Benny andersson

Ulvaeus skriver låtar till Benny Andersson

Efter Mamma Mia! The party-premiären: Nu ska Björn Ulvaeus skriva låtar till Benny Anderssons turn, skriver Sveriges Radio.
Läs mer om Benny Andersson.

Ulvaeus skriver låtar till Andersson

I går återsågs hela Abba-kvartetten tillsammans. Nu avslöjar Björn Ulvaeus för Sveriges Radios P4 extra att han är med och skriver låtar till Benny Anderssons kommande turn.
Läs mer om Abba-kvartetten och Andersson.
Benny Andersson valde bort Ulvaeus
I går var det premiär för Björn Ulvaeus föreställning Mamma Mia! The party!.Nu berättar Benny Andersson att han fick förfrågan att vara med och skriva föreställningen – men att han valde bort vännen Björn.– Jag var inte intresserad, säger han till Expressen tv.
Snuskiga skämtet i TV4: Fyllt sin fru
Lillelördag är TV4:s nya stora underhållningsprogram som har premiär i kväll. På bästa sändningstid drar komikern Per Andersson ett riktigt snuskigt skämt: –Min fru Benny Berg i Lund – har fyllt sin fru Anna Haraldsson med sin balle i 40 år... säger komikern i programmet.

Abba-gängets svar om återföreningen

Mamma Mia! The party har premiär på Tyrol i Stockholm. Men Abba-stjärnorna själva kom var för sig - och Benny Andersson tror inte på någon förening. – Nej, det tror jag inte, säger han.
Läs mer om Benny Andersson, Stockholm och Tyrol.
Björn Ulvaeus öppnar för jobb med Benny
Björn Ulvaeus öppnar för att skriva en ny musikal tillsammans med Benny Andersson, i ett klipp från Skavlan i SVT. I klippet berättar Abba-stjärnan också om sin nya kompis – en nyanländ man vid namn Issam, som är palestinier. – Vi pratar om allt mellan himmel och jord, säger Ulvaeus om vännen, som han träffat genom Röda korset.
Björn och Benny har nya musikalider
Björn Ulvaeus har tidigare sagt att det känns som att han och Benny Andersson har en till musikal i...
Läs mer om Benny och Benny Andersson.
Ulvaeus avslöjande: Känner att vi nog borde
Björn Ulvaeus och Benny Andersson funderar på att skriva en ny musikal. Det avslöjar Ulvaeus i söndagens Hellenius hörna i TV4. – Jag vill hitta den där idn som man känner åh, den här kan jag hålla mig i, i alla väder, säger han i programmet.
Läs mer om Benny Andersson och TV4.
ABBA-Benny och Foppa hedersgäster
Stefan Löfven välkomnade i dag till den nationella samlingen Sverige tillsammans. Ett möte för människor som ska kunna bidra till att underlätta nyanländas etablering i Sverige – och statsministern vädjar till företagen.Som hedersgäster i publiken satt, förutom kungen och drottning Silvia, Abbas Benny Andersson och ishockeystjärnan Peter Foppa Forsberg.
Julshow hyllar Björn och Benny
Benny Andersson och Björn Ulvaeus firar 50 år som låtskrivare – och hyllas av trion i julturnn...
Läs mer om Benny och Björn.
Petra förtegen om Allsångsframtiden
På tisdag leder Petra Marklund säsongens sista Allsång på Skansen med både Lena Philipsson och Benny Andersson på scen. Men om hon leder programmet nästa år är hemligt.— Alla kommer att få veta mitt beslut, men inte nu.
Petra förtegen om Allsångsframtiden
På tisdag leder Petra Marklund säsongens sista Allsång på Skansen med både Lena Philipsson och Benny Andersson på scen. Men om hon leder programmet nästa år är hemligt.— Alla kommer att få veta mitt beslut, men inte nu.
Abba-Benny Anderssons BMW till salu på Blocket
Just nu finns bilen som Benny Andersson och Anni-Frid Lyngstad, ena halvan av Abba, hade mellan 1977 och 1980 till salu på Blocket. En mörkröd BMW 3,0Si med en fungerande originalmonterad AC.
Alla bitar faller på plats i Chess
Problemet med musikalen Chess är att vi inte bryr oss om personerna i storyn. Benny Andersson och Björn Ulvaeus text och musik håller världsklass, men Tim Rices historia gör publiken schackmatt. För att citera en annan hitmakare, Per Gessle: Ge oss refrängen!
Läs mer om Per Gessle.
Benny Andersson blir av med körkortet
Benny Andersson blir av med sitt körkort efter upprepade fortkörningar. Det har Förvaltningsdomstolen slagit fast, skriver Aftonbladet Inga som helst kommentarer, skriver Benny Andersson i ett sms.
Benny Andersson mister körkortet
Körde för fort tre gånger på två år
Benny Andersson kan mista körkortet
Efter att ha kört 138 kilometer i timmen på en sträcka som bara tillåter 110 riskerar nu Benny Andersson att bli av med körkortet, skriver aftonbladet.se.
Läs mer om Benny Andersson.
Benny Andersson kan mista körkortet
Efter att ha kört 138 kilometer i timmen på en sträcka som bara tillåter 110 riskerar nu Benny...
Läs mer om Benny.
Benny Andersson kan förlora körkortet
Legendaren körde för fort – överklagar beslutet
Abba permanentas på eget museum
Till tonerna av Arrival gjorde de entr - Abba-legendarerna Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad Reuss, Benny Andersson och Björn Ulvaeus. Exakta avbilder i silikon av supergruppen kommer i fortsättningen hälsa Abba-museets besökare välkomna.
Abba-kloner förväntas göra succ
Till tonerna av Arrival flögs de in - Abba-legendarerna Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad Reuss, Benny Andersson och Björn Ulvaeus. De mänskliga versionerna fanns förvisso inte i helikoptern som hovrade över Abba the museum i Stockholm på tisdagen, men däremot närapå identiska kopior av silikon som nu förväntas skänka ytterligare stjärnglans till Abba-museet.
Abba-kaos på filmfestivalen
Till ljudet av brakande applåder fick Cirkeln världspremiär på filmfestivalen i Berlin. Producenten och kompositören Benny Andersson konstaterar att det har blivit ett lyckat projekt.
Läs mer om Benny Andersson, Berlin och Cirkeln.
Abba-kaos på filmfestivalen
Till ljudet av brakande applåder har Cirkeln haft världspremiär på filmfestivalen i Berlin. Producenten och kompositören Benny Andersson konstaterar nöjt att det har blivit ett lyckat projekt.
Läs mer om Benny Andersson, Berlin och Cirkeln.