Begravningar


Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:

De stora problemen begravdes i budgeten

Ett bröllop och fyra begravningar. Om regeringen Löfvens första tid varit en film kunde den ha hetat så. Det politiska äktenskapet mellan S och MP har lett till att en rad stridsämnen begravts i utredningar. Här är frågorna som inte får svar när budgetpropositionen läggs fram i dag.

Begravningar v 34-37

I Åmots kyrka hölls 22 augusti begravningsgudstjänst för Sirkka Koivuoja, officiant var Liisa Pirinen Johansson. I Ockelbo kyrka hölls 28 augusti begravningsgudstjänst för Dagmar `Daga`

Begravningar v 35-36

I Hille kyrka hölls 29 augusti begravningsgudstjänst för Inga-Britt Pettersson, officiant var Marie Söderquist. I Björksätra kyrka hölls 5 september begravningsgudstjänst för Hans Blom,

Soldater skickas till hemligt krig

Ett helt ryskt kompani som mejades ner i Ukraina. Hemliga begravningar. Anhöriga som inte vågar uttala sig. I ryska staden Pskov sipprar alltfler uppgifter ut om hur ryska soldater skickas till Ukraina för att strida.

Läs mer om Pskov och Ukraina.

Begravningar v 34-35

I Ockelbo kyrka hölls 21 augusti en begravningsgudstjänst för Ancy Habråten Rosn. Officiant var Larry Wickman. I Soldathemmet hölls 21 augusti en begravningsgudstjänst för Ivan Bsenko.

Begravningar

I Örnsköldsvik, Undrens kapell, har begravningsgudstjänst ägt rum efter Björn Larsson Auna, Örnsköldsvik. Erika Sjödin stod för musiken och sjöng gjorde Lillemor Wåhlstedth. Efteråt

`Allt fler tittar åt borgerliga begravningar`

I dag är cirka 10 procent av alla svenska begravningar borgerliga. Om 15 år spås siffran vara 25 procent. Men vad exakt innebär en borgerlig begravning? VF hjälper till att reda ut.

Begravningar

I Arnäs kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Gullvi Bengtsson, Svartby. Officiant var Fride Gustafsson. För orgelmusiken svarade Sven Edsfors. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Begravningar

I Bjärtrå kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter Erik Nyman, Bjärtrå. Officiant var Karin Bodin och Ignatia Folcker framförde orgelmusik. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Begravningar

I Härnösand vid Lotsstugan har begravningsgudstjänst ägt rum för Stefan Ågren. Officiant var Hans Wikström och för musiken stod Ingela Wikström. Efter akten hölls minnesstund i Lotsstugan.

Begravningar

I Solbergs kyrka har begravningsgudstjänst för Anna Stina Nilsson, Björna, hållits. Officiant var Sven-Olov Näslund. För musiken svarade Annica Söderström.

Begravningar

I Bjärtrå kyrka har begravningsgudstjänst för Ingrid Palmqvist, Lugnvik ägt rum. Officiant var Karin Bodin och för musiken svarade Ignatia Folcker. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Kritikerrosade `Still Life` - se trailern!

Biopremir: En medelålders kommunalanställd (Eddie Marsan) har som uppgift att ordna begravningar till personer som saknar anhöriga. I hans arbete ingår även att söka efter närstående,

Begravningar

I Arnäs, Kärlekens kapell, har begravningsgudstjänst för Elsie Duwel, Örnsköldsvik, hållits. Pia Boija var officiant. Oskar Wedman omramade akten med musik.

Läs mer om Elsie Duwel och Örnsköldsvik.
Begravningar

I Dals kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Gerd Forsell. Officiant var Hans Malmehed och för orgelmusiken svarade Bengt Larsson. Minnesstund hölls i sockenstugan.

Läs mer om Bengt Larsson och Gerd Forsell.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Friberg: VM 1994 är så mycket mer än fotboll

Jag tror att alla vi kommer gå på allas begravningar. Cancersjuke Klas Ingesson försöker förklara det stora och speciella med VM-laget -94. En blinkning då och mina tårar skulle rinna som svetten i Dallas under åttondelsfinalen. Precis som det var nära till gråt strax innan, men då av glädjescenerna i Pontiac Silverdome. VM 1994 är så mycket mer än fotboll.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Klas Ingesson om allt stöd från 94-hjältarna

– Jag tror att alla vi kommer gå på allas begravningar, säger Ingesson i dokumentären.

Läs mer om Ingesson.
Begravningar

I Fjällsjö kyrka, har begravningsgudstjänst ägt rum efter Ruth Lagerstedt, Backe. Officiant var Monika Lundin och för musiken svarade Michael Linn och sång Carola Sjödin Johansson.

Begravningar

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst efter Börje Bodin, Köpmanholmen, ägt rum. Officiant var Kurt Enberg. För musiken svarade Marianne Skoglund. Minnesstund för de närmaste

Begravningar

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst hållits för Sune Genberg, Köpmanholmen. Lennart Kempe var officiant. Musik och sång svarade Marianne Skoglund för.

Begravningar

I Arnäs kyrka har begravningsgudstjänst för Erling Hamberg, Arnäsvall, ägt rum. Pia Boija var officiant och musik spelades av Oskar Wedman. Efteråt hölls en minnesstund i församlingshemmet.

Begravningar

I Björna kyrka har begravningsgudstjänst för Elsie Strandberg, Björna ägt rum. Officiant var Kjell-Erik Edlund. För sång och musik svarade Sara Sjöberg. I Nätra, Löftets kapell, har

Begravningar

I Resele kyrka hölls begravningsgudstjänst efter Mary Hansson, Resele. Officiant var Martin Jönsson, Per-Olof Swing stod för orgelmusiken och Putte Kihl medverkade med sång och gitarr.

Begravningar

I Anundsjö, Duvans kapell, har begravningsgudstjänst hållits för Annie Vikström. Svante Evertsson var officiant och musiken stod Monica Lundin för. Ett av syskonbarnen till den bortgångna

Unga avbryter sexakten- för att svara i telefon

Tusen danskar kan inte ha fel. Våra smartphones håller på att ta över sexlivet. 12:07 DANMARK. Vi håller dem i handen på gymmet, i badkaret, under begravningar och på dejter. När vi
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14