Barkarby

Tre häktade för grov våldtäkt i Barkarby

Tre unga män har häktats, på sannolika skäl misstänkta för en grov våldtäkt i Barkarby nordväst om Stockholm, rapporterar SVT Nyheter Stockholm.
Läs mer om Barkarby och Stockholm.

Två anhållna för grov våldtäkt i Barkarby

Två män har anhållits misstänka för en grov våldtäkt i Barkarby nordväst och Stockholm, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Barkarby och Stockholm.
Två anhållna misstänkta för grov våldtäkt
Två män har anhållits misstänkta för grov våldtäkt i Barkarby i helgen, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Barkarby.
Tre män på moped misstänks för överfallsvåldtäkt
Polisen utreder en grov våldtäkt i Barkarby utanför Stockholm. En kvinna fördes till sjukhus efter händelsen på fredagskvällen och polisen söker nu efter tre misstänkta gärningsmän på moped.
Läs mer om Barkarby och Stockholm.

Grov våldtäkt i Barkarby

Polisen utreder en grov våldtäkt i Barkarby nordväst om Stockholm. Enligt polisen kan det röra sig om flera gärningsmän.
Läs mer om Barkarby och Stockholm.
Polisen utreder grovt våldsbrott utanför Stockholm
Polisen utreder ett grovt våldsbrott i Barkarby utanför Stockholm.En person fördes till sjukhus efter händelsen på fredagskvällen.Polisen är mycket förtegen, men säger att det är fler än en gärningsman.
Läs mer om Barkarby, Stockholm och Stockholm.En.
Grovt våldsbrott i Barkarby
En person har förts till sjukhus efter ett grovt våldsbrott i Barkarby nordväst om Stockholm, skriver Expressen.
Läs mer om Barkarby, Expressen och Stockholm.
Grovt våldsbrott i Barkarby
Läs mer om Barkarby.
Polisen utreder grovt våldsbrott utanför Stockholm – en skadad och flera gärningsmän
Polisen utreder ett grovt våldsbrott i Barkarby utanför Stockholm. En person fördes till sjukhus efter händelsen på fredagskvällen.Polisen är mycket förtegen, men säger att det är fler än en gärningsman
Läs mer om Barkarby och Stockholm.
Tre beväpnade personer rånade butik
Tre personer ska ha rånat butikspersonalen i en butik i Barkarby under tisdagskvällen. Enligt polisen så ska gärningsmännen ha varit beväpnade med ett pistolliknande föremål, och polisen kunde gripa en man på platsen.
Läs mer om Barkarby.
Stal elva bilar – samtidigt
Tidigt på midsommardagens morgon fick ett vittne se hur ett stort antal bilar kördes genom staketet vid en bilfirma i Barkarby utanför Stockholm. När polis kom till platsen visade det sig att totalt elva bilar hade stulits, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Barkarby och Stockholm.
Elva bilar stals vid midsommarkupp
Elva bilar stals vid en kupp mot en bilfirma vid Barkarby på lördagsmorgonen, rapporterar Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Barkarby.
Brand i Barkarby orsakar kraftig rökutveckling
En industrilokal i Barkarby norr om Stockholm totalförstördes vid en omfattande brand på måndagen.
Läs mer om Barkarby och Stockholm.
Brand i lager – kraftig rökutveckling
En brand har utbrutit i ett lager i Barkarby norr om Stockholm.I lagret förvaras batterier, och det är kraftig rökutveckling på platsen.– Det brinner mycket, säger Anette Bäcklin, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.
Brand i Barkarby orsakar kraftig rökutveckling
En brand i en industrilokal i Barkarby norr om Stockholm orsakar kraftig rökutveckling. – Vi är där med en herrans massa styrkor, det är fem bilar på plats, säger Rune Sundström, ledningsoperatör på Storstockholms brandförsvar.
Grovt rån mot Elgiganten i Barkarby
Tre maskerade personer har tvingat till sig mobiltelefoner på Elgiganten i Barkarby, skriver Aftonbladet. Rånarna flydde därefter i en bil från platsen och eftersöks nu av polisen.
Läs mer om Aftonbladet, Barkarby och Elgiganten.
Polisjakt efter rån mot Elgiganten i Barkarby
Varuhuset Eligiganten i Barkarby rånades på förmiddagen.Tre maskerade förövare tvingade en anställd att öppna ett skåp till mobiltelefoner, uppger polisen.Sedan lämnade man platsen i riktning mot Rinkeby i ett fordon.
Läs mer om Barkarby, Elgiganten och Rinkeby.
Idrottsstad planeras i Järfälla – med skidåkning inomhus
En idrottsstad med hallar, bostäder, skola, hotell och kontor planeras intill den blivande tunnelbanestationen i Barkarby. Huvudattraktionen blir en inomhusanläggning med skidspår som kan stå klar 2020.
Läs mer om Barkarby och Järfälla.
Två jagas av polis efter väpnat rån mot butik
Minst två personer jagas efter ett väpnat rån i Barkarby centrum. Ett pistolliknande föremål ska ha använts vid rånet, enligt polisen.
Läs mer om Barkarby.
Personbil prejad vid trafikolycka på E18
En trafikolycka har inträffat i Barkarby på E18. En lastbil ska ha krockat med en personbil och räddningstjänst är på väg till platsen. Enligt SOS Alarm har personbilen blivit prejad och en person ska vara kvar i bilen. – Skadeläget är oklart, säger Eva Nilsson på Stockholmspolisen.
Polis får asfaltsläggare att plocka upp skräpet
Männen i en skåpbil med irländska skyltar dumpade en massa bråte i Barkarby i norra Stockholm. Men ett uppmärksamt vittne ringde polisen och följde efter männen som sedan tvingades åka tillbaka till platsen och städa upp efter sig – övervakade av polis. – Det är väl ingen högoddsare att det handlar om så kallade asfaltsläggare, uppger Sven-Erik Olsson, presstalesman vid Stockholmspolisen.
Stora förändringar i busstrafiken nästa år
Det blir omfattande förändringar i busstrafiken i december. Växande områden som Norra Djurgårdsstaden och Barkarby får tätare trafik och Odenplan blir ett ännu viktigare bussnav. Andra linjer får glesare trafik. Flera direktbusslinjer mot centrala Stockholm kan komma att läggas ned helt eller delvis under sommaren.
Ung man jagas för tre överfall mot kvinnor
En ung man jagas i Stockholm, misstänkt för flera överfall mot kvinnor – svarttaxivåldtäkten i Barkarby, en våldtäkt i Bromma och ett våldtäktsförsök i Sundbyberg. Den misstänkte gömmer sig bakom minst två olika identiteter. Samtidigt finns det en internationell arresteringsorder – utfärdad av hans hemland Rumänien. – Han har ingen adress i Sverige och inget telefonnummer, säger mannens försvarare, advokat Gustaf Ljungström.
Två anhållna efter misstänkt våldtäkt i Barkaby
Två personer har anhållits efter den misstänkta dubbelvåldtäkten i helgen, när två kvinnor fördes bort i svarttaxi till en militäranläggning i Barkarby. – Det är två anhållna, det stämmer, säger Anna Westberg vid Stockholmspolisens presstjänst.
Läs mer om Anna Westberg, Barkaby och Barkarby.