Besked

Granqvist: Zlatan borde säga det...

Landslagskaptenen Andreas Granqvist har ingen åsikt om Zlatan Ibrahimovic eventuella medverkan i VM.Däremot vill han att LA Galaxys anfallsstjärna ger ett klart besked.
Läs mer om Zlatan Ibrahimovic.

Granqvist: Zlatan borde ringa Janne

Landslagskaptenen Andreas Granqvist har ingen åsikt om Zlatan Ibrahimovic eventuella medverkan i VM. Däremot vill han att LA Galaxys anfallsstjärna ger ett klart besked.
Läs mer om Janne och Zlatan Ibrahimovic.
Granqvist: Zlatan borde ringa Janne
Landslagskaptenen Andreas Granqvist har ingen åsikt om Zlatan Ibrahimovic eventuella medverkan i VM. Däremot vill han att LA Galaxys anfallsstjärna ger ett klart besked.
Läs mer om Janne och Zlatan Ibrahimovic.
Våren firas in med eld, musik och tal
I Trosa kommun firas våren in med besked. Alla tre orterna har sin egen valborgseld med tillhörande musik, sång och vårtal. Våren har varit motsträvig och kall, men på Valborgsmässoafton kommer den att firas in rejält i hela Trosa kommun.
Läs mer om Trosa och Valborgsmässoafton.

