Bakom

Sanningen bakom Robbie Williams stora förvandling

Artisten Robbie Williams såg inte ut som han brukar göra när han dök upp på ett event i Tyskland i juni.Nu avslöjar sångaren vad som ligger bakom hans utseendeförändring – han går upp mitt i natten och äter.– Jag har gjort det här underliga i ett år nu, och jag är inte medveten om att jag gör det, säger Robbie Williams rapporterar The Mirror.
Läs mer om The Mirror och Tyskland.

Alexander Norn med bakom täten i The Open

I US Masters och US Open missade Alex Norn kvalgränsen. I British Open är han preliminärt delad tolva inför helgens spel. – Ett steg i rätt riktning och skönt mentalt, säger Norn som ligger på par totalt.
Läs mer om Alex Norn, Norn och The Open.
Målvaktstabbe bakom Sveriges ledningsmål
Sverige dominerade öppningen av matchen mot Ryssland.Och till slut kom belöningen för det – när Lotta Schelin nickade in ledningsmålet i öppen bur.Det efter en rejäl målvaktstabbe från den ryska burväktaren, Sjherbak.
Polisens misslyckande – i kampen mot gängledaren
Han pekas ut som ledargestalt i det södra gänget i Biskopsgården i Göteborg – och åklagaren förväntade sig att han skulle få tillbringa flera år bakom lås och bom.Nu har 29-åringen fått sin dom.Han döms till fängelse – i två månader.
Läs mer om Biskopsgården och Göteborg.

