rånare
Tre rånare gav sig på en man på hundpromenad i Bårslöv på fredagskvällen. Det gillade inte hunden – som skrämde bort männen från husse.
Läs mer om Bårslöv.
Rånförsök mot kvinna i park
En kvinna utsattes för ett rånförsök i Bårslöv vid 20.40-tiden på torsdagen. Rånförsöket utfördes i en park nära Fyrhögagatan.
Läs mer om Bårslöv och Fyrhögagatan.
Bil körde in i stillastående fordon
En personbil ska ha kört in i ett stillastående fordon på väg 1248 utanför Bårslöv. Det råder begränsad framkomlighet på platsen.
Läs mer om Bårslöv.
Bilar krockade utanför Bårslöv
Två bilar kolliderade vid klockan kvart i sex på väg 1248 utanför Bårslöv. Det råder begränsad framkomlighet på platsen.
Läs mer om Bårslöv.
Barnloppis i Bårslöv
Läs mer om Bårslöv.