Barcelona

Djokovic föll mot 140-rankad slovak

Förre världsettan Novak Djokovic, som kämpar för att komma tillbaka efter en armbågsskada, verkar fortfarande ha en bra bit kvar till toppformen. I veckans ATP-turnering på tennisgruset i Barcelona slogs serben ut av 140-rankade slovaken Martin Klizan, som vann med 6–2, 1–6, 6–3.

Uppgifter: Pep ska locka Iniesta till City

Andres Iniesta skrev på ett livstidskontrakt med Barcelona i höstas.Nu kan han lämna klubben – för Manchester City.Spanjorens tidigare tränare Pep Guardiola försöker nämligen övertala honom att flytta till England, skriver AS.
Lösenordsskyddad: Vilken weekendtyp är du? Här är 4 looks som tar dig hela vägen
Vilken weekendtyp är du? Här är 4 looks som tar dig hela vägen Istanbul, London, Barcelona eller Palma? Möt vårens solsäkra weekends med stil.
Läs mer om Barcelona, Istanbul, London och Palma.
Har någon stavat fel på Juve-Barcelona?
Liverpool mot Roma.I en annan fotbollsvärld lät det som en semifinal i Champions League, men 2018 undrar man om någon stavat fel på Juventus-Barcelona.
Liverpool nästa utmaning för Romas veteran
Kejsaren av Rom är död, leve kejsaren av Rom! Ett år efter att Francesco Totti abdikerat i den eviga staden har tronarvingen Daniele De Rossi styrt den rödgula fotbollsklubben till en sensationell upphämtning mot Barcelona. På tisdagen leder han sitt AS Roma i lagets första semifinal på högsta europeiska cupnivå sedan 1984.
Iniesta målskytt i Barcelonas finalkross
Fotbollsartisten Andrés Iniesta väntas lämna Barcelona efter den här säsongen - och mittfältaren fick ett vackert slut i sin troligen sista stora final med klubben i sitt hjärta.
Läs mer om Barcelona.
Iniesta målskytt i Barcelonas finalkross
Fotbollsartisten Andrs Iniesta väntas lämna Barcelona efter den här säsongen – och mittfältaren fick ett vackert slut i sin troligen sista stora final med klubben i sitt hjärta.
Läs mer om Barcelona.
Ikonens avsked (?) i Barcas finalkross
Det kan ha varit den sista showen.Och vilken föreställning det blev.Andres Iniesta blev målskytt och fick fira sin 31:a titel när hans Barcelona krossade Sevilla i Copa del Reyfinalen.
Läs mer om Barcelona, Copa, Reyfinalen och Sevilla.
Lista: De mest uppbokade resmålen i sommar
London seglar upp som svenskarnas mest bokade resmål hittills i sommar. Fjolårets etta, Barcelona, hamnar på en andraplats och två europeiska nykomlingar har letat sig in på topplistan.
Läs mer om Barcelona.
720 miljoner för United-floppen
Anthony Martial verkar inte trivas på Manchester Uniteds bänk.Något Barcelona vill åtgärda.Enligt Daily Mail kommer de spanska jättarna försöka värva fransmannen i sommar.
Läs mer om United-floppen.
Kvinnor lurades in i prostitution i tio år - genom voodoo
I nästan tio år sålde en nigeriansk kvinna sex i Malmö, Norge och Barcelona under dödshot. Nu åtalas en man och en kvinna för människohandel och koppleri. Samtidigt åtalas fyra män i södra Sverige för köp av sexuella tjänster.
Läs mer om Barcelona, Malmö, Norge och Sverige.
Duell: Volvo XC60 lyckas precis köra förbi Mercedes GLC
Har Volvo nått en tysk nivå - eller till och med passerat? Det är frågan vi ställer oss. Kommer logistiken att fungera? Tankarna far runt i huvudet under flygresan till Barcelona.
Läs mer om Barcelona.
Tolvåringar obesegrade i fotbollscup i Barcelona
Det blev en framgångsrik fotbollsresa till Barcelona. Pojkarna i Skanör/ Falster...
Läs mer om Barcelona.
Hundratusentals krävde att separatister friges
Barcelona fylldes av demonstranter och katalanska flaggor på söndagen. Mer än 300.000 tågade för att de katalanska ledare som sitter fängslade i Madrid ska släppas.
Läs mer om Madrid.
Dubbelt svenskt i rallycrosspremiären
Sporttelegram. Världsmästaren från 2016 slog världsmästaren från 2017 i VM-premiären i rallycross. Mattias Ekström var starkast på banan i Barcelona och vann med en halv sekund till godo på landsmannen Johan Kristoffersson.
Dubbelt svenskt i rallycrosspremiären
Världsmästaren från 2016 slog världsmästaren från 2017 i VM-premiären i rallycross. Mattias Ekström var starkast på banan i Barcelona och vann med en halv sekund till godo på landsmannen Johan Kristoffersson.
En annan tid, ett annat sätt att tänka
Så står han framför mig igen. Det är i solen, i de oändliga trädgårdarna i Montjuic, Barcelona. Jag lyssnar på papegojor, och där står han: Johannes Krilon.
Läs mer om Barcelona och Montjuic.
Barcelona kom igen med rekordseger
Uttåget ur Champions League efter den överraskande förlusten mot Roma svider nog fortfarande, men på hemmaplan är Barcelona omutliga. Det blev seger i toppmötet mot Valencia med 2–1 och laget noterades därmed för sin 39:e raka match utan förlust i spanska ligan – rekord.
Läs mer om Barcelona, Roma och Valencia.
Derbyt som delar den eviga staden
Romas supportrar vandrar fortfarande på fluffiga moln efter veckans fullständigt osannolika comeback mot Barcelona, samtidigt som Lazio revanschsuget gnisslar tänderna efter deras uttåg ur Europa.
Läs mer om Barcelona, Europa och Lazio.
Res till Los Angeles – i Zlatans fotspår
Amsterdam, Turin, Milano, Barcelona, Paris och Manchester. Städer i Europa du enkelt kunde åka till för att se din stora idol – Zlatan Ibrahimovic. Nu har han skrivit på för LA Galaxy och för att se Ibracabadra göra magi på plan krävs det en biljett till andra sidan jordklotet. Men häng inte läpp, här är en lista på varför Los Angeles är värt att åka till – och varför jag tror att Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger kommer stortrivas i änglarnas stad.
Johan Kristoffersson har ett mål: Att vinna allt
Banracing eller rallycross? För Johan Kristoffersson räcker tiden till för båda tävlingsformerna. Men fokus ligger på att försvara VM-titeln i rallycross. I helgen körs första deltävlingen i Barcelona i Spanien. – Det är fullt schema, men jag gillar det, säger 29-åringen.
Läs mer om Barcelona, Spanien och VM-titeln.
Slog ut Barcelona – då rusade Romas aktie på börsen
Romas vändning mot Barcelona i Champions League satte inte bara avtryck på fotbollsplanen. I svallvågarna efter skrällen rusade också fotbollsaktien på Milanobörsen, rapporterar TT.
Läs mer om Barcelona och Milanobörsen.