Stjärnan om tragedin – pappan blev mördad

Rigoberto Uran är på väg mot en storsucc i Tour de France – men bakom framgången döljer sig en ohygglig tragedi.Urans far blev kidnappad och mördad i hemlandet Colombia.
Läs mer om Colombia, France och Tour.
Office 365 bakom Microsoft vinstlyft
Microsoft går från klarhet till klarhet. Vinsten mer än fördubblades det senaste kvartalet. Smolken i glädjebägaren är fiaskot med smartmobilerna.
Läs mer om Microsoft.
Office 365 bakom Microsoft vinstlyft
Microsoft går från klarhet till klarhet. Vinsten mer än fördubblades det senaste kvartalet. Smolken i glädjebägaren är fiaskot med smartmobilerna.
Läs mer om Microsoft.
Säpo-utredd man häktad för brott
En 38-årig Nässjöbo har häktats vid Eksjö tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse. Förhandlingarna skedde bakom stängda dörrar.
Läs mer om Eksjö och Nässjöbo.
Tragedierna hann till slut ikapp stjärnan
Han var stjärnan i supergruppen Linkin Park och en av rockhistoriens legendariska gestalter.Men bakom Chester Benningtons framgångar dolde sig många år av drog- och alkoholmissbruk och av att vara offer för sexuella övergrepp.Musiken räddade hans liv, men till slut hann tragedierna i kapp artisten som också startade rockbandet Död vid soluppgången – han hittades död på torsdagsmorgonen.
Läs mer om Död och Linkin Park.
Familjens ilska efter frigivningen
Flera personer visar öppet sin ilska mot idrottsmannen OJ Simpson.Efter 9 år bakom galler godtas nu Simpsons ansökan om villkorlig frigivning – den 1 oktober 2017 släpps han från fängelset.Men flera personer i USA uttrycker sin ilska mot idrottsmannens påstående om att han har levt ett konfliktfritt liv.Hoppa till biten när Nicole Brown Simpson ringde 112 och vädjade om hjälp, skriver Svannah Guthrie, journalist på NBC News på Twitter.
Nytt förslag: Rattsurfare ska bli av med körkortet
Den som sms:ar eller surfar på mobilen bakom ratten kan bli av med körkortet – i alla fall i Italien.Där är ett nytt lagförslag på gång, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Italien.Där.
Hämndbråk bakom stjärnans skrällflytt
Här presenteras Leonardo Bonucci av Milan - efter bråket i Juventus.Samtidigt plockar mästarna en spelare av Milan.
Judith Kiros: Moa Herngrens Sommar i P1 – lagom sårigt och soligt om familjen som koncept
Förutom att vara författare och krönikör är Moa Herngren en av personerna bakom SVT:s Bonusfamiljen, en serie om en stökig, utökad familj som gör sitt bästa för att leva tillsammans.
Läs mer om Moa Herngren.
Sanningen bakom Schelins frånvaro
ARNHEM. Nu skyddar Fotbollsförbundet Lotta Schelin inför morgondagens EM-match mot Ryssland.Den svenska anfallsstjärnan har inte gjort någon media de senaste dagarna.Och på eftermiddagens presskonferens före mötet mot italienskorna har hon hastigt bytts ut mot Nilla Fischer.– Enligt mallen brukar det alltid vara förbundskapten och lagkapten som medverkar på presskonferensen, men vi ville göra en ändring så att det inte är samma röster som hörs hela tiden, säger landslagets presschef Emelie Ölander.
Avslöjar nu spelet – bakom övergången
Alvaro Morata är klar för Chelsea. Nu avslöjar spanjoren spelet bakom övergången.– Jag går till klubben som jagat mig i flera år. Jag har pratat med Chelsea konstant, säger Morata till spanska AS.
Läs mer om Chelsea och Morata.
Anställd manade till lögn – backas av Migrationsverket
Migrationsverket ställer sig bakom medarbetaren som uppmanade 18-årige Ali att ljuga för Afghanistans ambassad. De uppger sig ha fortsatt förtroende för handläggaren.
Läs mer om Ali och Migrationsverket.
Joakim var med och räddade tyska turisten
En tysk man försvann i Piteälven när han skulle paddla kanot i går.Mannen räddades av tre män som var på plats för att fiska.– Det känns jättebra, säger Joakim Sundn, en av de som stod bakom hjälteinsatsen.
Läs mer om Joakim Sundn och Piteälven.
Oväder bakom dödlig flygplanskrasch
Det var oväder som låg bakom att ett burmesiskt militärplan i juni kraschade i havet utanför Burma och 122 människor omkom, enligt statliga burmesiska medier. Kraschen är en av de dödligaste flygolyckorna i landets historia. Över hälften av passagerarna var anhöriga till anställda inom militären och ombord fanns 15 barn.
Läs mer om Burma.
Sexsekten kan bli slutet för världsstjärnan
Han har sålt över 60 miljoner album. Men vad försiggår egentligen bakom stängda dörrar hos världsartisten R. Kelly? Enligt Buzzfeed driver han en sexsekt där unga kvinnor behandlas som slavar. R. Kelly nekar och hans karriär har överlevt sexskandaler förr – men frågan är om det nya avslöjandet är början på slutet.
Sanningen bakom Ellinor Bjurströms avklädda bild
Ellinor Bjurström la ut en avklädd bild - men det är något som inte stämmer.Top model-profilen berättar nu sanningen om Instagram-bilden. Vi alla vet att min midja/höfter inte ser ut så här. Jag vill inte heller att någon ska tro det, skriver modellen under bilden.
Läs mer om Instagram-bilden.
Sanningen bakom stora kaoset i EM-premiären
ARNHEM. Lisa Dahlkvist blandande ihop skorna med Linda Sembrant.I halva matchen mot Tyskland spelade mittfältsstjärnan med fel skor.På ena foten hade Dahlkvist en sko i fel storlek.– Jag fick kramp i ena foten för att den var för liten, säger Dahlkvist.
Tre svenskar med i The Open – tunt bakom
Henrik Stenson är regerande mästare och Alex Norn gör honom sällskap i världstoppen. Där bakom är det tunnare. I British Open har det inte varit så här få svenska herrgolfare sedan 1990.
Läs mer om Alex Norn och The Open.