Billström (M): Centerns besked påverkar trovärdigheten för alliansen

Moderaternas gruppledare Tobias Billström tycker att det faktum att det nu finns en riksdagsmajoritet för regeringens förslag om ensamkommande är mycket oroande. – Att tre allianspartier är emot förslaget är en tung markering i sig. Sen är det klart att det påverkar trovärdigheten för alliansen, säger Billström till DN.
Läs mer om Billström.
Centerns besked om ensamkommande – röstar ja
Klockan 15 på tisdagen håller Annie Lööf en presskonferens med anledning av regerings förslag om ensamkommande.– Vår samlade bedömning är att vi kommer släppa igenom propositionen, säger Annie Lööf.
Läs mer om Annie Lööf.
C ger besked om ensamkommande kl 15
Centerpartiet har nu tagit ställning till regeringens förslag om att ge ensamkommande en ny chans att stanna i Sverige. Beskedet om man röstar ja eller nej kommer att ges på en pressträff i eftermiddag.
Läs mer om Sverige.
C ger besked om ensamkommande kl 15
Inrikes. Centerpartiet har nu tagit ställning till regeringens förslag om att ge ensamkommande en ny chans att stanna i Sverige. Beskedet om man röstar ja eller nej kommer att ges på en pressträff i eftermiddag.
Läs mer om Sverige.
C ger besked om ensamkommande
Centerpartiet har nu tagit ställning till regeringens förslag om att ge ensamkommande en ny chans att stanna i Sverige. Beskedet om man röstar ja eller nej kommer att ges på en pressträff i eftermiddag.
Läs mer om Sverige.
Live: Lööf ger besked om ensamkommande flyktingbarn
Annie Lööf (C) ger besked om hur partiet ställer sig till att ge ensamkommande flyktingbarn större chans till uppehållstillstånd. Följ pressträffen live.
Polisen: Därför dog de två männen i bilen
Två män hittades döda i en polskregistrerad bil på en rastplats utanför Jönköping under påskafton.Polisen har nu fått besked om den preliminära dödsorsaken, som tyder på läckande avgaser i bilen orsakat de båda dödsfallen. Det rapporterar SVT Jönköping.– Det är höga halter av kolmonoxid, alltså avgaser, säger Stefan Sundling, chef för Jönköpingspolisens grupp för grova brott, till kanalen.
Läs mer om Jönköping och Stefan Sundling.
Vårfloden rasar vidare: Ingen värme i sikte
Vårfloden har rasat på flera håll i landet – och det med besked.De som hoppas på att vårvärmen ska komma tillbaka får tänka om.– De närmaste dagarna kommer vädret vara väldigt ostadigt, säger Lasse Rydqvist, meteorolog vid väderinstitutet Storm.
Läs mer om Lasse Rydqvist och Storm.
JUST NU: Leksands besked om tränaren
Det ryktades om att Leif Carlsson brutit sitt kontrakt med Leksand.Men profilen blir kvar som huvudtränare, bekräftar Leksand på sin hemsida.
Därför dröjer Löfvens besked om Almedalen
Trots att det bara är lite mer än två månader kvar till Almedalsveckan dröjer statsminister Stefan Löfven i sitt besked om han kommer eller ej, både till medierna och till arrangörerna.– Det han sa förra året gör det svårt för honom att komma, säger mediestrategen Brit Stakston.
AIK-stjärnan missar resten av säsongen
Robert Lundströms knäskada håller honom borta från spel resten av säsongen.Det meddelar AIK på sin hemsida under tisdagen.- Jag är mycket ledsen över dagens besked, både jag och laget har fått en bra start på säsongen och jag såg verkligen fram mot fortsättningen på 2018, säger han till klubbens officiella hemsida.
Läs mer om AIK.
Duplantis besked – efter rekordhoppet
Han slog nytt svenskt rekord för tre veckor sen.Nu laddar Armand Duplantis om – och lämnar klartecken för start i Bauhausgalan på Stockholms Stadion.– Jag siktar på nytt världsrekord för juniorer, säger Duplantis.
Läs mer om Bauhausgalan.
Aluminiumpriset sjunker på besked om lättade sanktioner
USA kan komma att lätta på sanktionerna mot det ryska bolaget Rusal om Oleg Deripaska frånsäger sig kontrollen.
Läs mer om Oleg Deripaska och Rusal.
SMHI klass 3-varnar för vårfloden: Väldigt ovanligt
Vintern rasar – och det med besked.Den kraftiga vårfloden i Mellansverige har nu lett till att SMHI går ut med en klass 3-varning.– Det är väldigt ovanligt att man måste gå ut med en sådan varning för höga flöden, säger Lasse Rydholm, meteorolog vid väderinstitutet Storm.
Alla undrar – efter Emil Forsbergs meddelande
Emil Forsberg var inblandad i en stökig situation RB Leipzigs senaste match.I en tweet som raderades men sedan publicerades på nytt, lämnar Forsberg ett kryptiskt besked.Tack för allt, skriver svensken på Twitter.
Läs mer om Forsberg och Twitter.
Kommunen med nytt besked - fortsätter sponsra ÖFK: "Blev lite förhastat"
Östersunds FK:s ordförande Daniel Kindberg är just nu på sannolika skäl misstänkt för grovt bedrägeri och medhjälp till grovt bokföringsbrott.
Läs mer om Daniel Kindberg och ÖFK.
Lundqvists besked om spel i Tre Kronor
GÖTEBORG. Joel Lundqvist, 36, tackade nej till VM-spel med Tre Kronor.Men guldhjälten från i fjol har inte stängt dörren till landslaget för gott.– Det är inte på nåt sätt tack och hej ur mina ögon, säger Lundqvist till GP.
Edvin Gyllensvaan, 24, mördade två i Mantorp
Den 24-årige småbarnspappan Edvin Gyllensvaan mördade Tor, 70, och Ann-Christine Lekander, 62, i Mantorp.Det har tingsrätten redan slagit fast.I dag kom nästa besked: Han lider inte av någon psykisk störning.– Jag fick veta det här för ungefär 40 sekunder sedan, så jag har inte hunnit gå igenom utlåtandet, säger advokat Henrik Lindblom till Expressen.
Tre negativa faktorer för storbankerna
Veckan domineras framför allt av besked från de svenska storbankerna som släpper sina siffror. Ekonomistudion måndag gästas av SvD:s Birgitta Forsberg och sparekonom Joakim Bornold på Nordnet för att kommentera rapportfloden. Och EU saknar 1 miljon programmerare. Gästar gör Siri Hönig på utbildningsföretaget Technigo. Hon berättar mer om hur fler kvinnor ska lockas till it-branschen, byta jobb mitt i livet och satsa på programmering. Sändningen startar 06.45