Barbro ehnbom

Hon vill starta nanny-skola: Ett år hemma är för lång tid

Den svenska föräldraledigheten bromsar karriären. Det anser näringslivsprofilen Barbro Ehnbom som vill starta en nanny-skola för att underlätta möjligheten för framförallt mammor att gå tillbaka till arbetet tidigare.
Läs mer om Barbro Ehnbom.

Kändistätt på drottning Silvias gala

NEW YORK. Stjärnspäckat värre när Silvia och Madeleine bjöd in till gala i New York.Bland gästerna på restaurang Cipriani på Broadway syntes skådespelaren Malin Åkerman, Sofia Hellqvists mentor Barbro Ehnbom och artisten Efva Attling.Men smakar det så kostar det. Syftet med Childhood foundations årliga Thank You-gala är att samla in så mycket pengar som möjligt till förmån för utsatta barn – och gästerna hade betalat upp mot 800 000 kronor för att få njuta av galan.
Åsa Beckman om Barbro Ehnboms Sommar i P1: Tjänstefel att inte berätta mer om dejten med Trump
Åsa Beckman skriver om dagens sommarprat, signerat Barbro Ehnbom.
Läs mer om Barbro Ehnbom och Trump.

Åsa Beckman om Barbro Ehnboms Sommar i P1: Hon tar inte hand om sitt kanonstoff

Åsa Beckman skriver om dagens sommarprat, signerat Barbro Ehnbom.
Läs mer om Barbro Ehnbom.
Barbro Ehnbom - högt över Jantelagen
DI Weekend: BBB står för Barbros Best and Brightest. Kan det bli kaxigare? Barbro Ehnbom skakade av sig Jante när hon for till New York för drygt 30 år sedan. I år firar hon tioårsjubileum för den utmärkelse, Female Economist of the Year, som hon har instiftat. På inbjudningslistan finns bland andra Hillary Clinton.